Buďte zdrávi,
nějak si nevím rady s trénováním tohoto skillu. Mám blank mapy i atlas s blank mapy( z nervu jsem zkusil sextan, globus, dalekohled, loď i lopatu si hodit do batohu) a při použití skillu mě to píše: Nemůžete udělat nic s tím, co máte. Chci to trénovat s vampem v gangrel klanu, pokud není problém s tim, tak vážně nevim. Nějaký nápad či tip ? Předem díky
Bellzebub píše:Buďte zdrávi,
nějak si nevím rady s trénováním tohoto skillu. Mám blank mapy i atlas s blank mapy( z nervu jsem zkusil sextan, globus, dalekohled, loď i lopatu si hodit do batohu) a při použití skillu mě to píše: Nemůžete udělat nic s tím, co máte. Chci to trénovat s vampem v gangrel klanu, pokud není problém s tim, tak vážně nevim. Nějaký nápad či tip ? Předem díky
Mi to funguje obouma způsobama poklikáš na atlas a na sebe - vyndání mapy, pak poklikáš na mapu - otevře se menu a vybereš něco mapa se nakreslí a pak ji trashneš atlasem makro na to nemám sem to klikal ručně ale funguje to jak má řekl bych.
Jediné mě napadá že to nejde jak nemáš těch 40 procent koupených (u svého gangrela to totiž mám 43 nebo tak nějak).
Díky za reakce ale stále bez výsledku zkoušel jsem asi 5 scriptů a žádný nefunguje ... Ani samotný skill ručně mě nejde ...
Jinak v hytlu jsem ještě nebyl ale to snad nebude příčínou mám ze začátku 5% carto.
Otázka pro gm: Může gangrel trénovat cartografy ?
Mě se zase vždycky stávalo u Inscriptu, že sem v domečku nenapsal jedinej svitek. jen co jsem vyšel ven a u některých i z GZ najednou nefiznul ani jeden svitek
Lmk píše:Mě se zase vždycky stávalo u Inscriptu, že sem v domečku nenapsal jedinej svitek. jen co jsem vyšel ven a u některých i z GZ najednou nefiznul ani jeden svitek
Měl jsem stejný problém u maga. Měl jsem ho po AFK prohřešku a měl jsem 4,7 insc a předpokládám, že jde něco psát od 5%. Tak jestli si to měl stejně není se čemu divit ...Jestli ne tak nemám páru.