Diskuzní skupina pro zástupce guild

Vaše nápady a návrhy
Aahz
Elder Letter
Elder Letter
Kontaktovat uživatele:

Diskuzní skupina pro zástupce guild

Příspěvek od Aahz »

Vážení hráči,

ode dneška budeme zkoušet nový způsob komunikace GMs a hráčů. K tomu bude sloužit stará diskuzní skupina uvnitř dp fóra.
Hlavní myšlenka je taková, že guildy si vyberou zástupce, který bude tlumočit nápady (a názory) celé guildy. Také pokud budeme chtít znát váš názor na nastavení/nebo plánované změny, zeptáme se zástupců. Cíl je mít malou skupinu lidí, ale zahrnout tak většinu DP. Taky protože ne všichni hráči sledují, nebo mají čas nebo zájem sledovat fórum.
Prosíme guildy, at si zvolí zástupce. Zástupci at pak napíšou na forum o přístup do sekce.

*GM Team*
Sem napište, kterou guildu budete zastupovat.
"Já po vás nechci abyste věděli, že 5*4 je 20... mi stačí... když budete vědět... že to je 'Asi' 21."
--Nejmenovaný profesor matematiky
cermi
Paper Elemental
Paper Elemental

Re: Diskuzní skupina pro zástupce guild

Příspěvek od cermi »

Tož tak za loozers je to zase jenom na mne :cry:
Jak řiká Tuxo... "ZABIJU TI CELOU RODINU", ale Strigwyr ví, že som iba lenivy
<Hunter> jj, ryko je takova ticha voda .. vypada jako zmrd, chova se jako zmrd, ale v jadru je to vazne hodnej kluk
cermi
Paper Elemental
Paper Elemental

Příspěvek od cermi »

No, nechci tlačit na pilu, ale při dnešním zasedání guildovní rady, byl náčelník lehce nervózní z toho, že stále nikam nevidíme :paranoid: :paranoid: btw, robko z viru hlásí stejný problém.
Jak řiká Tuxo... "ZABIJU TI CELOU RODINU", ale Strigwyr ví, že som iba lenivy
<Hunter> jj, ryko je takova ticha voda .. vypada jako zmrd, chova se jako zmrd, ale v jadru je to vazne hodnej kluk
Aahz
Elder Letter
Elder Letter
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Aahz »

Nečekal jsem že někdo vybere zástupce tak rychle, ale vidím tady jen tebe, kde se napsal ten robko z viru ? :)
"Já po vás nechci abyste věděli, že 5*4 je 20... mi stačí... když budete vědět... že to je 'Asi' 21."
Robin de Martis
Elder Letter
Elder Letter
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Robin de Martis »

On byl vždycky vymletý a zbytečně aktivní. :paranoid:

V.I.R. - Robin de Martis
Robin de Martis-ředitel Zeměkoule[V.I.R.]
Každý člověk má čtyři tváře. Jednu, kterou ukazuje. Jednu, která je vidět. Jednu, o které si myslí, že je pravdivá a jednu, která pravdivá je...
Ministerstvo zdravotnictví varuje: Robin může zabíjet!!!
Programos
Orc Writer
Orc Writer

Příspěvek od Programos »

Popravde mi to prijde jako uhozenej napad, kterej nema moc budoucnost.

Uz takhle tu hraje malo hracu, ted je jeste rozdelit na mensi skupinku, kdy ten nejaktivnejsi(leader) bude ve vysledku kopat jen za sebe, protoze proste neni cas vsechno projednavat s guildou a tak podobne.

Krom toho uz tu jednu podobnou sekci mame -> tudiz dalsi rozdeleni, na dalsi skupinku.

Ja vam do toho kecat nechcu, ale tohle je podle me proste blbost. Pokud chcete neco podobneho, udelat novou podsekci ve skrytem topicu na zmeny, ktera bude pristupna VSEM na read only a pouze leaderi by mohli pridavat komenty a diskutovat + silnou moderaci proti offtopicu. Chapu ze tohle forum je takove domaci, ale pokud by mela byt sekce na nejake zmeny/navrhy, tak bych byl nerad abychom tam mely klasicke DP tlachani o nicem(predevsim troleni jiz davno nehrajicich lidi)

Tim by se za 1. dostali do obrazu vsichni 2. kazdej by se mohl podivat, jestli jeho Guildmaster nekeca cevabcici. Za 2. - jsem celkem aktivni hrac, mam par pratel kteri maji napady, dobre napady, napady na zmeny/questy ale v guilde nejsme ani jeden.

Jeste vetsi blbost by byla, abychom si museli zalozit guildu kvuli tomu abychom vedeli co se deje.

Prosim Aahz, zvaz, jestli muj navrh, byt s nejakymi upravami, nedava vetsi smysl.

A abych nebyl offtopic - rad bych zastupoval neguildovni lidi(muzem to brat jako guildu? :p)

PS.: Timto bych taky rad poprosil o pristup do skryte sekce, kde se probiraji nove navrhy/mechaniky/zmeny.
Obcas prej moc kecam. Kdyztak me zastavte.
Noncompet Ismentis
Orc Writer
Orc Writer

Příspěvek od Noncompet Ismentis »

Také mám patent na rozum, tak bych chtěl přístup do tajné sekce.

V guildě zatím ještě nejsem, ale už mam mining na max.
Programos
Orc Writer
Orc Writer

Příspěvek od Programos »

Noncompet Ismentis píše:Také mám patent na rozum, tak bych chtěl přístup do tajné sekce.

V guildě zatím ještě nejsem, ale už mam mining na max.
To sou presne ty kecy, kteryma nikomu nepomuzes a ktery doufam moderator smaze.

Tady na DPcku hraju uz vic jak deset, to ze mam novej ucet na foru kvuli nefunkcnimu password-resetu, za to nemuzu.
Obcas prej moc kecam. Kdyztak me zastavte.
Noncompet Ismentis
Orc Writer
Orc Writer

Programos píše:
To sou presne ty kecy, kteryma nikomu nepomuzes a ktery doufam moderator smaze.

Tady na DPcku hraju uz vic jak deset, to ze mam novej ucet na foru kvuli nefunkcnimu password-resetu, za to nemuzu.
Tohle nebylo nic proti tobě. Naopak tvůj post kvituji a myslím si, že ta svázanost za guildu není moc dobrá. Skoro jako by si GM mysleli, že naleznou v každé guildě maximalně jednoho rozumného člověka a ostatní jsou hovada nehodná konverzace.
Fila
Elder Letter
Elder Letter
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Fila »

MG - Fila (prozatim, po sraze uvidime :D )

to Noncompet Ismentis:
verim ze presne diky takovym kktinam jake tu pises se tam nedostanes, bo takovych lidi tu bylo tuny co flamovali, vsecko akorat shodili/znegovali a akorat se smali za komplem jak to krasne napsali a kolik lidi vytrolili o tom presne by ta skupina byt nemela.hawk

btw napad ze by to bylo jen na cteni pro vsechny a mohli prispivat jen zastupci guild+GMs se mi celkem libi. ten kdo chce byt informovany co se deje s DP (jak se bude vyvijet, co by mohlo byt za zmeny atp) proste logne forko a precte si o tom a nemusi spamovat po icq zastupce guildy.
Aahz
Elder Letter
Elder Letter
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Aahz »

Názorný příklad toho, jak to tady chodí...
Programos píše:Popravde mi to prijde jako uhozenej napad, kterej nema moc budoucnost.
A abych nebyl offtopic - rad bych zastupoval neguildovni lidi(muzem to brat jako guildu? :p)

PS.: Timto bych taky rad poprosil o pristup do skryte sekce, kde se probiraji nove navrhy/mechaniky/zmeny.
Proč bys vůbec chtěl přístup někam, co podle tebe nemá smysl ? Asi mi uchází význam tvého postu ... zřejmě sis chtěl někde zanadávat. A koho chceš zastupovat ? Budeš se s těma neguildovníma pravidelně scházet abyste se domluvili jak nějaký návrh vidíte nebo co byste rádi změnili? asi víš kam tím mířím ...

Skrytá sekce neznamená tajná sekce, zachováme možnost každému si zažádat o přístup, pokud ho někdo doporučí nebo GM schválí(tak jak tomu bylo doteď). Skrytá sekce se nedělá žádná nová, používá se ta, co je tady roky. Uvidíme jak to bude fungovat. Přístupy se dají sebrat snadno.

Ano, cílem je odfiltrovat prudiče a neaktivní hráče, jejichž názory nikoho nezajímají a jen odrazují ostatní. A navíc v případě zájmu se dozvědět názor většiny hráčů v pěti postech. Přivést hráče k tomu názor napsat. Nikde se neříká, že se tím, co hráči řeknou budou GM řídit, ale je pravděpodobnější že se prosadí návrh mluvčích guild, než když to dělají hráči sami za sebe po icq.
Sir Artuhr
Trhovec
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Sir Artuhr »

Kluci mi dohodli, že to budu já. Jsem vyvolený.
Takže za Crusaders su já. Díky
Waringull
Elder Letter
Elder Letter

Příspěvek od Waringull »

Loyal - Mentalist
STOP SUPPORTU!
Tzeentch
Inkless
Inkless

Příspěvek od Tzeentch »

uzsi diskusni skupina tady je uz dlouho a byla i inzerovana. kdokoliv si mohl kdykoliv napsat o pristup.
The minds of gods are not for mortals to know or to judge. Accept that Tzeentch has a place for all of us in his grand scheme, and be happy in the part you have to play.
-Magnus the Red

GM Facebook
DP Facebook
Mighty PvP GOD
Paper Elemental
Paper Elemental
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Mighty PvP GOD »

IRSoul - ja (Mighty PvP GOD)
Firestorm - Icestorm - Cherry Kisska
Strigwyr - Ego - Agrael - Raid Trooper - Nelly Wayne - [IRSoul]
Noncompet Ismentis
Orc Writer
Orc Writer

Mighty PvP GOD píše:IRSoul - ja (Mighty PvP GOD)
Mighty PvP GOD píše:DPcko co sa tyka pvpcka je uz pravdepodobne nenavratne pochovane, ale PVMko moze este dalsich 5-10 rokov fungova nato sa ludia najdu aj dohodnu...

Tymto postom by som zaroven chcel oznamit moje oficialne a definitivne ukoncenie kariery na DP :) ked sa mi za posledne 3 roky nepodarilo lognut na dlhsie ako jeden den tak to uz asi ine nebude :) boli to super casy. Kazdemu pvperovi co hral somnou ale aj proti mne prajem vsetko dobre do buducnosti.

Tomu tedy nerozumím. Ale doufám, že to GM vezmou ne zřetel. Neaktivní hráč, který má guildu, by byl v té sekci výsměchem lidem, kteří hrají a mají o hru zájem, ale nejsou v guildě.
Thief
Nehraju!
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Thief »

Mighty PvP GOD píše:IRSoul - ja (Mighty PvP GOD)
Já myslel, že jsi skončil - definitivně.
Noncompet Ismentis
Orc Writer
Orc Writer

Tzeentch píše:uzsi diskusni skupina tady je uz dlouho a byla i inzerovana. kdokoliv si mohl kdykoliv napsat o pristup.
Mohl bys mi prosím ukázat nějaký ten inzerát, ja jsem sice pamětníkem, ale lognout sem za poslední tři roky někdo nový, tak by asi moc nevěděl. Nebo se pletu?
Noncompet Ismentis
Orc Writer
Orc Writer

Aahz píše:Názorný příklad toho, jak to tady chodí...

Proč bys vůbec chtěl přístup někam, co podle tebe nemá smysl ? Asi mi uchází význam tvého postu ... zřejmě sis chtěl někde zanadávat. A koho chceš zastupovat ? Budeš se s těma neguildovníma pravidelně scházet abyste se domluvili jak nějaký návrh vidíte nebo co byste rádi změnili? asi víš kam tím mířím ...

Skrytá sekce neznamená tajná sekce, zachováme možnost každému si zažádat o přístup, pokud ho někdo doporučí nebo GM schválí(tak jak tomu bylo doteď). Skrytá sekce se nedělá žádná nová, používá se ta, co je tady roky. Uvidíme jak to bude fungovat. Přístupy se dají sebrat snadno.

Ano, cílem je odfiltrovat prudiče a neaktivní hráče, jejichž názory nikoho nezajímají a jen odrazují ostatní. A navíc v případě zájmu se dozvědět názor většiny hráčů v pěti postech. Přivést hráče k tomu názor napsat. Nikde se neříká, že se tím, co hráči řeknou budou GM řídit, ale je pravděpodobnější že se prosadí návrh mluvčích guild, než když to dělají hráči sami za sebe po icq.
Nerad bych ti bral vítr z plachet, ale on nikde nenapsal, že to nemá smysl, ale budoucnost, a vzhledem k tomu jak dopadla Tzeentchem proklamovaná skupina (asi ne moc dobře, když se tu objevil tvůj topic) kam si mohl každý napsat o přístup, tak je celkem logické předpokládat to samé u této, která vzniká za mnohem menší aktivity ve hře, než ta předchozí.

Každopádně ty to proklamuješ jako nový způsob, ale hned na to napíšeš, že se bude používat ta stará. Tedy i starý model toho co bylo. Na tom nevidím vůbec nic nového.
Pokuď tady něco selhává, tak je to moderování fora, které by dnes zmoderovat dokázal i člověk s 10 minutami času, vzhledem k tomu, co se tu za poslední rok řešilo. Ale rozumím, že konspirační nádech uzavřené skupiny něco super. Navíc uzavřené a vylučující mimoguildovní hráče, kteří mohou být přínosem i bez zkratky za jménem. Ale chápu, že bude jednodušší si něco ve skrytu šeptat, a pak říct při zavedení čehokoliv, že o tom přece hráči věděli a souhlasili s tím.
Odpovědět