Hytl aneb praseni od Amonthie
Re: Hytl aneb praseni od Amonthie
Samozřejmě, škoda že Nám nemůžete na krk hodit i to že sme pomohli Hitlerovi k moci
jjj mrte k tematu hele sak si hrej v guilde takoveho cloveka ...... proc myslis ze uz neni u nas :D ani pro wr nebyl dost dobryWelly píše:Samozřejmě, škoda že Nám nemůžete na krk hodit i to že sme pomohli Hitlerovi k moci
01.07.2010 10:19 Megan/Prudic Swiftty a5deb7 - Bugovani, chova se jak prase. Stara znama firma. nestojime tu o tebe a nevracej se. Smazani vsech uctu, kdo ti (Ali landry) pujci v budoucnu ucet bude smazan. Acarus.
07.02.2010 14:15 Swiftty 9a7fba LAW Viz Protos - opakovane relogovani na modraka kvuli pojeti modrych. Prudic.
11.01.2010 20:47 Swiftty 9a7fba - AFK duál první prohřešek. *None*
muzete se pres stoly a port svitek probugovat s atakem jak psal na icq zde :
http://wrforum.uvadi.cz/viewtopic.php?f=2&t=111
do mist co jeste lidske oko nespatrilo !:D
No a ? pokud nemáš žádnej prohřešek palec nahoru. Jen by mě zajímalo kdo vlastně by byl dobrý pro guildu která zařvě v hytluFaragas píše:jjj mrte k tematu hele sak si hrej v guilde takoveho cloveka ...... proc myslis ze uz neni u nas :D ani pro wr nebyl dost dobryWelly píše:Samozřejmě, škoda že Nám nemůžete na krk hodit i to že sme pomohli Hitlerovi k moci
01.07.2010 10:19 Megan/Prudic Swiftty a5deb7 - Bugovani, chova se jak prase. Stara znama firma. nestojime tu o tebe a nevracej se. Smazani vsech uctu, kdo ti (Ali landry) pujci v budoucnu ucet bude smazan. Acarus.
07.02.2010 14:15 Swiftty 9a7fba LAW Viz Protos - opakovane relogovani na modraka kvuli pojeti modrych. Prudic.
jj mam přesně kvuli lidem jako jste vyWelly píše:No a ? pokud nemáš žádnej prohřešek palec nahoru. Jen by mě zajímalo kdo vlastně by byl dobrý pro guildu která zařvě v hytluFaragas píše:jjj mrte k tematu hele sak si hrej v guilde takoveho cloveka ...... proc myslis ze uz neni u nas :D ani pro wr nebyl dost dobryWelly píše:Samozřejmě, škoda že Nám nemůžete na krk hodit i to že sme pomohli Hitlerovi k moci
02.02.2006 10:48 Hercules 30dda9 -WR- Má slovník horší než vytočený a na mol opilý dlaždič. Account smazán.
16.04.2004 00:18 Hercules' 30dda9 - Nevhodné verbální projevy ve hře, příliš mnoho sprostých slov nebo urážky. Vzhledem k mimořádným okolnostem prohřešku snížen trest na polovinu - 900 polen.
-
- Slime Flourisher
GM to riešilo a vyriešilo, neviem kedy pochopíš že je to end , konec , proste si prehral a my sme vyhrali. Nepomôže ti že budeš kydať hnoj na každého dookola...
jdi raci honem honem honem honem vykrast gh kacerum pres stoly jak jsi zminoval v icq kdyz jsi me psal a nezdrzuj se psanim na foruRotte Charlotte píše:GM to riešilo a vyriešilo, neviem kedy pochopíš že je to end , konec , proste si prehral a my sme vyhrali. Nepomôže ti že budeš kydať hnoj na každého dookola...
-
- Death Litographer
- Kontaktovat uživatele:
[color=green][size=167]Čaj? Pickwick![/size]
[/color]
[/color]
Faragasi to že hru nedáváš psychicky , je jen tvůj problém. Ani nevíš kdo sem a pišeš , že kvuli takovejm jako sme my . Hochu radši hraj maria nebo singlovku
Naposledy upravil(a) Welly dne 21 led 2014 12:41, celkem upraveno 1 x.
-
- Slime Flourisher
Faragas píše:jjj mrte k tematu hele sak si hrej v guilde takoveho cloveka ...... proc myslis ze uz neni u nas :D ani pro wr nebyl dost dobryWelly píše:Samozřejmě, škoda že Nám nemůžete na krk hodit i to že sme pomohli Hitlerovi k moci
Tak herkules teraz si ma fakt pobavil . Ja som neni dosť dobrý pre vás ? Asi preto ste sa my dva týždne vtierali nech sa vrátim a nech s vami chodím dungy lebo ich nemáte s kým chodiť? Dobre vieš že som odišiel , a nie že ste ma nechceli Ty truhlík , zato k vám nikdo nechce do guildy? Už aj Nbci ktorý práve teraz začali hrať si račej rozmyslia či k vám alebo ostať non guild aj ked ich obmäkčíš tým že im guildovné zaplatíš . Preber sa kamarád , prestaň tu hru tak papkať . A hlavne začni konečne postovať to čo je pravda , a nie zas tie tvoje neskutočné bájky o tom jak malinkému Herkulesovy niekto zober spred huby 5ada ingov... tak sú všetci zlý, Amonthka su prasatá, attack je zrazu najvačší prudič , a GM sú zlé lebo nepomohli WR ale urobili spravodlivé rozhodnutie.... Opláchni si hlavičku studenou vodou, troška sa prejdi po vzduchu a možno pochopíš že si to asi fakt prehnal
-
- Death Litographer
- Kontaktovat uživatele:
Určitě ne.
Takže trváš na tom, že Amonthia má support od gm?
Takže trváš na tom, že Amonthia má support od gm?
[/color]
[/color]
-
- Death Litographer
- Kontaktovat uživatele:
To opravdu řeší, také je to popsáno v pravidlech. Určitě na to ale nemá vliv zkratka gildy a už vůbec ne zkratka Amonthia. To by si ale věděl, kdyby si tu hrál delší dobu. A nějaké takové naznačování a nenaznačování z dálky mě a ostatní členy vcelku uráží.
Naposledy upravil(a) Prafotr Morava dne 21 led 2014 12:51, celkem upraveno 1 x.
[/color]
[/color]
-
- Death Litographer
- Kontaktovat uživatele:
To zavádíš úplně jinam, ale vzhledem k tomu, že když jsem tu začínal, tobě byly 4 roky, tak .... :p
Ale to už řešíš úplně jiné věci.
Ale to už řešíš úplně jiné věci.
Naposledy upravil(a) Prafotr Morava dne 21 led 2014 12:59, celkem upraveno 1 x.
[/color]
[/color]
- Shadowsong
- Death Litographer
- Kontaktovat uživatele:
owning !Prafotr Morava píše:když jsem tu začínal, tobě byli 4 roky
how to play gangrel:
bind greater blood to every key on keyboard
roll your face over the keyboard
...
???
profit
bind greater blood to every key on keyboard
roll your face over the keyboard
...
???
profit
poklad by měl být odměnou, podle toho, co čtu, ani jedna strana se nechovala eticky, tudíž bych poklad odebral
zároveň bych zavedl pravidlo, pokud se lidi neumí chovat, poklad si nezaslouží
-
- Inkless
Stim bych docela i souhlasilRaona píše:poklad by měl být odměnou, podle toho, co čtu, ani jedna strana se nechovala eticky, tudíž bych poklad odebral
asi raci zamknout pac se z toho trosku stalo OT
pravda jsem pro nechme tu hrat cloveka co prasi v dungu vykradal domy dostal uz ban sak pohoda kdyt on přeci nic spatneho neudelal jen si vzal klicek
takže až potkate nekoho v topku tak rychle pojet protoze ono se vlastne nic nedeje vy si jen neco vezmete
a pkcko v dungu mužes taky normal healovat sak ono se nic nedeje on si toho nevsiml
edit:plus nechápu proč si zasloužím takové opovržení amonthiou dokonce jsem byl longem zvan i na dungy ... s deaconem jsem se dost pratelil..... možna protože nejsem dostatečný lízal blízal njn asi chyba z moji strany
Edit 2: asi jen jak jsem vas uvidel v dungu mel jsem zacit psat jeee amonthia tak to muzete pred nas mi vas pustime otevreli sme vam brany v pohode si to dojdete pro pokladek tak si to asi hraci teto guildy predtavovali?
pravda jsem pro nechme tu hrat cloveka co prasi v dungu vykradal domy dostal uz ban sak pohoda kdyt on přeci nic spatneho neudelal jen si vzal klicek
takže až potkate nekoho v topku tak rychle pojet protoze ono se vlastne nic nedeje vy si jen neco vezmete
a pkcko v dungu mužes taky normal healovat sak ono se nic nedeje on si toho nevsiml
edit:plus nechápu proč si zasloužím takové opovržení amonthiou dokonce jsem byl longem zvan i na dungy ... s deaconem jsem se dost pratelil..... možna protože nejsem dostatečný lízal blízal njn asi chyba z moji strany
Edit 2: asi jen jak jsem vas uvidel v dungu mel jsem zacit psat jeee amonthia tak to muzete pred nas mi vas pustime otevreli sme vam brany v pohode si to dojdete pro pokladek tak si to asi hraci teto guildy predtavovali?
-
- Death Litographer
- Kontaktovat uživatele:
[/color]
[/color]
-
- Inkless
prosim GM o Lock... Co sem chtel napsat verejne at si to lidi prectou sem udelal... A kazdy si musi obrazek udelat sam.. Ty lidi ktery tam byly vedi co se stalo a kazda guilda si bude povidat pravdu vyhovujici jim... Bohuzel par lidi s Amonthie lze.. Takze *LOCK*
dokonce i ty jsi semnou hraval a ucil se o deme ubozatko:(Prafotr Morava píše:http://mashable.com/wp-content/uploads/ ... rfalls.gif
Věru zajímavé téma ...ti tvrdí to, ti tvrdí ono a přirozeně důkazy na to nemá nikdo. Nechal bych rozhodnutí na GM, kteří přece jen nejspíš ví "vo co gou"...
Rozjíždí se tu flamewar jako kráva, tak to raději lockněte, než se budou rozdávat banány na fórko jako na běžícím páse.
Rozjíždí se tu flamewar jako kráva, tak to raději lockněte, než se budou rozdávat banány na fórko jako na běžícím páse.