Tak ten můžem škrtnout Jen bych rád i hrál i trénoval. A nebyl bit zbytečnou ztrátou nabití.Ocroc píše:ad.3: Skilly za goldy se zaváděli pouze na základní skilly, které postavy potřebují aby byly v dungeonu použitelné a hratelné.
AFK kontroly - zrušení
Re: AFK kontroly - zrušení
No zase tak hrozne to neni. Ja se snazil vzdy pocitat s tim, ze bych mohl po dungu michat - takze jsem si i odmorfnul a kopnul si horizite. Trenuj Alchemy na svetle - jede to prekvapive rychle. Teda aspon ja byl prekvapeny, cekal jsem, ze to bude daleko vetsi pruda.Han Gamms píše:
Ja se chci vratit, ale ucet s postavama uz nemam a cas taky ne... A jak koukam, AFK trenink je porad zakazan, tak snad nekdy jindy
clen fora vod dob Imperia
AFK kontrola je dneska samozrejme prezitek a jeden z duvodu proc se spousta hracu nevrati vcetne me.
Kdyz by se tento "prezitek" zrusil, tak bych se nemohl chlubit, jak dlouho sem afk a nic
- Deacon Frost
- Pencil Master
- Kontaktovat uživatele:
Tebe AFK kontroly nebaví?Ocroc píše:Skutečně by mě zajímala jména GM, která ti psala že je AFK kontroly baví.
V podstatě celý problém povolení AFK stojí na miningu, není žádoucí aby celý server běhal pouze v mytherilu, protože si ho přes den afk nakopali.
Kdyby celý server makroval afk mining, tak si snad i toho vraha založim
-J-afk:
Chtel bych vam rict ze mamon smrdi
Kutik:
to odvolas
Alex:
to kapr taky a žereš ho :-D
Chtel bych vam rict ze mamon smrdi
Kutik:
to odvolas
Alex:
to kapr taky a žereš ho :-D
Tak v dnešní době už mi to tak přijde, že ma každej myth pomalu do cechu na trein. Druha vec je, ze to je taky revizi brnek a velky vaze kovovejch brnek
Ja jsem doufal, ze by se barevna brnka zakomponovaly do nejakych specek, ale nestalo se tak:)
ad brnka teda
ad brnka teda
- Nagash
- True frakce
- Kontaktovat uživatele:
Myth už se netahá ani do PVP
Udělal bych seznam skillů, které jde trénovat AFK, zbytek bych klidně nadále trestal, namysli mám ty skili na kterých člověk nevyděla ani zlaťáček. Např z afk kontroly bych vynechal bojovky, heal, magery, necro, resisty. A trestem postihnutelné by byli tyto alchemi, mining, fishing, lumber, cract skilly,
Udělal bych seznam skillů, které jde trénovat AFK, zbytek bych klidně nadále trestal, namysli mám ty skili na kterých člověk nevyděla ani zlaťáček. Např z afk kontroly bych vynechal bojovky, heal, magery, necro, resisty. A trestem postihnutelné by byli tyto alchemi, mining, fishing, lumber, cract skilly,
Nagash, Zydar, Bloodthirster, Marlboro, Smoker, Asfix (Amonthia)
Kdo ovlada minulost, ovlada i budoucnost. J.Orwel (1984)
Aha. takže postihovat crafty a ostatní budou mít pohodičku ? To se mi jako craftku hrající z více jak 90% herního času opravdu nelíbí.Nagash píše:Myth už se netahá ani do PVP
Povolit AFK tréning čehokoliv je hovadina. To už můžete ty postavy dávat rovnou max
Slovo "Matka", je Boží jméno na rtech a v srdcích našich dětí.
Breezeway [Sanct Lor] - Vánek před bouří (Důchodkyně)
Phawna [Sanct Lor] - Sestra noci (Unavená alchymistka)
Jindriska [Sanct Lor] - Craftswoman (Vzteklá pracantka)
Breezeway [Sanct Lor] - Vánek před bouří (Důchodkyně)
Phawna [Sanct Lor] - Sestra noci (Unavená alchymistka)
Jindriska [Sanct Lor] - Craftswoman (Vzteklá pracantka)
-
- Orc Writer
- Kontaktovat uživatele:
Povolit afkovani pouze v bezpravidlovych domech?
- Nagash
- True frakce
- Kontaktovat uživatele:
Takze jenom pkckum ?Bloody King píše:Povolit afkovani pouze v bezpravidlovych domech?
Jako sory za ty kraft skilly, ale afk vydelavat prachy mi neprijde zrovna bauch.
Nagash, Zydar, Bloodthirster, Marlboro, Smoker, Asfix (Amonthia)
-
- Orc Writer
- Kontaktovat uživatele:
Nemyslel jsem jen pkckum. Spíš tak že pk by mohlo dělat afk kontroly a naopak ty pkckum. Jen návrh, aby to nebylo úplně bez rizika
- Shadowsong
- Death Litographer
- Kontaktovat uživatele:
a ja som myslel ze prave koli "pk afk kontrolam" sa zavadzalo to crimovanie v gz anyway nejak som si nevsimol dovod preco by sa afk malo povolit. na vytrenovanie postavy su tu knihy. ludia co sa chcu vratit snad vedia kontaktovat ludi s kt hrali aby si na tie knihy pozicali. nehovoriac o skilloch zo skillpointov s vysvedcenim...Bloody King píše:Nemyslel jsem jen pkckum. Spíš tak že pk by mohlo dělat afk kontroly a naopak ty pkckum. Jen návrh, aby to nebylo úplně bez rizika
how to play gangrel:
bind greater blood to every key on keyboard
roll your face over the keyboard
...
???
profit
bind greater blood to every key on keyboard
roll your face over the keyboard
...
???
profit
Jediny na co ma jaks taks smysl afk je alchemy ale taky si nemyslim ze je to terno bo tam mate porad nejaky nnaklady a vetsina lidi co ma namamone si to hodi pres gm mortar
U craft skillu je dulezitej matros z kteryho se to dela a ten je kolikrat drahej , jinak trenink neskutecnej opruz.
O mining se podle me postaraj soc peka ale tam tu obavu docela chapu.
U craft skillu je dulezitej matros z kteryho se to dela a ten je kolikrat drahej , jinak trenink neskutecnej opruz.
O mining se podle me postaraj soc peka ale tam tu obavu docela chapu.
Angu, logni icq a napiš mi (Shart)
- Mephist
- Pencil Master
- Kontaktovat uživatele:
Tady je videt ta nenazranost lidi, porad chtej vic. Dneska mate moznosti treninku, o kterejch se driv ani nesnilo. Afk nemusite trenovat nic. Mate moznost novou postavu trenovat s vysvedcenim pres skillpointy, mate relativne levny knizky na vsechny dulezity skilly, a co nejde pres knizky, tak v pohode dotrenite na dualu pri hrani. Starsi hraci si muzou nechat obnovit postavu atd...
Pri povoleni afk by znehodnotilo vsechny veci, co jdou afk ziskavat - craft vyrobky, brnka z kovu, potiony, svitky... Navic by nebylo mozny kontrolovat lognuti vice nez 2 uctu. Protoze, kdyz je povoleny afk, tak nemusim na GM ve hre nijak reagovat a neprokaze mi, ze tech 6 uctu nemam nalogly s 2 spolubydlicima z jendy IP. Nebo si muzu pustit klidne sam pres vic IP nekolik uctu atd..
Pri povoleni afk by znehodnotilo vsechny veci, co jdou afk ziskavat - craft vyrobky, brnka z kovu, potiony, svitky... Navic by nebylo mozny kontrolovat lognuti vice nez 2 uctu. Protoze, kdyz je povoleny afk, tak nemusim na GM ve hre nijak reagovat a neprokaze mi, ze tech 6 uctu nemam nalogly s 2 spolubydlicima z jendy IP. Nebo si muzu pustit klidne sam pres vic IP nekolik uctu atd..
Mephist|Phenom|Hammer Maiden|Fanatik|Sin|Ryla|Carokrasna|Amanita|Anicka
True victory is victory over oneself.
True victory is victory over oneself.