Ilyoaiud píše:Btw dnešní TB, kde Erik něco slibí, a pak to nesplní a pošle místo něho Jankyho
nebuď smutný, komunikoval sem to s analisem přes icq a rozhodl jsem se pak zustat u O aby měli taky nějakého klera, když ste měli tomáše

.. a janky hrál možná víc než ty, co se zabírání kót týče tak ho pls nepomlouvej, teď si budou lidi myslet, že je nejhorším hráčem na dp
Scorp -K- píše:K tym leadrom btw:
Nechcem Vam do toho slavneho pvp kecat, ale mozno keby nejaki lidri aj hravali, mozno by bol stav trochu iny.
tonda hrává ale to jsou imho leadeři tru.. těm to muže být dost jedno
a kdyby hráli na krásno oba, tak nemají páky to řešit
Sir Artuhr píše:Z osobní zkušenosti můžu říct, že frakční leader taky není žádná výhra. Člověk sedí a čte si akorát hromadu icq, kdo komu co udělal, kde koho a jak zprasil atd.
Mám frakci od tý doby co skončil snower a věř tomu, že do té doby než si udělal frakci luke to bylo celkem v klidu

to sme i s leaderama komunikovali a něco řešili
zas na obranu: když je někdo mazanej, prudičovanej a banovanej za prasení, relogy, kradení a kdo ví co ještě, pak se to natáhne i do frakce kterou "vede"
Mighty PvP GOD píše:tak snad saturn spojazdni ten DP PvP a budu tam len prskovia lebo nic ine sa neoplati hrat...
tuším že dneska psal, že už má server, tak to stačí nahodit
plechovky byly fajn v pvp, než došlo ke speckám
ty jo, zase román, snad jsem nebyl moc zlý
když se nás sejde hodně tak je nás 14 lidí co to hraje.. to by možná stálo za to zrušit o/ch pravidla a jet to jako pk guild wars "městského typu"