Vampire

Odpovědět
Raziel
Undead Scriber
Undead Scriber
Kontaktovat uživatele:

Re: Vampire

Příspěvek od Raziel »

Ján Páleš píše:stone garg quest
je tady i návod na tento (i další) quest na foru v sekci

Obsah fóra » Hráči hráčům » Herní questy » Questy
Ján Páleš
Book Snake
Book Snake
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Ján Páleš »

ďakujem krásne!
moja armáda núbov zahŕňa - Ecki (vamp), Joneleth (necro), Nubik Obycajny (loladin), Astar (cleric), Katrina (craft), Silverblade (craft), Beregond (warr), Elliara (mage), Asminia (ranger). because I can... ICQ = 261129403, email = eckister@gmail.com
Lucyfer
Orc Writer
Orc Writer
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Lucyfer »

Ahojte, na Q tri bratri, ak mate zhodene staty (po odmorfe) a NPC vam da odznak a padne na zem, tak uz nejde zobrat zo zeme. Dalo by sa to nejak opravit ? Ja som to sice prebehol este raz po dalsi odznak, ale dokaze to nastvat :P
Aken
Book Snake
Book Snake

Příspěvek od Aken »

Chci se jen zeptat na jednu věc Gangrelova kniha na dělaní fame deedu. Da se někde zakoupit ? Žádné npc v cechu mi knihu prodat nechce. Prodají jen keg a krystal. Dlouho jsem nehral a tak nevím jestli se kniha nahodou nedostává při vytvoření specky. Nemohu ji nikde najít. Poraďtě někdo. Díky
Thief
Nehraju!
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Thief »

Napiš si o ni page s ID postavy.
Doom Face
Book Snake
Book Snake

Příspěvek od Doom Face »

Qvido píše:Napiš si o ni page s ID postavy.
Chtel bych touto cestou pozadat taky o knizku pána Game Mastra jesli Vás to teda neoptezuje pane dekuju moc Váš verní fanúšik Ladový Čaj idčko 0x00350C41 :oops:
dej mi pistol a dopadne to tak jako kdyz das wizzymu spellbook :(
Fisik III
Elder Letter
Elder Letter
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Fisik III »

Nepouvažoval by GM team o změně nahazování statů gangrelům pomocí klíče od rakve? Uvítal bych int místo dex, nebo aspoň přidat k síle odpočinku +5 int.
NEBO
Nepouvažoval by GM team o změně inteligence gangrel morfů na 10 int?

Když už použiju jednou za čas gangrel morf, tak těch 5 int jsou hrozný (už i s pohodlí). Myslím, že by to nebylo zase tak velké posílení a někdo by za to pak i hrál. (Mám takový dojem, že to hrají jen ti co nemaj nabití na stouna)
Joewar
Book Snake
Book Snake

Příspěvek od Joewar »

Gangrel = bezkonkurenčne najsilnejsí char na DP. Vôbec nevidím dôvod posilňovať špecku. Gangrel útočný morf má svoje opodstatnenie najmä možnosťou použitia zrýchlovátka s porovnatelným dmg ako stone morf a nízkou cenou tohto morfu. Keď zohľadníme cenu a výkon tohto morfu povedal by som, že je to nastavené úplne ideálne. Veľmi by ma zaujímalo k čomu by Ti bolo tých 5 int z rakvy....
Doom Face
Book Snake
Book Snake

Příspěvek od Doom Face »

Joewar píše:Gangrel = bezkonkurenčne najsilnejsí char na DP. Vôbec nevidím dôvod posilňovať špecku. Gangrel útočný morf má svoje opodstatnenie najmä možnosťou použitia zrýchlovátka s porovnatelným dmg ako stone morf a nízkou cenou tohto morfu. Keď zohľadníme cenu a výkon tohto morfu povedal by som, že je to nastavené úplne ideálne. Veľmi by ma zaujímalo k čomu by Ti bolo tých 5 int z rakvy....
:twisted: ano ! sám by som to lepšie nanapísal Joe si slabý za toho vampa pocvič ešte :roll:
dej mi pistol a dopadne to tak jako kdyz das wizzymu spellbook :(
Fisik III
Elder Letter
Elder Letter
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Fisik III »

Joewar píše:Gangrel = bezkonkurenčne najsilnejsí char na DP. Vôbec nevidím dôvod posilňovať špecku. Gangrel útočný morf má svoje opodstatnenie najmä možnosťou použitia zrýchlovátka s porovnatelným dmg ako stone morf a nízkou cenou tohto morfu. Keď zohľadníme cenu a výkon tohto morfu povedal by som, že je to nastavené úplne ideálne. Veľmi by ma zaujímalo k čomu by Ti bolo tých 5 int z rakvy....
Vím že je to nejsilnější char na dp, ale to spíše díky stone morfu.
Útočný morf je podle mého názoru slabší jak stone morf (jediný veliký plus je jak píšeš zrychlovátko v impu).
Teď k té inteligenci. Lepší by bylo spíš +5 int bez pomoci klíče. Většina nových gangrelů (nebo když zapomeneš zaplatit najem) nemá rakev, nemá možnost ji mít protože prostě nejsou. Nemají možnost použít jinej port jak help.
Můj připad je, že mě nebaví kopat k rakvi a běhat pěšky k domku. A odrazuje mě to od hraní útočného morfu.
Ciatronic
Paper Elemental
Paper Elemental
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Ciatronic »

Fisik III píše:
Vím že je to nejsilnější char na dp, ale to spíše díky stone morfu.
Útočný morf je podle mého názoru slabší jak stone morf (jediný veliký plus je jak píšeš zrychlovátko v impu).
Teď k té inteligenci. Lepší by bylo spíš +5 int bez pomoci klíče. Většina nových gangrelů (nebo když zapomeneš zaplatit najem) nemá rakev, nemá možnost ji mít protože prostě nejsou. Nemají možnost použít jinej port jak help.
Můj připad je, že mě nebaví kopat k rakvi a běhat pěšky k domku. A odrazuje mě to od hraní útočného morfu.

K tomu mám jedinou radu tak ho nehraj
Fisik III
Elder Letter
Elder Letter
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Fisik III »

Ciatronic píše:K tomu mám jedinou radu tak ho nehraj
Nehraju.
Ciatronic
Paper Elemental
Paper Elemental
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Ciatronic »

problem vyresen
Aken
Book Snake
Book Snake

Příspěvek od Aken »

Prosím vás jak dlouho se nabíjí klíček od rakve ? Spím už 2 hodiny v rakvi a nedoplnil se mi ani 1 bod a bez bodů nemůžu použít mystika.
Ciatronic
Paper Elemental
Paper Elemental
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Ciatronic »

nech si ho tam prez noc a nabije se ti tak o 9 bodu
NowWereTalkin
Book Snake
Book Snake

Příspěvek od NowWereTalkin »

Zmizla mi gangrelova kniha, Serial: 0x0020D503. Dik dopredu.
The bigger the bill, the harder you ball. Well im throwin mine, cause my money long.
Percocets, Adderall, Ecstasy, Pussy, Money, Weed.
Trinity
Orc Writer
Orc Writer
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Trinity »

Mám tentýž problém s knihou - serial 0x001C3B43. Děkuji
Thief
Nehraju!
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Thief »

Done.
Cast
Orc Writer
Orc Writer
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Cast »

na Dp strankach se pise, ze max uroven fencingu(& swordmanship u brujaha) ma bejt 90 a tactics 100.
Muj brujah vamp ma 100 sword & fencing a jenom neco kolem 81 taktiky(to jsem si uplne jistej, ze sem mel max taktiku) bez jakehokoliv equipu.
Je neco spatne u mne nebo na strankach?

Edit: jo tady je serial nr. kdyby se nekto chtel moc kouknout: 0x001A6605
Xan
Lord Ancestral Grafoman
Lord Ancestral Grafoman
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Xan »

Pri nasazovani/prehazovani nb brujah itemu skilly bugujou, me to vzdy teda po sundani zvedlo sw+fenc ale s taktikou nic. Jestli nepomuze oprava statu, tak jedine gm no. Ale asi by to chtelo opravit brujah serpu/plast, uz jsem to driv nekde avizoval nebo pres page, asi to zapadlo. Kdyz ma clovek na sobe serpu nebo plast a dvouklikem ekvipne to druhy, tak skilly bugnou
Odpovědět