Ty jeden, jen se nedelej, priznej kolik sis udelal sochAlassea píše:omlouvam se! a neumim neznam nezajima me to! su tu v podstate od zacatku a mozna proto tu porad su bez nejakych desatych sanciNagash píše:
Ne sory, ale vsichni stary hraci vedi jak bugovat stockovatelny itemy ....
ale mooooc sem se u toho zasmal
Bugování horizitů
- Nagash
- True frakce
- Kontaktovat uživatele:
Re: Bugování horizitů
Nagash, Zydar, Bloodthirster, Marlboro, Smoker, Asfix (Amonthia)
Kdo ovlada minulost, ovlada i budoucnost. J.Orwel (1984)
Kdo ovlada minulost, ovlada i budoucnost. J.Orwel (1984)
Ocrocu, smaž všechny cele dp seš borec,největší Největší čiter všech dob dělá GM CHACHACHA
Pan taky bugoval ?Dominik píše:Ocrocu, smaž všechny cele dp seš borec,největší Největší čiter všech dob dělá GM CHACHACHA
Myslím,že jsou důležitější věci na světě než hraní Já ne.. Já už nehraju,jen se směju OcrocoviAcarus píše:Pan taky bugoval ?Dominik píše:Ocrocu, smaž všechny cele dp seš borec,největší Největší čiter všech dob dělá GM CHACHACHA
To mas dozajista pravdu. Kazdopadne se asi rozchazime v vymahatelnosti pravidel na dpcku, ty bys vsechny bugery zda se netrestal.Dominik píše:Myslím,že jsou důležitější věci na světě než hraní Já ne.. Já už nehraju,jen se směju OcrocoviAcarus píše:Pan taky bugoval ?Dominik píše:Ocrocu, smaž všechny cele dp seš borec,největší Největší čiter všech dob dělá GM CHACHACHA
Kazdopadne jestli neklikas, tak pro tebe tohle forum ztraci smysl, protoze k teto hre uz nemas co rict.
Myslím,že jsou důležitější věci na světě než hraní Já ne.. Já už nehraju,jen se směju Ocrocovi [/quote]
To mas dozajista pravdu. Kazdopadne se asi rozchazime v vymahatelnosti pravidel na dpcku, ty bys vsechny bugery zda se netrestal.
Kazdopadne jestli neklikas, tak pro tebe tohle forum ztraci smysl, protoze k teto hre uz nemas co rict.[/quote]
To samozřejmě ne.. Trestal bych,určitě.. Ale u Ocroca a celkově u DP se mi nelíbila jedna věc, a to ta že se tam vždy měřilo dvojím až paterým metrem,to jediný mi znechutilo celou hru.. Doba jde dopředu,stím i nové vychytávky a bugy.. buhožel.. Učty mám pořád a jediný co naloguju tak že si zaplatím nájem..
To mas dozajista pravdu. Kazdopadne se asi rozchazime v vymahatelnosti pravidel na dpcku, ty bys vsechny bugery zda se netrestal.
Kazdopadne jestli neklikas, tak pro tebe tohle forum ztraci smysl, protoze k teto hre uz nemas co rict.[/quote]
To samozřejmě ne.. Trestal bych,určitě.. Ale u Ocroca a celkově u DP se mi nelíbila jedna věc, a to ta že se tam vždy měřilo dvojím až paterým metrem,to jediný mi znechutilo celou hru.. Doba jde dopředu,stím i nové vychytávky a bugy.. buhožel.. Učty mám pořád a jediný co naloguju tak že si zaplatím nájem..
Acarus píše: Kazdopadne jestli neklikas, tak pro tebe tohle forum ztraci smysl, protoze k teto hre uz nemas co rict.
Jen k této větě, poslední době moc neklikám taky, ale musím říct: Přijde mi netaktické spustit "ocroc automatic compare message in log" a bez prověření automaticky zavřít lidi, zaráží mě, že na základě této hlášky v logu, kde mohlo vzniknout nějakým způsobem pochybeni ve hře, aniž by o tom člověk věděl.
-
- Undead Scriber
- Kontaktovat uživatele:
jak už někdo psal - jsou to pořád ti samí lidi.. proč se to nestalo někomu jinému kdo hraje wampa a vyměňuje si ore/ingy? protože hraje málo a vyměnuje jednou za čas? nebo protože prostě jen nebuguje?
pomazat to všecko
pomazat to všecko
Lepší lama kamarát ako skiller debil ;)
[Hated] je totiž něco jako sociální stigma.
-Posledním stupněm závisti je nenávist-
Filjins: Ty jo driv sem vypinal UO protoze proti me bylo moc lidi, tedka vypinam UO protoze neni ani hrac...
[Hated] je totiž něco jako sociální stigma.
-Posledním stupněm závisti je nenávist-
Filjins: Ty jo driv sem vypinal UO protoze proti me bylo moc lidi, tedka vypinam UO protoze neni ani hrac...
Wipe horizite ingotu/crystalu:
crystaly se wipe nebudou. Pokud nekdo koupil ingoty, koupil je za gp a tedy si je i kdyz za lehce podhodnocenou cenu koupil a v dobre vire ji ziskal, za neco.
Ingoty, smazany ty, ktere byly nabugovany (dost jich bylo smazano uz jen tim, ze nekdo bugoval skilly) ostatni se mazat nebudou.
radujme se, ze se s tim nekseftovalo mnohem vic.
crystaly se wipe nebudou. Pokud nekdo koupil ingoty, koupil je za gp a tedy si je i kdyz za lehce podhodnocenou cenu koupil a v dobre vire ji ziskal, za neco.
Ingoty, smazany ty, ktere byly nabugovany (dost jich bylo smazano uz jen tim, ze nekdo bugoval skilly) ostatni se mazat nebudou.
radujme se, ze se s tim nekseftovalo mnohem vic.
Je videt, ze tvuj vhled do situace je ponekud z velke dalky. To, ze ty bys to resil jinak, neznamena, ze je to v ramci situace to nejlepsi. Zadne unleash the Ocroc se nekonalo. To ze se pod prohresek podepise on, neznamena, ze je to jeho prace.Smoce píše:Acarus píše: Kazdopadne jestli neklikas, tak pro tebe tohle forum ztraci smysl, protoze k teto hre uz nemas co rict.
Jen k této větě, poslední době moc neklikám taky, ale musím říct: Přijde mi netaktické spustit "ocroc automatic compare message in log" a bez prověření automaticky zavřít lidi, zaráží mě, že na základě této hlášky v logu, kde mohlo vzniknout nějakým způsobem pochybeni ve hře, aniž by o tom člověk věděl.
Tím pádem nechápu proč se tam gm podepisují ... ale když se unleash nekonalo, proč jsem kandidát na delete acc?Acarus píše:Je videt, ze tvuj vhled do situace je ponekud z velke dalky. To, ze ty bys to resil jinak, neznamena, ze je to v ramci situace to nejlepsi. Zadne unleash the Ocroc se nekonalo. To ze se pod prohresek podepise on, neznamena, ze je to jeho prace.Smoce píše:Acarus píše: Kazdopadne jestli neklikas, tak pro tebe tohle forum ztraci smysl, protoze k teto hre uz nemas co rict.
Podepisuji se tam proto, abys vedel komu mas psat, chces li dany prohresek resit.Smoce píše:...
Proc si kandidat, protoze to tak vyplynulo z logu. Jednoduche, mas smazany ucet ? Nemas. Je tam jaksi napsany budouci cas, a jestli chces vedet proc, tak asi proto, ze dany prohresek neni definitivni. Ha ?
A to je duvod, proc nejsem v prohrescich uvedeny ja, nemam bohuzel cas a chut venovat se kazdemu individualnimu problemu zvlast osobne. Bylo by to velmi neferove vuci hracum, neposkytnout jim takovy komfort, jako jsem poskytoval v minulosti.
I tak na DP to funguje tak, zavřem, a časem se uvidí, zda je vinej nebo ne...Acarus píše:Podepisuji se tam proto, abys vedel komu mas psat, chces li dany prohresek resit.Smoce píše:...
Proc si kandidat, protoze to tak vyplynulo z logu. Jednoduche, mas smazany ucet ? Nemas. Je tam jaksi napsany budouci cas, a jestli chces vedet proc, tak asi proto, ze dany prohresek neni definitivni. Ha ?
A to je duvod, proc nejsem v prohrescich uvedeny ja, nemam bohuzel cas a chut venovat se kazdemu individualnimu problemu zvlast osobne. Bylo by to velmi neferove vuci hracum, neposkytnout jim takovy komfort, jako jsem poskytoval v minulosti.
Ocroc píše:Je to pro nás časově nejvýhodnější u takto rozsáhlých věcí.
jo? z jakého důvodu ?
Vytáhneme z logu všechny bugery, popř podezřelé chování a všechno se poblokuje, což zabere chvilku. Pak se to postupně dořeší až je na to čas.
To, že se vytáhnou z logu podezřeli ok, ale nechápu proč všechny banovat, než aby se šlo postupně v seznamu .. a banovali se jen ti, co opravdu maj ..Ocroc píše:Vytáhneme z logu všechny bugery, popř podezřelé chování a všechno se poblokuje, což zabere chvilku. Pak se to postupně dořeší až je na to čas.
časově výhodnější .. to mě naposled řekl šéf a pak ho vyhodili
- Mephist
- Pencil Master
- Kontaktovat uživatele:
Tak hlavne, kdyz bys to resil postupne s kazdym a az po vyreseni ho trestal, tak bys smazal 2 lidi a zbytek bugeru by si mezitim schoval majetek ke kamaradum a mazal bys jim pak jen prazdny ucty.
Mephist|Phenom|Hammer Maiden|Fanatik|Sin|Ryla|Carokrasna|Amanita|Anicka
True victory is victory over oneself.
True victory is victory over oneself.
-
- Book Snake
Vidiet, ze si nad touto zachranou taktikou uvazoval Mephist.
The bigger the bill, the harder you ball. Well im throwin mine, cause my money long.
Percocets, Adderall, Ecstasy, Pussy, Money, Weed.
Percocets, Adderall, Ecstasy, Pussy, Money, Weed.