Bugování horizitů

Vaše nápady a návrhy
Acarus

Re: Bugování horizitů

Příspěvek od Acarus »

mgimli píše:Přijít z práce a zjistit todle jako že jsem něco bugoval si dělate legraci ne ? jako neni april pokud vím, nebugoval sem nikdy a nemam duvod s tím začínat sem lama možna ale ne buger, to si vyprošuju hraju už nějakou tu dobu a todle me dostalo na kolena maximalně, co vím tak není bugováni odnest si z dngu jeden horizit a pretavit to po nejake dobe co mi leží bank, nebo už jsem tak blbej a je to bug ????
super takhle toho vzdy vyresime nejvic.
mgimli
Inkless
Inkless
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od mgimli »

Ocroc píše:
Wraith píše: Uf, protože všechna zde navržená řešení byla zcela nesmyslná, zajímavé je, že v prohřešcích fungují stály ty samé guildy jako MG, -K- a TM..
Z toho bych nic nevyvozoval. Není nic neobvyklého že ti kteří mají největší majetek ho chtějí mít ještě větší a ideálně bez námahy.
A timdle jako melo byt řečeno že i ti poctiví co si ten mamon snaži nabrat normalním spusobem např ja dostanou za něco jail nebo neco podobneho ? nic jsem neprovedl nic jsem nebugoval hraju poctive proto mam prd a ne mamon a nezda se vam napřiklad ze bych mel vice stone ? nebo tak něco ??
kaviárový tousty to je vůl
mgimli
Inkless
Inkless
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od mgimli »

Dobre nebudu si stěžovat jen dam navrh zase lamackej co to udelat spůsobem MC v reciklatoru ??? je to blbost nebo normalni návrh ne ? upraveno by bylo na dngy jak bylo jen by ty horizity mohly kupovat vampove samozřejmě
Sikulka
Paper Elemental
Paper Elemental
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Sikulka »

mgimli píše:Přijít z práce a zjistit todle jako že jsem něco bugoval si dělate legraci ne ? jako neni april pokud vím, nebugoval sem nikdy a nemam duvod s tím začínat sem lama možna ale ne buger, to si vyprošuju hraju už nějakou tu dobu a todle me dostalo na kolena maximalně, co vím tak není bugováni odnest si z dngu jeden horizit a pretavit to po nejake dobe co mi leží bank, nebo už jsem tak blbej a je to bug ????
moj tajny typ je ze po pretaveni 1 ore ti vznikne 2 a viac ingov
Helloween
Pencil Master
Pencil Master
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Helloween »

Sikulka píše:
Spiš bych to tipoval na bugnutý kopání horizit ore s dstruction krumpem, nebo tak nejak....netusim, naposledy sem kopal horizit snad pred 7 rokama kdyz sem hraval aktivne vampa....
Sikulka
Paper Elemental
Paper Elemental
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Sikulka »

Helloween píše:
Sikulka píše:
Spiš bych to tipoval na bugnutý kopání horizit ore s dstruction krumpem, nebo tak nejak....netusim, naposledy sem kopal horizit snad pred 7 rokama kdyz sem hraval aktivne vampa....
ja v deciku nb kudlou a slo to normalne
Nagash
True frakce
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Nagash »

Co bugoval Mrs. Beanes ? Rok, nebo déle je neaktivní a tak by mě zajmalo co provedl .....
Nagash, Zydar, Bloodthirster, Marlboro, Smoker, Asfix (Amonthia)
Kdo ovlada minulost, ovlada i budoucnost. J.Orwel (1984)
Acarus

Příspěvek od Acarus »

Nagash píše:Co bugoval Mrs. Beanes ? Rok, nebo déle je neaktivní a tak by mě zajmalo co provedl .....
Nesouvisi s horizite. Resim ja. Psal sem to Dyknovi.
NowWereTalkin
Book Snake
Book Snake

Příspěvek od NowWereTalkin »

mgimli píše:
Ocroc píše:
Wraith píše: Uf, protože všechna zde navržená řešení byla zcela nesmyslná, zajímavé je, že v prohřešcích fungují stály ty samé guildy jako MG, -K- a TM..
Z toho bych nic nevyvozoval. Není nic neobvyklého že ti kteří mají největší majetek ho chtějí mít ještě větší a ideálně bez námahy.
A timdle jako melo byt řečeno že i ti poctiví co si ten mamon snaži nabrat normalním spusobem např ja dostanou za něco jail nebo neco podobneho ? nic jsem neprovedl nic jsem nebugoval hraju poctive proto mam prd a ne mamon a nezda se vam napřiklad ze bych mel vice stone ? nebo tak něco ??
No vidis, a co potom ked sa na tej stranke najdem taky ja, co ma mamon, ale vsetok poctivo vybraty z dungu, a zaroven nemam absolutne ziadnu potrebu bugovat nejaky horizit, pretoze nikdy som ho nemal nedostatok.
Ako Acar naznacoval, pozeraju sa logy, takze nemam ziadne pochyby o tom, ze sa to vysvetli, a postupne sa prohresky premazu, s tym, ze kto je v tom nevinne, bude jeho meno ocistene.
A to, co napisal Ocroc, ze ti, ktori maju najvatsi majetok ho chcu mat este vacsi, tak nabuguju, plati ocividne o guilde MG, ako sme sa mohli presvedcit vramci premazani ich guildy (btw 80 percent z tych prohreskov su postavy MG - nahoda?), ale urcite nie o guilde K a Templari.
Tymto by som chcel verejne poziadat Ocroca, aby mi odpisal na icq, ked bude cas. Dakujem vopred.
The bigger the bill, the harder you ball. Well im throwin mine, cause my money long.
Percocets, Adderall, Ecstasy, Pussy, Money, Weed.
Mephist
Pencil Master
Pencil Master
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Mephist »

To, ze bugy casto zneuzivaji hraci, co maj velkej majetek, neni dusledek toho majetku, ale toho, ze to jsou casto lidi, co hru perfektne znaj a dokazou ty bugy objevit. Kdyby ty bugy znali i mene zkuseny hraci, tak by je taky velka cast z nich zneuzivala.
Mephist|Phenom|Hammer Maiden|Fanatik|Sin|Ryla|Carokrasna|Amanita|Anicka

True victory is victory over oneself.
Erik Nighelt
Undead Scriber
Undead Scriber
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Erik Nighelt »

bugeří :P ale třeba to bude mít stejný blahodárný účinek jako smázání empochlapců.. nebo sem si toho všiml jen já, že po smazání empů hraje ve špičce mnohem víc lidí? :D
Lepší lama kamarát ako skiller debil ;)
[Hated] je totiž něco jako sociální stigma.
-Posledním stupněm závisti je nenávist-

Filjins: Ty jo driv sem vypinal UO protoze proti me bylo moc lidi, tedka vypinam UO protoze neni ani hrac...
Ciatronic
Paper Elemental
Paper Elemental
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Ciatronic »

Erik Nighelt píše:bugeří :P ale třeba to bude mít stejný blahodárný účinek jako smázání empochlapců.. nebo sem si toho všiml jen já, že po smazání empů hraje ve špičce mnohem víc lidí? :D
řekl bych že je to dočasná záležitost způsobená začátkem sezony jarním prázdnin a tím že na vejškách končí zkouškový období pomale
Ciatronic
Paper Elemental
Paper Elemental
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Ciatronic »

Koukám že se rozjela po novém roce pořádná čístka od bugerů tak kdyby ste jich chtěli pár ještě přidat tak zkuste zkontrolovat i obyčejné věci které se dali množit podobně jak horizit třeba elixíry z elementálů(poison,earth,fire atd..) fairy dusty, a cokoliv co se dá doněčeho narvat a tvoří to kupičky. A nebo by sem měl rychlejší řešení těhle věci stejně ještě chvilku a dojde k tomu dejte rovnou wipe koule a narvěte tam novější spheru podle toho co sem četl jsou mnohem míň bugový samozřejmě že postupem času by se ty bugy našli taky ale taky by se otevřeli nové možnosti hry. Ale to je jen můj názor
Naposledy upravil(a) Ciatronic dne 04.02.2014 19:59:05, celkem upraveno 1 x.
Xan
Lord Ancestral Grafoman
Lord Ancestral Grafoman
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Xan »

Tak podle krve by to asi taky nebylo ideal, pokud se nekde neloguje, koliktoho clovek za existenci nasbiral, jako tremere to dost pouzivam a ne jen kvuli smrti, imunka se myslim vypne i pohnutim kadi a taky kvuli manipulaci s crystalama, coz me toci:-)
Jestli vetsina nabugovanejch ingu je na bloklejch acc a par se jich nekam utrousilo, tak to nechat byt je asi mensi zlo, nez wipe.
Gimli, chapu, jestli ses nakrklej, pokud si v tom nevinne, ale v prohreskach je jasne napsano jail do vysvetleni, tak ti radim obratit se na gm pres ickve a zdrzet se emocnich vylevu jak na foru, tak i pak na ickve, aby to neskoncilo deletem za urazky gm jen proto, ze mas napr v bance stack ingu prepsanej 1 ingem od nakyho bugera;-)
mgimli
Inkless
Inkless
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od mgimli »

cece xane nemam nic nabugovano neboj se a jsem vzdy slusnej
Smoce
Paper Elemental
Paper Elemental
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Smoce »

:) si tu řešíte bugování kdo víc, mě by spíš zajímalo, jak se ten horizit buguje, protože to opravdu nevím, a mám block a bude smazán účet :) takže Happy :-)
Magdalenka
Inkless
Inkless

Příspěvek od Magdalenka »

Co dat low-medium-high crystal vampum do rewardy?? Slo by udelat ze by to davalo JEN VAMPUM???
Nagash
True frakce
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Nagash »

A proc nedat iskariotovy ice wika do rewarxy, ne stop tahle diskuze speje do pruseru ...... stop it
A proc nedat destrovy soul shard do rewardy .... ne stop tohle je blbost od zacatku

Ne sory, ale vsichni stary hraci vedi jak bugovat stockovatelny itemy ....
Nagash, Zydar, Bloodthirster, Marlboro, Smoker, Asfix (Amonthia)
Kdo ovlada minulost, ovlada i budoucnost. J.Orwel (1984)
Smoce
Paper Elemental
Paper Elemental
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Smoce »

Nagash píše:
Pokud vím, tak bylo zavedeno, že takle stock itemy se smažou , proto bylo upozornění, že deed s 50k se nemá rozbalovat nad deedem apod. ale nový způsob sám nevím .. pouč nás ;-)
Alassea
True frakce
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Alassea »

Nagash píše:
omlouvam se! a neumim neznam nezajima me to! su tu v podstate od zacatku a mozna proto tu porad su bez nejakych desatych sanci :)

ale mooooc sem se u toho zasmal :mrgreen:
Bozsky NooB [True Order] .....
Lady PRASAK Alassea [Tlupa].... po smrti
Zamčeno