No zase tak hrozne to neni. Ja se snazil vzdy pocitat s tim, ze bych mohl po dungu michat - takze jsem si i odmorfnul a kopnul si horizite. Trenuj Alchemy na svetle - jede to prekvapive rychle. Teda aspon ja byl prekvapeny, cekal jsem, ze to bude daleko vetsi pruda.
Tak v dnešní době už mi to tak přijde, že ma každej myth pomalu do cechu na trein. Druha vec je, ze to je taky revizi brnek a velky vaze kovovejch brnek
Myth už se netahá ani do PVP
Udělal bych seznam skillů, které jde trénovat AFK, zbytek bych klidně nadále trestal, namysli mám ty skili na kterých člověk nevyděla ani zlaťáček. Např z afk kontroly bych vynechal bojovky, heal, magery, necro, resisty. A trestem postihnutelné by byli tyto alchemi, mining, fishing, lumber, cract skilly,
Nagash, Zydar, Bloodthirster, Marlboro, Smoker, Asfix (Amonthia)
Kdo ovlada minulost, ovlada i budoucnost. J.Orwel (1984)
Nagash píše:Myth už se netahá ani do PVP
Udělal bych seznam skillů, které jde trénovat AFK, zbytek bych klidně nadále trestal, namysli mám ty skili na kterých člověk nevyděla ani zlaťáček. Např z afk kontroly bych vynechal bojovky, heal, magery, necro, resisty. A trestem postihnutelné by byli tyto alchemi, mining, fishing, lumber, cract skilly,
Aha. takže postihovat crafty a ostatní budou mít pohodičku ? To se mi jako craftku hrající z více jak 90% herního času opravdu nelíbí.
Povolit AFK tréning čehokoliv je hovadina. To už můžete ty postavy dávat rovnou max
Slovo "Matka", je Boží jméno na rtech a v srdcích našich dětí.
Breezeway [Sanct Lor] - Vánek před bouří (Důchodkyně) Phawna [Sanct Lor] - Sestra noci (Unavená alchymistka) Jindriska [Sanct Lor] - Craftswoman (Vzteklá pracantka)
Bloody King píše:Nemyslel jsem jen pkckum. Spíš tak že pk by mohlo dělat afk kontroly a naopak ty pkckum. Jen návrh, aby to nebylo úplně bez rizika
a ja som myslel ze prave koli "pk afk kontrolam" sa zavadzalo to crimovanie v gz anyway nejak som si nevsimol dovod preco by sa afk malo povolit. na vytrenovanie postavy su tu knihy. ludia co sa chcu vratit snad vedia kontaktovat ludi s kt hrali aby si na tie knihy pozicali. nehovoriac o skilloch zo skillpointov s vysvedcenim...
how to play gangrel:
bind greater blood to every key on keyboard
roll your face over the keyboard
...
???
profit
Jediny na co ma jaks taks smysl afk je alchemy ale taky si nemyslim ze je to terno bo tam mate porad nejaky nnaklady a vetsina lidi co ma namamone si to hodi pres gm mortar
U craft skillu je dulezitej matros z kteryho se to dela a ten je kolikrat drahej , jinak trenink neskutecnej opruz.
O mining se podle me postaraj soc peka ale tam tu obavu docela chapu.
Tady je videt ta nenazranost lidi, porad chtej vic. Dneska mate moznosti treninku, o kterejch se driv ani nesnilo. Afk nemusite trenovat nic. Mate moznost novou postavu trenovat s vysvedcenim pres skillpointy, mate relativne levny knizky na vsechny dulezity skilly, a co nejde pres knizky, tak v pohode dotrenite na dualu pri hrani. Starsi hraci si muzou nechat obnovit postavu atd...
Pri povoleni afk by znehodnotilo vsechny veci, co jdou afk ziskavat - craft vyrobky, brnka z kovu, potiony, svitky... Navic by nebylo mozny kontrolovat lognuti vice nez 2 uctu. Protoze, kdyz je povoleny afk, tak nemusim na GM ve hre nijak reagovat a neprokaze mi, ze tech 6 uctu nemam nalogly s 2 spolubydlicima z jendy IP. Nebo si muzu pustit klidne sam pres vic IP nekolik uctu atd..