Vampire

Odpovědět
Safet
Walking Scribbler
Walking Scribbler
Kontaktovat uživatele:

Re: Vampire

Příspěvek od Safet »

Balsamiko píše:Pokud vím tak na Bidase má ted přístup jedině samotný Bídas
Ocorck ked si precitas tuto vetu a porozmyslas dojde ti ze ho doteraz klikal aj niekto iny,a pise ti to clovek s ktorym ten dotycny chodil dungy....
Igelit
Orc Writer
Orc Writer

Příspěvek od Igelit »

Tak postavy se pučují odjakživa, neznám nikoho kdo by občas nepučil někomu svoji postavu (ať už na záskok v dungu nebo prostě na hraní). I GM pučovali své postavy různým lidem a myslím, že je to tak všeobecně tolerované, dokud se nestane nějaký prohřešek. V tomto případě je to zákaz šíření návodu na stone impa a do toho spadá samozřejmě i to že to někdo nekomu zajde.
Thief
Nehraju!
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Thief »

Ale já to mám ověřený jelikož jsem ho sám v červnu blokoval, aby ho nemohl hrát nikdo jiný než samotný majitel. A blokoval jsem ho z toho důvodu, že ho hráli i jiní hráči. A odpovědí tu již máš dost stačí si jen vybrat. Ocroc k tomu řekl vše co je potřeba, nechápu o čem se pořád snažíte diskutovat.
Safet
Walking Scribbler
Walking Scribbler
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Safet »

Igelit píše: V tomto případě je to zákaz šíření návodu na stone impa a do toho spadá samozřejmě i to že to někdo nekomu zajde.
Keby to je sirenie navodu tak teraz nemam problem ten Q dat sam, ale kedze to sam dat vdaka tomu ze mi to niekto zasiel dat neviem ziadny navod sa nesiri... :roll: :roll: :roll:
Safet
Walking Scribbler
Walking Scribbler
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Safet »

Qvido píše:Ale já to mám ověřený jelikož jsem ho sám v červnu blokoval, aby ho nemohl hrát nikdo jiný než samotný majitel. A blokoval jsem ho z toho důvodu, že ho hráli i jiní hráči. A odpovědí tu již máš dost stačí si jen vybrat. Ocroc k tomu řekl vše co je potřeba, nechápu o čem se pořád snažíte diskutovat.
Takze za neho neklika nikto 4 mesiace a skoro rok za neho niekto klikal a ten rok to nikomu nevadilo... Ale OK, je pravda ze to je vyriesene...

Ale podla teba je spravne nieco radikalne menit a ohanat sa porusenim pravidiel ked tie evidentne porusene neboli? Kedze nikde nieje napisane ze sa acc nemoze poziciavat?
Igelit
Orc Writer
Orc Writer

Příspěvek od Igelit »

Já jen poukazoval na to, že půjčování postav je tolerované, dokud se neobjeví nějaký prohřešek, problém nebo situace, kterou GM neradi vidí a tohle je nejspíš ten váš případ. :)
Safet
Walking Scribbler
Walking Scribbler
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Safet »

Igelit píše:Já jen poukazoval na to, že půjčování postav je tolerované, dokud se neobjeví nějaký prohřešek, problém nebo situace, kterou GM neradi vidí a tohle je nejspíš ten váš případ. :)
Lenze nema byt co tolerovane ked to nikde nieje zakazane...

Malo sa zaviest nove pravidlo, ze sa acc nemaju poziciavat na prejdenie Q, respektive ze Q si za svoj acc ma prejst kazdy sam a tvrdo to trestat.. A samozrejme nic nemozes trestat spetne.. A tym by sa vsetko vyriesilo ale nie robit okolo toho za nic taketo halooo..
Igelit
Orc Writer
Orc Writer

Příspěvek od Igelit »

Někde to bylo psané, že se návod na tento Q nesmí šířit mezi hráči a tak jste mohli čekat, že to bude mít nějakou odpověď ze strany GM. Nicméně dnes už radši ani neuvažovat nad tím, jaké změny GM udělají, v případě, že se jim něco nelíbí. Nám zase kvůli úplně nesmyslnému problému znehodnotili gate komplex (viz blokovací sochy), i když jsme dávali mnoho argumentů a návrhů, jak danou věc vyřešit. Nic se ale nevyřešilo a dnes ty gaty už od nás nikdo ani nepoužívá. Ale to je zas z jinýho soudku ;).
Safet
Walking Scribbler
Walking Scribbler
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Safet »

Tuzemacek píše:
Safet píše:
Malo sa zaviest nove pravidlo, ze sa acc nemaju poziciavat na prejdenie Q, respektive ze Q si za svoj acc ma prejst kazdy sam a tvrdo to trestat.. A samozrejme nic nemozes trestat spetne.. A tym by sa vsetko vyriesilo ale nie robit okolo toho za nic taketo halooo..
bla bla bla ... edit by Acarus
Pisat bla bla bla na pravdu to je teda prejav...
Jamie
Book Snake
Book Snake
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Jamie »

Někdo (já rozhodně ne) by si mohl myslet, že to je nějakým způsobem mstění se guildě MG / GP vzhledem k tomu že nejmenované velice aktivní GM vyhodili ze svojí guildy za herní postavu. Ale jak říkám to si asi nikdo myslet nemůže to je čisto čistý nesmysl...
Tuzemacek
Slime Flourisher
Slime Flourisher

Příspěvek od Tuzemacek »

Nechapu, ze se furt divite tomu, co se tady deje.. Uvedomte si, ze jste na DP a GMkujou tu Wizzy a Thief.. Nema cenu s nima cokoliv resit, stejne si upravi pravidla, jak se jim to zrovna hodi.
A uz mi prestante ty posty mazat.
Sir Artuhr
Trhovec
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Sir Artuhr »

Tuzemacek píše:Nechapu, ze se furt divite tomu, co se tady deje.. Uvedomte si, ze jste na DP a GMkujou tu Wizzy a Thief.. Nema cenu s nima cokoliv resit, stejne si upravi pravidla, jak se jim to zrovna hodi.
Docela usmevne za tohle dostat ban. Inu za pravdu se lidi biji a uz nekdo zrejme nevi kudy kam.
Igelit
Orc Writer
Orc Writer

Příspěvek od Igelit »

Tuzemacek neni Shart - viz prohřešky, jen tak mimochodem :)
Polarka
Book Snake
Book Snake
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Polarka »

Jamie píše:Někdo (já rozhodně ne) by si mohl myslet, že to je nějakým způsobem mstění se guildě MG / GP vzhledem k tomu že nejmenované velice aktivní GM vyhodili ze svojí guildy za herní postavu. Ale jak říkám to si asi nikdo myslet nemůže to je čisto čistý nesmysl...
Ja osobne si myslim ze nie... Ako prejde to jeden hrac od MG, zrazu to prejdu dalsi dvaja a uplne odrazu to ma sedem ludi od MG a absolutne nikto iny na celom DP... Takze Morfik je jediny, co si to zasluzil, ale kedze to pravdepodobne siril dalej, tak o to prisiel a o ostatnych sa nema cenu bavit...
Polarka
Book Snake
Book Snake
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Polarka »

Sir Artuhr píše:
Tuzemacek píše:Nechapu, ze se furt divite tomu, co se tady deje.. Uvedomte si, ze jste na DP a GMkujou tu Wizzy a Thief.. Nema cenu s nima cokoliv resit, stejne si upravi pravidla, jak se jim to zrovna hodi.
Docela usmevne za tohle dostat ban. Inu za pravdu se lidi biji a uz nekdo zrejme nevi kudy kam.
Tak ak som tu kdesi cital spravne, tak to su chalani nad 20 neco (len odhad, opravte ma no :P), tak zas co cakas? Nejaky rocny sudny proces? :) Ked si zoberiem, ako som vela veci riesil, ked som chodil na skolu, hehe :) Keby som GM a neco ma napadne, tak to proste spravim a potom sa uvidi... Ak zhori servr, tak sry no! :D A ked spravim ludom qwest a zistim, ze to takto hnoja, tak im to vezmem a qwest zrusim a maju smolu... HAaaaaaaaaaaaaAHAaA!
Mihal
Paper Elemental
Paper Elemental
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Mihal »

Polarka píše:
Jamie píše:Někdo (já rozhodně ne) by si mohl myslet, že to je nějakým způsobem mstění se guildě MG / GP vzhledem k tomu že nejmenované velice aktivní GM vyhodili ze svojí guildy za herní postavu. Ale jak říkám to si asi nikdo myslet nemůže to je čisto čistý nesmysl...
Ja osobne si myslim ze nie... Ako prejde to jeden hrac od MG, zrazu to prejdu dalsi dvaja a uplne odrazu to ma sedem ludi od MG a absolutne nikto iny na celom DP... Takze Morfik je jediny, co si to zasluzil, ale kedze to pravdepodobne siril dalej, tak o to prisiel a o ostatnych sa nema cenu bavit...
Mas velmi zle info ;), on tie informácie nešíril, kedže na tom queste robili 2-3 a občas konzultovali aj s ostatnými ako by sa to mohlo dať, čo je riešenie hadanky ... ale inak v pohode :)
Erik Nighelt
Undead Scriber
Undead Scriber
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Erik Nighelt »

Sir Artuhr píše:
i tohle se dá považovat za vizitku dnešních Gm a vlastně to ani nijak nevybočuje z jejich (nad)standardu :paranoid:
Lepší lama kamarát ako skiller debil ;)
[Hated] je totiž něco jako sociální stigma.
-Posledním stupněm závisti je nenávist-

Filjins: Ty jo driv sem vypinal UO protoze proti me bylo moc lidi, tedka vypinam UO protoze neni ani hrac...
Xan
Lord Ancestral Grafoman
Lord Ancestral Grafoman
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Xan »

Banda trotlu, jestli jsou nekteri tak lini/neschopni dat quest a nechaji si to projit nekym jinym za svuj acc, tak at se pak nedivi, ze jim to vemou, nechapu proc brecite. Kdyz to nejde koupit, nedropuje to, nemam cas/skill to projit, tak to nemam, to da rozum:-D ale ten tu ma malokdo. Vy jste tak nenazrani, ze ani nepockate, az to daji jini, nebo to jeste parkrat nezkusite sami, pak by se to treba nesledovalo, ale ne, vy musite hned za sebou:-D
Polarka
Book Snake
Book Snake
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Polarka »

Mihal píše:
Polarka píše:
Mas velmi zle info ;), on tie informácie nešíril, kedže na tom queste robili 2-3 a občas konzultovali aj s ostatnými ako by sa to mohlo dať, čo je riešenie hadanky ... ale inak v pohode :)
nj takze kedze to robili 2-3 spolu, tak si to nezasluzi ani jeden z nich, kedze sirili info o q vsetci, ze? :)
Ocroc

Příspěvek od Ocroc »

Poklad na Stone Humanovi vybrán hráčem Kokca. Bohužel nebyl schopen si Wing of Stone Imp vynést ven a ten nyní zmizel i s jeho tělem. O dalším umístění tohoto itemu v budoucnu vás budeme informovat.

Pro další návštěvníky questu menší ulehčení, které souvisí s vybraným pokladem. NPC Succubus není potřeba zabíjet abyste se dostali k Blood Lichovi, port funguje standartně i když je toto NPC na živu.
Odpovědět