Questy a Timery
Questy a Timery
Mám takový dotaz zdá se vám normální jakým způsobem se stížili questy a ubral se jim timer?
Ano je to super že se questy mění ale tím že se mění k čím dál těžším a zkracuje se jim timer se z těchto questů stává jen to, že když je to potřebný quest tak pučím acc kamarádovi který to umí líp ať mi to zaběhne(např stone gargoyla) a když to není až tak potřebný quest tak to lidi přestane bavit protože když se jim náhodou nepodaří nějaký provok který jim urychlý cestu tak skončí na to že je to odkopne ve 3/4 questu. Proto by jsem chtěl navrhnout aby si ti co ty timery zkrátili to zkusili projít za obyčejné postavy a potom se podívali na jejich čas uvážili jak jsou za ty postavy schopní hráči a přidali tam čas aby to mělo smysl chodit i pro hráče který nejsou tak dobří. I když už to hraju pár let tak si pořád netroufnu na některý questy protože nejsem za tu postavu tak zdatný jak je potřeba a nemám ani chuť to zkoušet když mi mnohem lepší hráči řeknou že už je to 3x odkoplo před koncem a to i když se jim povedl dobrej provok(např. Kletba krále elfů nebo Vendeta)
Ano je to super že se questy mění ale tím že se mění k čím dál těžším a zkracuje se jim timer se z těchto questů stává jen to, že když je to potřebný quest tak pučím acc kamarádovi který to umí líp ať mi to zaběhne(např stone gargoyla) a když to není až tak potřebný quest tak to lidi přestane bavit protože když se jim náhodou nepodaří nějaký provok který jim urychlý cestu tak skončí na to že je to odkopne ve 3/4 questu. Proto by jsem chtěl navrhnout aby si ti co ty timery zkrátili to zkusili projít za obyčejné postavy a potom se podívali na jejich čas uvážili jak jsou za ty postavy schopní hráči a přidali tam čas aby to mělo smysl chodit i pro hráče který nejsou tak dobří. I když už to hraju pár let tak si pořád netroufnu na některý questy protože nejsem za tu postavu tak zdatný jak je potřeba a nemám ani chuť to zkoušet když mi mnohem lepší hráči řeknou že už je to 3x odkoplo před koncem a to i když se jim povedl dobrej provok(např. Kletba krále elfů nebo Vendeta)
Re: Questy a Timery
Žádným questům se na timer nešahalo (snad kromě "Andrew" kde se čas přidával), pouze se opravily brány aby nebugoval timer.
- Mephist
- Pencil Master
- Kontaktovat uživatele:
To je jen slovickareni. Pokud to tu nekolik let fungovalo "zbugle" a hraci meli mnohem vic casu, tak ted, kdyz se to opravi, je to zmena timeru.Ocroc píše:Žádným questům se na timer nešahalo (snad kromě "Andrew" kde se čas přidával), pouze se opravily brány aby nebugoval timer.
Zrovna vykopnuti z questu kvuli timeru mi vzdycky prislo nejvic prudici a bralo mi chut to zkouset znova. Prestavalo to pak pro me byt zabavou, bojem s monstry a vymyslenim novych taktik a bylo to jen o stresovym honenim se, abych to stihnul nez dojde timer.
Mephist|Phenom|Hammer Maiden|Fanatik|Sin|Ryla|Carokrasna|Amanita|Anicka
True victory is victory over oneself.
True victory is victory over oneself.
jo ted třeba quest na martina je dost dlouhej a za hodinu to snad ani nejde dat a to vůbec neberu v potaz ze bych to mel jit za druida kterej nemá dmg a všechno dava 4x tak dlouho
vendeta je to same taky to lidi kope pryc po hodine a nejde to proste stihnout dřív tam lidi byly i 6 hodin nez to dosli chtelo by to ty věci odzkoušet
vendeta je to same taky to lidi kope pryc po hodine a nejde to proste stihnout dřív tam lidi byly i 6 hodin nez to dosli chtelo by to ty věci odzkoušet
pokud vemu v potaz quest na rangera:
Tento quest(at uz to byla starsi verze nebo ta nova) bude mit vzdy nejobtiznejsi druid, ktery proste takovou dmg nema. Je to specka, ktera je stavena na jiny styl hry.
A vzhledme k speckam to snad ani vyvazene udelat nejde, pokud by se nevymyslelo neco noveho co by omezilo napriklad shamana, ktery ma jak dmg tak poison tak kouzleni a resi jenom remorf.
co se tyce stone gargy:
byl jsem tento quest tak pred trema mesicema a ac nevim jaky je tam timer tak za vampa bez specky v humanovi sem to prosel vpohode a nemuzu tvrdit ze bych to nejak casove hrotil (zabijel sem vsechno) a nevykoplo me to
Otazka:zda se vam ten quest na elvenky tezky?
Tento quest(at uz to byla starsi verze nebo ta nova) bude mit vzdy nejobtiznejsi druid, ktery proste takovou dmg nema. Je to specka, ktera je stavena na jiny styl hry.
A vzhledme k speckam to snad ani vyvazene udelat nejde, pokud by se nevymyslelo neco noveho co by omezilo napriklad shamana, ktery ma jak dmg tak poison tak kouzleni a resi jenom remorf.
co se tyce stone gargy:
byl jsem tento quest tak pred trema mesicema a ac nevim jaky je tam timer tak za vampa bez specky v humanovi sem to prosel vpohode a nemuzu tvrdit ze bych to nejak casove hrotil (zabijel sem vsechno) a nevykoplo me to
Otazka:zda se vam ten quest na elvenky tezky?
pokud se dá nastavit aby se quest uvolnil ve chvíli kdy z něj hráč odejde je nesmyslné dávát šibeniční limity ... velmi často se člověk zdrží i v zdánlivě snadné pasáží ... pokud by čas neměl být přímo ztížením toho questu nastavil bych vysoké timery ...
aby se tam nechodilo hárvit či jinak to zneužívat stačí aby odměnu dávala rewarda
ale to by bylo moc logické řešení na DP server ...
aby se tam nechodilo hárvit či jinak to zneužívat stačí aby odměnu dávala rewarda
rekl bych ze i ten cas je nejaky level tech questu. Vem si ze by to bylo nastavene takto u nove otevreneho questu(napr. nova stone imunka) nekdo tam pujde dostane se do 3. misntosti a musi nekam odjet, a uz vidim ty lidi, kteri si reknou no tak odkopnu a necham to jit dalsi... radsi si tady hidnu, vsak jsem za 1-2 hodky doma. a lidi pak budou nadavat jeste vic nez doted. A nebo jak to vypadalo na medailonu pricemz to byl quest na 15-20minut resp ismaila byl okolo 2h a lidi tady rvali ze si to tam chodi zabijet 2-3 lidi a ze se tma nejde dostat,Empair píše:pokud se dá nastavit aby se quest uvolnil ve chvíli kdy z něj hráč odejde je nesmyslné dávát šibeniční limity ... velmi často se člověk zdrží i v zdánlivě snadné pasáží ... pokud by čas neměl být přímo ztížením toho questu nastavil bych vysoké timery ...
Nevim ale da dp jsem jeste nebyl quest, ktery by byl tak okrouhly casovym limitem, ze bys musel jet na 120% a zalezelo by na kazde rane ktere ti monstrum da a ty se musis dany cas healit,(berte to tak ze se tady nebavim o obtiznosti)
Sam urcite vis, ze s novyma questama to tak je, jdes poprve tak se to tahne, podruhe je to lepsi ale porad to neni ono, ale potreti uz vis co kde jak a cas zkratis z prvniho pruchodu o ctvrtinu
- Sir Artuhr
- Trhovec
- Kontaktovat uživatele:
V zasade chodim kvesty na timer jen dva. Na pala zbrane a elven kvest pro ranga. Pala kvest naprosto bez problemu. Elven kvest je narocny. Za druida prakticky nedosazitelny a za ostra co jsem ho sel tak je vcelku taky hodne narocny, ale netusim kolik casu me jeste zbyvalo kdyz jsem to dosel. Ale nevsazel bych moc, ze uz mi tikaly hodiny.
můžu se zeptat kdy si to došel?Sir Artuhr píše:V zasade chodim kvesty na timer jen dva. Na pala zbrane a elven kvest pro ranga. Pala kvest naprosto bez problemu. Elven kvest je narocny. Za druida prakticky nedosazitelny a za ostra co jsem ho sel tak je vcelku taky hodne narocny, ale netusim kolik casu me jeste zbyvalo kdyz jsem to dosel. Ale nevsazel bych moc, ze uz mi tikaly hodiny.
- Sir Artuhr
- Trhovec
- Kontaktovat uživatele:
Jo tak to uz bude nejaky ten ctvrtek. Urcite tak rok to bude.Ciatronic píše:můžu se zeptat kdy si to došel?Sir Artuhr píše:V zasade chodim kvesty na timer jen dva. Na pala zbrane a elven kvest pro ranga. Pala kvest naprosto bez problemu. Elven kvest je narocny. Za druida prakticky nedosazitelny a za ostra co jsem ho sel tak je vcelku taky hodne narocny, ale netusim kolik casu me jeste zbyvalo kdyz jsem to dosel. Ale nevsazel bych moc, ze uz mi tikaly hodiny.
zkus ho dojít teď po poslední změně tak napohodu jako dřív
UO prostě není moc pro nové hráče a na questy mají čas jen majetní lidi kteří hrají často a dlouho. Víc pokusů, méně frustrace z neuspěchu. Ono je fakt, že být vykopnut z questu na timer nasere víc než tam zdechnout (zvlášt když už je člověk konečně někde u konce - jako například mě timer vykopl z vamp klan questu asi 2sec po vybrání klanu, být to o 3 sec dřív tak asi půjdu něco rozbít).
Já bych radši uvítal ztížení průchodu, než časové omezení.
Co se týká nějakého afk na questu tak strop na timer tam být může at se to tam nekempí(i když na vendettě jsem taky čekal na resp žraloka asi 2 hodiny nebo kolik to bylo protože sem vlezl do špatné brány a dveře byly na jedno otevření).
Nemělo by to být tak, že projdu quest za hodinu a nastavím timer na questu na 45 minut protože top hráči hrají líp a rychleji než já. Questů zase tolik není a moc čeho by se dalo ve hře dosáhnout jiného tady není(pro průměrné hráče). Je fajn že tady jsou jsou nabíjecí dungeonmaster cloaky, town stony, ale pro průměrné hráče a guildy to je sci-fi. A dostupné jsou max questy.
DP nemá filozofii, nemá žádný cíl, proč ten server vůbec funguje. Je tu pro průměrné hráče ? Chce se aby se lidi na dp vrátili, aby tu hrálo co nejvíc lidí? Je tu pro pár Top hráčů/guild a na zbytek se kašle? Nebo se jen čeká až to tady tak nějak umře samo ? A co je možná hlavní otázka je vůbec mezi vedením serveru někdo, koho tyhle otázky zajímají?
Je to víceméně důvod proč sem na uo nešáh už nějaký ten měsíc jen občas lognu vypomoct guildě, ale přijde mi že to je celkem mrtvý server tady. GM dostávají individuálně plnou moc nad změnou kterou dělají, není to činnost nebo vývoj podle skupiny a až na velký spam komunity hráčů se dané GM podvolí něco změnit. Když se dotážeme co na danou změnu říkají ostatní GM přijde odpověd "tohle má na starosti ten a ten mě se na to neptejte já o tom nic nevím a ani mě to nazajímá".
To je asi tak vše.
Já bych radši uvítal ztížení průchodu, než časové omezení.
Co se týká nějakého afk na questu tak strop na timer tam být může at se to tam nekempí(i když na vendettě jsem taky čekal na resp žraloka asi 2 hodiny nebo kolik to bylo protože sem vlezl do špatné brány a dveře byly na jedno otevření).
Nemělo by to být tak, že projdu quest za hodinu a nastavím timer na questu na 45 minut protože top hráči hrají líp a rychleji než já. Questů zase tolik není a moc čeho by se dalo ve hře dosáhnout jiného tady není(pro průměrné hráče). Je fajn že tady jsou jsou nabíjecí dungeonmaster cloaky, town stony, ale pro průměrné hráče a guildy to je sci-fi. A dostupné jsou max questy.
DP nemá filozofii, nemá žádný cíl, proč ten server vůbec funguje. Je tu pro průměrné hráče ? Chce se aby se lidi na dp vrátili, aby tu hrálo co nejvíc lidí? Je tu pro pár Top hráčů/guild a na zbytek se kašle? Nebo se jen čeká až to tady tak nějak umře samo ? A co je možná hlavní otázka je vůbec mezi vedením serveru někdo, koho tyhle otázky zajímají?
Je to víceméně důvod proč sem na uo nešáh už nějaký ten měsíc jen občas lognu vypomoct guildě, ale přijde mi že to je celkem mrtvý server tady. GM dostávají individuálně plnou moc nad změnou kterou dělají, není to činnost nebo vývoj podle skupiny a až na velký spam komunity hráčů se dané GM podvolí něco změnit. Když se dotážeme co na danou změnu říkají ostatní GM přijde odpověd "tohle má na starosti ten a ten mě se na to neptejte já o tom nic nevím a ani mě to nazajímá".
To je asi tak vše.
Nema pravdu?
Muzes to tedy prosim nejak rozvest? Odpovedi GM jednou vetou na posty o par odstavcich se tezko interpretuji.Ocroc píše:Vidí to zhruba stejně jako Hurvínek válku.
nemůže, protože tim by mu klesla GM autorita .)
- Mulambo
- Externi Panacek
- Kontaktovat uživatele:
Pokud jde o quety pro rangy / krafty tak si napište kolik vam to trvalo / kolik by tam měl byt timer a podivam se na to.
Dlouho jsem nelognul, ale pokud to ted nedam za kratsi cas, nez kolik jsou timery / kolik si predstavujete, ze by ten quest mel trvat, muzu s tim zkusit neco udelat.
Rang -> Shaman
Kraft -> zakladni, nevim jak funguji specky, ale nepredpokladam, ze tam je takova velka zmena
Dlouho jsem nelognul, ale pokud to ted nedam za kratsi cas, nez kolik jsou timery / kolik si predstavujete, ze by ten quest mel trvat, muzu s tim zkusit neco udelat.
Rang -> Shaman
Kraft -> zakladni, nevim jak funguji specky, ale nepredpokladam, ze tam je takova velka zmena
Wars come and go, but my soldiers stay ethernal.
I broke the dam
Aktualizace mapy 2.5 -> 2.56
Kompletní mapa 2.56
I broke the dam
Aktualizace mapy 2.5 -> 2.56
Kompletní mapa 2.56