Vampire

Odpovědět
King
Pencil Master
Pencil Master
Kontaktovat uživatele:

Re: Vampire

Příspěvek od King »

k gm jedine slušne dobře vis ze jsem to prosel u kazde mistnosti v ktere byl bug sem ti psal at ho opravis kaslal si na to ... a ted mi jeste vemes stone impa ?

chci od tebe jedno jmeno s kym to mam řešit krome tebe a prosim nech si radoby vtipne odpovedi pro nekoho koho to jeste zajima.
Hunter:Ač jsem z toho celý nesvůj, tak se asi nedá nic dělat. Musím s The Estimable Kapr souhlasit.
Acarus:Ač jsem z toho celý nesvůj, tak se asi nedá nic dělat. Musím s The Estimable Kapr souhlasit.
Safet
Walking Scribbler
Walking Scribbler
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Safet »

Shadowsong píše:Ubohy ste sami. Nenazranost non plus ultra. Vdacnost za mega q nijak nikaj nic. Zdielane infa bolo zakazane pod hrozbami ako del acc a pod, takze by som radsej hojdal nohami. Ze vam furt nestaci... Prosim, spravte si vlastny shard, dajte si tam 1 ulicku, do nej 23 lawov a na koniec vsetku topka. To bude ptm zabava co?
zabava to bude ked sa bude na vsetky Q hladiet rovnako... preco ked sa upravuje Imp sa neupravi aj Ziva voda? urcite su pripady ked to jeden clovek spravil aj inym... nech ma len ten prvy aktyvnu zivu vodu a ostatny nech to maju len ako NB item... potom nepoviem ani slovo...
Safet
Walking Scribbler
Walking Scribbler
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Safet »

King píše:k gm jedine slušne dobře vis ze jsem to prosel u kazde mistnosti v ktere byl bug sem ti psal at ho opravis kaslal si na to ... a ted mi jeste vemes stone impa ?

chci od tebe jedno jmeno s kym to mam řešit krome tebe a prosim nech si radoby vtipne odpovedi pro nekoho koho to jeste zajima.
tu je priklad toho ako niekto spravi Q, ked su v nom chyby ani nereaguje na ICQ a nakonec este vezme ludom vdaka ktorym ten Q funguje Impa... :clap: :clap: :clap:

ked ludom zlepsit hru vtedy kaslat nato ale ked zhorsit vtedy byt aktivny... :roll:
Sir Artuhr
Trhovec
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Sir Artuhr »

Safet píše:Ja sa uz nevyjadrujem, kezdy z nas to chape po svojom, raz ked budes mat rodinu aj ty a budes potrebovat neaku aktyvitu na odreagovanie to hadam pochopis, dalej uz na tvoje posty radsej nereagujem...
Co te vede k myslence ze nemam? Protoze tady nebrecim jak je hra casove narocna? Je taky na spoustu veci nedosahnu protoze neni cas a jsem s tim srozumnen Zkus to taky bude se ti to hned lip hrat. To bya pointa vseho:p
Fila
Elder Letter
Elder Letter
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Fila »

Safet píše:zabava to bude ked sa bude na vsetky Q hladiet rovnako... preco ked sa upravuje Imp sa neupravi aj Ziva voda? urcite su pripady ked to jeden clovek spravil aj inym... nech ma len ten prvy aktyvnu zivu vodu a ostatny nech to maju len ako NB item... potom nepoviem ani slovo...
dej s tim pokoj, dnes sem udelal zivou vodu...to by me vazne potesilo
Mihal
Paper Elemental
Paper Elemental
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Mihal »

človek mesiac nehra a tolko zmien a najma ta opakujuca sa, Strigwire po slavnom konci (xy v poradi) zas hra? Nečakane :D

Strigwire: naročnosť v dungu nie je vždy daná len mobami a miestnosťami ale aj hadankami ... ak sú tie hadanky spojené s tvojou postavou (vampom) davajú ti určitú výhodu á náskok pred inými. A to chceš povedať, že ked v miestnosti je jeden statik a kazdy sa zan schová tak to robí podla návodu? Alebo ako to chceš zistovat? Predpokladám, že niektoré pasáže nebude možné riešiť xyz spôsobami :). A keby to bolo o solovani LSNka, tak by si to dal aj ty ;)

Safet: v mnohom s tebou suhlasím a chápem ťa. je možné, že nemáš čas, resp. nemáš povedzme 5 hodin (alebo kolko je treba na ten quest) vkuse a ten quest sa proste neda ist pol hodinu a odlognut ... mozno keby to bolo takto nastavené ( quest rozdelený na x častí ktoré na seba nadvazuju a po kazdej casti by sa dalo odlognut) a prisny trest za chodenie to niekym inym poriesilo by to par problemov.

Sir Arthur, Shadowsong: z vašej strany je to skôr o závisti a možnostiach inych. Nech si to spravia/kupia ... ale ked to nemožme mat my, tak ani oni!!! to je to krásne ľudské a ešte to hovorit na iných akí sú zlí. A Arthure, rodinu nemáš (alebo sa aspon tak nespravas) a v hre si toho tiez moc nedokazal za tych x rokov ... možno je nacase prestat zavidiet a "vyrast", niečo podobne i ty Songu (ano viem, som pehaty, škaredy chlapec ... ale že sa ti nepačim mi nevadi, nie som na chlapcov ).

Ocroc: Safet ma pravdu s tymi questami, možno by to chcelo povedat pravy dovod preco je to ine ako u ostatnych qustov, mozno to, ze na tom niekto zaraba strasne miliony gp? A ked chces aby si to kazdy presiel sam, daj prisne tresty aby to nikto nerobil a ked chces aby to bolo tazke, tak to po kazdom prejdeni prerob trochu ... aj podla navodu to bude velmi obtiazne pre ludi, čo to hrat nevedia a budu to mat len tí dobrí vampíri ... Ako hovoríš, hrači vždy brečia na fore, lebo niečo nevedia urobit/prejsť ale ty si velmi podobny ... namiesto normalnej transparentnej komunikacie (napr. odobranie kuziel gangrelovi kvoli bugovaniu statov čo sa vyriesilo a aj tak nevratilo i ked to malo byt docasne) využívaš klamstvá a ine spôsoby a ked sa nieco nepodarí ako má, tak vsetko uplne prerabas, rušíš .... a stačilo by porozmyslat ako to len upravit a docielit to co som planoval ... ak neviem, spytam sa na navrhy a najdem nejaké riešenie.

Toto je môj uhol pohladu. A nie, nemam impa, nemal som čas ho robit, nezaplatil som nikomu aby mi to spravil. A ano, v buducnosti som planoval si ho spravit ale teraz uz to nema zmysel .... a ano, som zakomplexovaný, pre niekoho škaredý, zlý ... "Mihal"
Safet
Walking Scribbler
Walking Scribbler
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Safet »

Fila: to bolo myslene len ako priklad

Mihal: ak by ten Q bol postaveny tak ze si to moze zajst aj clovek ktory nato nema xy hodin nikto by si to nedaval nikomu robit... Ale kedze je to postavene tak ako je ina maznost pre niektorych ludi proste nieje... A suhlasim s tebou aby potom zato boli tresty, ale to by sa ako som pisal museli v tomto ohlade (presiel to niekto niekomu) brat vsetky Q... A ak pritom ide o ochranu uctu tak to by sa musel dat jail celemu DP lebo ucty sa poziciavat nemaju ale poziciava si kazdy, resp. kazdy hrava acc ktory nieje jeho..

Ale podla mna ju smutne ze GM namiesto komunikacie a rieseniu problemov s hracmi sa k tomu postavi tak ze spravi co ma v tej chvili v hlave a konec... Imp ma aj v clan morfe zrychlovatko ale ako stone imp ho nema, to je nasmiech... Doteraz bolo na strankach ze Imp morfuje od 4,5k fame a uz to je pre istotu zmazane lebo som sa nato Ocrockovi ozval na ICQ, naco mi samozrejme ani neodpisal (ved to je len slusnost) ale zmazal to z DP stranok..
KladivoNaGM

Příspěvek od KladivoNaGM »

Chcem sa spytat, naco ma vlastne Ocroc GMko? Na icq neodpoveda, zmeny ktore robi, ani tie zavazne, s inymi nekonzultuje, nepoznam jedineho cloveka, ktory by s jeho gmkovanim bol spokojny. Nech mi nehovori, ze dal stone impa, pretoze, este ked to bolo bugnute tvrdil, ze sa to da prejst na cistom klientovi bez makier. Na gm ucte kazdopadne ...
Me
Elder Letter
Elder Letter

Příspěvek od Me »

Já jsem třeba s jeho GMkováním spokojený, neodvolávat!!
BTW, Kesemot, nemáš mít náhodou ban?
[color=#BF0000]
_____,^==¬¬¬¬___/|_
)_,.--'''[ µ"\_\****”””””””
[/color]
Bejkal
Elder Letter
Elder Letter
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Bejkal »

Fila píše: dej s tim pokoj, dnes sem udelal zivou vodu...to by me vazne potesilo
Njn ale živou vodu dělal odborník a i po té době a s odstupem musím sklonit hlavu před tvůrcem a tak dokonalým questem.

Wizzi a ty ses momentálně zachoval jako nevyzrálý a mstivý charakter. Měl jsi volnou ruku v questu a s prominutím si to "zesral" strašným způsobem, uznat chybu jako chlap a vyřešit problém považuji za samozřejmost.

Měl by si dát vítězovi topko za splněný quest.Všechny impy zrušit a začít znovu. Nastavit vstup na impa třeba minimálně 2000 dungeon bodů nebo to i trochu promyslet....... Děláš toho pro servr habaděj a jsem za tebe rád- jen ti ted trochu ujely nervy. Hraje tady 50 lidí sotva a stone impa je schopno splnit 5-10. A taky by mě sralo kdyby můj vymazlený quest lidi plnili takto. Jsi GM tak si to ošetři jinak. Komunikuj se svýma herníma kamarádama. Ty vole je to hra, hra když nebaví- nehraju, když baví- hraju.

Stačí si přečíst post Kapra, Safeta a ptám se proč?
Ciatronic
Paper Elemental
Paper Elemental
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Ciatronic »

Když to tady tak čtu tak sem rád že sem se rozhodl tak jak sem se rozhodl. Už od dob zavádění specializací se po zavedení nečěho dělali tak velký změny bez jakýhokoliv ptaní se lidí po větší než jen době na ozkoušení, proto sem čekal po projití morfíka jako prvního jak to bude vypadat a ani sem neměl tu nejmenší snahu něco začít dělat protože bylo 100% jasný že jakmile najednou na servru začne rapidně přibývat impů tak to bude nechtěný a půjde to dokopru. A souhlasím s wizzy imp byl vždycky pro lidi co si to zaslouží a udělají sami takže jen souhlasím s tím že když to začli chodit jiným lidem tak to zkrouhnul a máte kulový.
Safet
Walking Scribbler
Walking Scribbler
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Safet »

To ze doteraz boli hraci ktori hrali Impa a nepresli si ho a ani acc s nim nebol ich nikomu nevadilo... Ale prave teraz ked je neaky imp navyse ktory si to sam neprisiel tak je to taka strana vec za ktoru treba zmenit vsetko...
Keby to bolo o tom aby Impa hral len ten kto ho presiel sa to riesi uz davno, teraz to je cisto o tom ze niekomu vadi ze Q ktory spravil ma splnenych viac ludi... A ani On sam ho dokonca nepresiel...
Polarka
Book Snake
Book Snake
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Polarka »

///Wizzy ten qwest presiel, keby si cital poriadne by si vedel :) Dotycny bug bol sposobeny zmenou itemu - cize niekto zmenil funkcnost itemu a razom sa qwest nedal splnit... To, ze Wizzy pisal, ze qwest je v poriadku a splnit sa da, a neoveril si, ci niekto nahodou nepokaslal dotycne itemy, je vec celkom ina... ///

K veci asi len tolko, ze menit cely system a zavadzat prapodivne kontroly kto to ako presiel je divne :D
Sir Artuhr
Trhovec
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Sir Artuhr »

Mihal píše: Sir Arthur, Shadowsong: z vašej strany je to skôr o závisti a možnostiach inych. Nech si to spravia/kupia ... ale ked to nemožme mat my, tak ani oni!!! to je to krásne ľudské a ešte to hovorit na iných akí sú zlí. A Arthure, rodinu nemáš (alebo sa aspon tak nespravas) a v hre si toho tiez moc nedokazal za tych x rokov ... možno je nacase prestat zavidiet a "vyrast", niečo podobne i ty Songu (ano viem, som pehaty, škaredy chlapec ... ale že sa ti nepačim mi nevadi, nie som na chlapcov ).
Ja jsem zastancem toho, ze ve hre ma mit kazde stejne moznosti a zalezi jen na tom kolik do toho investuje casu. Kdo vic ma vic. Jednoduchy princip. Obzvlaste clovek co vede v dung bodech by tenhle princip mel chapat dokonale. A ja v teto hre dokazal vse co jsem potreboval. Celych tech 11 12 let jsem se bavil a tou hrou se stale bavim. To byl, je a bude muj cil. A hlavne jsem se vyhybal ubrecenym no life fnukalkum ze kterych ma srandu celej server jako ty. A pokud jsi to porad nepochopil, tak mi je te lito.

Ja osobne nikomu nic nezavidim a nic ve hre uz nepotrebuju. A pokud se tady nekdo ohani tim ze nema cas na hru, protoze ma rodinu a praci apod, tak mi je ho lito jeste vic. Protoze mi to rika ze nevi ze ma svuj cas investovat prave do real zalezitosti a ne do hry. A pro me neni ani z poloviny tak "vyrostly", aby si takove zasadni zivotni veci zaslouzil a mel. A uz vubec ne aby je pouzival jako argumenty nekde na hernim foru.
Safet
Walking Scribbler
Walking Scribbler
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Safet »

Je zabavne sledovat ako GM ktore by tu malo byt pre hracov, komunikovat s nimi a riesit problemy, nekomunikuje na ICQ ani na fore... Urobi co chce a nic ine ho nazaujima..
erunno
Pencil Master
Pencil Master

Příspěvek od erunno »

Polarka píše:///Wizzy ten qwest presiel, keby si cital poriadne by si vedel :) Dotycny bug bol sposobeny zmenou itemu - cize niekto zmenil funkcnost itemu a razom sa qwest nedal splnit... To, ze Wizzy pisal, ze qwest je v poriadku a splnit sa da, a neoveril si, ci niekto nahodou nepokaslal dotycne itemy, je vec celkom ina... ///

K veci asi len tolko, ze menit cely system a zavadzat prapodivne kontroly kto to ako presiel je divne :D
A nezdá se ti že tak trochu je to blbost? On si projde vlastní quest kde ví co ho kde čeká, co kde je potřeba udělat, co jak mu na tom questu funguje? Chtěl bych ho vidět kdyby o tom questu nic nevěděl, musel si shánět info kde se dá a pak na questu nevěděl co ho čeká.. Takže tím že to on prošel bych se moc neoháněl.
Shadowsong
Death Litographer
Death Litographer
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Shadowsong »

Safet píše:Je zabavne sledovat ako GM ktore by tu malo byt pre hracov, komunikovat s nimi a riesit problemy, nekomunikuje na ICQ ani na fore... Urobi co chce a nic ine ho nazaujima..
jn. hrozna vec ten realny zivot. gmkam mmo hier by take veci mali zakazat a odobrat...
how to play gangrel:
bind greater blood to every key on keyboard
roll your face over the keyboard
...
???
profit
Mihal
Paper Elemental
Paper Elemental
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Mihal »

Sir Artuhr píše:
Mihal píše: Sir Arthur, Shadowsong: z vašej strany je to skôr o závisti a možnostiach inych. Nech si to spravia/kupia ... ale ked to nemožme mat my, tak ani oni!!! to je to krásne ľudské a ešte to hovorit na iných akí sú zlí. A Arthure, rodinu nemáš (alebo sa aspon tak nespravas) a v hre si toho tiez moc nedokazal za tych x rokov ... možno je nacase prestat zavidiet a "vyrast", niečo podobne i ty Songu (ano viem, som pehaty, škaredy chlapec ... ale že sa ti nepačim mi nevadi, nie som na chlapcov ).
Ja jsem zastancem toho, ze ve hre ma mit kazde stejne moznosti a zalezi jen na tom kolik do toho investuje casu. Kdo vic ma vic. Jednoduchy princip. Obzvlaste clovek co vede v dung bodech by tenhle princip mel chapat dokonale. A ja v teto hre dokazal vse co jsem potreboval. Celych tech 11 12 let jsem se bavil a tou hrou se stale bavim. To byl, je a bude muj cil. A hlavne jsem se vyhybal ubrecenym no life fnukalkum ze kterych ma srandu celej server jako ty. A pokud jsi to porad nepochopil, tak mi je te lito.

Ja osobne nikomu nic nezavidim a nic ve hre uz nepotrebuju. A pokud se tady nekdo ohani tim ze nema cas na hru, protoze ma rodinu a praci apod, tak mi je ho lito jeste vic. Protoze mi to rika ze nevi ze ma svuj cas investovat prave do real zalezitosti a ne do hry. A pro me neni ani z poloviny tak "vyrostly", aby si takove zasadni zivotni veci zaslouzil a mel. A uz vubec ne aby je pouzival jako argumenty nekde na hernim foru.
"Ja jsem zastancem toho, ze ve hre ma mit kazde stejne moznosti " - toto plne vyvracia tvoje nazory, lebo safet ma to čo kazdy ... len on si namiesto času a pokusov zvolil možnost platenia ... Takže ked vediem v dungbodoch tak by som mal byt najbohatší, najlepší a mal by som toho impa vlastne dostat zadarmo za odmenu? Nie, nie je to otom. A ano vyhravam v dungbodoch za necra pretože prioritne som hraval len jeho. Ak si spočítaš dungbody ostatných hráčov a vsetkych ich postav, zistíš, že prvý asi nebudem ;). A popravde, spravy na icq že už len 1k bodov a predbehnem ťa ma vôbec netrapia, nikdy som na ten rebriček nehral a keby ho gmka vymažu a začnu odznova tak mi to zily nepopuka :).
Vidim, že Strigwire ma dalšieho nasledovnika, asi to bude prudko nakazlive :). Ano som nolifer, lebo hravam UO (tento vikend som hral asi po mesiaci :D), pracujem, venujem sa hobby, chodim von a postujem na fore, ... A ja tu brečím? Ja som vyjadril svoj pohľad na vec, mňa sa momentálne táto téma netýka. Ale ty ako majster spamer na fore (za rovnaké obdobie mas 3x viac postov ako ja) takze okrem hrania UO zabijas este spamovaním na fore ... Tak kto je ten nolifer, ked sa vyjadruješ k temam, ktore sa ta netykaju? Ano, odpoved je samozrejme ze Mihal ;)
Vidieť že si ešte mladý, až trošku dospeješ pochopíš niektoré veci, napr. že každý človek potrebuje "vypnúť" nejakým spôsobom ;), niekto sa chodí ožrať do krčmi, iný sa ide zhúliť, niekto si pusti film a niekto si zahra UO, ....
Safet
Walking Scribbler
Walking Scribbler
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Safet »

Shadowsong píše:
Safet píše:Je zabavne sledovat ako GM ktore by tu malo byt pre hracov, komunikovat s nimi a riesit problemy, nekomunikuje na ICQ ani na fore... Urobi co chce a nic ine ho nazaujima..
jn. hrozna vec ten realny zivot. gmkam mmo hier by take veci mali zakazat a odobrat...

Ty si neaky moc mudry :)

Ked s niekym pisem a odpise mi a za 10s nato neodpisuje a na ICQ je stale online, a vidim ze na noc je zas off a potom logne, tak je zrejme ze nelogol len koli pocitu ze ma ICQ zapate... Takze pri PC bol ale slusnost o odpisani mu nic nehovori... A to neriesim to ze som mu napisal na ICQ a cas mazat veci z DP webu mal ale odpisat nie... Takze je to cista ignoracia nic ine ty vestec... Staci porozmyslat nad tym co som napisal a kazdemu dojde ze neodpisuje lebo nechce alebo nevie co ma odpisat a nie preto ze neni pri PC... Jedine ze by DP web upravoval cez ovladac na TV...

Ty tu pises ako keby si si bol isty ze vobec nebol ani pri PC, asi ste boli cely ten cas spolu na kave...
Takych mudrlantov jak si ty je tu treba...
Ocroc

Příspěvek od Ocroc »

Odpověděl jsem ti na co jsi se ptal. Ve chvíli kdy jsi začal psát nějaké návrhy, pramenící z toho že jsi si Stone Imp koupil a chceš mít nadále bonusy, jsem to přestal číst a šel jsem se věnovat dalším hráčům.

ad. Stone Imp:
Půjčování účtů komukoliv je zakázáno v pravidlech. Jen proto že to ve většině případů přehlížíme, neznamená že to schvalujeme a podporujeme. Pouze nám to pak přidává práci pokud se řeší nějaký závažný prohřešek.
Pokud by ale nenastala situace, kdy někteří prodávající hráči neobcházeli quest tím, že druhou hvězdu kempili AFK s první stále v báglu, nějaké prodávání průchodů by se asi neřešilo. Ale než to někdo napíše, ano, opět to bylo naše podcenění vychcanosti některých hráčů.

Stone Imp zůstane pouze kosmetická věc, s tím že do hry je přidán item který ho zlepší na původní úroveň. První původně dostal Morfik, ale bude mu odebrán za prodávání průchodu. Odměna tedy připadá na postavu Keeper II. Tento "zlepšovací" item vzácně naleznete v speciálních pokladech (sebratelný pouze vampírem) a jako odměny (např. za nějaký vamp only turnaj). Takto vylepšený Stone Imp má lehce světlejší barvu aby se dal rozlišit od ostatních.
Druhý zlepšovací item bude umístěn do pokladu na questu na Stone Humana.
Odpovědět