Propadle najmy
Re: Propadle najmy
:DD to je jako opravdu bráno vážně co se tu píše ?
- Mulambo
- Externi Panacek
- Kontaktovat uživatele:
Delo ja snad lognu a nastehuju ti veci k nam :p
Wars come and go, but my soldiers stay ethernal.
I broke the dam
Aktualizace mapy 2.5 -> 2.56
Kompletní mapa 2.56
I broke the dam
Aktualizace mapy 2.5 -> 2.56
Kompletní mapa 2.56
- Zola
- Undead Scriber
- Kontaktovat uživatele:
Nebo co ukecat toho hráče kterej ten nájem přebral?Znám ho , pak už stačí jenom zajít dec.
SóKár : Každý má svojí hlavu a vizi toho jak by to mělo správně. Si mladé GMko třeba se ze svých nezdarů poučíš.
ty uz nikde nebydlis :pMulambo píše:Delo ja snad lognu a nastehuju ti veci k nam :p
The Third
- Delarock
- Book Snake
- Kontaktovat uživatele:
Tady je asi naka mezinarodni soutez v necteni celejch postu -.-
Me nikdo najem neprebral, nepotrebuju nekoho ukecavat.
A mula nemam co stehovat a nejde o to.
Me nikdo najem neprebral, nepotrebuju nekoho ukecavat.
A mula nemam co stehovat a nejde o to.
[16:37] Nexios: jako ja ho mam rad
[16:37] Mulambo: ja ne, me dycky pojel a pak se mi vysmal, a pak uz me radsi ani nepojizdel a jen se mi vysmal
-
Smazali mi ICQ :(
[16:37] Mulambo: ja ne, me dycky pojel a pak se mi vysmal, a pak uz me radsi ani nepojizdel a jen se mi vysmal
-
Chapete to, ze autor se snazi navrhnout zmenu? Proto vypisuje, co se mu stalo, proc to chce a proc by to v dnesnim stavu na DP nebyl az tak problem
Tohle neni zadnej ukrivdenej, ubrecenej topic, aby jste na nej tak reagovali. Borec x let aktivne hral, najem platil a nechtel o najem prijit
Tohle neni zadnej ukrivdenej, ubrecenej topic, aby jste na nej tak reagovali. Borec x let aktivne hral, najem platil a nechtel o najem prijit
Pheme píše:Chapete to, ze autor se snazi navrhnout zmenu?
To se ti může zdát, protože Delarock každý svůj příspěvek několikrát upravil. Já alespoň svoje příspěvky nepřepisuju, abych pak argumentoval tím, že je nečtete celé. Každý máme nějaký styl, pokud chtěl opravdu něčeho dosáhnout tak jedině toho, že jeho příspěvky nebudu číst vůbec. Jestli mi někdo přetlumočí na co to finálně přepsal, tak tomu budu věnovat pozornost.
"Já po vás nechci abyste věděli, že 5*4 je 20... mi stačí... když budete vědět... že to je 'Asi' 21."
--Nejmenovaný profesor matematiky
- Delarock
- Book Snake
- Kontaktovat uživatele:
Wou wou wou wou, ty veci na ktery sem te odkazoval sem zmenil pred tim nez sem dostal od tebe odpoved, to ze veci upresnuju je evidentne nutny. Pac kdyz se vyjadrim jednou vetou, tak me tu kazdej chytne za slovicko.
A treba poznamku o icq sem pridal, pac sem si to na icq precet a prislo mi zbytecny psat dalsi post. Rozhodne sem nemenil nakej vyznam postu tak jak byl zamyslenej. A nechapu proc se tu obhajuju, to co napsal clovek predemnou jest pravda.
A treba poznamku o icq sem pridal, pac sem si to na icq precet a prislo mi zbytecny psat dalsi post. Rozhodne sem nemenil nakej vyznam postu tak jak byl zamyslenej. A nechapu proc se tu obhajuju, to co napsal clovek predemnou jest pravda.
-
-
to nic nemění na tom, že ty věci tam nastěhovat můžeLoozer píše:ty uz nikde nebydlis :pMulambo píše:Delo ja snad lognu a nastehuju ti veci k nam :p

- Delarock
- Book Snake
- Kontaktovat uživatele:
A ty ses sakra kdo :p
Ne, nebyl sem dec, moc prace.
Na tom urizlym screenu je vic lidi nez na DP momentalne hraje
, ponekud smutna situace.
Ne, nebyl sem dec, moc prace.
Na tom urizlym screenu je vic lidi nez na DP momentalne hraje

-
-
já si stejně delo myslim, že jsi si nechal nájem propadnout schválně, aby jsme hromadně na konci decu mohli oslavit tvoje desetileté výročí
A já už se bal že tu nebude zástupce za Scorpa ! Happy XMASS ! 

- Delarock
- Book Snake
- Kontaktovat uživatele:
Tak to uz se to vyroci krapet prosvihlo :p
-
-
- Delarock
- Book Snake
- Kontaktovat uživatele:
Tak aby to nezapadlo, tak teda navrhuju:
- Při propadlym najmu zčervenalej domovni tentononc, aby to bylo vic videt. Nejsem si jistej, jestli je to technicky realizovatelny, pac uz nevim jak je reseny to propojeni.
- Najmy vylozene rusit az po 14 denni "propadnuvsi dobe", nebo mozny prodlouzeni placeni najmu z 3 na 4 mesice
- Pokud GM vidi majetek jasne prevysujici hodnotu najmu nekde volne pohozeny po dome, ma pravo to smazat a trebas vynulovat tu 14 denni propadnuvsi dobu = efektivne zaplati ten najem na 14 dni. Plne v kompetenci GM.
- Propadle najmy v deceitu nechavat 3 mesice misto 1 mesice (mozna je realne vic, ale v pravidlech je napsany tohle).
- Při propadlym najmu zčervenalej domovni tentononc, aby to bylo vic videt. Nejsem si jistej, jestli je to technicky realizovatelny, pac uz nevim jak je reseny to propojeni.
- Najmy vylozene rusit az po 14 denni "propadnuvsi dobe", nebo mozny prodlouzeni placeni najmu z 3 na 4 mesice
- Pokud GM vidi majetek jasne prevysujici hodnotu najmu nekde volne pohozeny po dome, ma pravo to smazat a trebas vynulovat tu 14 denni propadnuvsi dobu = efektivne zaplati ten najem na 14 dni. Plne v kompetenci GM.
- Propadle najmy v deceitu nechavat 3 mesice misto 1 mesice (mozna je realne vic, ale v pravidlech je napsany tohle).
-
-
- Delarock
- Book Snake
- Kontaktovat uživatele:
Tentononc na prenaseni je asi jakoze fajn, ale dotaz, pohnulo se neco s tim co sem psal pred tim nebo je to pasé?
-
-
je to prasé delo
Nazdar,
trochu pootevřu tohle téma. Co zauvažovat nad zlevněním nájmů, případně "zesoškováním" s zlevněním nájemním baráků. Když se mrknu do přehledu nájmů na stránkách DP, jsou z půlky prázdné, je tu prostě víc bydlení, než aktivních hráčů. Taky jsem jako Dela přišel o věci kvůli propadlému nájmu (a popravdě ani nevím co všechno tam bylo, takže ani nemám morál pro to do deceitu chodit), ale teď pomalu něco málo sbírám a docela mi chybí místo, kde ty věci bezpečně sdílet mezi postavami (nechci do žádné gildy, nikoho tu už neznám). Pokud by se soškové baráky, nebo i ty nájemní, zlevnily, resp. zlevnily a umožnily převést do osobního vlastnictví, nemělo by to při stávajících počtech hrajících podle mě žádný dopad nikam...
trochu pootevřu tohle téma. Co zauvažovat nad zlevněním nájmů, případně "zesoškováním" s zlevněním nájemním baráků. Když se mrknu do přehledu nájmů na stránkách DP, jsou z půlky prázdné, je tu prostě víc bydlení, než aktivních hráčů. Taky jsem jako Dela přišel o věci kvůli propadlému nájmu (a popravdě ani nevím co všechno tam bylo, takže ani nemám morál pro to do deceitu chodit), ale teď pomalu něco málo sbírám a docela mi chybí místo, kde ty věci bezpečně sdílet mezi postavami (nechci do žádné gildy, nikoho tu už neznám). Pokud by se soškové baráky, nebo i ty nájemní, zlevnily, resp. zlevnily a umožnily převést do osobního vlastnictví, nemělo by to při stávajících počtech hrajících podle mě žádný dopad nikam...
Vykoupit nájem do vlastnictví jde, cena je někde v novinkách. Pokud chceš levnější variantu musíš si hlídat aby ti nájem nepropadl.
DP je plné sochových domů, taky proto jsou ty nájemní prázdné, není to tak uplně jen v tom, že hraje méně hráčů.
DP je plné sochových domů, taky proto jsou ty nájemní prázdné, není to tak uplně jen v tom, že hraje méně hráčů.
"Já po vás nechci abyste věděli, že 5*4 je 20... mi stačí... když budete vědět... že to je 'Asi' 21."
OK, už jsem to našel, to ale nic nemění na tom (že na to stejně nemám
), že jsou ty domy prázdné a už se nejspíš nikdy nezaplní.