Loot skládačky
Loot skládačky
Mam menší dotaz, zabil jsem rangera a měl jsem tu možnost z nej lootnout HC skládačku.. Zajímalo by mě, proč se tak stalo?
Re: Loot skládačky
Asi nebyla dana skladacka nb ? a nebo ji mel v pytli, a byl pak v pytli.Rainbow píše:Mam menší dotaz, zabil jsem rangera a měl jsem tu možnost z nej lootnout HC skládačku.. Zajímalo by mě, proč se tak stalo?
Byla normálně v těle, v žádným pytlíčku.. Takže mam to nějak řešit, či si s ní můžu naložit jak chci?
mu ji vrat
at si ji necha opravit. Nevim tezko rict, mohlo to spachat gmko, co ji predavalo trebas na jinej typ atp. moznosti mnoho. Docela hezky od tebe zes mu ji rovnou netrashnul trebas 

Tak já to zatím nechám bejt a pár dní poleží v truhle, než se to nějak pořeší:p Pokud to není vina gmka, které se tu časem přizná, tak když tak lock:p
hod sem kdyztak jeno uid ty skladacky.Rainbow píše:Tak já to zatím nechám bejt a pár dní poleží v truhle, než se to nějak pořeší:p Pokud to není vina gmka, které se tu časem přizná, tak když tak lock:p
Serial: 0x402A0072
Bylo by fajn kdyby mi zůstala, případně jí předám sám.
Bylo by fajn kdyby mi zůstala, případně jí předám sám.

UZ byla loot nekolikrat z tela, nevim proc si dotycnej nestezoval. Minimalne od roku 2012.