Čekaj až nějaký monstrum podojí... asiLucky píše:... nevim jak v temnem lese delaji lehke kuse :p
Druid
- Rod Sacketts II
- Paper Elemental
- Kontaktovat uživatele:
Re: Druid
-
- Inkless
- Kontaktovat uživatele:
Zdravím, tak by mě zajímaly zkušenosti hráčů s druidem a jeho mystickou kuší, vzheldem k tomu že druid nemůže otrávené zbraně.
Zajímalo by mě jak mystik funguje s max poisoningem, zkoušel jsem se 40% a nestačil jsem se divit tomu jak je to k ničemu.A jelikož nehodlám věnovat čas něčemu co nemá smysl ptám se proto hráčů na jejich postřehy, případně ochotným GM za objasnění nastavení mystické kuše.
Moje představa je taková, že by to mohlo fungovat obdobně jako poisnutí klasickou verite zbraní a ne že dvakrát škytne extremelly a pak sick a ill takovéto nastavení se rovná dle mého názoru nepoužitelnosti.Díky.
Zajímalo by mě jak mystik funguje s max poisoningem, zkoušel jsem se 40% a nestačil jsem se divit tomu jak je to k ničemu.A jelikož nehodlám věnovat čas něčemu co nemá smysl ptám se proto hráčů na jejich postřehy, případně ochotným GM za objasnění nastavení mystické kuše.
Moje představa je taková, že by to mohlo fungovat obdobně jako poisnutí klasickou verite zbraní a ne že dvakrát škytne extremelly a pak sick a ill takovéto nastavení se rovná dle mého názoru nepoužitelnosti.Díky.
Hide, Dr. Jakyll - 08.09.2007 08:59 Shanon 346ca8-AFK v nb dole, account smazán *Sofi* první acc :"/
Je to jen hra, ale ve skutečném zmenšeném světě a se skutečnými lidmi proto prosim, chovejme se k sobě slušně.
Je to jen hra, ale ve skutečném zmenšeném světě a se skutečnými lidmi proto prosim, chovejme se k sobě slušně.
- Zola
- Undead Scriber
- Kontaktovat uživatele:
Druida nehraju ale ten poison tak jak je nastavenej určitě smysl má.Dotrenuj si ho.U verite zbraní čekáš hodně dlouho než se jed projeví.A extremele sekle je dobrý.Dedle sekle verite zbran taky nedá pokaždý
SóKár : Každý má svojí hlavu a vizi toho jak by to mělo správně. Si mladé GMko třeba se ze svých nezdarů poučíš.
Napřed něco vyzkoušej (dotrénuj), pak si stěžuj. Navíc m. kuše ten jed dává rychleji než čekáš na jed z verite zbraně. A ještě je to jed dávanej ze safe vzdálenosti, nechtěl by jsi toho moc? dmg na dálku kuší/bleskem/jedem, sumy mě přijde mystik ok a ano, až budeš mít max poisoning, je to znát a je to lepší, ale rozhodně nečekej, že tím sundáš npc na 1/2 hp:)
-
- Inkless
- Kontaktovat uživatele:
Ano chtěl bych už jen vyjádření gm a ne hráču kteří buď postavu vůbec nehrají nebo kteří na dp vůbec nehrají a jen huntí posty na forku, dík xane :p. Já chci vědět jak je to nastaveno.To snad chtít můžu jelikož i já jsem součást této hry a nevidím důvod proč by to nemohlo být zveřejněno.
stačí napsat:
s max skillem poisning u druida máte pravděpodobnost otrávení šipkou na xx% a sila jedu dokáže ubrat monstru s 500hp 100 hp... a budu spokojen nikoliv s nastavením ale alespoň s odpovědí která má hlavu a patu.
stačí napsat:
s max skillem poisning u druida máte pravděpodobnost otrávení šipkou na xx% a sila jedu dokáže ubrat monstru s 500hp 100 hp... a budu spokojen nikoliv s nastavením ale alespoň s odpovědí která má hlavu a patu.
Hide, Dr. Jakyll - 08.09.2007 08:59 Shanon 346ca8-AFK v nb dole, account smazán *Sofi* první acc :"/
- Shadowsong
- Death Litographer
- Kontaktovat uživatele:
pointa je ale prave v tom, ze ku takymto exaktnym hodnotam sa len tak lahko nedostanes. proste (aspon pokial viem) to nieje politika shardu...peacemaker píše:s max skillem poisning u druida máte pravděpodobnost otrávení šipkou na xx% a sila jedu dokáže ubrat monstru s 500hp 100 hp... a budu spokojen nikoliv s nastavením ale alespoň s odpovědí která má hlavu a patu.
co sa poisoningu vseobecne tyka, tak vyska skillu poisoning by ti pri traveni priser mala ovplyvnovat iba ci jed prenikne do krvy, nie aky silny jed mob dostane. ako presne to je u rangovho mystiku ti vsak neviem povedat.
co sa vyuzitelnosti tyka tak som tu kusu uz par krat videl v akcii a sice to nieje nic svetoborne, vyuzitie by sa mozno dalo najst... ked dotrenujes, zacnes hrat a mal by si nejake postrehy abo pripomienky na jej vylepsenie, tak daj vediet.
how to play gangrel:
bind greater blood to every key on keyboard
roll your face over the keyboard
...
???
profit
...
???
profit
- Zola
- Undead Scriber
- Kontaktovat uživatele:
Tak von mu člověk slušně odpoví a ohrnuje nad tím nos?Nejseš nějakej drzej čéče?To že nehraju druida neznamená že to povolání neznám.A tady máš odpověd na kterou čekáš : vypozoruj si sám
SóKár : Každý má svojí hlavu a vizi toho jak by to mělo správně. Si mladé GMko třeba se ze svých nezdarů poučíš.
- Mulambo
- Externi Panacek
- Kontaktovat uživatele:
thisZola píše:Tak von mu člověk slušně odpoví a ohrnuje nad tím nos?Nejseš nějakej drzej čéče?To že nehraju druida neznamená že to povolání neznám.A tady máš odpověd na kterou čekáš : vypozoruj si sám
Wars come and go, but my soldiers stay ethernal.
I broke the dam
Aktualizace mapy 2.5 -> 2.56
Kompletní mapa 2.56
I broke the dam
Aktualizace mapy 2.5 -> 2.56
Kompletní mapa 2.56
-
- Inkless
- Kontaktovat uživatele:
Pozoruju a pozoruju, a co pozoruju je že nejdou otrávit nightmary(třeba v ice) což je zcela nepřípustné.Žádám o změnu herního nastavení.
Mystická kuš dává otravu podle hodnoty skillu takze kdyz budes mít max tak se ti obcas zadaří i deadly ale jen 1 max 2 skitnutí mystická kuše je ale zároveň jedna z nejlepších zbraní pro druida protože mu dává skilly narozdíl od ostatních takzže když je něco imuní na kouzla tak do toho tím můžeš prát o stošest a pokud by si měl pochyby tak ano hrát sem ranga 7 let a od specek sem hrát za druida takže to mám odzkoušené docela dost
třeba v ice jsou ty najty puvodne jezditka že jo, tak je možný že jsou trošku jinak nastavený, ostatní najty ve světe jako třeba v zone z cove, ty jdou bez problemu otravit
- Shadowsong
- Death Litographer
- Kontaktovat uživatele:
lenivy ludia nezabijali nocne mory a ony sa ptm vzdy premnozili a kedze ich lenivy ludia ptm zacali odlakavat, tak aj zamorili celu jaskynu a okolie. casom to prestalo byt unosne a zmenili sa systemovo z priser na zvierata aby sa dali po "splaseni" mazat skrabkou. z upirskeho hladiska som prisiel o potravu a bonus loot, takze sucitim s tebou
how to play gangrel:
...
???
profit
...
???
profit
-
- Inkless
- Kontaktovat uživatele:
Omlouvám se za nedostatečné popsání situace hned to napravím.Jelikož si to mám vypozorovat tak trenim poisning.A to co se mi nelíbí je že nemohu trénovat na shadow najtmerách ani obyč najtmérách a dalších příbuzných tohoto typu a jistě mi dáte zapravdu že trenit poisning není sranda a každé poisnutí se počítá.
Ale líbí se mi že mi nikdo nenapsal ať blíže specifikuji problém, každý hned ví o co jde a odpovídá. Posthunt?
Ale líbí se mi že mi nikdo nenapsal ať blíže specifikuji problém, každý hned ví o co jde a odpovídá. Posthunt?
Nightmary maji flag summa/peta oproti normálním npc. Proto na nich nelze trénovat. Takže zkus najít jiné npc pro trénink. Spoustu hráčů před tebou to zvládlo, tak to zvládneš určitě taky.
-
- Inkless
- Kontaktovat uživatele:
Proč má kůň flag sumopeta když je to pet a teď nevím jestli na petech trénovat jde budu to muset vypozorovat.A i kdyby nešlo tak se ptám proč to nejde na petech?Qvido píše:Nightmary maji flag summa/peta oproti normálním npc. Proto na nich nelze trénovat. Takže zkus najít jiné npc pro trénink. Spoustu hráčů před tebou to zvládlo, tak to zvládneš určitě taky.
Jak se tady řešil ten poison ve vztahu k mystik kuši, má určitě smysl ho dělat na těch 70? Udajně bohatě stačí cca 55, jelikož deadly stejně nedává, čili efekt se 70 pois vyjde nastejno.. má to někdo ozkoušený, vážně je to tak?
- Zola
- Undead Scriber
- Kontaktovat uživatele:
01.05.2016 20:47:01 - Quido
- upraveny poison zbraně - v závislosti na výši skillu je nastaven timer, kdy začně npc škytat na jed
- upravena mystická kuše pro ranga - taktéž dle skillu nastaven timer
- taktéž upraveny Otrávené drápy u medvěda - timer zavisí na výši skillu poisoning
Tak a je to Zkoušel to už někdo?Asi budu muset ten skill dotrénovat očekávám že na 25 bude timer dost dlouhej.
- upraveny poison zbraně - v závislosti na výši skillu je nastaven timer, kdy začně npc škytat na jed
- upravena mystická kuše pro ranga - taktéž dle skillu nastaven timer
- taktéž upraveny Otrávené drápy u medvěda - timer zavisí na výši skillu poisoning
Tak a je to Zkoušel to už někdo?Asi budu muset ten skill dotrénovat očekávám že na 25 bude timer dost dlouhej.