DP na Facebooku ? viz novinky
DP na Facebooku ? viz novinky
zámer by ma celkom zaujmal, má to služiť k tomu aby tu hralo asi viac ludí či sa platiem ? 

dej mi pistol a dopadne to tak jako kdyz das wizzymu spellbook :(
- Sir Artuhr
- Trhovec
- Kontaktovat uživatele:
Re: DP na Facebooku ? viz novinky
A me by zaujmal zamer tveho topiku a postu? Ma to nejaky smysl nebo jsi se jenom tak nudil. i kdyby ty fcb stranky mely slouzit k prodeji seminek kokosovych palem, tak je to snad uplne jedno. A pokud by jsi precetl pozorne informace o tech fcb strankach, tak hloupe by jsi se potom neptal. Zkus je napred prostudovat.
- Zola
- Undead Scriber
- Kontaktovat uživatele:
Já teda nevím ale žádné podrobné informace sem tam nenašel , možná je to kuli tomu že jsem poprvé na xcicht booku ale to je fuk.Dobrej nápad na nalákání lidí a hlavně super reklama když na ten fc book jde i blbec jako já.
SóKár : Každý má svojí hlavu a vizi toho jak by to mělo správně. Si mladé GMko třeba se ze svých nezdarů poučíš.
Ja jsem dal libi se mi. Chapu to jako reklamu a taky, ze uz ted je tam vic jak 80 lidi, a tady na foru jich je 10.... hold uz je jina doba.
Neberte život tak vážně, stejně z něj nevyváznete živí.
UO - Dark Paradise - YoutubeChannel
https://www.youtube.com/channel/UCDX--rk_wDwG-gYSUyOE_FA
UO - Dark Paradise - YoutubeChannel
https://www.youtube.com/channel/UCDX--rk_wDwG-gYSUyOE_FA
iba ma zaujmal dovod nič iné som v tom nehladal , opýtal som sa slušne , ak ti to vadí ospravedlňujem saSir Artuhr píše:A me by zaujmal zamer tveho topiku a postu? Ma to nejaky smysl nebo jsi se jenom tak nudil. i kdyby ty fcb stranky mely slouzit k prodeji seminek kokosovych palem, tak je to snad uplne jedno. A pokud by jsi precetl pozorne informace o tech fcb strankach, tak hloupe by jsi se potom neptal. Zkus je napred prostudovat.

dej mi pistol a dopadne to tak jako kdyz das wizzymu spellbook :(
Fb nalaka tolko ludi sem ze to tu bude zas lagovat ako v 2008 az sa prehreje ta diabolska masina celeron na ktorej sfera bezi 
Odoslane z faxu mojej babicky.

PVP - http://www.fire.websnadno.cz
PVM - http://www.egolego.weblahko.sk
( Firestorm / Icestorm / Cherry Kisska /// Strigwyr / Agrael / Ego / Nelly Wayne / Raid Trooper )
( Firestorm / Icestorm / Cherry Kisska /// Strigwyr / Agrael / Ego / Nelly Wayne / Raid Trooper )
- Sir Artuhr
- Trhovec
- Kontaktovat uživatele:
Ne nevadi, ale tak na co jineho by takova stranka byla nez k reklame a nalakani lidi. Nehlede na to ze dneska kdy muze mit fcb stranku Dada Patrasova, tak nevim proc by ji nemohlo mit DP:pp Oboji je legenda, ale oboji uz mele z posledniho:)Doom Face píše:iba ma zaujmal dovod nič iné som v tom nehladal , opýtal som sa slušne , ak ti to vadí ospravedlňujem saSir Artuhr píše:A me by zaujmal zamer tveho topiku a postu? Ma to nejaky smysl nebo jsi se jenom tak nudil. i kdyby ty fcb stranky mely slouzit k prodeji seminek kokosovych palem, tak je to snad uplne jedno. A pokud by jsi precetl pozorne informace o tech fcb strankach, tak hloupe by jsi se potom neptal. Zkus je napred prostudovat.
Muzes koupit lepsi stroj pro server. A ano vime ze uz nehrajes, ze jsi dospelej kluk a vsem nam to musis tady na foru dokazat. Ovsem musim ti rict jednu zpravu. Nejsi ani vtipnej ani zabavnej, ale porad stejne hloupej a nudnej a nikoho tve vylevy uz nezajimaji. Tak prosim neztracej v budoucnu cas ani hranim na DP ani psanim na foru a roztoc vsechny ty super real cuby u vas na Petrzalce a dokaz nam Ako to mas v pici na lehatku. Moc dekujeme:ppStrigwyr píše:Fb nalaka tolko ludi sem ze to tu bude zas lagovat ako v 2008 az sa prehreje ta diabolska masina celeron na ktorej sfera bezi
Poď Horko zase hrát, pober zase nějaký nbíky a udělej další velkej comeback. Ty to spasíš 

Posles jim svoje peclive sepsane rady "How to be top" a budete to zas ownit ;p
- Shadowsong
- Death Litographer
- Kontaktovat uživatele:
nahodou vtipny a zabavny tentokrat je. nudne je tvoje silene navazanie sa do neho. tiez si spominam ako podobnym sposobom kopa ludi posielal do hajan teba a aj tak tu stale smrdis tiez... :p a koli tomu ze 24/7 stojis afk na trhu niesi o nic aktivnejsi hrac, ty pan dospelySir Artuhr píše: Muzes koupit lepsi stroj pro server. A ano vime ze uz nehrajes, ze jsi dospelej kluk a vsem nam to musis tady na foru dokazat. Ovsem musim ti rict jednu zpravu. Nejsi ani vtipnej ani zabavnej, ale porad stejne hloupej a nudnej a nikoho tve vylevy uz nezajimaji. Tak prosim neztracej v budoucnu cas ani hranim na DP ani psanim na foru a roztoc vsechny ty super real cuby u vas na Petrzalce a dokaz nam Ako to mas v pici na lehatku. Moc dekujeme:pp
bonus pokladky, super napad, len by som chcel vediet preco zrovna fb, ked mame stranky a novinky...
how to play gangrel:
bind greater blood to every key on keyboard
roll your face over the keyboard
...
???
profit
bind greater blood to every key on keyboard
roll your face over the keyboard
...
???
profit
kamo vasa guilda bola jediny dovod preco som posledne roky hralTuzemack píše:Poď Horko zase hrát, pober zase nějaký nbíky a udělej další velkej comeback. Ty to spasíš

boli ste naozaj super konkurenti a vdaka vam aj ked to bolo pvp o nervy som si zahral kvalitne tak ako som chcel a ani mi nevadilo ze som od vas dostal fulla

vratil by som sa aj zahral pvp ako kedysi aj by som nejaku skupinu zvolal, ale bohuzial ked som "koncil" pred pol rokom tak 2 hodiny stat v cove a nemat ziadne pvp tak som si povedal ze je cas skoncit

Momentalne hram lolko kde patrim medzi 0,2% najlepsich hracov

tak vam zvysnym tu prajem vela stastia (uprimne) a ked nalognem rozdam veci kazdemu s kym som si zahral dobre pvp takze aj guilde hated nieco necham

PVP - http://www.fire.websnadno.cz
-
- Undead Scriber
- Kontaktovat uživatele:
pls pls potřebuju blood rock nohy a obyč roby, už mi dochází.. a kdyby si měl, tak i helmy, ať nám nepláčí lidi na guestbooku že mám jen nohy... nemají pak co fullit a píšou o tom všade..Strigwyr píše:kamo vasa guilda bola jediny dovod preco som posledne roky hralTuzemack píše:Poď Horko zase hrát, pober zase nějaký nbíky a udělej další velkej comeback. Ty to spasíš
boli ste naozaj super konkurenti a vdaka vam aj ked to bolo pvp o nervy som si zahral kvalitne tak ako som chcel a ani mi nevadilo ze som od vas dostal fulla
vratil by som sa aj zahral pvp ako kedysi aj by som nejaku skupinu zvolal, ale bohuzial ked som "koncil" pred pol rokom tak 2 hodiny stat v cove a nemat ziadne pvp tak som si povedal ze je cas skoncit
Momentalne hram lolko kde patrim medzi 0,2% najlepsich hracov(diamond1 31 pts keby sa dakto vyznal) tak lolko idem skusit mozno aj na kompetitivnej urovni pokial sa podari
tak vam zvysnym tu prajem vela stastia (uprimne) a ked nalognem rozdam veci kazdemu s kym som si zahral dobre pvp takze aj guilde hated nieco necham

Lepší lama kamarát ako skiller debil ;)
[Hated] je totiž něco jako sociální stigma.
-Posledním stupněm závisti je nenávist-
Filjins: Ty jo driv sem vypinal UO protoze proti me bylo moc lidi, tedka vypinam UO protoze neni ani hrac...
[Hated] je totiž něco jako sociální stigma.
-Posledním stupněm závisti je nenávist-
Filjins: Ty jo driv sem vypinal UO protoze proti me bylo moc lidi, tedka vypinam UO protoze neni ani hrac...
Tak mohl by zas lognout, přibylo mi pár postav, který ještě nemají na triku frag allmighty Strigwyra
- Sir Artuhr
- Trhovec
- Kontaktovat uživatele:
Eh nevim jestli jsi porad tak mimo, stejne jako kdyz te hated vykopli, protoze si byl nesnesitelne ufnukanej magor, ale zrejme joShadowsong píše:nahodou vtipny a zabavny tentokrat je. nudne je tvoje silene navazanie sa do neho. tiez si spominam ako podobnym sposobom kopa ludi posielal do hajan teba a aj tak tu stale smrdis tiez... :p a koli tomu ze 24/7 stojis afk na trhu niesi o nic aktivnejsi hrac, ty pan dospelySir Artuhr píše: Muzes koupit lepsi stroj pro server. A ano vime ze uz nehrajes, ze jsi dospelej kluk a vsem nam to musis tady na foru dokazat. Ovsem musim ti rict jednu zpravu. Nejsi ani vtipnej ani zabavnej, ale porad stejne hloupej a nudnej a nikoho tve vylevy uz nezajimaji. Tak prosim neztracej v budoucnu cas ani hranim na DP ani psanim na foru a roztoc vsechny ty super real cuby u vas na Petrzalce a dokaz nam Ako to mas v pici na lehatku. Moc dekujeme:pp
bonus pokladky, super napad, len by som chcel vediet preco zrovna fb, ked mame stranky a novinky...

Do háje jsem tě za ty roky poslal asi 20x a kdyby jenom do hájeSir Artuhr píše:Eh nevim jestli jsi porad tak mimo, stejne jako kdyz te hated vykopli, protoze si byl nesnesitelne ufnukanej magor, ale zrejme joShadowsong píše:nahodou vtipny a zabavny tentokrat je. nudne je tvoje silene navazanie sa do neho. tiez si spominam ako podobnym sposobom kopa ludi posielal do hajan teba a aj tak tu stale smrdis tiez... :p a koli tomu ze 24/7 stojis afk na trhu niesi o nic aktivnejsi hrac, ty pan dospelySir Artuhr píše: Muzes koupit lepsi stroj pro server. A ano vime ze uz nehrajes, ze jsi dospelej kluk a vsem nam to musis tady na foru dokazat. Ovsem musim ti rict jednu zpravu. Nejsi ani vtipnej ani zabavnej, ale porad stejne hloupej a nudnej a nikoho tve vylevy uz nezajimaji. Tak prosim neztracej v budoucnu cas ani hranim na DP ani psanim na foru a roztoc vsechny ty super real cuby u vas na Petrzalce a dokaz nam Ako to mas v pici na lehatku. Moc dekujeme:pp
bonus pokladky, super napad, len by som chcel vediet preco zrovna fb, ked mame stranky a novinky...A vtipny asi prijde jen tobe, zrejne nejake souciteni k spoluobcanovi? A nejsem si vedom kdo me poslal do hajan, ale milerad si pockam jestli mi to nejak dokazes a posles nejake posty nebo tak:p. A zrejme mas v tech lidech trosku zmatek, protoze ja stojim na trhu poslednich 7 let asi jako kdyz se tvuj "bratranec postaral o amon poklad" a uz vubec nechapu jak to souvisi s aktivnim hranim. Takze byt tebou tak se moc neozyvam...

S láskou Petr aka Jahůdečka
- Sir Artuhr
- Trhovec
- Kontaktovat uživatele:
Popravde vubec netusim kdo jsi a ano psal jsem nekomu o pristup na Tatku, protoze jsem ho dostal do spravy zaprve ja (a to v dobe kdy ty jsi podle dnesniho projevu chodil tak do druziny) a zadruhe heslo bylo zmeneno bez meho vedomi. (mohl jsem to klidne resit pres GM jako kradez a myslim ze bys byl bez accountu, ale ze slusnoti vuci Tatkovi a Frostovi jsem to resil pres tebe) A jestli jsi to ty, kdo mel/ma pristup a choval se jako neochotnej a arogantni blb, tak ti gratuluju ze jsi se zde verejne ukazal. Pritom slo jenom o vytazeni mych veci z truhly a mohl jsi dostat zpet skladacku a mystika na tu postavu. (to uz jsem vyresil jinak a ty veci mam) Takze ti nikdo nikde neplakal, ale slusne jsem te pozadal a jeste jsem ti chtel dat zpet link veci. (o ty veci si klidne napis, protoze ja je nevyuziju a trashovat je taky nebudu) Jinak pochybuju, ze bych s tebou nekdy mel potrebu si psat.Takze priste si zjisti jak to bylo cele a zapoj mozek, takze tak brouku.Jamie píše: Do háje jsem tě za ty roky poslal asi 20x a kdyby jenom do háje) ... takže si můžeš osvěžit paměť Artůrku. Bohužel ti rozhovory z ICQ nedokážu přeposlat, ale poslední případ byl ten kdy si mi plakal o login na Tatku Šmoulu takže tak brouku.
S láskou Petr aka Jahůdečka
S laskou Jakub aka Kapusta
<------------------------------3 <------------------------------3
kterej ste kterej?
já si vždycky řikal, proč v tý legendě na forku, je... true frakce gum
kterej ste kterej?
- Sir Artuhr
- Trhovec
- Kontaktovat uživatele:
Kde co? Okamzite ukazatVorlon píše:<------------------------------3 <------------------------------3
kterej ste kterej?
- Sir Artuhr
- Trhovec
- Kontaktovat uživatele:
nj jaky pan takovy pes:p