Taming

Vaše nápady a návrhy
Hadicka
Misspelling Chicken
Misspelling Chicken

Taming

Příspěvek od Hadicka »

Chci se zas optat co se zas menilo, protoze zvirata co jsem tamoval na prvni max druhy pokus te tamuju 10 minut.
Jeste predevcirem to fungovalo normalne. Dneska lognu a neco tamnout je za trest. Doufam, ze to neni schvalne jinak bych si musel vzit dovolenou z prace, abych si tu zahral.
Thief
Nehraju!
Kontaktovat uživatele:

Re: Taming

Příspěvek od Thief »

Jediné co se změnilo je výše tvého skillu taming z "bugnutých" 110 na normálních 105. S róbou samozřejmě.
Lucky
Lord Ancestral Grafoman
Lord Ancestral Grafoman
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Lucky »

Rad bych vyuzil jmena klubka k dotazu ohledne trainu.
Nemuzu najit moc mobek z 85-100. Naky ty baziny a sem tam neco v prirode to je jasny, ale pomatuju si ze nujelm byval plny hadu, kteri zrovna do tehle vyse skillu spadají. Ted je tam pusto prázdno...
Máte tedy nějaké tipy, kde bych si dotrenil z tech 85 na 100? :)
Hated

Nejste spokojeni s našimi službami? Napište nám! ---> http://hated.borec.cz/spamnicek.html
Arianna
Paper Elemental
Paper Elemental
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Arianna »

Co si pamatuju jak jsem trenil tak jsem behal tyto destinace:
Bazina nad trinem (8 respu)
Bazina nad britem (4 respy)
Bazina jak se jde z T2A do stok, kdysi tam byval resp red zosta (11 respu)
-Samozrejme u bazin nelze zarucit co se tam respne (had, bull frog, aligator, sliz)

Dale jeslti si dobre pamatuju:
Valor ostrov ( par respu tam je ale jsou celkem dost random oplati se zabijet a ono se to respne
Kalich port (taky se tam obcas respujou leopardi
Vahy port (tam je par jasne danych respu pouze na leopardy)

potom jedine nahodne Moonglow, od trinu smerem na W je taky spousta klamaku

- Nejzarucenejsi jsou samozrejme ty baziny
Artwelis
Walking Scribbler
Walking Scribbler

Příspěvek od Artwelis »

Ja to tu psal uz pred pul rokem, kdyz jsem trenoval taming -> V momente kdy trenovali 2 lidi tak tech spawnu bylo malo a clovek cekal.
Behani po lese neni moc efektivni, protoze "share" spawny s tim dost hybou.

EDIT: od 90 uz je to trosku lepsi, protoze clovek muze i leopardy ale i tak je to bida
Tuzemack
Elder Letter
Elder Letter
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Tuzemack »

Je to škoda, že není ve světě víc klamáků, na to jak je velikej. Když trení taming víc rangů a mají hranici 85-100 tak to musí byt katastrofa. Nebýt knížek, tak tu hranici trenim aspon měsíc.
Sir Artuhr
Trhovec
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Sir Artuhr »

Klamaku je opravdu trosku min + random resp a trenink tamingu je silene casove narocnej a nezazivnej. Udelal jsem 5 procent na 85 a dal uz nikdy vic.
Thief
Nehraju!
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Thief »

Podívám se na to.
Cubajz
Slime Flourisher
Slime Flourisher
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Cubajz »

:idea:
Naposledy upravil(a) Cubajz dne 18 bře 2014 19:45, celkem upraveno 1 x.
Tuzemack
Elder Letter
Elder Letter
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Tuzemack »

Vůbec by neuškodilo přidat do světa nový respy klamáků. Lidi co už nějakou dobu tamují, ví kam mají chodit a postupně na to přijde časem každý, takže když jeden rang veme poctivě jedno kolečko, tak ostatní už sbírají jen drobky :)
Lucky
Lord Ancestral Grafoman
Lord Ancestral Grafoman
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Lucky »

Diky za kladne ohlasy, vidim, ze toto tema vzbudilo velkou vlnu nevole :p
Dekuji za vypsani nekterych respu, T2A jsem nechodil a nahrazoval jsem to ilshem, popravde nic moc.
I tak s gainem, jaky ten taming ma je to jedno kolecko na 0.3cca v tom lepsim pripade. Jak to vychazi casove nevim.
Leopardy mohu tamnout aniz bych mel 90, bohuzel pak se casova narocnost posouva do astronomickych cisel :p
Dekuji Qvidovi za intervenci a moc si toho vazim. Pokud by bylo mozne udelat vic/rychlejsi respy urcite bych se nezlobil :)
Hated

Nejste spokojeni s našimi službami? Napište nám! ---> http://hated.borec.cz/spamnicek.html
Arianna
Paper Elemental
Paper Elemental
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Arianna »

ja si ohledne klamaku myslim ze jich je ve svete spousta, vzhledem i k dnesni dobe, kdy se vyuzivaji vsechny druhy...akorat je tam spousta hluchych mist. coz ani tak ve finale nevadi... spousta respu se hodilo na ostrovy, kde si myslim ze tameri temer vubec nechodi...
Uganda
Orc Writer
Orc Writer

Příspěvek od Uganda »

Arianna píše:ja si ohledne klamaku myslim ze jich je ve svete spousta, vzhledem i k dnesni dobe, kdy se vyuzivaji vsechny druhy...akorat je tam spousta hluchych mist. coz ani tak ve finale nevadi... spousta respu se hodilo na ostrovy, kde si myslim ze tameri temer vubec nechodi...
Já jich mám na mapě něco kolem 300 a nemám zdaeka všechny, ale je faktem, že to je většinou lvl 1,2,3, málokdy lvl4 a sotva lvl5...
Spíš bych poupravil resspawny tak, aby se tam resspawnovali zvířata danýho levelu...to jest to, že se mi mockrát stalo, že na resspawnu leoparda se objevil pták, kterých je po světě nejvíc....přitom se nejmíň používají, zato slepic je pramálo, který se používají dost....
Jestli je to skriptvoně možný, upravil bych resspawn zvěře tak, že na místě leoparda se bude oběvovat dle lokality a RP dejme tomu zvěř levelu5 atd. atd.
Mephist
Pencil Master
Pencil Master
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Mephist »

Mne prislo klamaku vzdycky dost. Kdyz jsem trenil taming, tak jsem si delal znacky do mapy a mel jsem cca 1000 spawnu. A to jsem nemel zdaleka vsechny.
Mephist|Phenom|Hammer Maiden|Fanatik|Sin|Ryla|Carokrasna|Amanita|Anicka

True victory is victory over oneself.
Arianna
Paper Elemental
Paper Elemental
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Arianna »

Klamaku je dost taky mam kolem 1k marku zvere a to sem si obehal jen ty lokace kam by se mi nekdy mohlo chtit i kdyz klamaky netamuju...

Ohledne lvl klamaku, ktere se respujou. ve svete je spousta lvl 3 klamaku vzhledem k jejich vyuzitelnosti. samozrejme ze lvl 5 klamaku neni tolik, ale taky se tolik nepouzivaji vzhledem k tomu ze je vyhodi 2 chary. Nevim jak jste zvykli vy ale pro me byly vzdy ideal klamaci za druida cougari/pantheri kterych je ve svete fakt hromada. a pro drtivou vetsinu charu staci ty srnky kterych je taky kopec. myslim si ze je to celkem solidne vyvazene akorat mozna tech slepic pridat jinak bych do toho asi nevrtal
NowWereTalkin
Book Snake
Book Snake

Příspěvek od NowWereTalkin »

S tymi slepicami suhlasim, inych klamakov je podla mna dost. A s tymi slepicami by to vyriesilo jednoducho pridat do toho lvl 1 random spawnu po svete aj slepicu. Alebo ak tam uz je, nie som si stopercentne isty, tak tej slepici dat nejaku vacsiu sancu na spawn. Pretoze ak sa nemylim, tak tych vtakov je dost druhov, mozno aj 10+ a z toho jedna slepica ma dost malu sancu na spawn. Este by som mozno trochu pozmenil sancu na bulla u random spawnov ako top lvl 3 klamaka. Lebo na tie srnky je po svete dost vela pevnych spawnov co sa tyka tych stad na zeleni po svete.
The bigger the bill, the harder you ball. Well im throwin mine, cause my money long.
Percocets, Adderall, Ecstasy, Pussy, Money, Weed.
Mephist
Pencil Master
Pencil Master
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Mephist »

Tak slepic je nedostatek od ty doby, co jsou jedinej klamak, kteryho muze destro. A myslim, ze to je i umysl, aby mel destro ty klamaky min dostupny. Jinak mohli destrovi rovnou nechat vsechny lvl1 klamaky a neomezovalo by se to.
Mephist|Phenom|Hammer Maiden|Fanatik|Sin|Ryla|Carokrasna|Amanita|Anicka

True victory is victory over oneself.
Arianna
Paper Elemental
Paper Elemental
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Arianna »

tak tady by neslo o nejaka astronomicka cisla slepic. ale videl bych to asi takto ze nejake skupinky by se mohly objevit na polich za britem popripade nekde v yewu tam je to takove odlehle. jeste mozna ve scare ale to mluvim o cca 10 max 15 spawnech
Tommy
Paper Elemental
Paper Elemental

Příspěvek od Tommy »

A ja bych mel otazku taky.... je mozne aby mi po tamingu pribyl skill i kdyz to pise "od tohoto zviratka se nic nenaucis"? Protoze podle tabulky na webu by melo.
Neberte život tak vážně, stejně z něj nevyváznete živí.
UO - Dark Paradise - YoutubeChannel
https://www.youtube.com/channel/UCDX--rk_wDwG-gYSUyOE_FA
Rod Sacketts II
Paper Elemental
Paper Elemental
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Rod Sacketts II »

Tommy píše:A ja bych mel otazku taky.... je mozne aby mi po tamingu pribyl skill i kdyz to pise "od tohoto zviratka se nic nenaucis"? Protoze podle tabulky na webu by melo.
Podle Tabulek na webu kočku Tamneš od 20% ... a ono mezitim ji tamuješ na 7% pro skill a na 20% už nedává. Je to takový zavádějcí ty tabulky tam
Odpovědět