Nevím proč si napsala zrovna jen mapu ale to je fuk.Fairy píše:Poklady byly moc aprílové, tak teď nejsou žádné.
V časech, kdy je lvl 4 mapa krám, tak ten čas, který bych si našla na doplňování směšných a nepotřebných pokladech raději investuji do něčeho jiného.
Obětuje se 1 cob, nemá smysl požít další 3 či 4 na dojítí dungu, když se vstupenka nevrátí ani v gp.Fairy píše:Přijde mi na nejvýš do nebe volající, že když utratíš cob, tak tam není poklad = ani se neobtěžuješ ten dungeon jít.
Nikdo nechce (no asi chceFairy píše:Na tvůj podnět se tedy začnou v low dungeonech objevovat top zbraně a zbroje.
Podle mě nejsou, a to nepotřebuju v Hytlu +9 stačil by jakýkoli jiný spotřební materiál který se využije (sice ho ani nechodím, ale to je fuk). Je rok 2014 a 5-6 let je dlouhá doba. A prostě nepochopím proč se tam dávaj ty +7 zbraně, když to nikdo nenosí. Asi aby se využívalo tavení na MC.Lmk píše:Podle mě sou ty poklady v pohodě. Každej dung je sice jinak těžkej a logicky by tomu měl odpovídat poklad, ale když se chodí nějakej dung často jako třeba Hytl, tak tam asi nebudou věčně +9. Lidi si moc zvykli nosit nejlepší věci. Ještě tak v roce 2008/2009 se nosily do dungů i +15 a stačilo to lidem...................................Kdyby nebyly specky, tak je to krása, protože by si lidi brali horši věci a i ty +7 zbraně v pokladu byste ocenili.
Nejsem žádnej mamonář, taky to hraju pro zábavu. Většinu pokladů stejně vybere ten kdo zjistí dřív, že se doplňovali. A když už na nějakej narazím, nestojím o +7, který nikdy nevyužiju. Potěšil by jakej koliv využitelnej spotřebák. I kdyby tam mělo bejt třeba 20 leopardů a 20 bejků.erunno píše:Btw.. k tomu brečení o pokladech.. k tomu se nemá cenu vyjadřovat to tu u mamonářů bylo vždycky a vždycky bude. Raději jdu dung abych se zabavil ne proto abych si nahrabal.
Tady se řeší hlavně doplňovací poklady. Ne "klikací".Tommy píše:Tak prominte lidi... dnesni deceit, klikací poklad - firestone, +20 rukavky a +9 zbran, nastroj, goldy... smesne velky poklad. Nevim proc vsici breci.
Podle mě nejde o lepší itemy. Jde o využitelnost itemů, který se tam dávaj. Teda aspoň mě.Erik Nighelt píše:medium dungy se nijak zásadně nebo vubec neměnily ne? tak proč ten pláč? chcete lepší itemy? jděte desp, třeba vám ho doplní..
+25 boty nepadaj jen v hytlu..Tommy píše:Je to random, na lvl 2 mi uz padla i perfekt forma.... jen bych rad, aby se nekdo vyjadril k tem botam... radeji bych 50 ghcek, jak +25 boty, for real.
No ano, ale když už se doplní tak tam je co tam je viz vejš.Tommy píše:Ja beru, alespon v low, medium dungu klikaci poklad jako poklad. A pokud je k tomu doplnovaci, tak je to jen tresnicka na dortu. Vsak proto byly automaticke klikaci poklady zavedeny ne? Misto toho aby se nemusely ty obyč doplňovat tak často.
Jo no. V TK taky v lokáču +9 zbraň. To koukám.Tommy píše:Tak prominte lidi... dnesni deceit, klikací poklad - firestone, +20 rukavky a +9 zbran, nastroj, goldy... smesne velky poklad. Nevim proc vsici breci.
To bych zase tak netrvrdil. Jestli jich máš tak moc tak mi jich aspoň 30 prodej (icq na vývěsce). Nebo jen blbě kecáš?Bloody King píše:Omezil bych soulshardy (je jich moc)
very deep irony....Bloody King píše:Omezil bych drop +9 zbrani, war, pal, cler,... Casti, lvl 5 map, vzal bych +9 z recyklatoru, pridal bych obchodnika za 100k mc koupis +9 zbran (krome destro a pal spec zbrani), omezil bych drop cobu, kamenu nebo pridal fizz. Omezil bych soulshardy (je jich moc), +25 casti omezit,..
Dal bych do vyuziti myth a +20.
+9 za uherak a do pokladu bych daval gp. Vsichni si stezujete, ze mate malo gp za dung, tak at mate gp a ne nejake veci. Poslal bych ekonomiku do kytek a pockal az dojdou zasoby. Top casti? Jen za AC a do reward 10 AC u strednich a 20 AC a high dungu.
Nevdecni parchanti
muzes mi to davat a hrat si podle svyho ,nebudu se vubec zlobitBloody King píše:Omezil bych drop +9 zbrani, war, pal, cler,... Casti, lvl 5 map, vzal bych +9 z recyklatoru, pridal bych obchodnika za 100k mc koupis +9 zbran (krome destro a pal spec zbrani), omezil bych drop cobu, kamenu nebo pridal fizz. Omezil bych soulshardy (je jich moc), +25 casti omezit,..
+9 za uherak a do pokladu bych daval gp. Vsichni si stezujete, ze mate malo gp za dung, tak at mate gp a ne nejake veci. Poslal bych ekonomiku do kytek a pockal az dojdou zasoby. Top casti? Jen za AC a do reward 10 AC u strednich a 20 AC a high dungu.
Nevdecni parchanti
Bla bla.Depka píše:muzes mi to davat a hrat si podle svyho ,nebudu se vubec zlobitBloody King píše:Omezil bych drop +9 zbrani, war, pal, cler,... Casti, lvl 5 map, vzal bych +9 z recyklatoru, pridal bych obchodnika za 100k mc koupis +9 zbran (krome destro a pal spec zbrani), omezil bych drop cobu, kamenu nebo pridal fizz. Omezil bych soulshardy (je jich moc), +25 casti omezit,..
Nevdecni parchanti
Blbe kecam. Ale proc ne. Za 12k nebo 20k nabity. Ciste jen pro tebe.Fisik III píše:To bych zase tak netrvrdil. Jestli jich máš tak moc tak mi jich aspoň 30 prodej (icq na vývěsce). Nebo jen blbě kecáš?Bloody King píše:Omezil bych soulshardy (je jich moc)
Tu nejde o loot z dungu. Tys tu zacal mlet o pokladech. Nechapes, ze to ma byt bonus a ne samozrejmost mit poklad. Pokud se ti nelibi, tak mas na vyber 3 veci.Tuzemack píše:On tu vlastně nikdo nehraje pro mamon, zrušíme loot z dungů úplně, tak to bude nejzábavnější