Order/Chaos

Vaše nápady a návrhy
AnelisSSs
Misspelling Chicken
Misspelling Chicken
Příspěvky: 5
Registrován: 18 kvě 2015 17:51

Order/Chaos

Příspěvek od AnelisSSs »

Nemůžu nechat bez povšimnutí styl hraní Frakce zejména Order.
Nebaví mě hrát přesilovky 4 v 1 a příjde mi strašně k smíchu se pak vytahovat že je někdo lepší když někdo někoho zabil v přesile.
Tomu už se nedá říkat pvp pro zábavu když ve frakci dostáváš RKčka, HKčka a fully.. ale to by se dalo ještě překousat. :oops:
Ale to že Order jede Chaos do zad v přítomnosti PK, nebo bezdůvodně začít jet modráka v 5ti lidech a když si zavolá pomoc z druhé frakce a i tak jedou modráka, i to by se dalo náko unést... Ale to že potom umřou a neunesou smrt a musejí napsat Page na modráka který se jenom bránil mi příjde trochu ubohost. Furt do hry taháte pravidla, ale sami podle nich hrát neumíte... :!: Wake up plsky.
Erik Nighelt
Undead Scriber
Undead Scriber
Příspěvky: 835
Registrován: 24 zář 2006 22:56
Kontaktovat uživatele:

Re: Order/Chaos

Příspěvek od Erik Nighelt »

nebreč

to že hrajete jak koko*i právě ty s *censored* a nerespektujete už naprosto žádná pravidla je věc jedna
to že ty pravidla nerespektuje ani order a hrají jak koko*i (aby ne, když si všichni dělají co chcou bo gm "nedohlíží") je věc druhá a ta samá..
-je mi buřt kdo začal przníte to obě strany

jestli jsi přišel brečet za zlepšení tak věř, že já už jsem brečel a už se mi podařilo najít gm které mi napsalo že "na to do logu mrkne" a pak doufám bude vše dle pravidel potrestáno

jesli se ti něco nelíbí obrať se na příslušná gm nebo napiš page a nevylívej si tu srdíčko, kdyby se hrálo takhle - co šest - ale jen dva roky zpátky tak jdete všichni

a to si býval docela rozumný.. nebyl si třeba dlouho v hospodě? ..
Lepší lama kamarát ako skiller debil ;)
[Hated] je totiž něco jako sociální stigma.
-Posledním stupněm závisti je nenávist-

Filjins: Ty jo driv sem vypinal UO protoze proti me bylo moc lidi, tedka vypinam UO protoze neni ani hrac...
Wallace
Pencil Master
Pencil Master
Příspěvky: 592
Registrován: 18 říj 2006 12:18
Kontaktovat uživatele:

Re: Order/Chaos

Příspěvek od Wallace »

mas tu primo sekci pro frakci :) kdyz se tim bavi, nesnizuj se na jejich uroven a ber to s nadhledem , a mas klid uvidis :)
Valec
Slime Flourisher
Slime Flourisher
Příspěvky: 11
Registrován: 06 bře 2015 11:36

Re: Order/Chaos

Příspěvek od Valec »

Ja môžem len súhlasiť, súhlasím s oboma stranamy... ale predsa je tu niečo v čom má tzv. Order navrch a to je tá krásna kooperácia s Pkčkami. Nato že ked hrám za pk a zbadávam dva ordery a v tom momente dobehnú dalšie 2-3 PK a zabíjajú ma spolu nato som si už zvykol. Ale stále nechápem ako môže fungovať to že pokial chaos zabíja Pk, order pokračuje v boji a zabíja Chaos aj napriek tomu že PKčka bolo jasne videť a dokonca si krásne a rozdelia loot... A ešte možno aj toto by som prehltol a vrchol bol pre mna to, ked som bol v delu, po boji s PK, criminal ,kde sme vyhrali a zrazu tie PKčka , relogli na Orderou , dobehli za mnou (pritom pri mne boli asi 3ja chaosaci) a naši hrdinovia začali zabíjať mna, po okamihu sa to troška zvrtlo a chalani dostali znova po prdeli ,či za pk alebo následne aj za Order. A samozrejme čo nasledovalo , vyplakávanie , písanie Page a ja som dostal karibik... To že to hráte ako totálny retardi , mám ja u prdele. To že si relogujete hore dole, mna nezaujíma, to že ma zabíjate pravidelne 4rja nato serem, ale mať tú drzosť ešte písať page len za to že ste lamy... to ma vytočilo maximálne. A keby to GM troška rozmýšlalo nad tým a dalo si tú námahu a pozrelo sa do logu tak by videlo, že som tých dvoch zabil a nedostal som kill, čo zrejme znamená že ma napadli. A nie len automaticky pri každom jednom spame Page-ou dookola od tej istej bandy tupcou trestať ludí....
Uživatelský avatar
ALL
Orc Writer
Orc Writer
Příspěvky: 51
Registrován: 13 dub 2011 20:37
Kontaktovat uživatele:

Re: Order/Chaos

Příspěvek od ALL »

Anelis poviem len toľko, tak ako chaos k nám, tak mi k Vám.
Nie som ''happy'' z toho ze vás hrací od nas fullia, ale ako som spomenul 'oko za oko, zub za zub'.
Možno ked sa začnete chovať ako hráči s chuťou pvp, tak sa k Vám zmení prístup. Ja som za fair play, zábavu, srandu...
Beatka
Kasper
Kragon
Apia
Dianna
Themes
Black Berry
Fosco Alma
Ilyoaiud
Orc Writer
Orc Writer
Příspěvky: 52
Registrován: 27 zář 2014 21:47
Kontaktovat uživatele:

Re: Order/Chaos

Příspěvek od Ilyoaiud »

Nevím co k tomu říct, snad jen to, že Order hraje momentalně jen v přesile, a když dostane 4 O vs. 2Ch na prdel týden nelognou, nebo zavolají další posilu popřípadě když logne 6 O hráč, zabijí mimo gz blue postavy, když něco mají, potom píší page, když je tahle postave zabije, mě se to zdá postavený na hlavu.

Order jsou swině, a když se jim něco stane tak si stěžují u GM. Chaos sice svatí taktéž nejsou, ale když si někdo stěžuje tak je mají ....

Viz: Malarie, Kontos, Goldeath, Merolin, Brigida. Bohužel Brigida a Malarie je sejmuli zrovna, když jsem tam byl já za chaos, a oni za 5 Order, kluci je pěkné plakat kvuli tomuto, buď nemáte utočit nebo hrát aspoň trochu se stejnýma počtama, pač když vás někdo zabije, tak je to jen brekot, a page.

Full, rk, hk, je u vás v pořádku, zvlášt se mi libí, když někdo slíza z jezdítka (opakovaně) a pak se díví, když dostane hk.. Ironie...

Hrát v přesile (opakované) je spíše smutné nežli vtipné. O to je to smutnější když vás někdo zabije, sfulí vyrkačkuje a já nevím co ještě, nezbývá než spamovat icq či page system.

PS: Kdyby počty byly vyrovnaný tak si troufám říct, že order nehraje :)
Saturn
Slime Flourisher
Slime Flourisher
Příspěvky: 15
Registrován: 18 kvě 2015 08:23

Re: Order/Chaos

Příspěvek od Saturn »

Valec píše:Ja môžem len súhlasiť, súhlasím s oboma stranamy... ale predsa je tu niečo v čom má tzv. Order navrch a to je tá krásna kooperácia s Pkčkami. Nato že ked hrám za pk a zbadávam dva ordery a v tom momente dobehnú dalšie 2-3 PK a zabíjajú ma spolu nato som si už zvykol. Ale stále nechápem ako môže fungovať to že pokial chaos zabíja Pk, order pokračuje v boji a zabíja Chaos aj napriek tomu že PKčka bolo jasne videť a dokonca si krásne a rozdelia loot... A ešte možno aj toto by som prehltol a vrchol bol pre mna to, ked som bol v delu, po boji s PK, criminal ,kde sme vyhrali a zrazu tie PKčka , relogli na Orderou , dobehli za mnou (pritom pri mne boli asi 3ja chaosaci) a naši hrdinovia začali zabíjať mna, po okamihu sa to troška zvrtlo a chalani dostali znova po prdeli ,či za pk alebo následne aj za Order. A samozrejme čo nasledovalo , vyplakávanie , písanie Page a ja som dostal karibik... To že to hráte ako totálny retardi , mám ja u prdele. To že si relogujete hore dole, mna nezaujíma, to že ma zabíjate pravidelne 4rja nato serem, ale mať tú drzosť ešte písať page len za to že ste lamy... to ma vytočilo maximálne. A keby to GM troška rozmýšlalo nad tým a dalo si tú námahu a pozrelo sa do logu tak by videlo, že som tých dvoch zabil a nedostal som kill, čo zrejme znamená že ma napadli. A nie len automaticky pri každom jednom spame Page-ou dookola od tej istej bandy tupcou trestať ludí....

To, že si o myslíš, že nějaký PK je ten a ten tak to ještě neznamená, že je to pravda ... :-) neumíte to a proto brečítě a jedete nás s pomocí blue. Brečte dál loozeři
Erik Nighelt
Undead Scriber
Undead Scriber
Příspěvky: 835
Registrován: 24 zář 2006 22:56
Kontaktovat uživatele:

Re: Order/Chaos

Příspěvek od Erik Nighelt »

Ilyoaiud píše:zvlášt se mi libí, když někdo slíza z jezdítka (opakovaně) a pak se díví, když dostane hk.. Ironie...
je rozdíl slízat z jezdítka při boji a umřít na jezdítku a dostat hk a slézt z jezdítka dostat hk a umřít.. v prvním případě se to trestá v druhém je to oprávněně.. bohužel se děje spíše první případ..

ať je to tak nebo tak, snad si gm najde čas na ty logy.. už by to chtělo :shock:
Lepší lama kamarát ako skiller debil ;)
[Hated] je totiž něco jako sociální stigma.
-Posledním stupněm závisti je nenávist-

Filjins: Ty jo driv sem vypinal UO protoze proti me bylo moc lidi, tedka vypinam UO protoze neni ani hrac...
Uživatelský avatar
Thief
Nehraju!
Příspěvky: 1336
Registrován: 03 čer 2011 16:43
Kontaktovat uživatele:

Re: Order/Chaos

Příspěvek od Thief »

PvP se těžko dohledává, to snad už vědí všichni. Proto ho nikdo nás nechce řešit, protože co nechytneš přímo jen těžko obhájíš a dokážeš (samozřejmně né všecho ledacos v logu je). Když to vezmu kolem a kolem. Situaci v PvP si utváříte samostnatně. Nikdo z vás nezná jinej styl hry než pořádně zprasit a pak mu ještě vynadat (egu up?). Zkuste se nad sebou zamyslet. Hrejte pro zábavu, o nic jiného už snad ani nejde hrát.

add. : Erik má pravdu, jestli zabíjíte jezdítka až po tom co na něm hráč umře, tak by jste všichni dojednoho měli leavnout frakci, protože tohle do frakčních bojů opravdu nepatří.

Pokud chcete hrát téměř bez pravidel založte si Pkčka a pak se mydlete jak je libo.
Uživatelský avatar
Sir Artuhr
Trhovec
Příspěvky: 1290
Registrován: 07 zář 2006 18:41
Kontaktovat uživatele:

Re: Order/Chaos

Příspěvek od Sir Artuhr »

Znáte to o té zaseknuté desce? To je pořád dokola... A když vy nebudete prasit, tak my nebude prasit. A to máš za to a to máš za to a on mi zabil jezdítko, a to se nesmí a GM nic nedělají a je to tu nahovno a já už tu hrát nebudu a za měsíc zase to samé.

Kvalita O/CH šla do někam už před řádnou dobou. A tím myslím úroveň chování hráčů a vztahů mezi O/CH hráči obecně. Kdo je jaký skiller není vůbec podstatný. A pokud je tu v současné době ještě nějaký skiller a ještě k tomu slušný a férový hrač, tak má můj obdiv. Ale bojím se, že nikdo takový aktivní tu nezůstal, protože ho to prostě už tady otrávilo.

A neházel bych všechno v tomto případě na GM, kteří už těch keců mají asi taky dost. Pořád řešit kdo co komu udělal, poslouchat žalovaní kdo relogl, kdo komu zabil lamu apod. Tohle mají řešit leadeři a mají mít na svoje členy dostatečné biče a taky respekt, aby udrželi hru zábavnou a hratelnou pro slušný hráče a dali přes prsty těm prasatům. Bohužel dnes převažuje ze 3/4 typ hráčů, kteří akorát přemýšlejí kde co podělat, ukrást, zabít, ololovat, znepříjemnit hru atd. atd.

Jako ani nevím proč to sem píšu. Jen mi je asi líto, že ani v 50 hráčích na naprosto bezvýznamným serveru na stařičkou UO se nelze v klidu domluvit a hrát alespoň trošku slušně a pro srandu, pro odreagování. Já osobně už to neloguju skoro vůbec, protože se bojím jak místo relaxace u hry se akorát naseru a proto si radši zahraju 10krát dohranýho Baldura, kde se potkám akorát s AI.
Scorp -K-
Paper Elemental
Paper Elemental
Příspěvky: 259
Registrován: 03 bře 2015 20:58

Re: Order/Chaos

Příspěvek od Scorp -K- »

K tym leadrom btw:
Nagash
Naposledy aktivní:Čt Dub 30, 2015 11:08 am
Alassea
Naposledy aktivní:Út Dub 21, 2015 8:35 pm
Zdroj: Dp forum.
(Tym samozrejme nehovorim, ze aktivita na foru je priamym odrazom aktivite v hre, aby ma zas nejaky mudrcko nechytal za slovo (a ze je ich tu dost :paranoid: ))
Nechcem Vam do toho slavneho pvp kecat, ale mozno keby nejaki lidri aj hravali, mozno by bol stav trochu iny.
McDucks always pay their debts.
Got my daughter swaggin like her muthafuckin daddy though.
Uživatelský avatar
Sir Artuhr
Trhovec
Příspěvky: 1290
Registrován: 07 zář 2006 18:41
Kontaktovat uživatele:

Re: Order/Chaos

Příspěvek od Sir Artuhr »

Z osobní zkušenosti můžu říct, že frakční leader taky není žádná výhra. Člověk sedí a čte si akorát hromadu icq, kdo komu co udělal, kde koho a jak zprasil atd. Pak to člověku úplně vezme chuť do hraní, a to je to hlavní co má leader dělat, být aktivní a hrát. Pokud teda někomu nestačí, že je oooo mocný leader a šéfuje dokonce 3 aktivním lidem, tak taky nic moc po pravdě:)
Ilyoaiud
Orc Writer
Orc Writer
Příspěvky: 52
Registrován: 27 zář 2014 21:47
Kontaktovat uživatele:

Re: Order/Chaos

Příspěvek od Ilyoaiud »

Však at si prasí jak je libo, pokud tu není zneužívaní externích programů, ale at si potom nikdo nestežuje.
Stěžovat, že ho jede blue, když ho mezi chaosákem napadnou, a to že je jich víc, je věc druhá. Btw dnešní TB, kde Erik něco slibí, a pak to nesplní a pošle místo něho Jankyho, který ani nikomu neubere hp, jen občas aby se neřeklo hodí paru, a nebo harm :( Má Erik u mě žlutou kartu za klamaní :x :evil:

Ch/O chovaní, respektovaní šlo do kytek :( chudaci GM :oP .
Uživatelský avatar
Mighty PvP GOD
Paper Elemental
Paper Elemental
Příspěvky: 279
Registrován: 23 dub 2015 00:04
Kontaktovat uživatele:

Re: Order/Chaos

Příspěvek od Mighty PvP GOD »

PvP nici viacero veci:

1. zbytocne pravidla o relogoch a praseni... na _ mozete za frakciu byt lognuty aj s pk naraz a prasit kolko chcete... potom gm nemusia riesit tieto page blbosti a hraci si zvyknu...

2. prilis plechovkove pvp - ked ma war sancu zabit solo prska (ik/chainy) mal by mat sancu prsk zabit plecha... pri momentalnom nastaveni sa to neda, to co ubandi plech alebo vyhealuje bishop... no comment. - boostnite prskov v pvp a uvidite ako sa ozivi pvp, teraz beha 80%+ hracov plechovky kedze sa prska neoplati hrat.
(dobrym prikladom je opat _ kde mag vs berserk maju rovnaku sancu sa navzajom zabit, dokonca mag ma navrch...)

velka skoda ze som nedostal moznost spravovat pvp 3 roky back... tak snad saturn spojazdni ten DP PvP a budu tam len prskovia lebo nic ine sa neoplati hrat...
Firestorm - Icestorm - Cherry Kisska
Strigwyr - Ego - Agrael - Raid Trooper - Nelly Wayne - [IRSoul]
Erik Nighelt
Undead Scriber
Undead Scriber
Příspěvky: 835
Registrován: 24 zář 2006 22:56
Kontaktovat uživatele:

Re: Order/Chaos

Příspěvek od Erik Nighelt »

Ilyoaiud píše:Btw dnešní TB, kde Erik něco slibí, a pak to nesplní a pošle místo něho Jankyho
nebuď smutný, komunikoval sem to s analisem přes icq a rozhodl jsem se pak zustat u O aby měli taky nějakého klera, když ste měli tomáše :cry: .. a janky hrál možná víc než ty, co se zabírání kót týče tak ho pls nepomlouvej, teď si budou lidi myslet, že je nejhorším hráčem na dp :oops:
Scorp -K- píše:K tym leadrom btw:
Nechcem Vam do toho slavneho pvp kecat, ale mozno keby nejaki lidri aj hravali, mozno by bol stav trochu iny.
tonda hrává ale to jsou imho leadeři tru.. těm to muže být dost jedno :wink:
a kdyby hráli na krásno oba, tak nemají páky to řešit :x
Sir Artuhr píše:Z osobní zkušenosti můžu říct, že frakční leader taky není žádná výhra. Člověk sedí a čte si akorát hromadu icq, kdo komu co udělal, kde koho a jak zprasil atd.
Mám frakci od tý doby co skončil snower a věř tomu, že do té doby než si udělal frakci luke to bylo celkem v klidu :unibrow: to sme i s leaderama komunikovali a něco řešili :paranoid:

zas na obranu: když je někdo mazanej, prudičovanej a banovanej za prasení, relogy, kradení a kdo ví co ještě, pak se to natáhne i do frakce kterou "vede" :?
Mighty PvP GOD píše:tak snad saturn spojazdni ten DP PvP a budu tam len prskovia lebo nic ine sa neoplati hrat...
tuším že dneska psal, že už má server, tak to stačí nahodit :P
plechovky byly fajn v pvp, než došlo ke speckám :|

ty jo, zase román, snad jsem nebyl moc zlý :(

když se nás sejde hodně tak je nás 14 lidí co to hraje.. to by možná stálo za to zrušit o/ch pravidla a jet to jako pk guild wars "městského typu" :idea:
Lepší lama kamarát ako skiller debil ;)
[Hated] je totiž něco jako sociální stigma.
-Posledním stupněm závisti je nenávist-

Filjins: Ty jo driv sem vypinal UO protoze proti me bylo moc lidi, tedka vypinam UO protoze neni ani hrac...
lamka
Misspelling Chicken
Misspelling Chicken
Příspěvky: 6
Registrován: 31 bře 2015 12:45

Re: Order/Chaos

Příspěvek od lamka »

Chcete-li věci změnit, začněte každý u sebe a chovejte se tak, jak byste rádi, aby se zachoval ten druhý. Ano, každého to bude něco stát.
Vložíte-li do toho ještě špetku úcty jeden k druhému, jak ve hře, tak i na foru, bude hra příjemná pro všechny.
Schází-li vám inspirace, hledejte ji :). Třeba zde: http://signoftragedy.sweb.cz

GM bych doporučil nastavit recall na runu max. 1-2sec. Žádné dlouhé timery, které jdou na ruku PK. PK (vrazi), jako psanci, by měli mít život těžký a náročný. Nepřijde mi vhodné jejich život zjednodušovat a předhazovat jim hráče, jako obětní králíčky :). Je daleko těžší volně narazit na modrého hráče. PvP na DP nebude nikdy vybalancovane tak jako na OSI serverech a GM by tim neměli marnit svůj drahocený čas. Kdo chce vybalancované PvP, jako byla třeba Twilight Zone, najde si odpovídající server.
Kdo se chce zabíjet, hrát PvP, nemá přeci zájem z boje utíkat. Naopak, vyhledává ho. Chce válčit. Proto je přeci Order/Chaos, případně PK. Bude-li chtít, najde si způsob, jak si zabojovat. Není mu třeba v tom všemožně pomáhat.
Kdo se nechce zabíjet, měl by mít možnost z boje utéct. Ta možnost zde v tuto chvíli není.
Ilyoaiud
Orc Writer
Orc Writer
Příspěvky: 52
Registrován: 27 zář 2014 21:47
Kontaktovat uživatele:

Re: Order/Chaos

Příspěvek od Ilyoaiud »

Erik Nighelt píše:nebuď smutný, komunikoval sem to s analisem přes icq a rozhodl jsem se pak zustat u O aby měli taky nějakého klera

když se nás sejde hodně tak je nás 14 lidí co to hraje.. to by možná stálo za to zrušit o/ch pravidla a jet to jako pk guild wars "městského typu" :idea:
No nevím, bylo řečeno, že od vás přijdou dva, že ses domlouval s Analisem, je sice pěkné nic méně k prdu s ohledem na to, jaké lidi naverboval. A tvrdit že Janky zabral více kvot je neadekvatní .. Však ani pulku boje nikde nebyl :P Stal AFK a nebo odlognul :P No, budíž, a že se u vás sejde 10 lidí a u nás 4, kde aktivě by se dalo říct, že hrají dva.. Je taky pěkné.

Jinak já v klidu souhlasím s fullem, aj hk, ale s tím RK, možná tak u vás pač se není čemu divit, když vás někdo zabije, vetšinou nikdo z chaosu nic nelotne takže z vás máme jen fame, a když se hned jdete lotit s domněním, že jakmile se vylotí tak se opět zapojí do boje, at nečeká, že rk nedostane ... Btw tohle není přímo cíleno k tobě. Tím chci jen říct, že úcta či nějaký fair play u CH/O vyprchalo, je to smutný... A ještě smutnější je to, že když hrál jen Royal a chaos hrál vetšinou ve dvou, tak nějaká ta domluvila existovala buď na duelu a nebo bez lootu, teď to nehrozí. Teď se poměr změnil 5:3 v lepším případě. Fully, rk,hk to už k tomu patří, opět zdůrazňuji jen to, že když umřou někteří nejmenovaní ordeři, ať místo zklamané page kliknout na helproom. :paranoid:
AnelisSSs
Misspelling Chicken
Misspelling Chicken
Příspěvky: 5
Registrován: 18 kvě 2015 17:51

Re: Order/Chaos

Příspěvek od AnelisSSs »

Na tomhle serveru už náký pátek hraju, hrávám spíš PvP protože mě baví víc a v tom případě by mě měli všichni hráči co běhají znát.. Všichni víte že hraju a starší hráči vědí že jsem nikdy neprasil a jsem férovej hráč, pokud to teda nebyl člověk s kterým sem neměl problémy. Ale když mě pár dní z5 zabila přesila Orderu a slootili mě tak jsem si chtěl vzít aspoň jezdítko, což se mi nepovedlo a dostal jsem RK a potom i to HK. A jediný co mi k tomu napsali bylo "Jak vy k nám, tak my k vám". Přitom sem pořádně nikoho nezprasil :clap: :clap: :D. To by se dalo překousat, protože vím jak hraje zbytek guildy... Ale to že mi začnou jet paladina a potom si ještě napíšou page za pletení se do O/CH bojů , když samy pravidla nedodržujou ...mi příjde jako vrchol :paranoid:
Uživatelský avatar
ALL
Orc Writer
Orc Writer
Příspěvky: 51
Registrován: 13 dub 2011 20:37
Kontaktovat uživatele:

Re: Order/Chaos

Příspěvek od ALL »

Trosku preháňaš, ak myslis tu Deluciu, tak sme ta zabili, tak sme šli hore do lesíka kde sme dávali tu plechu a za 15 sekúnd ked sme dobehli naspäť uz si bol plne oblečený hádzal si si ijs bol na jezditku a dával sa na útek, v tom momente som ta prestal naháňať, ze si po resu tak ta nechám a to ze ta ostatný zabili ja neriešim... Len to neprikrasluj prosím
Beatka
Kasper
Kragon
Apia
Dianna
Themes
Black Berry
Fosco Alma
AnelisSSs
Misspelling Chicken
Misspelling Chicken
Příspěvky: 5
Registrován: 18 kvě 2015 17:51

Re: Order/Chaos

Příspěvek od AnelisSSs »

ALL píše:Trosku preháňaš, ak myslis tu Deluciu, tak sme ta zabili, tak sme šli hore do lesíka kde sme dávali tu plechu a za 15 sekúnd ked sme dobehli naspäť uz si bol plne oblečený hádzal si si ijs bol na jezditku a dával sa na útek, v tom momente som ta prestal naháňať, ze si po resu tak ta nechám a to ze ta ostatný zabili ja neriešim... Len to neprikrasluj prosím
Nene nemyslím to v tom dellu :D. Umřel jsem kolikrát na přesilu a dostal jsem zprasení :)
Odpovědět