je tady i návod na tento (i další) quest na foru v sekciJán Páleš píše:stone garg quest
Obsah fóra » Hráči hráčům » Herní questy » Questy
je tady i návod na tento (i další) quest na foru v sekciJán Páleš píše:stone garg quest
Chtel bych touto cestou pozadat taky o knizku pána Game Mastra jesli Vás to teda neoptezuje pane dekuju moc Váš verní fanúšik Ladový Čaj idčko 0x00350C41Qvido píše:Napiš si o ni page s ID postavy.
ano ! sám by som to lepšie nanapísal Joe si slabý za toho vampa pocvič ešteJoewar píše:Gangrel = bezkonkurenčne najsilnejsí char na DP. Vôbec nevidím dôvod posilňovať špecku. Gangrel útočný morf má svoje opodstatnenie najmä možnosťou použitia zrýchlovátka s porovnatelným dmg ako stone morf a nízkou cenou tohto morfu. Keď zohľadníme cenu a výkon tohto morfu povedal by som, že je to nastavené úplne ideálne. Veľmi by ma zaujímalo k čomu by Ti bolo tých 5 int z rakvy....
Vím že je to nejsilnější char na dp, ale to spíše díky stone morfu.Joewar píše:Gangrel = bezkonkurenčne najsilnejsí char na DP. Vôbec nevidím dôvod posilňovať špecku. Gangrel útočný morf má svoje opodstatnenie najmä možnosťou použitia zrýchlovátka s porovnatelným dmg ako stone morf a nízkou cenou tohto morfu. Keď zohľadníme cenu a výkon tohto morfu povedal by som, že je to nastavené úplne ideálne. Veľmi by ma zaujímalo k čomu by Ti bolo tých 5 int z rakvy....
Fisik III píše:Vím že je to nejsilnější char na dp, ale to spíše díky stone morfu.Joewar píše:Gangrel = bezkonkurenčne najsilnejsí char na DP. Vôbec nevidím dôvod posilňovať špecku. Gangrel útočný morf má svoje opodstatnenie najmä možnosťou použitia zrýchlovátka s porovnatelným dmg ako stone morf a nízkou cenou tohto morfu. Keď zohľadníme cenu a výkon tohto morfu povedal by som, že je to nastavené úplne ideálne. Veľmi by ma zaujímalo k čomu by Ti bolo tých 5 int z rakvy....
Útočný morf je podle mého názoru slabší jak stone morf (jediný veliký plus je jak píšeš zrychlovátko v impu).
Teď k té inteligenci. Lepší by bylo spíš +5 int bez pomoci klíče. Většina nových gangrelů (nebo když zapomeneš zaplatit najem) nemá rakev, nemá možnost ji mít protože prostě nejsou. Nemají možnost použít jinej port jak help.
Můj připad je, že mě nebaví kopat k rakvi a běhat pěšky k domku. A odrazuje mě to od hraní útočného morfu.
Nehraju.Ciatronic píše:K tomu mám jedinou radu tak ho nehraj