No dam ti jeste jednu sanci a zcela polopaticky ti to vysvetlim. Pak uz to vzdam a pripustim, ze s tebou neni neco v poradku. Muzes mi prosim priblizit jak presne obrovska a demoralizujici by pro vas PvM hrace ta zmena byla? Jak obrovsky realny dopad bude mit zmena relogpauzy z 60 na 15 minut na pojezdy dungu?Rod Sacketts II píše:Vortone ty bys sis měl dát voraz jsi v pubertě tak běž ven do RL prohánět holky a neseď u PC akorát zblbneš.
Nasleduje hrozne dlouhej post...
Ja uz nevim jestli jsi uz vazne tak vzdalen realite. Znovu opakuji ze rychlejsi relog z frakce nemuze nikterak ovlivnit rychlost pojezdu. A to predevsim proto, ze ted Pk stejne neloguji frakci kvuli hodinove pauze a pokud maji relog pauzu tak z modraka na PK a to je 10 minutova pauza (tudiz jeste mensi) jaka se navrhuje u relogu Frakce/PK. Ta situace bude porad uplne stejna.
A tu poznamku o ekvipu jsme uz vubec nepobral. Jaky lakani? Jaka druha cast frakce:)? Ja normalne beham v +20 armorech + pouzivam Reward zbrane a spotrebak. Takze nejak vubec nechapu tvoji reakci na muj puvodni post:) To je videt ze PvP absolutne nerozumis a ani nevis v cem se PvP prevazne beha nebo ne.
A zase ten konec. Porad nejaky pojezdy. Casove se pro PvM nic nemeni (po 150te to snad uz pochopis). To ze frakcni hraci budou mit moznost relogu na PK za 15 minut je prece zcela nepodstatne pro pojezdy dungu, kdyz zadne opravdu aktivni pk frakci nehraje. A proc bys proboha tamoval ve fena chainu? A je snad uplne jasne, ze kdyz potkas frakcniho hrace za tamera nekde v lese, tak okamzite kopes, protoze frakcni hrac bude zcela jiste PvP hrac tudiz logicky je velika sance, ze bude mit sam PK nebo Pk kamose. Takze to je jenom dalsi plus ve forme varovani pred PK. Ja uz fakt nechapu jestli ses tak zaslepenej svyma nazorama na zle, osklive pk nebo uz proste pises jen co te napadne.