Chainy a Lava bomby
Re: Chainy a Lava bomby
Souhlasím s tím že Warove jsou teťkomc s Paladinama docela dost ,až příliš Over do PVP... opravdu ty prskové a nekrové upadají oproti nim... sám se vždy hrál PVP občas v různých letech a dycky ten Prsk měl šanci zabít toho Wara nebo Nekr , ale teť ...Nejvíce odsuzuji ty Witch Huntery....
to máš tak prsk nedá witcha ale zas ľahko dá destroyera a guardiana ,stačía 2 pary a už to ide samoSir Syr píše:Souhlasím s tím že Warove jsou teťkomc s Paladinama docela dost ,až příliš Over do PVP... opravdu ty prskové a nekrové upadají oproti nim... sám se vždy hrál PVP občas v různých letech a dycky ten Prsk měl šanci zabít toho Wara nebo Nekr , ale teť ...Nejvíce odsuzuji ty Witch Huntery....
Ano 2-3 pary , dobře ale pokuď ten War neni lopata , tak zaběhne někam do statiku a tam mutu paru jen tak nedáš jelikož když přiběhneš k němu Destroyer da obyč magovi s klasickyma věcma +10až +15 věci z 95% IK ,takže tak , ale spíś mi jde oto že vždy byla možnost za MAGA/NEKRA zabit Wara, kam se teť poděla ? Šak to PVP upada Čimdal vic zachvilku to budou běhat jen plechovky a tupě mlatit , budou imuni na vŠecko a bude... :p Teť je každy druhy PK Witch... a prostě PVP prskové můžou rovnou Log Out.Slim píše:to máš tak prsk nedá witcha ale zas ľahko dá destroyera a guardiana ,stačía 2 pary a už to ide samoSir Syr píše:Souhlasím s tím že Warove jsou teťkomc s Paladinama docela dost ,až příliš Over do PVP... opravdu ty prskové a nekrové upadají oproti nim... sám se vždy hrál PVP občas v různých letech a dycky ten Prsk měl šanci zabít toho Wara nebo Nekr , ale teť ...Nejvíce odsuzuji ty Witch Huntery....
1. war je nesmretlny, 2. wae nejsilnejsi :p
Se mi hrozně líbí jak tu ťápou lidi o tom co je vhodné a co ne a v životě prska nehrály.
- Shadowsong
- Death Litographer
- Kontaktovat uživatele:
thread necro here. potreboval by som s niecim pomoct.
podarilo sa mi zosmolit take jedno, zrejme uplne katastrofalne, ale fungujuce makro, ktore mi z kade nacapuje bombu, hodi ju na zem, zoberie zo zeme a potom pouzije. stava sa mi vsak ze uz vyhodenu a zobranu bombu mi to nevie najst, s hlaskou type not found. bol by som vdacny za nejaku radu preco, ako, co s tym alebo aspon nieco vtipne a sarkasticke... :p
podarilo sa mi zosmolit take jedno, zrejme uplne katastrofalne, ale fungujuce makro, ktore mi z kade nacapuje bombu, hodi ju na zem, zoberie zo zeme a potom pouzije. stava sa mi vsak ze uz vyhodenu a zobranu bombu mi to nevie najst, s hlaskou type not found. bol by som vdacny za nejaku radu preco, ako, co s tym alebo aspon nieco vtipne a sarkasticke... :p
how to play gangrel:
bind greater blood to every key on keyboard
roll your face over the keyboard
...
???
profit
...
???
profit
napsat to tak, aby tu vylitou a položenou bombu uloilo do specialniho objektu a ten potom pouzit pri hozeni?
Osobně bych nalívání z kádě ani do makra nedával protože když máš bomby a nemáš kád je to zase třeba ošetřit. Navíc nalívání je o další akci navíc, takže další zdržení při použití makra nehledě na problém s váhou/warmodem atd co blokuje nalití potionu a makro neproběhne vůbec. Je lepší makro napsat jenom na už nalité potiony. Stejně tak sem neviděl že by si někdo psal makro na TMR například tak že vytáhne tmr z kádě a pak ho vypije. Je to prostě blbost, makro máš pak nespolehlivé.
Už téměř nehraju....ale pokud se tu bavíte o rovnováze charů v pvp posílil se nějak za poslední dobu ranger do pvp?
-
- Undead Scriber
- Kontaktovat uživatele:
neRainbow píše:Už téměř nehraju....ale pokud se tu bavíte o rovnováze charů v pvp posílil se nějak za poslední dobu ranger do pvp?
Lepší lama kamarát ako skiller debil ;)
[Hated] je totiž něco jako sociální stigma.
-Posledním stupněm závisti je nenávist-
Filjins: Ty jo driv sem vypinal UO protoze proti me bylo moc lidi, tedka vypinam UO protoze neni ani hrac...
[Hated] je totiž něco jako sociální stigma.
-Posledním stupněm závisti je nenávist-
Filjins: Ty jo driv sem vypinal UO protoze proti me bylo moc lidi, tedka vypinam UO protoze neni ani hrac...
ja bych mu dal možnost za běhu natáhnout střelnout zbraň, třeba za x stamky/many a bylo by to jako cast spellu, napsal by se mu nad hlavou emot, že nabíjí a když by o uplynutí času byl protivník v dohledu a ddosahu, tak by střelil, jinak sry za OT
Já bych zvedl mágovi heal o deset se skládačkou, protože je jinak totálně k ničemu. A vlastně nedělejte to se skládačkou, už jí mam zničenou, udělejte to jen tak jako novinku, trošku víc rovnováhy že ano.
Asi bych to tu lockl a neb hodil do pokecu, začíná to tu být dost nonsense...
- Shadowsong
- Death Litographer
- Kontaktovat uživatele:
mne tak napadlo: co tak zobrat tieto spec ability bombam a spravit nejaky magic nullifier potion, namiesatelny so 105 alchemkou a kt by som nemusel pred pouzitim pretrepat, hodit o zem, zobrat, posuchat, povedat mu rozpravku a az potom ho moct pouzit?
how to play gangrel:
...
???
profit
...
???
profit
Tady se někdo moc zhulil a pak psal o láva bombách... a ještě je chce zneužít a napsat makra radši lock
V nebi mě nechtějí v pekle se mě bojí tak jsem tady.
-
- Orc Writer
- Kontaktovat uživatele:
Beeee.Chucko píše:Tady se někdo moc zhulil a pak psal o láva bombách... a ještě je chce zneužít a napsat makra radši lock
Jeho poznatek. Makro neni problem. Bojis se ze dostanes bombu mezi nohy?
Rang v PvP je dost přeboost, už jen to fizzování band/kouzel/nápřahů při zásahu je hodně, pokud to teda není spíš bug, protože se o tom nikde na webu nepíše, že by to mělo dělat.Rainbow píše:Už téměř nehraju....ale pokud se tu bavíte o rovnováze charů v pvp posílil se nějak za poslední dobu ranger do pvp?
Neni to bug je to nastavene spravne a robia to iba LC.
Je to ve script novinkach, jako spousty jinejch veci, co jsou jen tam. Mozna ti to prijde preboost, ale ten dmg rang ma porad tak malej, ze to je spis def funkce a kompenzace toho, ze rang musi stat, max natahnout 1 ranu na konkretni target dopredu a pak teprv bezet
Edit: a umi to jen lc opravdu? Hc ne? To je mozna skoda, jestli jen lc
Edit: a umi to jen lc opravdu? Hc ne? To je mozna skoda, jestli jen lc
Za zvážení by stálo přidání efektu skládaných zbraní ostrostřelcům i pro + luky, to by myslím bohatě postačilo
„Povaha člověka je jeho osudem.“