Jestli jako loni a všechny minulé roky nastavuje několik políček kolem sebe jako nonguard zonu tak ne zmizelo by ti to. Takže bych to nezkoušel.Leinad píše:Mozeme pod stromcek v dome davat itemy alebo budu miznut?
Vanocni stromek
Re: Vanocni stromek
- Zola
- Undead Scriber
- Kontaktovat uživatele:
Nezdá se někomu stejně jako mě že to plnění má pořád po 24/h ?Nebo to platí jen pro nové založení questu?Nebo jen na tu druhou část?
SóKár : Každý má svojí hlavu a vizi toho jak by to mělo správně. Si mladé GMko třeba se ze svých nezdarů poučíš.
nedari sa mi postavit stromcek ani v baraku a ani pred barakom.
napr na tomto miste 2974,3404,35 to pise "Terrain is too bumpy to place structure here.", pred domom to pise ze na tom mieste neni povolene stavanie. Co s tym ?
napr na tomto miste 2974,3404,35 to pise "Terrain is too bumpy to place structure here.", pred domom to pise ze na tom mieste neni povolene stavanie. Co s tym ?
:pFairy píše:Napište si page. Já vám je postavím.
[color=#BF0000]
_____,^==¬¬¬¬___/|_
)_,.--'''[ µ"\_\****”””””””
[/color]
_____,^==¬¬¬¬___/|_
)_,.--'''[ µ"\_\****”””””””
[/color]
- Mulambo
- Externi Panacek
- Kontaktovat uživatele:
sikovna :p
Wars come and go, but my soldiers stay ethernal.
I broke the dam
Aktualizace mapy 2.5 -> 2.56
Kompletní mapa 2.56
I broke the dam
Aktualizace mapy 2.5 -> 2.56
Kompletní mapa 2.56
A já můžu také? mě to taky nešlo a pak mi ten deed dokonce zmizel a mám prd
Kdyžtak kdybys měla čas tak tady máš souřadky(3062/744). děkuji předem a krásné vánoce a štastnej novej rok vám přeji
Kdyžtak kdybys měla čas tak tady máš souřadky(3062/744). děkuji předem a krásné vánoce a štastnej novej rok vám přeji
jsem si šla pro náhrdelník a Mikuláš mi dal jen nějaký gp. Přitom ten quest mám už min 3 dny splněný
Památeční předmět byl jako odměna do 25.12.2013. Od 25.12.2013 je pouze cena útěchy a to goldy.
Ať hledám jak hledám na trhu žádný dárečky najít nemůžu
Decision
Princ Rakeem [ROD] Magic Knight
Macer Blade [ROD] Devilish Hulk
Rak33m se narodil ve srubu, který si sám postavil.
- Zola
- Undead Scriber
- Kontaktovat uživatele:
Už je tam zase máš.Winis píše:Ať hledám jak hledám na trhu žádný dárečky najít nemůžu
SóKár : Každý má svojí hlavu a vizi toho jak by to mělo správně. Si mladé GMko třeba se ze svých nezdarů poučíš.
Skvělé. Díky moc GM teame.
Decision
však do 25.12. to stále ještě dneska je
Teda zatím jsem se vždycky setkala s tím, že když se psalo, že je něco do nějakého data, tak to znamenalo do toho data včetně :/ slo by to ještě, prosím, zvážit?
Teda zatím jsem se vždycky setkala s tím, že když se psalo, že je něco do nějakého data, tak to znamenalo do toho data včetně :/ slo by to ještě, prosím, zvážit?
25. včetně? Cca hodinku po půlnoci jsem plnil poslední úkol a byl u Mikuláše a už jsem odměnu nedostal (chápejte jako dostal pár směšných zlatek )Ocroc píše:Památeční předmět byl jako odměna do 25.12.2013. Od 25.12.2013 je pouze cena útěchy a to goldy.