Pridám sa teda aj ja k diskusii k mojej obľúbenej postave.
Ako vznikli špecky tak tiež moja cesta smerovala hneď k rytierom magie. Ako sa hovorí v jednoduchosti je sila, stačila minimálna úprava základu a vznikol môj obľúbený char. Časom mi to nedalo a vzhľadom na to, že som nechcel meniť špecku tak som si vytrénoval ešte jedného paladina a urobil Iškariota. Dôvod prečo nie Teuton lebo v tej podobe v akej bol na začiatku to bola najviac useless postava zo všetkých špeciek. Keď má človek porobené špeciálne zbrane tak má iškariot skutočne slušný dmg. Žiaľ cena za dmg sa stalo relatívne zdĺhavé plnenie questu na ress svitok. Samozrejme verím, že sa nájdu ľudia čo majú túto špecilizáciu radi. Na rad prichádza zo začiatku zatracovaný Teuton. Aktuálne nastavenie teutona je veľmi lákavé a sám som zvažoval urobiť ešte jedného paladina. S dobrou zbraňou dosahuje priam až ultimátny dmg so zachovaním ress svitku. Samozrejme aj táto špecializácia má svoje úskalia...
No a prečo som to sem vlastné písal?.. Vyváženie špecializácií na paladina sa podarilo dostať dovoľujem si tvrdiť na optimálnu úroveň. Teda rozdiel medzi prerozdelenými špecilizáciami je najnižsí práve u paladina čo je potešujúce
Ďalej by som sa vyjadril k postu od Ardeho. Samozrejme každý človek čo má nejaký svoj main char by uvítal posilnenie svojej špecializácie. No ako som už uviedol vyššie považujem aktuálne nastavedie za úplne ideálne. Príklad z praxe: Keď stavám hociakú vačšiu výpravu tak nemám srdce na mieste kým v nej nie je magický paladin

Magic už nie je môj main char, ale stále prechovávam k tejto postave vysokú náklonnosť. Podľa môjho názoru teda nie je nevyhnutné jeho posilnenie... Ibaže... by dostával bonus z (momentálne nepoužiteľného)Honoura do bojoviek napr. ako u knightiek.