Ahoj,
jsme tu nový a chtěl bych se zeptat zda jde nějak upravit velikost herního okna jako mi šla na jiném serveru třeba v razoru zda to jde i nějak tu, mam monitor 82 cm uhlopříčku a takto jak jde v klasickém nastavení zvětšit je příliš malé a nehratelné, proto prosim o radu, a druhý problém je nejde mi pomocí alt+r zobrazovat mapa nebo je to tím že jsem v NB dungu??
Předem děkuji za rady, Daguv
Velikost herního okna+ mapa
- Zola
- Undead Scriber
- Kontaktovat uživatele:
Re: Velikost herního okna+ mapa
Ahoj jako mapa se tu spíš používá UOAM a ta mapa přez alt+r ti nejspíš nejde proto že máš na dané zkratce jinou věc nebo vubec žádnou , koukni se do options a vlevo dole takové to kolečko.Nastavm si tam otevření mapky.A co se týče herního okna tak taky v options jsou dve nastavení velikosti (záložka display) , zkus si s tím pohrát.Jinak hodně udělá nastavení rozlišení obrazovky normálně v oknech.Já například 1024/768 

SóKár : Každý má svojí hlavu a vizi toho jak by to mělo správně. Si mladé GMko třeba se ze svých nezdarů poučíš.
tu zakladní velikost v options mam nastavenou vse nejvyzší , ale stejně je to příliš malé
, s tou mapou nevim pod cim ji dam nastaveni alt+r mam prázdné

- Rod Sacketts II
- Paper Elemental
- Kontaktovat uživatele:
"Ultima Online Auto-Map"
Program který má variabilní velikost okna mapy, přiblížení a používá se na chat
Program který má variabilní velikost okna mapy, přiblížení a používá se na chat
ten znam ale chtel jsme jen klasik mapu herni
OPTIONS > Macro Options (v levo dole ta šipka) > ADD > nastav si na co chceš mapu (např. to alt + r) > v Actions si nastav Open > a v tom vedle (napravo) si nastav Overviewdaguvek píše:, s tou mapou nevim pod cim ji dam nastaveni alt+r mam prázdné
dekuju moc