Podívej se prosím i na mystik štít u teutona, taky nedava staty a reaktiv.Qvido píše:Chyba ve scriptu, jak pojede mašina napravím to.
Paladin
Re: Paladin
Jo to by bylo fajn, to už jsem tu avízoval snad 20x a ada nedává páč štíty z kovů nedávají...
Zdravím,
může mě někdo prosím vysvětlit jak to, že Masterka panská přidává +10% tac ale damské provedení roby +10 nedá Teutonovi...
díky za odpověď
může mě někdo prosím vysvětlit jak to, že Masterka panská přidává +10% tac ale damské provedení roby +10 nedá Teutonovi...
díky za odpověď
Mohu se zeptat jestli neplánujete udělat něco s iškem a jeho ress svitkem? Myslím, že je to teď dost nevyvážené s ostatní speciacemi. a Quest na jeden ress svitek, kde je potřeba sebrat 5x Ancient licha 4x bíla paní a 3x LLL je docela k ničemu...
je to takovej bonus, že má isk ress
A proč by ho mít neměl? Je to paladin.. To se išk mohl teda zařadit do specializace warrioruVorlon píše:je to takovej bonus, že má isk ress
jsem klerik a nemuzu ressovat bandama, to bych se mel zaradit do paladinu?
ee, měli by se zrušit specky, přinesly víc hlouposti, než dobra
to si nemyslim :p ale to uz je spis pokecNagamma píše:ee, měli by se zrušit specky, přinesly víc hlouposti, než dobra
Zas máš instatní ress.. takže se ti to vyrovnalo.. takže to je bezpředmětný...Vorlon píše:jsem klerik a nemuzu ressovat bandama, to bych se mel zaradit do paladinu?
Horším paradoem je že rang s max tamingem netamne všechno a nepoužije všechny klamáky... takže každé povolání má něco.Xblad píše:Mohu se zeptat jestli neplánujete udělat něco s iškem a jeho ress svitkem? Myslím, že je to teď dost nevyvážené s ostatní speciacemi. a Quest na jeden ress svitek, kde je potřeba sebrat 5x Ancient licha 4x bíla paní a 3x LLL je docela k ničemu...
Můžu tě ubezpečit že osobně jsem LALu nasosal asi 22-25 než mě to pustilo na bílé paní. Je to nepříjemně zdlouhavý quest ale i bez něj můžeš za iška ressovat a to pomocí štítu který se ti níčí pokud vím pomaleji.
nie mag sa nici o 1/2 menejerunno píše:Horším paradoem je že rang s max tamingem netamne všechno a nepoužije všechny klamáky... takže každé povolání má něco.Xblad píše:Mohu se zeptat jestli neplánujete udělat něco s iškem a jeho ress svitkem? Myslím, že je to teď dost nevyvážené s ostatní speciacemi. a Quest na jeden ress svitek, kde je potřeba sebrat 5x Ancient licha 4x bíla paní a 3x LLL je docela k ničemu...
Můžu tě ubezpečit že osobně jsem LALu nasosal asi 22-25 než mě to pustilo na bílé paní. Je to nepříjemně zdlouhavý quest ale i bez něj můžeš za iška ressovat a to pomocí štítu který se ti níčí pokud vím pomaleji.
i ty máš instantní ress, takže jak řikáš, je to bezpředmětný, ze začátku iska neměl vůbec ress, ted má možnost tohohle svitku.Xblad píše:Zas máš instatní ress.. takže se ti to vyrovnalo.. takže to je bezpředmětný...Vorlon píše:jsem klerik a nemuzu ressovat bandama, to bych se mel zaradit do paladinu?
Jestli myslíš ress hůlku to je úplně něco jiného.. ty to máš jako spell, který tě nezabije...Vorlon píše:i ty máš instantní ress, takže jak řikáš, je to bezpředmětný, ze začátku iska neměl vůbec ress, ted má možnost tohohle svitku.Xblad píše:Zas máš instatní ress.. takže se ti to vyrovnalo.. takže to je bezpředmětný...Vorlon píše:jsem klerik a nemuzu ressovat bandama, to bych se mel zaradit do paladinu?
ne, tu nemyslim
pokud si dobře pamatuju tak ten svitek není na jedno použití ale má jich víc
- Stich
- Paper Elemental
- Kontaktovat uživatele:
ked si ho spravis ma viac nabiti.. ale ked ho mines da sa nabit iba na jedno pouzitie ale mozes ich mat viac.
Mate radi ptacky?
Častokrát sa mi stane za Iškariota, že pri kúzlení "In Mani" na nemrtvého, mi zmení status na "Criminal". Má to tak byť? lebo je to dosť nepríjemné. Dorazím moba "Svätým harmom", nevšminem si že som Crim, KOP-nem a stráže ma vyguardia .. alebo ak si to všimnem tak musím čakať kým sa mi Crim status nezmení. Dalo by sa s tým niečo spraviť prosím?
haž nejdřív šipku a pak až in mani