afk kontrola / názor
Re: afk kontrola / názor
ja by som chcel vediet, aky zmysel maju v momentalnom stave na dp afk kontroly ? a vopred hovorim, ze sa pytam uplne normalne tak pokial by sa tu zas chystal niekto na nejaku vysoko produktivnu odpoved tak radsej nech sa na to rovno vykasle
Plně souhlasím s afk tréněním do max skillu .. Nemůžu si pomoct, doopravdy, když hra nelaguje, je tu pár hráčů, tak proč je neudržet hrát dál, vyzkoušet si další chary .) .. Je to možné nalákání i pro začínající hráče
- Rod Sacketts II
- Paper Elemental
- Kontaktovat uživatele:
Můžeš trénovat na věcech co se daj zpeněžitSir Artuhr píše:Ono by stacilo specifikovat jake afk se muze a jake ne. AFK u vyrobnich skillu pri max hodnote, to asi fakt ne. AFK u treninku melo byt zruseno uz tak v roce 2010....
kdyz si mel nafk okno , tak proc sis ho dostatecne nezvetsil abys videl co se deje v +-4x4 poli, urcite by sis toho vsiml kdyby se kolem tebe neco delo, a ano BYL SI AFK, nereagoval si... to ze mas zaply nafk okno a necumis do nej je tvuj problem, byl si afk
wole, teda vlastne walle, no, uz nic
Rod Sacketts II píše:Můžeš trénovat na věcech co se daj zpeněžitSir Artuhr píše:Ono by stacilo specifikovat jake afk se muze a jake ne. AFK u vyrobnich skillu pri max hodnote, to asi fakt ne. AFK u treninku melo byt zruseno uz tak v roce 2010....
je až zajímavý, jaký blbiny se tu člověk dočte.
- Sir Artuhr
- Trhovec
- Kontaktovat uživatele:
Mel jsem napsat vydelat, nikoliv prodat nebo zpenezit. Kazdopadne tohle resit je pro tema topiku uplne bezpredmetne.Rod Sacketts II píše:Můžeš trénovat na věcech co se daj zpeněžitSir Artuhr píše:Ono by stacilo specifikovat jake afk se muze a jake ne. AFK u vyrobnich skillu pri max hodnote, to asi fakt ne. AFK u treninku melo byt zruseno uz tak v roce 2010....
Technická, proč to máš na 2. monitoru v nafk ?Vorlon píše: puštěné to mám na druhém monitoru v nafk okně...
nafk, mapa, ts, icq, ptakoviny na druhem, proto
kurňa dobrá debata ale souhlasím s tím že ryko by měl dostat logy už jen za to že logne aby nebyl moc aktivní :p Jinak kdyby se zrušili afk tresty tak se rovnou můžou dát do startu maxový postavy a všechno by se vyřešilo
Ciatronic píše:... Jinak kdyby se zrušili afk tresty tak se rovnou můžou dát do startu maxový postavy a všechno by se vyřešilo
to nemáš úplně pravdu. Nikdo nechce nikomu dávat alchemku, stejně tak i ostatní skilly zadara. Pro mě osobně shánění peněz na regy, abych jí mohl trénovat, patří právě k tý zábavě a relaxu.. Jen chci, abych mohl pustit bez obav makro, postavu si vytrénit a pak jí hrát. To už afk nejsem. No a podobně i u ostatních skillů.
-
- Book Snake
Radsej keby niekto reagoval na page namiesto toho lovenia akoze afk hracov. To by bolo produktivne a aj by to ludia ocenili. Lebo ked jeden den napisem page a najprv mi napise ze aktivne gmko bolo o nej informovane a 5 hodin sa nic nedeje tak skusim napisat znova ci sa page nestratila a napise mi, ze gmko nie je dostupne, ale stale je predo mnou taky isty pocet page, tak ma napada len jedine: bud gmko namiesto riesenia hracskych problemov nahanalo afkarov, alebo bolo afk samo. A potom sa pytam: preco nie je gmko v jaili za afk?
The bigger the bill, the harder you ball. Well im throwin mine, cause my money long.
Percocets, Adderall, Ecstasy, Pussy, Money, Weed.
NowWereTalkin píše:Radsej keby niekto reagoval na page namiesto toho lovenia akoze afk hracov. To by bolo produktivne a aj by to ludia ocenili. Lebo ked jeden den napisem page a najprv mi napise ze aktivne gmko bolo o nej informovane a 5 hodin sa nic nedeje tak skusim napisat znova ci sa page nestratila a napise mi, ze gmko nie je dostupne, ale stale je predo mnou taky isty pocet page, tak ma napada len jedine: bud gmko namiesto riesenia hracskych problemov nahanalo afkarov, alebo bolo afk samo. A potom sa pytam: preco nie je gmko v jaili za afk?
to jako myslíš, že GM mělo puštěný makro a kvůli tomu nereagovalo na page? Ale no tak! Jinak, je jasný, že ani ta aktivita ze strany GM už není taková. DP prostě pomálu ( a doufám, že hodně pomáááááálu :- ) ) končí, tak už se ti správci serveru nezabijou, žo jo .
A že loví afk hráče, za to se na ně nezlobím, prostě to je zvyk, vybudovaný za léta fungování DP. Jen teď lobuju za to, aby se na to už vykašlali, protože to dle mýho fakt postrádá už smysl.
-
- Book Snake
Ty si zas ocividne pochopil cely post. Nechajme to tak
The bigger the bill, the harder you ball. Well im throwin mine, cause my money long.
NowWereTalkin píše:Ty si zas ocividne pochopil cely post. Nechajme to tak
souhlas, nechajme
uplně jako nemusíte haňit to gmko, za lovení afk hráčů... já měl napsanou page na založení guildy, na kterou to gmko skákalo... :p
Ono je skoda, ze se tahle hra proste neda jen hrat. Jit do hospody a zapnout makro, hrat jinou hru a mit afk makro na pozadi. Tohle zautomatizovani je velice pohodlne, ale ta hra je tim nejaka...no, ale vam se asi prave proto libi
No, co se týká vyloženě afk tréningu, taky se mi to moc nezdá, není to fér vůči těm co si to poctivě proseděli před kompem, ale to je věcí názoru. . . Spíš bych možná zauvažoval nad zvýšením počátečních hodnot skillů u nových postav.Kdysi dávno startovaly postavy se skillama důležitejma pro danej char na hodnotě 50. Ta frustrace když postavička mlátí do obyčejný kostry který zbývaj 4 hp a není ji schopná půl minuty zasáhnout většinu případnejch novejch hráčů velmi rychle odradí.
Škoda že ten save nevrátili ještě o pár hodin zpět,co?