Warrior - Destroyer

Odpovědět
Acarus

Re: Warrior - Destroyer

Příspěvek od Acarus »

mrknu na to behem zitrka az dojedu domu.
Zola
Undead Scriber
Undead Scriber
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Zola »

Chci se zeptat chodi někdo s maulem of tru warior?Používá to někdo s destrem?Mě přídě že to žádné využití nemá.
SóKár : Každý má svojí hlavu a vizi toho jak by to mělo správně. Si mladé GMko třeba se ze svých nezdarů poučíš.
Wallace
Pencil Master
Pencil Master
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Wallace »

non famovka, dobra dmg i rychlost, a pouzivam ho jako cb :p
Zola
Undead Scriber
Undead Scriber
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Zola »

Wallace píše:non famovka, dobra dmg i rychlost, a pouzivam ho jako cb :p
Jako cb je to dobrá věc , to mě nenapadlo:)Dík.
Proč je destro tak k ničemu do pvp?Destro zbran mi dá IK , hodím si šipku nemám manu..jediná možnost běhat se skládačkou ale to už je 100x lepší wič?
SóKár : Každý má svojí hlavu a vizi toho jak by to mělo správně. Si mladé GMko třeba se ze svých nezdarů poučíš.
Xan
Lord Ancestral Grafoman
Lord Ancestral Grafoman
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Xan »

Asi protože IK v pvp je nesmysl. A tím nemyslím dát ik casterovi s 80 hp s res robou, tomu dá ik snad i +7 hala, ale dát ik klrikovi v platech, se štítem, 150+ hp, 100 ar a flamem, to je prostě špatně, nemluvě o tom, že to občas snad řachlo i za víc jak 150 hp do warů. Je mi jasný, že witch pvp taky dost rozladil, ale pořád jde sejmout na x způsobů a dmg má pořád klasickou warrovskou, jsem rád že ik destro z pvp zmizel, byť to trvalo a dost si tím lidi nahrabali:D
Honziiik
Inkless
Inkless
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Honziiik »

Xan píše:Asi protože IK v pvp je nesmysl. A tím nemyslím dát ik casterovi s 80 hp s res robou, tomu dá ik snad i +7 hala, ale dát ik klrikovi v platech, se štítem, 150+ hp, 100 ar a flamem, to je prostě špatně, nemluvě o tom, že to občas snad řachlo i za víc jak 150 hp do warů. Je mi jasný, že witch pvp taky dost rozladil, ale pořád jde sejmout na x způsobů a dmg má pořád klasickou warrovskou, jsem rád že ik destro z pvp zmizel, byť to trvalo a dost si tím lidi nahrabali:D
Ale tak mohli ubrat dmg do humannu,mě přijde zase až moc , že dostaneš za destra Ik.
Akorát nevím co by to dělalo v dungu Př:(sorcy-Lucian) jestli by šlo do něj bouchat destro zbraněma.
Všechno má svoje +- nejvíc mě u destra štve že nemá ten Ress svitek aspoň :evil:
Xan
Lord Ancestral Grafoman
Lord Ancestral Grafoman
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Xan »

DMG d ohumanu je právě ošemetná, ten samej problém mají knecht zbraně a právě kvůli strachu ze zneužití v pvp nemají dmg do humanu, i když pochybuji, že by měli až tak přehnanou dmg v tom pvp...

jakej res svitek zase? to už se u nikdo neumí vyjádřit správně? má tak přehnanou dmg, že zabije vše , než někdo vůbec umře:D
Honziiik
Inkless
Inkless
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Honziiik »

Xan píše:DMG d ohumanu je právě ošemetná, ten samej problém mají knecht zbraně a právě kvůli strachu ze zneužití v pvp nemají dmg do humanu, i když pochybuji, že by měli až tak přehnanou dmg v tom pvp...

jakej res svitek zase? to už se u nikdo neumí vyjádřit správně? má tak přehnanou dmg, že zabije vše , než někdo vůbec umře:D
S tím resem,myslím že nemůže vůbec,ani hůlku ani svitek.(když jdeš někam jen ve 2 / kler-destro/ tak se může stát že kler umře a ty už nic nezmůžeš a jen lot a kop)
Ošemetná to je,taky ty knight zbraně moc nepoužívám,a ani mi nikdy nějak nepřišlo že mají extra sílu. Dříve možná teď už ne.
Zola
Undead Scriber
Undead Scriber
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Zola »

Honziiik píše:
Xan píše:DMG d ohumanu je právě ošemetná, ten samej problém mají knecht zbraně a právě kvůli strachu ze zneužití v pvp nemají dmg do humanu, i když pochybuji, že by měli až tak přehnanou dmg v tom pvp...

S tím resem,myslím že nemůže vůbec,ani hůlku ani svitek.(když jdeš někam jen ve 2 / kler-destro/ tak se může stát že kler umře a ty už nic nezmůžeš a jen lot a kop)
Ošemetná to je,taky ty knight zbraně moc nepoužívám,a ani mi nikdy nějak nepřišlo že mají extra sílu. Dříve možná teď už ne.
Knight zbrane nemaj vůbec zadnej smysl tahat s destrem.Jedine + je ze jsou slusive:)A s tou ress hulkou je to velka skoda , byl vždycky dobrej pocit zahranit vypravu jako poslední zivej.Ale ted by to stejne ani moc neslo s tim hidem , to by bylo opravdu stesti.A o zabave s lukem , kterej stejne nic nebral uz ani nemluvim. Nikdy nepochopim proc se odebral.Stejne sem nevidek zadneho guarda(nebo jiného wara) luk používat.
Fila
Elder Letter
Elder Letter
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Fila »

Zola píše:
Honziiik píše:

Knight zbrane nemaj vůbec zadnej smysl tahat s destrem.Jedine + je ze jsou slusive:)A s tou ress hulkou je to velka skoda , byl vždycky dobrej pocit zahranit vypravu jako poslední zivej.Ale ted by to stejne ani moc neslo s tim hidem , to by bylo opravdu stesti.A o zabave s lukem , kterej stejne nic nebral uz ani nemluvim. Nikdy nepochopim proc se odebral.Stejne sem nevidek zadneho guarda(nebo jiného wara) luk používat.
za stareho wara jsem taky velmi rad pouzival luk, dokonalal zbran pro wara to byla kdyz nemohl treba nabehnout na ivm draka kvuli pastim tak vzal luk a aspon pical...pravda ted zas destro neslape pasti takze v tom takovy problem neni, ale preci jen to byla zabava.
je sice hezk eze za gurda muzes strilet, ale holt to stoji nabiti stitu a to si vetsinout rozmyslim, nicmene fajna nonfame zbran! :p
Zola
Undead Scriber
Undead Scriber
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Zola »

S tím destrem v pvp by se mělo něco udělat.Je to uplná trotl postava.Bránit se s destro zbraní nejde , každej druhej nb mág mág mě po pár parách zazdí.To se nedá.Jedině běhat se skládačkou a doufat.Někde se psalo že šipka self a mana skoro na nulu je kvuli pvm ale takhle to zazdilo celé pvp.
Erik Nighelt
Undead Scriber
Undead Scriber
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Erik Nighelt »

Zola píše:S tím destrem v pvp by se mělo něco udělat.Je to uplná trotl postava.Bránit se s destro zbraní nejde , každej druhej nb mág mág mě po pár parách zazdí.To se nedá.Jedině běhat se skládačkou a doufat.Někde se psalo že šipka self a mana skoro na nulu je kvuli pvm ale takhle to zazdilo celé pvp.
Emil z t2a! :p tak nehraj destra.. klasický war má many dost a muže se šipkovat, wh nezaparuješ bez roby.. výhody a nevýhody byly popsány, když sis vybíral specializaci :) a nebo jen dávej pozor, kdo tě sleduje
Lepší lama kamarát ako skiller debil ;)
[Hated] je totiž něco jako sociální stigma.
-Posledním stupněm závisti je nenávist-

Filjins: Ty jo driv sem vypinal UO protoze proti me bylo moc lidi, tedka vypinam UO protoze neni ani hrac...
Tuzemack
Elder Letter
Elder Letter
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Tuzemack »

Zola píše:S tím destrem v pvp by se mělo něco udělat.Je to uplná trotl postava.Bránit se s destro zbraní nejde , každej druhej nb mág mág mě po pár parách zazdí.To se nedá.Jedině běhat se skládačkou a doufat.Někde se psalo že šipka self a mana skoro na nulu je kvuli pvm ale takhle to zazdilo celé pvp.
No je pravda, že se někde psalo, že ta šipka je kvůli omezení do PvP, ale teď už destro zbraně na PvP používat nemůže, tak by se ta šipka mohla vrátit do původního stavu.
Zola
Undead Scriber
Undead Scriber
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Zola »

Erik Nighelt píše:
Emil z t2a! :p tak nehraj destra.. klasický war má many dost a muže se šipkovat, wh nezaparuješ bez roby.. výhody a nevýhody byly popsány, když sis vybíral specializaci :) a nebo jen dávej pozor, kdo tě sleduje
Tak vybral sem si povolání v době kdy stačilo toho mága plácnout a sundal si ho jak mouchu.A nemám na to čas ani chut natréovat jinou postavu , když tě po minute afk hodí hned do vězení.A o slušnosti pk ani nemluvím.Ale co by někdo neudělal pro jednu lamu co? :lol:
Xan
Lord Ancestral Grafoman
Lord Ancestral Grafoman
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Xan »

taky je dobře, že už to "plácnutí" zatrhli... nešlo jen o papírovýho mága, kterýmu umřít na ik problém vůbec nedělá, ale když to takhle plácalo i klery v plátech za 150hp, to nebylo moc ok
Shadowsong
Death Litographer
Death Litographer
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Shadowsong »

Xan píše:taky je dobře, že už to "plácnutí" zatrhli... nešlo jen o papírovýho mága, kterýmu umřít na ik problém vůbec nedělá, ale když to takhle plácalo i klery v plátech za 150hp, to nebylo moc ok
akoze j, vyriesilo sa tym destrove neziadane op ik v pvp. na druhu stranu to v pvp posunulo destra pod obyc wara.
how to play gangrel:
bind greater blood to every key on keyboard
roll your face over the keyboard
...
???
profit
Zola
Undead Scriber
Undead Scriber
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Zola »

Xan píše:taky je dobře, že už to "plácnutí" zatrhli... nešlo jen o papírovýho mága, kterýmu umřít na ik problém vůbec nedělá, ale když to takhle plácalo i klery v plátech za 150hp, to nebylo moc ok
Já vím že občas si sundal i clera ale to bylo o štěstí a dobrý bylo mít tu zbran nasetovanou a to se moc do normálního pvp netahá..IK tu vždycky bylo je a bude , akorád záleží jakou máš v ruce zbran a hlavně kolik stojí.Mělo se to pořešit nějak líp a ne takhle uplně totálně zkrouhnout destra.
Xan
Lord Ancestral Grafoman
Lord Ancestral Grafoman
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Xan »

Tak jako pointa destra není špatná, krom tý šipky moc mínusů ani nevidím, když může věechny zbraně bez omezení oproti ostatním speckám + destro zbraně, ale bohužel to, si mysím, naráží na to vyřešit nějak destra na téhle sféře. Že nejde nějak globálně zařidít, aby všechny obouručky měly zvýšenou dmg nějak proporcionálně a tak, tak se to vyřešilo, že podle + leze nahoru jen + boj skill, což moc warovi asi nepomůže a dmg je vyřešená jen tak, jak je. Mít DP/sféra jiný možnosti, tak si myslím, že by destro vypadal jinak. NEvadí mi koncept wara specializovanýho na obouručky s větši dmg, ale tohle řešní, kde to ik opravud nebylo o náhodě, hold bylo nešťastný... nebo by si někdo musel dát sakra práci a každou obouručku podle typu a + by musel někdo nasetovat pro destra, což je asi víc práce než užitku
Tuzemack
Elder Letter
Elder Letter
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Tuzemack »

Problém není v destro zbrani, ale v té šipce. Může klidně mlátit šutrovkama, ale s 2 šipkama je stejně lehkej cíl asi jako kraft. V podstatě se tu stejně bavíme jen o o braně, protože kdo by dnes hrál záměrně destra v PvP, když má v pvp v podstatě jen nevýhody a ostatní war specky jsou mnohem lepší.
Xan
Lord Ancestral Grafoman
Lord Ancestral Grafoman
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Xan »

Nj, ale myslím, že Acar, nebo kdo, psal, že šipka u destra není hlavně antipvp nevýhoda ale primárně antiPvM... což nějak nepobírám, protže v pvm můžeš s destrem jen mlátit, kler tě bude ivmkovat a caster šipkovat... ale moje PvM znalosti jsou dosti omezené, takže možná jde o něco, co neznám...
Odpovědět