Opět a zase poklady

Vaše nápady a návrhy
Odpovědět
Bloody King
Orc Writer
Orc Writer
Kontaktovat uživatele:

Re: Opět a zase poklady

Příspěvek od Bloody King »

Lucky píše:
Tommy píše:Napriklad tatik chodi harvit do maze, uz asi 10 let jenom s elvenem.
Je zajimavy, ze nekteri lidi proste ty vase top itemy nepotrebujou a hru si uzijou i tak...
Ale prosimte tohle snad nemuzes myslet vazne...na harv do maze taky nepotrebuju berserku. A pokud budes cely zivot harvit maze a jako tresnicku si jednou za mesic doprejes dec, tak ano top itemy pro tebe smysl nemaji. Ale jsou tu lidi, co chodi i medium a high dungy a tam uz to asi moc na elvena nebude.
Pak jsou tu lidi, kteri si udelali specky, a ti ty itemy potrebujou kvuli speckam. Teda bavime li se o tech +9/invul/asdfg
Ti lide co to potrebujou tak to neni potreba, ale vyuziti specky na 100%. A kdyz ty veci nemas, tak ji muzes vyuzit na 80%? 70%? S tim se dung da jit take a ne si ty veci vynucovat. Vsak oni budou, ale jste zvykli to mit hned. Trpelivost chybi
Lucky
Lord Ancestral Grafoman
Lord Ancestral Grafoman
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Lucky »

Tommy píše:To je to, oni to nepotrebuji, oni to chteji... moznosti jak ziskat itemy tu jsou a jde hrat i bez nich.
Bloody King píše: Ti lide co to potrebujou tak to neni potreba, ale vyuziti specky na 100%. A kdyz ty veci nemas, tak ji muzes vyuzit na 80%? 70%? S tim se dung da jit take a ne si ty veci vynucovat. Vsak oni budou, ale jste zvykli to mit hned. Trpelivost chybi
Ukaz mi jak si udelas guard zbran z +5 a ukaz mi jak pudes za toho guarda s +5 nakej dung.
Ukaž mi jak si z defens helmi udelas Destroyers helm.
Až mi tohle ukážete, začnu lobovat za to, aby se do pokladu davaly max +3 zbrane a +10 brnka, tak směle do toho!

Já neříkám, že se nedá hrát bez specek, ale když tu jsou, tak jsou tu asi proto, aby je někdo hrál ne? Kdyz specku vyuzijes na xy% tak si ji asi delat nemusel. Samozrejme do decu je to nejspis jedno...
Hated

Nejste spokojeni s našimi službami? Napište nám! ---> http://hated.borec.cz/spamnicek.html
Bloody King
Orc Writer
Orc Writer
Kontaktovat uživatele:

Lucky píše:
Tommy píše:To je to, oni to nepotrebuji, oni to chteji... moznosti jak ziskat itemy tu jsou a jde hrat i bez nich.
Bloody King píše: Ti lide co to potrebujou tak to neni potreba, ale vyuziti specky na 100%. A kdyz ty veci nemas, tak ji muzes vyuzit na 80%? 70%? S tim se dung da jit take a ne si ty veci vynucovat. Vsak oni budou, ale jste zvykli to mit hned. Trpelivost chybi
Ukaz mi jak si udelas guard zbran z +5 a ukaz mi jak pudes za toho guarda s +5 nakej dung.
Ukaž mi jak si z defens helmi udelas Destroyers helm.
Až mi tohle ukážete, začnu lobovat za to, aby se do pokladu davaly max +3 zbrane a +10 brnka, tak směle do toho!

Já neříkám, že se nedá hrát bez specek, ale když tu jsou, tak jsou tu asi proto, aby je někdo hrál ne? Kdyz specku vyuzijes na xy% tak si ji asi delat nemusel. Samozrejme do decu je to nejspis jedno...
Porad mluvis o decu pane skill. Z toho ty veci neudelas, ale nevyvratis, ze to bez nich nejde. Vsechno jde. Nikdo tu nemluvi o +5. Ale treba +9 barda nebo LBA je pouzitelne do dungu. Porad ti pridavaji skill. +17 jde udelat taky s kouskem stesti. Jen bez efektu, coz je vyuziti na 90% a zajit se s tim da vse.
Helmu k tomu nepotrebujes, war coifa ci +20 taky neni odpad a taky se s tim da zajit high dung.

Chapu ze budes mit namitky na ztratu dmg, ale dps se vyrovna skoro.
Rekl bych to tak, kdyz ty veci mas, tak + pro tebe, kdyz ne, tak se da spokojit i s necim jinym a ne si je vynucovat a vybrecet do pokladu a vyhrozovat ze tu nikdo hrat nebude,...
Nemas, zajdes, mozna padne.
Shadowsong
Death Litographer
Death Litographer
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Shadowsong »

mne haly a helmy padali aj v blbom cove. a ak nepadne to co chcem tak to vysmelinim na trhu abo od kamarata...
how to play gangrel:
bind greater blood to every key on keyboard
roll your face over the keyboard
...
???
profit
Fisik III
Elder Letter
Elder Letter
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Fisik III »

Bloody King píše:Nikdo tu nemluvi o +5. Ale treba +9 barda nebo LBA je pouzitelne do dungu.
Ano, ale v pokladech se nachazí často +7 a ne +9 bardy a lba..
Všechna debata začala hlavně kvůli +7 v pokladech. Ne proto aby byly v pokladech jen +9 haly a +25 helmy.

E: Stále čekám až mě prodáš těch 30SS za 12k/kus. To se asi nedočkám co? Jen spousta keců.
Lucky
Lord Ancestral Grafoman
Lord Ancestral Grafoman
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Lucky »

Bloody King píše: Porad mluvis o decu pane skill. Z toho ty veci neudelas, ale nevyvratis, ze to bez nich nejde. Vsechno jde. Nikdo tu nemluvi o +5. Ale treba +9 barda nebo LBA je pouzitelne do dungu. Porad ti pridavaji skill. +17 jde udelat taky s kouskem stesti. Jen bez efektu, coz je vyuziti na 90% a zajit se s tim da vse.
Helmu k tomu nepotrebujes, war coifa ci +20 taky neni odpad a taky se s tim da zajit high dung.

Chapu ze budes mit namitky na ztratu dmg, ale dps se vyrovna skoro.
Rekl bych to tak, kdyz ty veci mas, tak + pro tebe, kdyz ne, tak se da spokojit i s necim jinym a ne si je vynucovat a vybrecet do pokladu a vyhrozovat ze tu nikdo hrat nebude,...
Nemas, zajdes, mozna padne.
Je tam napsano +9? :D O_O neverim :)
No a co treba takova +9 hokejka? Taky dobra ne? budes to vyuzivat pak na 99% kdyz si ji vyenchantujes na +80 a vic 8-)
Hated

Nejste spokojeni s našimi službami? Napište nám! ---> http://hated.borec.cz/spamnicek.html
Erik Nighelt
Undead Scriber
Undead Scriber
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Erik Nighelt »

když nebyly specky tak se plakalo, když sou specky tak se pláče, když se doplnovaly poklady tak se plakalo, když se nedoplnují tak se pláče atd..

jestli ona nebude chyba někde jinde moji milí :paranoid:
Lepší lama kamarát ako skiller debil ;)
[Hated] je totiž něco jako sociální stigma.
-Posledním stupněm závisti je nenávist-

Filjins: Ty jo driv sem vypinal UO protoze proti me bylo moc lidi, tedka vypinam UO protoze neni ani hrac...
Bloody King
Orc Writer
Orc Writer
Kontaktovat uživatele:

Fisik III píše:
Bloody King píše:Nikdo tu nemluvi o +5. Ale treba +9 barda nebo LBA je pouzitelne do dungu.
Ano, ale v pokladech se nachazí často +7 a ne +9 bardy a lba..
Všechna debata začala hlavně kvůli +7 v pokladech. Ne proto aby byly v pokladech jen +9 haly a +25 helmy.

E: Stále čekám až mě prodáš těch 30SS za 12k/kus. To se asi nedočkám co? Jen spousta keců.
Chudacku. Nenapsal ti nikdo? Az me potkas na trhu, tak si o ne rekni. Bemis a uz sklapni
Tommy
Paper Elemental
Paper Elemental

Příspěvek od Tommy »

Hosi, jen pro info. Ted to nemyslim ironicky ale naprosto vazne,

ja od vas ty "nepouzitelne" +7, +5 klidne vezmu, stejne tak +15, +20 Brnka, robky.... a kdyz jich mi date dost, tak je pouziju, at jsou taky k necemu a ne jen jako tema na forku.
Neberte život tak vážně, stejně z něj nevyváznete živí.
UO - Dark Paradise - YoutubeChannel
https://www.youtube.com/channel/UCDX--rk_wDwG-gYSUyOE_FA
Tuzemack
Elder Letter
Elder Letter
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Tuzemack »

Tak kdybych 10 let harwil maze a nechtěl specku, tak by mě taky asi stačila +5 katana no
Xan
Lord Ancestral Grafoman
Lord Ancestral Grafoman
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Xan »

Erik Nighelt píše:když nebyly specky tak se plakalo, když sou specky tak se pláče, když se doplnovaly poklady tak se plakalo, když se nedoplnují tak se pláče atd..

ano ano, pojďme svalit vinu na GM !
Erik Nighelt
Undead Scriber
Undead Scriber
Kontaktovat uživatele:

Xan píše:
Erik Nighelt píše:když nebyly specky tak se plakalo, když sou specky tak se pláče, když se doplnovaly poklady tak se plakalo, když se nedoplnují tak se pláče atd..

ano ano, pojďme svalit vinu na GM !
nebo na Empa, to je lepší !

Filjins: Ty jo driv sem vypinal UO protoze proti me bylo moc lidi, tedka vypinam UO protoze neni ani hrac...
Xan
Lord Ancestral Grafoman
Lord Ancestral Grafoman
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Xan »

Néééééééééé, Emp je svatej, na toho nemůžem, na GM, ti jsou zvyklí přece !
Zola
Undead Scriber
Undead Scriber
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Zola »

Xan píše:Néééééééééé, Emp je svatej, na toho nemůžem, na GM, ti jsou zvyklí přece !
Mám ten dojem že Emp má dp víte kde.A ani se nedivím.
SóKár : Každý má svojí hlavu a vizi toho jak by to mělo správně. Si mladé GMko třeba se ze svých nezdarů poučíš.
Erik Nighelt
Undead Scriber
Undead Scriber
Kontaktovat uživatele:

a přeci jen někdo, tiskový mluvčí Zola.. :clap:
Zola, nebuď ovce :unibrow:

Tommy
Paper Elemental
Paper Elemental

Příspěvek od Tommy »

Beeeee
Cas na presun do pokecu jak se tak divam :D
Neberte život tak vážně, stejně z něj nevyváznete živí.
UO - Dark Paradise - YoutubeChannel
https://www.youtube.com/channel/UCDX--rk_wDwG-gYSUyOE_FA
Xan
Lord Ancestral Grafoman
Lord Ancestral Grafoman
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Xan »

to bylo hned od začátku pro pokec:)
Tuzemack
Elder Letter
Elder Letter
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Tuzemack »

No jasně, všechno rovnou do pokecu, každá stížnost hráče, rada, názor, kritika i když s tím většina lidí souhlasí. Tak se to tady řeší
Raziel
Undead Scriber
Undead Scriber
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Raziel »

Tuzemack píše:No jasně, všechno rovnou do pokecu, každá stížnost hráče, rada, názor, kritika i když s tím většina lidí souhlasí. Tak se to tady řeší
Většina lidí ? Každý tady řešil něco jiného. Že je málo pokladů, slabé poklady, málo +9/+25 a nemožné je sehnat, špatně navržené specky, nepoužitelnost slabších zbraní/zbrojí... A to jsem vybral jen to na co sem si vzpoměl.

Místo abyste psali k tématu, tak to tady použijete jako možnost si postěžovat na to, co se vám hodí. Každý si napsal to svoje místo abyste se na něčem shodli a napsali konkrétní požadavek na změnu něčeho co vadí většině a ne jednotlivcům. Navíc druhá půlka se hned ozve že si myslí že je vše v pořádku.
Nikomu se nebrání říct svůj názor, ale jestli chcete řešit něco jiného, můžete založit vlastní téma. Možná by pak názory na stejnou věc nezmizely v té hromadě balastu kolem.
Jako ve většině se i v tomhle topicu nic nevyřešilo. Příklad bych dal třeba topicy ke speckám kde se lidi drželi tématu, prakticky tam nenajdete post mimo téma a nejspíš taky proto se specky vyvíjely i podle těch příspěvků...
Tuzemack
Elder Letter
Elder Letter
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Tuzemack »

No vždyť v tomhle případě souvisí jedno s druhým.
Odpovědět