Pokračování relogu

Pokec o všem možném (témata neaktivní po dobu delší než jeden měsíc budou mazána)
Odpovědět
Sir Artuhr
Trhovec
Kontaktovat uživatele:

Re: Pokračování relogu

Příspěvek od Sir Artuhr »

Rod Sacketts II píše:Vortone ty bys sis měl dát voraz jsi v pubertě tak běž ven do RL prohánět holky a neseď u PC akorát zblbneš.
Nasleduje hrozne dlouhej post...
No dam ti jeste jednu sanci a zcela polopaticky ti to vysvetlim. Pak uz to vzdam a pripustim, ze s tebou neni neco v poradku. Muzes mi prosim priblizit jak presne obrovska a demoralizujici by pro vas PvM hrace ta zmena byla? Jak obrovsky realny dopad bude mit zmena relogpauzy z 60 na 15 minut na pojezdy dungu?
Ja uz nevim jestli jsi uz vazne tak vzdalen realite. Znovu opakuji ze rychlejsi relog z frakce nemuze nikterak ovlivnit rychlost pojezdu. A to predevsim proto, ze ted Pk stejne neloguji frakci kvuli hodinove pauze a pokud maji relog pauzu tak z modraka na PK a to je 10 minutova pauza (tudiz jeste mensi) jaka se navrhuje u relogu Frakce/PK. Ta situace bude porad uplne stejna.

A tu poznamku o ekvipu jsme uz vubec nepobral. Jaky lakani? Jaka druha cast frakce:)? Ja normalne beham v +20 armorech + pouzivam Reward zbrane a spotrebak. Takze nejak vubec nechapu tvoji reakci na muj puvodni post:) To je videt ze PvP absolutne nerozumis a ani nevis v cem se PvP prevazne beha nebo ne.

A zase ten konec. Porad nejaky pojezdy. Casove se pro PvM nic nemeni (po 150te to snad uz pochopis). To ze frakcni hraci budou mit moznost relogu na PK za 15 minut je prece zcela nepodstatne pro pojezdy dungu, kdyz zadne opravdu aktivni pk frakci nehraje. A proc bys proboha tamoval ve fena chainu? A je snad uplne jasne, ze kdyz potkas frakcniho hrace za tamera nekde v lese, tak okamzite kopes, protoze frakcni hrac bude zcela jiste PvP hrac tudiz logicky je velika sance, ze bude mit sam PK nebo Pk kamose. Takze to je jenom dalsi plus ve forme varovani pred PK. Ja uz fakt nechapu jestli ses tak zaslepenej svyma nazorama na zle, osklive pk nebo uz proste pises jen co te napadne.
Tuzemack
Elder Letter
Elder Letter
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Tuzemack »

Arianna: Ja teď uvažoval zrovna nad tím samým. Proč vám připadá relog pauza 10m PK<->blue v pořádku, ale u frakčních postav je to strašný problém? Vše by bylo stejné jako doteď. Modrák nebo frakční modrák...v tom přece není žádný rozdíl nebo se snad pletu? :)
Zola
Undead Scriber
Undead Scriber
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Zola »

Vorlon píše:Dobre. Kdyz to jinak nejde, tak ja te teda oprcam, maminy mi uplne nevadej, ale pls, ze u toho budes mlcet
Hm hrdino , stejně ho máš akorád tak na čurání.
SóKár : Každý má svojí hlavu a vizi toho jak by to mělo správně. Si mladé GMko třeba se ze svých nezdarů poučíš.
Rod Sacketts II
Paper Elemental
Paper Elemental
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Rod Sacketts II »

Čistě PvP hráči nechoděj za modráky dungovat ( nebo výjmečně ) a hrajou PvP. Tak můžou hrát ( Fakt by mě zajímalo jestli tu je nějakej PvPer co nehraje frakci a ani PK ) PvP jak si vyberou. Ale to aby PvP hráč běhal přez den Frakci a i za ní obýhal s nadějí že potka protivníka z frakce, okolo dungeonů a pak jen na mapce napsal: Našel jsem zabítýho klíčníka tu a támhle, dokonce sem někoho tracknul. To fakt nechci aby bylo Frakce Hráč = PK hráč.
A ano změní se to dost, lidi co hrajou PvP ( Frakce a PK ) si teď musej vybírat jestli chtěj zrovna hrát frakci nebo zrovna teď PK. Je mi jedno jestli to je PvP za PK nebo Frakci, ale mrzí mě když bych měl vidět jak Modrák z frakce ( povětšinou Order jak to na DP bejvá ) a vědět že maj snadnej relog na to aby mě pojely.
Polopaticky: PvP hráči maj na váběr hrát jako 'pojezd' PK nebo slušný frakční boje. A jestli se má rovnat "prase pojezdový" a "Udatný rytíř" tim že si během chvíle může jen relognout, to akorát těm PvP hráčům nahraje do karet že je tu neomezená hratelnost pro ty PvP hráče oproti PvM hráčům kteří nemůžou ( až na vyjímky ) chodit všechny dungy ( bráno v pohled že pokud neznáš/nemáš partu/Ekvip na Pride/Desp a to můžou bejt někdy i Medium dungy ).
Nechci aby se tu PvP hráči měly jak prasátka v žitě tim že si můžou hrát Frakce <-> PvP podle toho kde zrovna v 15 minutách maji větší zisk.
Arthure je mi jedno jestli hraješ PK nebo Frakci, ale hraješ PvP a asi tě baví. Jenže jsi jen jedna část z hráčů, kterým nevadí že tě doběhnou PKčka to neznamená že tvuj názor na relog abys měl ve frakci protivníka je správněj. Hold do PvP ( nevim hraješ O nebo Ch ? ) se svoji partou tahej takovej Equip aby se to - PK/Frakci opačnou - vyplatilo běhat jen za ně.
Stejně 85% PKček hraje proto aby si namamonily majetek z lehkých 'mobov' který jmenuju Blue.
Prafotr Morava
Death Litographer
Death Litographer
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Prafotr Morava »

:lol:
[color=green][size=167]Čaj? Pickwick![/size]
[/color]
Arianna
Paper Elemental
Paper Elemental
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Arianna »

Rod Sacketts II píše:Čistě PvP hráči nechoděj za modráky dungovat ( nebo výjmečně ) a hrajou PvP. Tak můžou hrát ( Fakt by mě zajímalo jestli tu je nějakej PvPer co nehraje frakci a ani PK ) PvP jak si vyberou. Ale to aby PvP hráč běhal přez den Frakci a i za ní obýhal s nadějí že potka protivníka z frakce, okolo dungeonů a pak jen na mapce napsal: Našel jsem zabítýho klíčníka tu a támhle, dokonce sem někoho tracknul. To fakt nechci aby bylo Frakce Hráč = PK hráč.
A ano změní se to dost, lidi co hrajou PvP ( Frakce a PK ) si teď musej vybírat jestli chtěj zrovna hrát frakci nebo zrovna teď PK. Je mi jedno jestli to je PvP za PK nebo Frakci, ale mrzí mě když bych měl vidět jak Modrák z frakce ( povětšinou Order jak to na DP bejvá ) a vědět že maj snadnej relog na to aby mě pojely.
Polopaticky: PvP hráči maj na váběr hrát jako 'pojezd' PK nebo slušný frakční boje. A jestli se má rovnat "prase pojezdový" a "Udatný rytíř" tim že si během chvíle může jen relognout, to akorát těm PvP hráčům nahraje do karet že je tu neomezená hratelnost pro ty PvP hráče oproti PvM hráčům kteří nemůžou ( až na vyjímky ) chodit všechny dungy ( bráno v pohled že pokud neznáš/nemáš partu/Ekvip na Pride/Desp a to můžou bejt někdy i Medium dungy ).
Nechci aby se tu PvP hráči měly jak prasátka v žitě tim že si můžou hrát Frakce <-> PvP podle toho kde zrovna v 15 minutách maji větší zisk.
Arthure je mi jedno jestli hraješ PK nebo Frakci, ale hraješ PvP a asi tě baví. Jenže jsi jen jedna část z hráčů, kterým nevadí že tě doběhnou PKčka to neznamená že tvuj názor na relog abys měl ve frakci protivníka je správněj. Hold do PvP ( nevim hraješ O nebo Ch ? ) se svoji partou tahej takovej Equip aby se to - PK/Frakci opačnou - vyplatilo běhat jen za ně.
Stejně 85% PKček hraje proto aby si namamonily majetek z lehkých 'mobov' který jmenuju Blue.
Na druhou strnau proc by timto meli byt hraci kteri hccou hrat pvp postihovani. ONLY pvm hraci taky nemaji zadne omezeni v tom kdy muzou jit dung, popripade pauzu mezi dungama, aby meli sanci i jini a meli jistotu ze ty dungy nepovybira jedna skupina...Pises tady porad o tom ze nechces potkat ordera a mit strach z toho ze te pojedou pk, nezda se ti ze to same se ti muze stat i s modrakem a troufam si rict ze je vetsi pravdepodobnost potkat modraka nekde mimo gz nez o/ch.

Dale pises, ze by hraci meli snadny relog, porad by ho meli ale slozitejsi nez obyc modraci.

Jde bohuzel videt ze jsi nikdy pk nehral a prijde mi ze si to kreslite jak omalovanky. Myslis si tedy ze takove pk hrac logne, portne a hned ma pod nohama tamera, pak bezi k dungu a hned hura pojezd, vleze do t2a a sup tam parta lidi na lvl 5 mape?. Bohuzel opak je pravdou kolikrat lognes pul hodiny/hodinu behas po svete a nepotkas nic, akorat par prudicu v cove. a o to tady bych rekl, ze tem lidem jde, pobehas za pk nikde nic tak si jdes zkusit zahrat pvp za ch/o a jak i tam nic tak jdes treba off. a ne ze lognes frakci nikde nic tak si jdes pustit film a po filmu lognes pk a zase nic. To je opravdu zabava :)...

Nevim no, v tve posledni vete slova "namamonily majetek" taky srandovni. Co k tomu dodat, zamysli se nad tim nebo si to zkus a uvidis, ze tomu tak opravdu neni. Ja kdyz sem behaval pvp za pk, tak jsem byl vecne ztratovy, a to sem obcas chodil i na pojezdy. a podotykam ze smrti tolik nebylo :) To jsem behal treba tyden za pk bez smrti neco se nalotilo ale pak jedna smrt a byl jsem v minuse popripade +- na nule :)
Vorlon
Elder Letter
Elder Letter
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Vorlon »

Na curani jo, ale zatim jenom v sede
Bloody King
Orc Writer
Orc Writer
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Bloody King »

Rod Sacketts II píše:Čistě PvP hráči nechoděj za modráky dungovat ( nebo výjmečně ) a hrajou PvP. Tak můžou hrát ( Fakt by mě zajímalo jestli tu je nějakej PvPer co nehraje frakci a ani PK ) PvP jak si vyberou. Ale to aby PvP hráč běhal přez den Frakci a i za ní obýhal s nadějí že potka protivníka z frakce, okolo dungeonů a pak jen na mapce napsal: Našel jsem zabítýho klíčníka tu a támhle, dokonce sem někoho tracknul. To fakt nechci aby bylo Frakce Hráč = PK hráč.
A vidíš v tom rozdíl potkat tam blue místo frakce?
Winis
Book Snake
Book Snake
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Winis »

Ja nechapu co tady modraci breci o pojezdech, kdyz si ani nejsou schopny tracknout v dungu nebo nechat nejakeho afk kamarada na mape hlidat dung..... Pauza 60 minut je dost velkej prezitek ktery v dnesni rychle dobe odrazuje PvP hrace od hrani toho co by chteli hrat.

Sent from my iPhone using Tapatalk
Sir Artuhr
Trhovec
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Sir Artuhr »

Mno a je to jen 50 proti 2. Takze zmena nebude:p
Bizon
Elder Letter
Elder Letter
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Bizon »

Sir Artuhr píše:Mno a je to jen 50 proti 2. Takze zmena nebude:p
To, že Vám tady oponuje jen Rod Sacketts ještě neznamená, že je to 50:2 ve prospěch PvP. Pro mě, čím horší podmínky pro PK, tím lepší.

A abych mluvil vaší řečí = pláčete tu hezky, mno.
Existují tři zásadní situace, kdy muž nevratně ztrácí svoji čest:
Když kvůli své zbabělosti nepomůže napadenému, když kvůli svému chtíči podvede svou lásku a když kvůli své pohodlnosti nesplní slib daný dítěti..!

Bizon
Bloody King
Orc Writer
Orc Writer
Kontaktovat uživatele:

Bizon píše:
To, že Vám tady oponuje jen Rod Sacketts ještě neznamená, že je to 50:2 ve prospěch PvP. Pro mě, čím horší podmínky pro PK, tím lepší.

Nojo. Jdi hrát wow a nebudeš ztrácet žádné věci. Tahle hra byla tímto vždy unikátní a to co na ní lidi bavilo. Ale tím že to zabijite, tak odrazujete mnoho lidí. Nakonec vás tu bude 10 a můžete si onanovat nad dungama bez využití potenciálu hry.
Naxem
Walking Scribbler
Walking Scribbler

Příspěvek od Naxem »

Bizon píše:

Chalan tebe uplne mece, toto ti pride fer? Preco by pk hrac nemal mat rovnake podmienky pre zabavu ako ty? Mohli by ste konecne prestat byt zakomplexovani a obmedzeni prosim?

Ja vam skusim napisat moj pohlad a mozno to konecne pochopite...
Cca cez vianoce som znovu zacal hrat a vravel som si ze pvm ma uz nebavi tak budem hrat iba aktivne pvp. Pre mna ide v pvp hlavne o zabavu a zaujem sa zlepsovat. Coskoro som vsak zistil ze jedine aktivne pvp si mozem zahrat iba za pk a to v cove pvp. Vies si predstavit jak je toto pvp nevyhodne pre hraca co chce hrat cisto pvp?

"Ale sak ty mas pk mozes si najst pojazd a zarobit si."

Jasne da sa to ale ja osobne nemam cas cely den obiehat dungy a tesit sa ked vyjde 1,2 pojazdy za den. V terajsich DP nastaveniach sa aj tak vela krat stane ze sa ten pojazd nestihne. A uvedomte si ze touto zmenou by sa vobec nic nezmenilo. Vas hlavny argument je kvoli rychlym relogom a naslednym pojazdom :D Vy neviete byt opatrny a neverit ziadnemu modrakovi a hned kopnut ? A myslis si ze ked mne zakazes hodinu relognut nemozem napisat kamaratovi ktory je lognuty na pk? Vies co by sa stalo keby je mensia pauza? Bola by velka sanca ze ten kamarat by bol so mnou lognuty na frakcii.. Uz chapete ze ked to je takto nastavene je vyssia sanca ze kamarat bude lognuty za pk a tym padom je vacsia sanca ze ta pojazdi?

No ale k tej pvp situacii lebo pojazd je sice adrenalin a zabava ale za kvalitne pvp ho teda malokedy povazujem. Za pk prska si v cove pvp absolutne nezarobim.. Keby sa tato zmena zavedie a vedie k zvyseniu aktivity frakcie, lebo co si budeme klamat ta je dnes fakt smutna, tak by som mohol pekne behat frakciu a moje pvp chute by boli uspokojene.Spotrebak co je jedine co potreubjem k pvp, by som mal takmer zadarmo alebo by som si nan zarabal kazdym fragom a nie len lootom.

Co mi teraz napisu pvm hraci? Asi to ze nemam hrat pk a logovat frakciu. Pochopte ze ja nemam problem, ale sam si pvp nezahram. Preto ak by znizenie relogu zvysilo aktivitu frakcie tak si myslim ze to ma plusy pre vsetkych.

Hlavne prosim pochopte ze toto neni topik o zvyhodneni PK co sa tyka pojazdov. jedna sa o zvyhodnenie pk v PVP situacii alebo im nedokazete dopriat ani to lebo vam kradnu pixel za pixelom?

A teraz trosicku OFF topicu:
Myslim si ze GMs by sa mali k frakciam spravat zodpovednejsie.. O zalozenie si moze napisat takmer kazdy co podla mna nie je uplne ok. Teda je to ok ale clovek co im to zalozi by mohol sledovat ci aj aktivne hravaju pvp lebo pozrite sa kolko frakcnych guild je zalozenych, kolko ludi je ich clenmi a kolko ludi v skutocnosti aktivne beha pvp.. Vsetci si lognu jeden krat za tyzden na pvp event a potom vyuzivaju rewardu z tohoto eventu iba na pvm a pvp uz pre nich prestane existovat. Hlavne po zavedeni town battlu sami vidite ze o pvp zaujem je a byva tam minimalne 20 ludi. co je tak 1/3 serveru. samozrejme ze vela ludi logne iba na ten town battle lebo uz aktivne nehravaju a chcu iba pvp. predstavte si ze by tito ludia mohli lognut aj inokedy a nasli by aktivne sa hrajuce pvp. tiez by bolo pekne mat trosku balance povolani vo frakciach ale to su asi uz moc utopisticke predstavy, teda utopisticka predstava mi pride uz aj to aktivne pvp na dp a je to velmi velka skoda lebo ultima online pvp je jedno z najlepsich.
Shadowsong
Death Litographer
Death Litographer
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Shadowsong »

a ja chcem mat svojho vampa v rp guilde, ale chcem byt tiez aj vo frakcii a mat frakcne rewardy, ale aby som si tu frakciu mohol vypnut a zapnut kedy chcem. a tiez chcem s tym charom pojizdet dungy, ale nechcem dostavat killy, iba karmu dole. ale tiez aby som si tu karmu mohol kedykolvek setnut naspat na blue, lebo potrebujem chodit do mesta. a tiez chcem mat vsetky ww ability a brontofialoveho slona aj s puntikmi prosim. lebo preco by som nemohol mat herne moznosti ako vsetci ostatny (a dokopy a hned a ako to ja chcem a kedy to ja chcem)
how to play gangrel:
bind greater blood to every key on keyboard
roll your face over the keyboard
...
???
profit
Lucky
Lord Ancestral Grafoman
Lord Ancestral Grafoman
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Lucky »

Nevim, jak snizeni pauzy pomuze pojezdu, kdyz stejne aktivni pk kvuli tyhle pauze budto frakci nelogujou (pouze na eventy) nebo ji kvuli tomu vubec nemaj :p
To je to, proc se to resi.
Takze se propleskni Rode a di ven plz :(
Add bizouuun: zda se, ze modri hraci byli velmi dlouho vodeni za rucicku, az si na to zvykli :)
Hated

Nejste spokojeni s našimi službami? Napište nám! ---> http://hated.borec.cz/spamnicek.html
Naxem
Walking Scribbler
Walking Scribbler

Příspěvek od Naxem »

Shadowsong píše:a ja chcem mat svojho vampa v rp guilde, ale chcem byt tiez aj vo frakcii a mat frakcne rewardy, ale aby som si tu frakciu mohol vypnut a zapnut kedy chcem. a tiez chcem s tym charom pojizdet dungy, ale nechcem dostavat killy, iba karmu dole. ale tiez aby som si tu karmu mohol kedykolvek setnut naspat na blue, lebo potrebujem chodit do mesta. a tiez chcem mat vsetky ww ability a brontofialoveho slona aj s puntikmi prosim. lebo preco by som nemohol mat herne moznosti ako vsetci ostatny (a dokopy a hned a ako to ja chcem a kedy to ja chcem)
Ja neviem ci som sa tak zle vyjadril alebo si uplny mered.

Jedine co chcem je aktivne pvp, ktore ma moc nestoji. Tuto moznost mi ponuka frakcne pvp. Chapes ze ja nechcem nerealnu vec? Ja chcem vec ktora tu uz je len bohuzial nefunguje. Mozno tomu tato zmena prospeje, mozno nie.. Vies jak to zistime? Urcite nie diskusiou s takymi ludmi jak ty co sa zameraju na jednu vec a nie su schopny vidiet nic ine :D Ale ty asi reagujes na moj offtopic no tvoja reakcia mi nic nedala. Asi sa mas rad tak si vytlac svoj post a chod si to precitat pred zrkadlo to sa ti bude pacit. Jedine co som tym chcel povedat je aby ludia nevytvarali obraz fungujucej frakcie, ked kazdy aktivny pvp hrac vie ze to tak nie je.

Spytam sa takto, uskodilo by skusit to zmenit na mesiac dva a sledovat feedback? Sice GMs na feedback aj tak moc ohlad neberu takze to je asi jedno. Ja som uz s hranim PK skoncil pretoze uz som si minul mamon a na kempenie dungov nemam cas. A tiez nemam cas na celodenne kempenie cove a cakanie kym logne nejaky chaos. Objektivne si myslim ze ta zmena to aj tak nejak extra neozivi, ale nevidim dovod preco to proste neskusit.
Rod Sacketts II
Paper Elemental
Paper Elemental
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Rod Sacketts II »

Naxem píše:...
Jedine co chcem je aktivne pvp, ktore ma moc nestoji.....
A já chci takový PvM. Takže bych řekl že ta pauza pro to aby se PvP hráči rozhodly je dostačujcí.
A Rok a půl / rok tu byla jediná Order Guilda... Ale jakmile začaly bejt Eventy kde Frakce nepřichází o věci hned jich je několik.
Mamon mamonem zůstane i když je potřísněn krví a slzamy žeeeee
Naxem
Walking Scribbler
Walking Scribbler

Příspěvek od Naxem »

Rod Sacketts II píše:
Naxem píše:...
Jedine co chcem je aktivne pvp, ktore ma moc nestoji.....
A já chci takový PvM. Takže bych řekl že ta pauza pro to aby se PvP hráči rozhodly je dostačujcí.
A Rok a půl / rok tu byla jediná Order Guilda... Ale jakmile začaly bejt Eventy kde Frakce nepřichází o věci hned jich je několik.
Mamon mamonem zůstane i když je potřísněn krví a slzamy žeeeee
Rode, ja si myslim ze si v pohode a aj ta mam rad ale ty toto absolutne nechapes. To pvp o ktorom hovorim ja sa nerovna pvp ked ta pride pojazdit pk do dungu.
Tu mas priklad: ides pvm v ekvipe povedzme za 300k, a zabijas prisery z ktorych ti moze padnut drat za 5m. ides pvp v ekvipe za 20k a zabijes hraca v pvp ekvipe z ktoreho si mozes lootnut tak jedine reff a mozno nejaku zbran povedzme ze loot max 100k... este raz pripominam bavime sa o frakcnom boji alebo cove pvp(to ze sa pri tomto necha niekto zabit v pvm ekvipe je fakt chyba len toho cloveka).

Ked sa na to pozries takto nepride ti ze ta ciastka ktoru riskujes v pvm je adekvatna odmene ktoru mozes ziskat? A vobec miesat pvp a pvm dokopy je uplne odveci.

Jednoducho povedane - ked chcem hrat aktivne pvp, co jak som povedal sa mi splni iba ked beham pk v cove pvp,musim si zarabat pvm alebo pojazdy. ked chcem hrat aktivne pvm nebrani mi nic. uz vidis ten rozdiel? Chapes ze ty ma vlastne podporujes aby som logoval pk a obiehal si dungy?

Ilustrujem ti este jednu situaciu: Nudim sa lognem si pk a chcem si zahrat. Pridem do cove a som sam, vidim lognutych 2,3 chaosov a 5 modrakov. Dobre nemam sancu, co spravim? Odlognem a pockam si na timer 10-15 min a lognem order a pojdem iba proti tym chaosom. Lenze keby si lognem za hodinu ti chaosi by tam uz vobec nemuseli byt.
Erik Nighelt
Undead Scriber
Undead Scriber
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Erik Nighelt »

kdysi byl relog 15minut a plakalo se uplně stejně, jako se pláče teď, jen se frakce běhala víc (to že ted někdo logne na event je pěkný ale to je tak vše :P )

jestli to už někdo psal tak sorry ale nehcce se mi číst ty sáhodlouhý kydy od hráčů co pvp nehrají

edit: přečetl jsem si konec postu nad sebou:
Naxem píše: Lenze keby si lognem za hodinu ti chaosi by tam uz vobec nemuseli byt.
tohle když se dělalo tak chaos chodil venčit psy už 5 minut po té co jsme odlogli pk.. :P takže i těch 15 nestačilo..:)
Lepší lama kamarát ako skiller debil ;)
[Hated] je totiž něco jako sociální stigma.
-Posledním stupněm závisti je nenávist-

Filjins: Ty jo driv sem vypinal UO protoze proti me bylo moc lidi, tedka vypinam UO protoze neni ani hrac...
Bloody King
Orc Writer
Orc Writer
Kontaktovat uživatele:

Shadowsong píše:a ja chcem mat svojho vampa v rp guilde, ale chcem byt tiez aj vo frakcii a mat frakcne rewardy, ale aby som si tu frakciu mohol vypnut a zapnut kedy chcem. a tiez chcem s tym charom pojizdet dungy, ale nechcem dostavat killy, iba karmu dole. ale tiez aby som si tu karmu mohol kedykolvek setnut naspat na blue, lebo potrebujem chodit do mesta. a tiez chcem mat vsetky ww ability a brontofialoveho slona aj s puntikmi prosim. lebo preco by som nemohol mat herne moznosti ako vsetci ostatny (a dokopy a hned a ako to ja chcem a kedy to ja chcem)
Naflakej si
Odpovědět