Jeste 2 sochy a postavim si meste a doprostred necham dat sochu s nazvem: Dekuji Shartovi. Nejstedrejsimu sponzorovi tohoto mesta:DTuzemack píše:Beztak to ma artu, hacknul mi sekurku
Krádež v domu
- Sir Artuhr
- Trhovec
- Kontaktovat uživatele:
Re: Krádež v domu
-
- Undead Scriber
- Kontaktovat uživatele:
ty jo.. na to ti ty dvě sochy dámSir Artuhr píše:Jeste 2 sochy a postavim si meste a doprostred necham dat sochu s nazvem: Dekuji Shartovi. Nejstedrejsimu sponzorovi tohoto mesta:DTuzemack píše:Beztak to ma artu, hacknul mi sekurku

Lepší lama kamarát ako skiller debil ;)
[Hated] je totiž něco jako sociální stigma.
-Posledním stupněm závisti je nenávist-
Filjins: Ty jo driv sem vypinal UO protoze proti me bylo moc lidi, tedka vypinam UO protoze neni ani hrac...
Filjins: Ty jo driv sem vypinal UO protoze proti me bylo moc lidi, tedka vypinam UO protoze neni ani hrac...
- Sir Artuhr
- Trhovec
- Kontaktovat uživatele:
Jo hosi to jsou ty vase ksefticky 

Přijde Vám normální a podle pravidel, že hráč vykrade své bejvalé guildě GH? Protože tam měl xxx měsíců odloglou postavu, po nalognutí si vezme co chce a žádnej trest? Když se člověk dostane do domu bez "násilí" tak je krádež v pohodě?
To se mi teda moc nezdá..
To se mi teda moc nezdá..
si to už řešil s gm, že to sem takhle píšeš nebo ne? btw člověka kicklýho z guildy by možná gm na page odkopli z domku jeho odlogly postavy
Já osobně ne, ale už je to ze strany GM vyřešené. Což je fajn, aspoň se potvrdilo, že maj svini v guidlě jiní.
Já si nechci stěžovat na rozhodnutí, aspoň to někdo řešil, věci mu odebral a navrátil zpět.
Já to tu píšu hlavně proto, aby si lidi dávali bacha koho pouští do budov. Když si ho tam pustíte samy, tak si může krást jak chce. Nechte si jednou za čas vyházet postavy z domů. Výměna klíčů nestačí.
Edit: Podle mě by zasloužil aspoň něco málo.. třeba zveřejnění jeho všech postav v prohřešcích ať si lidi dávaj bacha..
Edit2: Tak bych si rád postěžoval na rozhodnutí GM, který podle nových informací jen řeklo, kdo to vzal. Ty věci nám vrátil sám pachatel, protože se nejspíš bál postihu.
Já si nechci stěžovat na rozhodnutí, aspoň to někdo řešil, věci mu odebral a navrátil zpět.
Já to tu píšu hlavně proto, aby si lidi dávali bacha koho pouští do budov. Když si ho tam pustíte samy, tak si může krást jak chce. Nechte si jednou za čas vyházet postavy z domů. Výměna klíčů nestačí.
Edit: Podle mě by zasloužil aspoň něco málo.. třeba zveřejnění jeho všech postav v prohřešcích ať si lidi dávaj bacha..
Edit2: Tak bych si rád postěžoval na rozhodnutí GM, který podle nových informací jen řeklo, kdo to vzal. Ty věci nám vrátil sám pachatel, protože se nejspíš bál postihu.
- Zola
- Undead Scriber
- Kontaktovat uživatele:
No a teda vo koho jde at víme?
Jinak že to vrátil , za mě oukej.
SóKár : Každý má svojí hlavu a vizi toho jak by to mělo správně. Si mladé GMko třeba se ze svých nezdarů poučíš.
Můžeš si na moje rozhodnutí stěžovat jak chceš. Nikdo po mě nechtěl abych někoho řešil za krádež. Byl jsem jen jen ze strany hráčů požádán o dohledání itemů, které jim chybí. To, že si do baráku pouštíte kde jakýho vendelína není můj problém. Takže si laskavě posypte hlavu popelem sobě a mě do toho vůbec netahejte.
Kam si budeš pls stěžovat abych mohl příště taky. Ke zdi nářků? Zpovědnice? Studnice neštěstí?Fisik III píše:
Fantóm, černá svyně, černokněžnýk.
To jen tady na fórku sem si postěžovalRycolast píše:Kam si budeš pls stěžovat abych mohl příště taky. Ke zdi nářků? Zpovědnice? Studnice neštěstí?Fisik III píše:

To psát nebudu. Třeba aspoň okrade dalšího.Zola píše:No a teda vo koho jde at víme?

Ho dělá okrádání a škodění ostatním asi šťastným, nemůžu mu to kazit.

- Zola
- Undead Scriber
- Kontaktovat uživatele:
To je správný přístup , když okrade nás tak snad i další.
SóKár : Každý má svojí hlavu a vizi toho jak by to mělo správně. Si mladé GMko třeba se ze svých nezdarů poučíš.
- Lucky
- Lord Ancestral Grafoman
- Kontaktovat uživatele:
ja ocenuju, jak se k tomu Kentak postavil celem. Jeste ty sochy a budu uplne spokojenej 

Lucky píše:ja ocenuju, jak se k tomu Kentak postavil celem. Jeste ty sochy a budu uplne spokojenej

Já jen rejpu.Qvido píše:Můžeš si na moje rozhodnutí stěžovat jak chceš. Nikdo po mě nechtěl abych někoho řešil za krádež. Byl jsem jen jen ze strany hráčů požádán o dohledání itemů, které jim chybí. To, že si do baráku pouštíte kde jakýho vendelína není můj problém. Takže si laskavě posypte hlavu popelem sobě a mě do toho vůbec netahejte.

-
- Undead Scriber
- Kontaktovat uživatele:
Zase Kentak? a já myslel že to už je hotový, to je mi ale zlý člověk :pLucky píše:ja ocenuju, jak se k tomu Kentak postavil celem. Jeste ty sochy a budu uplne spokojenej
Lepší lama kamarát ako skiller debil ;)