Hytl aneb praseni od Amonthie

Pokec o všem možném (témata neaktivní po dobu delší než jeden měsíc budou mazána)
Magdalenka
Inkless
Inkless

Re: Hytl aneb praseni od Amonthie

Příspěvek od Magdalenka »

Leesil píše:Věru zajímavé téma :paranoid: ...ti tvrdí to, ti tvrdí ono a přirozeně důkazy na to nemá nikdo. Nechal bych rozhodnutí na GM, kteří přece jen nejspíš ví "vo co gou"...

Rozjíždí se tu flamewar jako kráva, tak to raději lockněte, než se budou rozdávat banány na fórko jako na běžícím páse. :wink:
Tak dukazy mame treba foto Journalu??? je tam videt i cas kdy byl attack Blue a najendou PK jde tam videt ze Promiteles lecil to PK vse i s casem ;-)
Raziel
Undead Scriber
Undead Scriber
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Raziel »

Proč to ještě není v pokecu ? GM tohle očividně už pořešil podle prohřešků tím bych řekl to končí a nevím k čemu je tady ten flamewar...
Faragas
Book Snake
Book Snake

Příspěvek od Faragas »

skoda ze mi nedokazal nikdo objasnit jak se jedna z nejstarsich a nejvetsich guild na DP muze chovat takovim spatnym zpusobem skoda :(
Leesil
Walking Scribbler
Walking Scribbler
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Leesil »

Faragas píše:skoda ze mi nedokazal nikdo objasnit jak se jedna z nejstarsich a nejvetsich guild na DP muze chovat takovim spatnym zpusobem skoda :(
Nechci se nikoho zastávat, ale třeba ste si to zasloužili 8)
Považuji toto téma za uzavřené, jelikož tresty už padly.
Prafotr Morava
Death Litographer
Death Litographer
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Prafotr Morava »

Faragas píše:
dokonce i ty jsi semnou hraval a ucil se o deme ubozatko:(
No ano, hrával a nikdy si mi nevadil a ani mi nevadíš, ale vzhledem k tomu, jak to vyřešilo gm, tak tohle neni nic jiného než cry me a river. Nebo co tím tady chcete dokázat?
[color=green][size=167]Čaj? Pickwick![/size]
[/color]
Magdalenka
Inkless
Inkless

Příspěvek od Magdalenka »

Prafotr Morava píše:
Faragas píše:
No ano, hrával a nikdy si mi nevadil a ani mi nevadíš, ale vzhledem k tomu, jak to vyřešilo gm, tak tohle neni nic jiného než cry me a river. Nebo co tím tady chcete dokázat?
Proto jak sem psal..Prosim o Lock a jen bych chtel po guilde AMonthia aby byly ty 2 hrisnici potrestani... nebo alepson nejak z toho vyvodila dusledky... Myslim si ze toto nebylo fer ;-) Timto koncim debatu na toto tema ;-)
Leesil
Walking Scribbler
Walking Scribbler
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Leesil »

Tak jestli sem to pochopil dobře, attack se potrestal sám. Jestli se nepletu, tak v dungu dostane 3 killy, ne?
Faragas
Book Snake
Book Snake

Příspěvek od Faragas »

Prafotr Morava píše:
Faragas píše:
chtel jsem dokazat to aby se mi učastnici zajezddu omluvili.... ja se tam choval slusne otevrel jsem brany prisel jsem do dungu jdu k branam barevnejm mrknout a tam 10 hracu na sobe od amonthie a od wr blokli mezi branama .... tak si rikam du teda otevrit at tam jak retardi nestojite uplne v klidu zdravim vaseho cloveka co byl u pak... otevrel jsem teda sam 4 brany a sel dovnitr vy uz ste byly uvnitr u hlidace tak tam bezim pribehnu tam a ik...... tak vidim ze tam nikdo moc na ress neni kopu help a bezim tam znova.... znova si otviram brany znova vchazim dovnitr ....a resuju svoje lidi .... vasi uz jsou poresovani..... pricems klerik na P zacal gravovat odstenovaneho archera aby mohl knam... nastesti se tam nedostal jinak by sme asi znova lezeli.... mage jednal na vlastni pest nechtel se nechat predbehnout kdyz tam byl prvni... vzal si tedy klicek byl nasledne pojet be zeslova.... klicek mu byl vylocen be zeslova.... pak byl warior atack ktery byl pk diky tomu ze pojel modraka v dungu nasledne healovan clerikem na P.. log z feny mas na wr forku...

za todle bych cekal aspon omluvu od gm guildy at si to vyresi ve svoji guilde jak chce ...... ale vy proste jeste budete zapirat a vymejslet kdo vi co....
Nagash
True frakce
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Nagash »

Neskutecnej brekot prerostl v nesmyslny urazeni. Zadam amony, aby sem prestali psat, verte mi ze tohle vam za to nestoji.
Nagash, Zydar, Bloodthirster, Marlboro, Smoker, Asfix (Amonthia)
Kdo ovlada minulost, ovlada i budoucnost. J.Orwel (1984)
Fedon
Misspelling Chicken
Misspelling Chicken
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Fedon »

Rotte Charlotte píše: Tak herkules teraz si ma fakt pobavil :D . Ja som neni dosť dobrý pre vás ? :D Asi preto ste sa my dva týždne vtierali nech sa vrátim a nech s vami chodím dungy lebo ich nemáte s kým chodiť? Dobre vieš že som odišiel , a nie že ste ma nechceli :D Ty truhlík , zato k vám nikdo nechce do guildy? Už aj Nbci ktorý práve teraz začali hrať si račej rozmyslia či k vám alebo ostať non guild aj ked ich obmäkčíš tým že im guildovné zaplatíš :D. Preber sa kamarád , prestaň tu hru tak papkať . A hlavne začni konečne postovať to čo je pravda , a nie zas tie tvoje neskutočné bájky o tom jak malinkému Herkulesovy niekto zober spred huby 5ada ingov... tak sú všetci zlý, Amonthka su prasatá, attack je zrazu najvačší prudič , a GM sú zlé lebo nepomohli WR ale urobili spravodlivé rozhodnutie.... Opláchni si hlavičku studenou vodou, troška sa prejdi po vzduchu a možno pochopíš že si to asi fakt prehnal :)
Z tohoto slohu by se dalo udělat 3-5 vět, kdyby jsi za každou větou někoho neurážel...

Celý důvod proč to bylo tady "rozmáznuto" je ten, že se nikdo od nás nehodlá
schovávat do kouta jen proto, že jde o Amonthii...

TO Deacon Frost:
Slyšel jsi to jinak? aha... ehm... Už jsi někdy viděl, že někdo něco vyvede
a pak ti vše odříká jako by se nic nestalo? Ale jdi ty... a hlavně mi tu neplácej kraviny
o tom, že nikdy nelžete a že všem věříš :D

Shrnutí (z mého pohledu-můj názor):
1) Amonthia se zachovala jako stádo prasat, které
se neumí a nechce dělit ani o cent.
2) Není to poprvé a nestalo se to jen nám... Jen nikdo
nemá koule něco říct natvrdo "face to face"...
3) Zrovna slušní jsme nebyli ani my -WR-, ale to nic nemění
na tom, že jsme tam došli jako první a důvod proč jsme tam lehli
je pouze ten, že jsme běželi jako magoři abychom Vás tam nepustili, když
jste nemohli pochopit, že jste došli POZDĚ a navíc Vás moc naživu také nezůstalo
jak jsem viděl ty "pokusy" o ress s fizzem 95%...

Závěr:
Mohli bychom to ukončit. Co jsme měli na srdci jsme řekli a to že
Amonthia bude mít milion keců k tomu jsme věděli a i tak jsme do toho šli.

TO ACARUS:
Až jindy budeš řešit mojí maličkost ohledně supportu PK, tak VELICE doufám, že
uvidím obdobný trest jako byl udělěn z tvojí strany Amonthii. Aneb -5k karmy down.
Abychom nemuseli na fórku nadhazovat to co řekl Wizzi.

Teď mě omluvte jdu si lehnout mám toho až dost :D

Tímto moje debata o tomto "průseru" končí :)
I kdybys z moře nabíral, nenabereš do džbánu víc, než kolik se do něho vejde.
Me
Elder Letter
Elder Letter

Příspěvek od Me »

Lol, Herka vs Ali.Landry...
*jde si pro popcorn*
[color=#BF0000]
_____,^==¬¬¬¬___/|_
)_,.--'''[ µ"\_\****”””””””
[/color]
Deacon Frost
Pencil Master
Pencil Master
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Deacon Frost »

Fedon píše: TO Deacon Frost:
a pak ti vše odříká jako by se nic nestalo? Ale jdi ty... a hlavně mi tu neplácej kraviny
Ano, slyšel jsem to jinak, 10 lidí mi 5 minut po incidentu na TSku řeklo jak to bylo z jejich pohledu a jejich výpovědi se shodovali při všech mých otázkách do detailu.
Pro mě příběh dávající smysl, logiku a shoduje se od vice zdrojů má větší váhu než tvrzení a la "a protože byla venku mlha modrák zabil modráka" s hromadou urážek, spamu, výhružek, obracející se Mil v hrobě a bez argumentace, to pro mě prostě neni věrohodné.

Nikdo z WR mi doteď neřekl co se stalo. 4 stránky topiku a zatim jste se moc nepochlapili, na ICQ to nebylo o moc lepší, čekal jsem víc.

Lidi lžou to je fakt a zrovna tak to může být případ tohohle topiku. Kdo si stěžuje první není předpoklad toho, že mluví pravdu.

Edit: PS. Fedone, říkat si budu co budu chtít, stejně tak jak ty si budeš dělat závěry dopředu :)
-J-afk:
Chtel bych vam rict ze mamon smrdi
Kutik:
to odvolas
Alex:
to kapr taky a žereš ho :-D
Fedon
Misspelling Chicken
Misspelling Chicken
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Fedon »

Deacon Frost píše:
Fedon píše: TO Deacon Frost:
Ano, slyšel jsem to jinak, 10 lidí mi 5 minut po incidentu na TSku řeklo jak to bylo z jejich pohledu a jejich výpovědi se shodovali při všech mých otázkách do detailu.
Pro mě příběh dávající smysl, logiku a shoduje se od vice zdrojů má větší váhu než tvrzení a la "a protože byla venku mlha modrák zabil modráka" s hromadou urážek, spamu, výhružek, obracející se Mil v hrobě a bez argumentace, to pro mě prostě neni věrohodné.

Nikdo z WR mi doteď neřekl co se stalo. 4 stránky topiku a zatim jste se moc nepochlapili, na ICQ to nebylo o moc lepší, čekal jsem víc.

Lidi lžou to je fakt a zrovna tak to může být případ tohohle topiku. Kdo si stěžuje první není předpoklad toho, že mluví pravdu.
Trest jste dostali (i když velmi malý) VY, takže pravidla jste také porušili VY.
To že nečteš a nebo číst nechceš je tvůj problém. Já jsem ti na icq vše řekl jak
to bylo z pohledu -WR- a vzhledem k tomu, že trest padl (i když malý jak jsem říkal), tak
něco málo lží bude asi spíš u Vás jelikož my můžeme dostat jen trest za
vybouchnutí několika lidí (nervového :D) což jsou ta krásná slova nahořea nikoliv za
prasení a lootění lidí v dungu...

Asi tak frostíku...
I kdybys z moře nabíral, nenabereš do džbánu víc, než kolik se do něho vejde.
Chucko
Slime Flourisher
Slime Flourisher
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Chucko »

Amonthie vždycky prasila lidi v dungeonu, aji za modré a ještě v lepším případě dokonce i za chaos. Nikdy nebyli potrestáni a v tom mají moje uznaní, ale není to žadná novinka :roll:
V nebi mě nechtějí v pekle se mě bojí tak jsem tady.
Sir Artuhr
Trhovec
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Sir Artuhr »

Me píše:Lol, Herka vs Ali.Landry...
*jde si pro popcorn*
Trosku me pomoc Only, protoze uz se tu nevyznam. Kterej je Ali landry:p?

Jinak kdo je teda vetsi praso guilda? WR nebo Mamontka? Taky se nemuzu rozhodnout:p
Selmaja
Misspelling Chicken
Misspelling Chicken

Příspěvek od Selmaja »

No fuj, styďte se všichni, tak si to rozdejte v PvP aréně a přestaňte se urážet.
Eset - DoHR
Acarus

Příspěvek od Acarus »

Jen houst kluci. Taky bych rekl, svoji verzi, ale nikoho nezajima.
Edward Cullen
Book Snake
Book Snake
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Edward Cullen »

moc prosim.... me zajima :D nebo dnes neusnu
Prafotr Morava
Death Litographer
Death Litographer
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Prafotr Morava »

na to je dobrý si dojít zasportovat a poslat tam pak tři piva. TO se spí jedna báseň :!:
[color=green][size=167]Čaj? Pickwick![/size]
[/color]
Blatos
Walking Scribbler
Walking Scribbler

Příspěvek od Blatos »

Vsichni tu neco zadali, i ja tedy zadat budu. Pozaduji po GM pokracovani tohoto fantastickeho topicu, tohle je vetsi prdel nez vysledky voleb :lol:
Odpovědět