Vampire

Odpovědět
Wallace
Pencil Master
Pencil Master
Kontaktovat uživatele:

Re: Vampire

Příspěvek od Wallace »

Nycte píše:Poison field je zaklad uspechu :D
samozrejme, bez deathly se neda nic :p
Mihal
Paper Elemental
Paper Elemental
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Mihal »

Vstupenka na drticku sa neda vylootit co je dost neprakticke ... je vola s tym nieco robit alebo nie?
Ocroc

Příspěvek od Ocroc »

Není, cena za vstupenku je nastavena schválně tak "nízko".
Shadowsong
Death Litographer
Death Litographer
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Shadowsong »

s tym aka je tam obsadenost si tam snad aj tak chodite len harvit pavukov za lacny vstup a s istotou bez pojazdu, tak o co ide?

a repostnem
ked umriem za gangrela tak po ressnuti sa pri krizi/u npc som zrejme v posmrtnom morfe, z ktoreho nemozem odmorfnut inak ako cez klanovy krystal (o ktory som prisiel pri smrti). dalo by sa to opravit aby som mohol odmorfnut aj cez zeleny?
ked niekde umriem, resne ma to do posmrtneho a nemam na to aby som si hned kupil klanovy, musim cakat kym ma odmorfne gmko. toto vidim ako vacsi problem, nez vstupenku za 5k ktoru nemozem vylootit
how to play gangrel:
bind greater blood to every key on keyboard
roll your face over the keyboard
...
???
profit
Mihal
Paper Elemental
Paper Elemental
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Mihal »

Shadowsong píše:s tym aka je tam obsadenost si tam snad aj tak chodite len harvit pavukov za lacny vstup a s istotou bez pojazdu, tak o co ide?

a repostnem
ked umriem za gangrela tak po ressnuti sa pri krizi/u npc som zrejme v posmrtnom morfe, z ktoreho nemozem odmorfnut inak ako cez klanovy krystal (o ktory som prisiel pri smrti). dalo by sa to opravit aby som mohol odmorfnut aj cez zeleny?
ked niekde umriem, resne ma to do posmrtneho a nemam na to aby som si hned kupil klanovy, musim cakat kym ma odmorfne gmko. toto vidim ako vacsi problem, nez vstupenku za 5k ktoru nemozem vylootit
Ja som sa len pytal a dostal odpoved, dalej to riesit nehodlam. Ja som tam bol 2x a ver mi, harv sa ti tam neoplati ;)

Riesenie tvojho problemu moze byt dalsia smrt, kedy ta to potom resne do humana ... A fame si nahrabes s mystikom alebo normalne zas morfnes utocny ...
Shadowsong
Death Litographer
Death Litographer
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Shadowsong »

skusal som a aj po rk ma to reslo do morfu.
how to play gangrel:
bind greater blood to every key on keyboard
roll your face over the keyboard
...
???
profit
Morfik
Orc Writer
Orc Writer
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Morfik »

chci nahlásit chybu na stone impovi,********************
Psal sem to ocrokovi na icq ale ani po 3 dnech neodepal, tak to pisu sem a byl bych rad kdyby se na to někdo podival a napal sem az to bdue opraveno, nebavi me kvůli chbe prichazet o telo... dekuji..... pripadne kontakt na icq kde gm který to bude resit reknu podrobneji o co jde icq- 248189169
Ocroc

Příspěvek od Ocroc »

Funguje to správně.
King
Pencil Master
Pencil Master
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od King »

Ocroc píše:Funguje to správně.
jo ? takze si to opravil a zase nepriznal ? nebo nas nechas cekat zase mesic a pak to zavres a opravis ? sory ale uz tech bugu a nedodelavek na tom questu bylo dost... pokud je chces vsechny vypsat aby to nebylo ze sem te z nečeho nařkl tak staci napsat
Hunter:Ač jsem z toho celý nesvůj, tak se asi nedá nic dělat. Musím s The Estimable Kapr souhlasit.
Acarus:Ač jsem z toho celý nesvůj, tak se asi nedá nic dělat. Musím s The Estimable Kapr souhlasit.
Ocroc

Příspěvek od Ocroc »

Přesně tak, opravil jsem to a nepřiznal. A za měsíc to zavřu.

Pokud o nějakém aktivním bugu víš, tak to máš nahlásit. Nicméně to, že na něco někdo nedokáže přijít != bug. Bug je například z questu špatně nastavený spawn na Depise Mága, který si lze přenést do baráku a lze to DM pak harvit.
King
Pencil Master
Pencil Master
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od King »

Ocroc píše:Přesně tak, opravil jsem to a nepřiznal. A za měsíc to zavřu.

Pokud o nějakém aktivním bugu víš, tak to máš nahlásit. Nicméně to, že na něco někdo nedokáže přijít != bug. Bug je například z questu špatně nastavený spawn na Depise Mága, který si lze přenést do baráku a lze to DM pak harvit.
nebo pfkovat treba loterii ? nebo bugovani s ulomkem kamene ? chapu ze kdyz si pletes monstra s zenskymi pohlavnimi organy tak pauza 500 ms ti urcite nic neříka a proto si zahořkly a nadavas ve hre :)
Hunter:Ač jsem z toho celý nesvůj, tak se asi nedá nic dělat. Musím s The Estimable Kapr souhlasit.
Acarus:Ač jsem z toho celý nesvůj, tak se asi nedá nic dělat. Musím s The Estimable Kapr souhlasit.
King
Pencil Master
Pencil Master
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od King »

ale to uz sem rek ... nemusis to opakovat .. nebo že bych si vymyšlel ?
Ocroc

Příspěvek od Ocroc »

Asi by sis měl zkontrolovat anonymizované číslo účtu, než někomu budeš dávat zásluhy za akce jiných hráčů. A také rozdíl mezi úmyslným zneužíváním chyb ve hře a neúmyslným smazáním špatně nastaveného předmětu ;). Napovědět ti můžou například tresty v daných situacích.

Ale jinak ano, to co se dělalo s úlomkem kamene bylo skutečně zneužívání herního bugu, takže ti dávám jistou šanci rozeznat bug a něčí neschopnost se dostat přes questovní hádanku.

Edit k poslednímu postu: http://4.bp.blogspot.com/_2cynbmcOtnA/T ... tector.jpg
Morfik
Orc Writer
Orc Writer
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Morfik »

Nicméně to, že na něco někdo nedokáže přijít != bug.
no ano pokud to ale funguje tak to bug není, ale taky si tvrdil ze vstupenka jde aktivovat a nesla...

ja sem u ty hádanky *********************************************************** a proto bych chtěl aby sis to tam zkusil za vampa jestli to opravdu funguje
Kesemot
Paper Elemental
Paper Elemental
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Kesemot »

To je tazke, ked si to "Wizzy" preportuje na koniec, vybere si quest item, a potom napise na forum : "Dal som to, funguje to" :D
Imma keep it real with ya.
Casho (Scorp (Scorponok, Antagonist, La Muerte, Jack The Lad, Talnir, Percival, Saraqael, La Perra Loca, Annihilation))
Morfik
Orc Writer
Orc Writer
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Morfik »

Kdyby si mi odepsal aspoň jednou na icq nemusel bys mě editovat příspěvky .... Protože když se semnou nebavis nemám jak ti popsat co je špatně i když tvrdíš že je vše v pořádku a to sem to psal hodne obecně abych nic neprozradil.
Ocroc

Příspěvek od Ocroc »

Protože ICQ jsem neměl čas zapnout...

ad.Kesemot
Můžeš něco takového dokázat nebo dodat alespoň přibližně čas kdy to bylo ? Rád bych abys toto info, o tom že si supportím chary, předal Acarusovi.
Kesemot
Paper Elemental
Paper Elemental
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Kesemot »

Nie, nemozem. Nebudem ti zlahcovat pracu. Hladaj sam! :P
Casho (Scorp (Scorponok, Antagonist, La Muerte, Jack The Lad, Talnir, Percival, Saraqael, La Perra Loca, Annihilation))
Ocroc

Příspěvek od Ocroc »

Skutečna tam byla chyba, která vznikla použitím stejného systémového předmětu jinde a jeho upravením, které znemožnilo správnou funkčnost na questu.

Již to je celé průchozí a gratuluji prvnímu úspěšnému pokořiteli: Morfik [MG] (Gangrel). Odměnou pro něj byl zisk Stone Impa a poklad pro prvního.
Kesemot
Paper Elemental
Paper Elemental
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Kesemot »

Ale ty si to samozrejme presiel na hracskom acc aj napriek chybe...
Odpovědět