Už je to nějaký pátek co jsou zavedené 'sloty' na sumy podle povolání, chtělo by se GM přidat nějaký Item ( nebo rozšířit schopnosti stávajcího ) který by po použití ukazoval kolik má daný Charakter zabráno sumonů ze slotů v důsledku Fizzu?
Vím, pro Mágy a Necry + relativně šetřivě i pro Clerika je to zbytečný fizzujou málo. Ale co takový Ranger - jak Ostrostřelec tak Shaman ( bez Fame ) ty summy fízujou jak na běžicim pásu, sice se řiká že by sme si měly dát po čase hraníí nějakou pauzu, ale abych ji měl povinou protože sem fizzl 3 sumy ze 6 a třeba u toho shamana si je jinak než na běháka s POGem příšery nedáš. Ale abych pálil jen POGy když náklady jdou do tisíce a přitom bych mohl střílet ( Za Ostra klidně i na blízko -> neplatí u Shamana, u kterého neplatí s Lukem ani na běháka s jeho skillem )....
No každopádně bych byl rád kdyby se rada DP usnesla nad možností zjištění volných/plných slotů na sumony
Volné sloty na Sumy
- Rod Sacketts II
- Paper Elemental
- Kontaktovat uživatele:
- Sir Artuhr
- Trhovec
- Kontaktovat uživatele:
Re: Volné sloty na Sumy
Tak jako pro prehlednost proc ne, ale co se tyka ranga napriklad, tak vim kolik ma celkove a kolikrat jsem fizl, takze jednoducha matematika.
Ja sumy nepocitam ani na rangovi, ani na nekrovi, proste to budto jde nebo ne
ale bylo by to pekny 

Není pravda. Dosť často sa mi stáva, že môžem čarovať (zatiaľ je to maximum) 10 summonov. A je jedno či fízzujem alebo nie. Taktiež sa mi stalo, že max som mal bez fízzu 4 summonov.Sir Artuhr píše:Tak jako pro prehlednost proc ne, ale co se tyka ranga napriklad, tak vim kolik ma celkove a kolikrat jsem fizl, takze jednoducha matematika.
Ale je pravda, že vo väčšine prípadov sa to pohybuje na čísle 6.
Bizón charakteru najmenšieho z najväčších kusov,volne žijucich na Západnej strane Oravy.Kopytá jeho sťa 5 korunáčky,hriva jeho veje vo vetre volnej prérie bez strešného okna,má stále silné trisky primontované na zadnú časť svoju!
ked nemas max mgr(100) je tam daka pravdepodobnost ze sa ti slot nezapocita ak si dobre pamatamSartoris píše:Není pravda. Dosť často sa mi stáva, že môžem čarovať (zatiaľ je to maximum) 10 summonov. A je jedno či fízzujem alebo nie. Taktiež sa mi stalo, že max som mal bez fízzu 4 summonov.Sir Artuhr píše:Tak jako pro prehlednost proc ne, ale co se tyka ranga napriklad, tak vim kolik ma celkove a kolikrat jsem fizl, takze jednoducha matematika.
Ale je pravda, že vo väčšine prípadov sa to pohybuje na čísle 6.
Spíš bych ty sloty upravil.....dat povolání podle výše skillu max slotů a nezapočítávát fizzy....
př.
Mág 8 slotů
Druid 6 slotů
Shaman 5
Cler 7
A i kdybych fiizoval 10x po sobě, pořád bych měl možnost vykouzlit danej počet summů
Je děs i s druidem běhat a fizzovat jak oteklej...a běhat s 1 summem za prdelí s LC a uběhat to jen na pogy....pak nemá smysl mít rozšířenou mgr u druida....
Ale obecně vzato, myslím že tohle řešení by bylo jedno z nejlepších.
př.
Mág 8 slotů
Druid 6 slotů
Shaman 5
Cler 7
A i kdybych fiizoval 10x po sobě, pořád bych měl možnost vykouzlit danej počet summů
Je děs i s druidem běhat a fizzovat jak oteklej...a běhat s 1 summem za prdelí s LC a uběhat to jen na pogy....pak nemá smysl mít rozšířenou mgr u druida....
ano bolo ale ma to jedno velke ale : nejde to tak spravit riesolo sa to tu us mnoho krat a vraj to nejde spravit tak ze ked fiznes tak sa ti nezapocitaUganda píše:Spíš bych ty sloty upravil.....dat povolání podle výše skillu max slotů a nezapočítávát fizzy....
př.
Mág 8 slotů
Druid 6 slotů
Shaman 5
Cler 7
To je myslím jen zástěrka....dřív se říkávalo, že koule neumí to a to a stejně to šlo.Sikulka píše:ano bolo ale ma to jedno velke ale : nejde to tak spravit riesolo sa to tu us mnoho krat a vraj to nejde spravit tak ze ked fiznes tak sa ti nezapocitaUganda píše:Spíš bych ty sloty upravil.....dat povolání podle výše skillu max slotů a nezapočítávát fizzy....
př.
.......
Myslím si, že tento způsob zavéct jde, ale GM z nějakýho důvodu nechcou.
tak to na rovnakej kouli skus rozbehat a daj to sem potom im vyhovorky skonciaUganda píše:To je myslím jen zástěrka....dřív se říkávalo, že koule neumí to a to a stejně to šlo.Sikulka píše:ano bolo ale ma to jedno velke ale : nejde to tak spravit riesolo sa to tu us mnoho krat a vraj to nejde spravit tak ze ked fiznes tak sa ti nezapocitaUganda píše:Spíš bych ty sloty upravil.....dat povolání podle výše skillu max slotů a nezapočítávát fizzy....
př.
.......
Myslím si, že tento způsob zavéct jde, ale GM z nějakýho důvodu nechcou.