Tresty

Vaše nápady a návrhy
Lucky
Lord Ancestral Grafoman
Lord Ancestral Grafoman
Kontaktovat uživatele:

Re: Tresty

Příspěvek od Lucky »

Je tak malo dolu na kopani po svete, ze si ani neumim prectavit tu strasnou situaci a ten narek linouci se z tveho pokoje pote, co ti nekdo sebral tu tezce natezenou rudu.
Pro kazdeho kdo kope v dole jednoho prudice plz
Si du takhle dolem a najednou opustenej pytlik a v nem myth, no tak ho radsi zachranim, aby to nezmizelo znas to sfera a takovy ty veci, jen pro jistotku.
Hated

Nejste spokojeni s našimi službami? Napište nám! ---> http://hated.borec.cz/spamnicek.html
Bizon
Elder Letter
Elder Letter
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Bizon »

Vorlon píše:Pokud budes po ulici tahat za sebou tri igelitky a z kazdy ti bude cumet litr, taky si hrabnu. Proc? Protoze te neznam a je tolik lidi na svete, ze jestli udelam jednoho, 5, 15, nebo 500 lidi kteri mi nejsou nejakym zpusobem blizci, smutnouckymi, tak je mi to vazne jedno
Prosim, mohl by jsi to tedy udelat? Klidne si vezmu ty igelitky a budu je za sebou tahat. A muzu ti slibit, ze jedinej, kdo bude velmi smutnej, budes ty.

Pro me osobne jsi lump. Chapu, ze je ti to jedno, protoze to tak proste na svete chodi. Ale treba jednou to prijde. :)

Kazdopadne bych to ukoncil.

E: Jen se nenechat vytočit. Příště slušněji.

GM - Omlouvám se.
Naposledy upravil(a) Bizon dne 27.02.2014 21:15:37, celkem upraveno 2 x.
Existují tři zásadní situace, kdy muž nevratně ztrácí svoji čest:
Když kvůli své zbabělosti nepomůže napadenému, když kvůli svému chtíči podvede svou lásku a když kvůli své pohodlnosti nesplní slib daný dítěti..!

Bizon
Erik Nighelt
Undead Scriber
Undead Scriber
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Erik Nighelt »

Bizon píše:lump
:arrow:
Bizon píše: Ale nekterym lidem dali rodice i vychovani. :idea:
pozdravuju maminku ;)

edit: moderator to zkazil, teď už Bizon nevypadá jako nevychovaný hulvát.. :(
Naposledy upravil(a) Erik Nighelt dne 27.02.2014 17:50:46, celkem upraveno 1 x.
Lepší lama kamarát ako skiller debil ;)
[Hated] je totiž něco jako sociální stigma.
-Posledním stupněm závisti je nenávist-

Filjins: Ty jo driv sem vypinal UO protoze proti me bylo moc lidi, tedka vypinam UO protoze neni ani hrac...
Bizon
Elder Letter
Elder Letter
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Bizon »

Erik Nighelt píše:
Bizon píše:lump
:arrow:
Bizon píše: Ale nekterym lidem dali rodice i vychovani. :idea:
pozdravuju maminku ;)
Určitě budu. Neboj. Bude ráda. :wink:
Naposledy upravil(a) Bizon dne 27.02.2014 21:13:02, celkem upraveno 1 x.
Když kvůli své zbabělosti nepomůže napadenému, když kvůli svému chtíči podvede svou lásku a když kvůli své pohodlnosti nesplní slib daný dítěti..!

Bizon
Thief
Nehraju!
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Thief »

Nelze nijak postihovat takové jednání. Tohle si musíte řešit mezi sebou.
Arianna
Paper Elemental
Paper Elemental
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Arianna »

ja nevim lidi ale vazne co po tech gm chcete? nechcete aby vas nahodou vodili i do dungu, kdyby jste nahodou po ceste potkali pk?. To si uz vazne neumite nic vyresit sami?

Sere te ten clovek? tak ho sundej...Nemas na to? tak sklop usi a bez kopat do dolu k destardu.
Vorlon
Elder Letter
Elder Letter
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Vorlon »

Ja sem velmi smutny uz ted
Sir Artuhr
Trhovec
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Sir Artuhr »

Bizon píše:Kua vy jste vsichni strasne drsny.

Rekl bych, ze Rod to na tomto prikladu myslel i obecne.

Treba me se stalo, ze si takhle sekam drevo a taham za sebou bagliky, kam si ho ukladam. Kolem sli 4 modry sr..i. Ja je pozdravil a oni mi jen tak projeli bagly, co jsem za sebou mel. Kdyz jsem je slusne oslovil, ze to je moje, tak se mi vysmali, vzali vzacnejsi drevo a sli vesele dal.

Chapu, ze pro vas je to zcela normalni. A ani se osobne nedivim, potom, co tady ctu za vysmech. Ale nekterym lidem dali rodice i vychovani. :idea:
No porad lepsi nez takovy neuzitecni pseudomoraliste jako ty. Vsichni mu tady normalne radime, co ma udelat, aby se toho vyvaroval, akorat ty mu sem napises nejaky zblepty jak je svet krutej a skaredej. No tak proste je a co? Jak ve hre tak v realu je spousta takovych sfini. Ale nikdo je tady nehajil a nikdo tady nehral drsnaka. A jestli sekas drevo a tahas za sebou volne leziici bagly, tak je to jen tvoje hloupost, ktera vysoce cni nad neci drzosti a kradezi.
Kdyby sem napsal pokazde nekdo, co se mu neco podobneho stalo, tak je toho plny foru. V prvni rade je potreba se zamyslet nad sebou a jak to vyresit sam a ne hned plakat na foru. A v tom dole je ta truhla jednoduse verejna. Takze pokud z toho neco vezmes, tak nikomu primo nic nekrades i kdyz to neni slusne chovani.
Mrakoplas
Undead Scriber
Undead Scriber
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Mrakoplas »

Snad se Arthu snad zas smaze.
Omlouvam se za svuj dobry humor...

Pod vlivem Mamonstva
Bloody King
Orc Writer
Orc Writer
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Bloody King »

Dřevo? Uvidím a beru v realu. A vyvrat mi to ty panelákovej noumo s ústředním topením
Njubos
Slime Flourisher
Slime Flourisher

Příspěvek od Njubos »

Hej lidi víte vůbec že hrajete hru ? :-(
Mě některé topiky,komenty a tak všeobecně příjdou jako by ste tím žili a fakt se divím že vám ktomu ještě nějaké gm odepisuje když ste z Forka udělaly Kapesníček... ;-)
Kdo pije , brzy zemře. Kdo nepije, zemře ještě dřív, protože ten co pije, ho přejede.

http://www.youtube.com/watch?v=0Uk8lemnudE
Ducky
Paper Elemental
Paper Elemental
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Ducky »

Tak to je husty, kdyz kradete i v realu, tak to vas nejaka prasarnicka v uo nemuze rozhodit no :(

Odesláno z mého GT-I9505 pomocí Tapatalk
Guildmaster of Templars
Bazinka[Templar] Ziva voda opet ziskana!
Ducky[Templar] Warrior
Me
Elder Letter
Elder Letter

Příspěvek od Me »

Ale to přece není žádná prasárna, to je feature. Já nechápu, že tu obhajujete něčí lenost jít do banky. Fakt si myslíte, že někde, kde je 100+ lidí můžete nechávat nezamčené věci? Tak jste prostě naivní a patří vám, že to někdo sebere. A vůbec tu nejde o to, jestli by to zrovna Ryko nebo třeba Artu sebral.
Příště si můžu nechat odemčenej domek a pak se rozčilovat, že mi ho někdo vybral. To je asi stejná úroveň myšlení.
[color=#BF0000]
_____,^==¬¬¬¬___/|_
)_,.--'''[ µ"\_\****”””””””
[/color]
Sir Artuhr
Trhovec
Kontaktovat uživatele:

Me píše:Ale to přece není žádná prasárna, to je feature. Já nechápu, že tu obhajujete něčí lenost jít do banky. Fakt si myslíte, že někde, kde je 100+ lidí můžete nechávat nezamčené věci? Tak jste prostě naivní a patří vám, že to někdo sebere. A vůbec tu nejde o to, jestli by to zrovna Ryko nebo třeba Artu sebral.
Příště si můžu nechat odemčenej domek a pak se rozčilovat, že mi ho někdo vybral. To je asi stejná úroveň myšlení.
Pockej pockej. Ja prece neobhajoju zlodeje a sam bych nic takoveho nikdy neudelal ani ve hre, natoz v realu:p Ja se jen divim naivite nekterych lidi a neochote vyresit problem v orvni rade sam.
Me
Elder Letter
Elder Letter

Příspěvek od Me »

Sir Artuhr píše: Pockej pockej . Ja prece neobhajoju zlodeje a sam bych nic takoveho nikdy neudelal:p Ja se jen divim naivite nekterych lidi.
Původně jsem tam měl já nebo Ryko, ale pak jsem si říkal, že s tebou to bude mít větší efekt.. A už je tu díky tomu první reakce :p.
A navíc o to opravdu vůbec nejde :).
[color=#BF0000]
_____,^==¬¬¬¬___/|_
[/color]
Bizon
Elder Letter
Elder Letter
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Bizon »

Sir Artuhr píše:
Bizon píše:Kua vy jste vsichni strasne drsny.

Rekl bych, ze Rod to na tomto prikladu myslel i obecne.

Treba me se stalo, ze si takhle sekam drevo a taham za sebou bagliky, kam si ho ukladam. Kolem sli 4 modry sr..i. Ja je pozdravil a oni mi jen tak projeli bagly, co jsem za sebou mel. Kdyz jsem je slusne oslovil, ze to je moje, tak se mi vysmali, vzali vzacnejsi drevo a sli vesele dal.

Chapu, ze pro vas je to zcela normalni. A ani se osobne nedivim, potom, co tady ctu za vysmech. Ale nekterym lidem dali rodice i vychovani. :idea:
No porad lepsi nez takovy neuzitecni pseudomoraliste jako ty. Vsichni mu tady normalne radime, co ma udelat, aby se toho vyvaroval, akorat ty mu sem napises nejaky zblepty jak je svet krutej a skaredej. No tak proste je a co? Jak ve hre tak v realu je spousta takovych sfini. Ale nikdo je tady nehajil a nikdo tady nehral drsnaka. A jestli sekas drevo a tahas za sebou volne leziici bagly, tak je to jen tvoje hloupost, ktera vysoce cni nad neci drzosti a kradezi.
Kdyby sem napsal pokazde nekdo, co se mu neco podobneho stalo, tak je toho plny foru. V prvni rade je potreba se zamyslet nad sebou a jak to vyresit sam a ne hned plakat na foru. A v tom dole je ta truhla jednoduse verejna. Takze pokud z toho neco vezmes, tak nikomu primo nic nekrades i kdyz to neni slusne chovani.
Vsichni mu radite? Jediny, kdo mu bez posmechu radil nebo mu to slusne rekl byla Breezeway. Ty ostatni slinty jako rady jistě nemyslis vazne.

Co se tyka meho dreva, tak jsem si nestezoval. Jen jsem napsal, ze se mi stalo neco podobneho. Za me tento problem vyresili jini k me spokojenosti.

Co je smutne je to, ze nikdo z vas obecne to konani neodsoudil a vetsina, zde pisicich ho schvalujete. To je pro me osobne problem. To, ze nekomu vzali nejaky iron nebo drevo je nepodstatny.

Chapu, ze si kazdy z meho postu vezmete jen to, co se vam hodi, abyste to obratili proti me. Nemam s tim problem. Je to vase chovani.

A timto to beru jako uzavrene.

Bizon
Sir Artuhr
Trhovec
Kontaktovat uživatele:

Jenze tady to nikdo neschvaluje, alespon ja ne. Jen konstatujeme, ze se to proste delo, deje a bude dit. Bud se musis prizpusobit a udelat opatreni nebo tady nehrat. Neni to nejaky vysmech, pro nekoho mozna nespravne a zle, ale kazdopadne neresitelne. Nezijeme v zemi kralicku a jednorozcu.
Bloody King
Orc Writer
Orc Writer
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Bloody King »

Běž do Kanady, tam to můžeš řešit. Tady to prostě bylo a bude. Zamykej a schovavej
Pheme
Lord Ancestral Grafoman
Lord Ancestral Grafoman

Příspěvek od Pheme »

Bizon píše:
Vsichni mu radite? Jediny, kdo mu bez posmechu radil nebo mu to slusne rekl byla Breezeway. Ty ostatni slinty jako rady jistě nemyslis vazne.

Co se tyka meho dreva, tak jsem si nestezoval. Jen jsem napsal, ze se mi stalo neco podobneho. Za me tento problem vyresili jini k me spokojenosti.

Co je smutne je to, ze nikdo z vas obecne to konani neodsoudil a vetsina, zde pisicich ho schvalujete. To je pro me osobne problem. To, ze nekomu vzali nejaky iron nebo drevo je nepodstatny.

Chapu, ze si kazdy z meho postu vezmete jen to, co se vam hodi, abyste to obratili proti me. Nemam s tim problem. Je to vase chovani.

A timto to beru jako uzavrene.
Me
Elder Letter
Elder Letter

Příspěvek od Me »

Bizon píše: Chapu, ze si kazdy z meho postu vezmete jen to, co se vam hodi, abyste to obratili proti me. Nemam s tim problem. Je to vase chovani.
Tohle je kouzelné.. Nejdřiv si stěžuješ, že tu někdo něco schvaluje, což vůbec není pravda a pak napíšeš toto? ^^
Ale, jestli tě to potěší.. Tímto odsuzuji člověka, který je schopný ze země sebrat něco, co je tam pohozené.
[color=#BF0000]
_____,^==¬¬¬¬___/|_
[/color]
Odpovědět