Jediný blbec jsi tu ty, nauč se v první řadě číst. ( Ban na forum 1 týden, za zbytečné a nesmyslné spamy)Zola píše: Omluv se
Dotaz na Qvida
Re: Dotaz na Qvida
jen si pobrec koblizku za par dni sa s tebou rozlucimeIlyoaiud píše:Jediný blbec jsi tu ty, nauč se v první řadě číst. ( Ban na forum 1 týden, za zbytečné a nesmyslné spamy)Zola píše: Omluv se
Jen si tu pobreč a přidej další stupidní komentář, který k celé záležitosti určitě patříSikulka píše:koblížek

Pokuď chce někdo další psát koment tak k tématu

Zamyslete se nad tím, než vložíte komentář

Abych připomenul a udělal nějaké resume, dotaz je na Qvida, který podle mého názoru celou situaci špatně zhodnotil neortodoxním trestem, a nebyl jeho prvním.
- 2/3 měsíce zpět za modrou postavu, zabijí hrače v cove tak aby nedostal na tu postavu kill (prudí hrače, který je modrý) on je criminal, zabiju ho, trest dostanu já.
-když jsem napsal page na order já, ještě tak před 1/2 měsícema, nevím zda on, ale někdo z GM Teamu mi řekl, že teď takové banality řešit nebude, vzal jsem to na vědomí, a vetšině lidi, jsem oznamil to, že se GM nejspíše nebudou zaobírat frakcí, tak ať dělají to, co jim jest děláno
-order opakovaně dávalo rk,hk i zabíjeli modré hrače v delucii (Page byla napsaná), když se tahle menšina sešla včetně mě, kde jsem já jediný zastupoval chaos, tak GM celou situaci vyhodnotilo tak, že to bylo pletení do frakčních bojů. ale že předtím zabili, a některé hrače pokusili zabít, a že tihle v prohřešcích ocenění hrači je zabili bez killu, už nikoho nezajímalo
-order když umřeli blokovali duchy (page) nikdo neřešil
-momentální situace, kvůli které byl topic založen, zní otázkou. Zda by neměl být verdikt změněn, když se ví celý příběh. HK proběhlo na obou stranách. Buď zmírnění trestu, nebo trest na obou dvou stranách. (HK = kick na 3 měsíce se mi zdá absurdní)
Předem upozorňuji na to, že už nehodlám reagovat na komentáře některých lidi, kteří o celé situaci ví kulové + neznají dění v pvp světě.
- Zola
- Undead Scriber
- Kontaktovat uživatele:
Bla bla , dukaz furt žádnej.Pvp dění je furt to samé , špína a hnus.Jde o to že jsi obvinil qvída z toho že někomu nadržuje , tak to dokaž.Nebo snad vyhlásíš odměnu za dukaz jako prezident a nepřiznáš si svojí chybu?Argumenty furt žádný , jen kopeš kolem sebe jako malej smrad kterému někdo sebral lízátko.
SóKár : Každý má svojí hlavu a vizi toho jak by to mělo správně. Si mladé GMko třeba se ze svých nezdarů poučíš.
Človeče jakej důkaz? Co chceš za důkaz? Důkaz je snad to, že jsem potrestaný já ? Stačí se podívat do logu, tam se zjistí, kdo koho zgardoval, stačí se podívat do prohrešku, a je hned jasné, kdo koho trestá, co chceš za důkaz screen? Který jsem postoval ? Nebo co bys chtěl za důkaz myslíš, že mám přisutp k logu abych ti ho tu vyňal ?Zola píše:Bla bla , dukaz furt žádnej.Pvp dění je furt to samé , špína a hnus.Jde o to že jsi obvinil qvída z toho že někomu nadržuje , tak to dokaž.Nebo snad vyhlásíš odměnu za dukaz jako prezident a nepřiznáš si svojí chybu?Argumenty furt žádný , jen kopeš kolem sebe jako malej smrad kterému někdo sebral lízátko.
Od toho tu jsou GM, aby řešili takové věci, aby na to přišli, ne já! Nemám na to ani pravomoc, svoji verzi jsem řekl ( to je důkaz ) teď ho stačí potvrdit jen v logu.
Pokuď ti je to málo jako důkaz, tak jaktože konstatovaná jedna verze jednoho člověka stačila na to, aby potrestal jen mě, když to podle tebe není důkaz, opravdu asi většina lidí nepřemýšlí pořádně... Hold s blbcem jako ty se člověk nedomluví, snad to takhle pochopíš lépe

Zolo, a tobě jim podobní, máte malé mozky, že to nechápete? Odpovím za Vás ano máte, a čti pozorně! Rozmysli se, dřív než něco postneš!

-
- Undead Scriber
- Kontaktovat uživatele:
mám rád, když xkrát smazaní a zabanovaní poučují ostatní o prohřešcích a chování na shardu
doufám, že tento topik neumře, bavte mě

doufám, že tento topik neumře, bavte mě

Lepší lama kamarát ako skiller debil ;)
[Hated] je totiž něco jako sociální stigma.
-Posledním stupněm závisti je nenávist-
Filjins: Ty jo driv sem vypinal UO protoze proti me bylo moc lidi, tedka vypinam UO protoze neni ani hrac...
[Hated] je totiž něco jako sociální stigma.
-Posledním stupněm závisti je nenávist-
Filjins: Ty jo driv sem vypinal UO protoze proti me bylo moc lidi, tedka vypinam UO protoze neni ani hrac...
- Sir Artuhr
- Trhovec
- Kontaktovat uživatele:
Jako bude to vostrej trest. Wizzy to dokonce nevydrzel a zalozil si novej ucet na foru. No nechtel bych byt tim potrestanym. To bude demonicky krutoprisnej trest na hranici lidskeho chapani.
-
- Orc Writer
třikrát sláva, třikrá hurá.
jsi pvp blbeček.
jsi pvp blbeček.
Možná by ses měl nad sebou zamyslet... Ty jsi vážně svatoušek, který si nezaslouží takovej banální trest? Třeba to máš za celkové shrnutí všech prudících a pvp chvilek, které si vyvolal ty... a že jich bylo. PvP nehraju a přesto jsem tvoje "vystoupení" viděla několikrát na vlastní oči. Tvoje chování je vážně úsměvné a řešit situaci, kde obviníš Gmko z nadržování na foru ještě víc...
no jediny kto tu breci a kope okolo seba si tyIlyoaiud píše:Jen si tu pobreč a přidej další stupidní komentář, který k celé záležitosti určitě patříSikulka píše:koblížek
no toto si napisal krasne len sam sa tym neriadisIlyoaiud píše:Zamyslete se nad tím, než vložíte komentářSikulka píše:koblížek![]()
Ľudia začnite chodiť viac von medzi ludi a na UO sa pridite odreagovať, potom by sa tu neriešilo to co sa tu rieši...
Beatka
Kasper
Kragon
Apia
Dianna
Themes
Black Berry
Fosco Alma
Kasper
Kragon
Apia
Dianna
Themes
Black Berry
Fosco Alma
Pokud to neni vase odreagovani typu "kaslu na pravidla, ostatni hraci(blbecci) jsou jen k tomu, abych mel koho nastvat"ALL píše:Ľudia začnite chodiť viac von medzi ludi a na UO sa pridite odreagovať, potom by sa tu neriešilo to co sa tu rieši...
Sam by som to lepsie nenapisal !Pheme píše:Pokud to neni vase odreagovani typu "kaslu na pravidla, ostatni hraci(blbecci) jsou jen k tomu, abych mel koho nastvat"
Píšem page !!!Nycte píše:Sam by som to lepsie nenapisal !Pheme píše:Pokud to neni vase odreagovani typu "kaslu na pravidla, ostatni hraci(blbecci) jsou jen k tomu, abych mel koho nastvat"
Ty mi vykáš ?Pheme píše:Pokud to neni vase odreagovani typu "kaslu na pravidla, ostatni hraci(blbecci) jsou jen k tomu, abych mel koho nastvat"ALL píše:Ľudia začnite chodiť viac von medzi ludi a na UO sa pridite odreagovať, potom by sa tu neriešilo to co sa tu rieši...
Beatka
Kasper
Kragon
Apia
Dianna
Themes
Black Berry
Fosco Alma
Kasper
Kragon
Apia
Dianna
Themes
Black Berry
Fosco Alma
jak to dopadlo?
To mazani uctu trva sakra dlouho. Uz tak 6 let, ne?Sir Artuhr píše:Jako bude to vostrej trest. Wizzy to dokonce nevydrzel a zalozil si novej ucet na foru. No nechtel bych byt tim potrestanym. To bude demonicky krutoprisnej trest na hranici lidskeho chapani.
Omlouvam se za svuj dobry humor...
Pod vlivem Mamonstva
Pod vlivem Mamonstva
-
- Death Litographer
- Kontaktovat uživatele:
Důkaz!Raynor píše:Support na DP ? Nevěřím !
[color=green][size=167]Čaj? Pickwick![/size]
[/color]
[/color]