(Mini)Guildovní Hry 2013 spam
Re: (Mini)Guildovní Hry 2013
Mozem sa spytat, preco nie su kvesty na povolania zahrnute do guildovnych hier? Minuly rok to bolo. Minimalne ten skyhawk by mohol byt oceneny jednym bodom.
Imma keep it real with ya.
Casho (Scorp (Scorponok, Antagonist, La Muerte, Jack The Lad, Talnir, Percival, Saraqael, La Perra Loca, Annihilation))
Casho (Scorp (Scorponok, Antagonist, La Muerte, Jack The Lad, Talnir, Percival, Saraqael, La Perra Loca, Annihilation))
Minulý rok guildovní hry nebyly. Letos je kladen důraz na body z guildovních akcí v dungeonech, solo akce se odměňovat nebudou.
Aha, tak to preto maju dungy, ktore clovek chodi vacsinou solo, bonus za pvp? Uz to chapem. Ale skyhawk, u ktoreho gata pusti 2 hracov, to uz nie je guildovny kvest. Dakujem za vysvetlenie ...
Imma keep it real with ya.
Obě dvě jsou stejné, rozdílné jen pro neguildovní lidi. A ti v top 3 nebudou ... proč prostě neudělat soutěže pro guildovní a neguildovní ?Acarus píše:Kód: Vybrat vše
AC: Individualni ohodnoceni jedincu. 2 souteze, umistenim v jedne ztracite moznost umisteni ve druhe, bere se lepsi umisteni. 1, pocet individualnich bodu 1. misto absolutni vitez, 2. misto nejlepsi z ucastnenych guild neumistenych v top 3 guildach, 3. misto 2hy nejlepsi z ucastnenych guild neumistenych v top 3 guildach 1, pocet cetnosti projiti GH bran ( kazdy pruchod jakoukoliv branou je bran jako 1b) 1. misto absolutni vitez, 2. misto nejlepsi z ucastnenych guild neumistenych v top 3 guildach, 3. misto 2hy nejlepsi z ucastnenych guild neumistenych v top 3 guildach
A pokud čtu správně pokud guildě dám 100 bodů a někdo bude mít 102 znamená to že budu druhý ... ale druhé a třetí místa jsou jen pro guildy které nevyhrajou hlavní ceny. Tak jak se stane že moje guilda bude mezi nima tak mám smůlu i když jsem byl druhý ? Jen proto že můj příspěvek přispěl k tomu že moje guilda bude uspěšnější ?
Moc nekritizuju pokud se jedná o soutěže pořádané GM, ale trochu to postrádá pointu ... mám tedy odnést co nejvíce bodů a zároven se snažit aby moje guilda nevyhrála abych měl větší šanci vyhrát něco sám ? Proč radši nedáš všechny, kteří odnesou nějaký bod, do klobouku a nevylosuješ 6 výherců ? Alespon by to mělo hlavu a patu, tohle mi hlava nebere.
omlouvam se ze jsem chtel motivovat i guildy, ktere nevyhraji nic k tomu aby se trosku ucastnily, nejakou drobnou individualni soutezi a male ceny. a aby ti aktivnejsi meli sanci i kdyz nejsou v zadne top guilde,ktera ma vetsi sanci vyhrat. FAKT SE OMLOUVAM ZA NEJAKOU AKTIVITU.
nedivil bych se kdyby se zde pak objevili koumaci kteri by se pred skoncenim guild her odhlasili z guildy aby to vyhraliAcarus píše:omlouvam se ze jsem chtel motivovat i guildy, ktere nevyhraji nic k tomu aby se trosku ucastnily, nejakou drobnou individualni soutezi a male ceny. a aby ti aktivnejsi meli sanci i kdyz nejsou v zadne top guilde,ktera ma vetsi sanci vyhrat. FAKT SE OMLOUVAM ZA NEJAKOU AKTIVITU.

Mě se ten nápad líbí. Hlavně s těma průchodama. Dává to šanci i těm, kteří mají bránu věčně zablokovanou.
no pokud jsem to pochopil spravne tak by to zapocitavalo jen pruchod branou ktera dva body do guild her. Takze pokud to tak bude, tak temto lidem to sanci nedaAtalia píše:Mě se ten nápad líbí. Hlavně s těma průchodama. Dává to šanci i těm, kteří mají bránu věčně zablokovanou.
wisp? chtelo by to doplnit gatu kdyz je to psane v guildovich hrach,, na konci neni
quest book ukazuje dung-wisp
v dungu na konci u rewardy po napsani (.where) - wisp -avsak gata guild her chybi
quest book ukazuje dung-wisp
v dungu na konci u rewardy po napsani (.where) - wisp -avsak gata guild her chybi
No já na konci gate na body vidím.
Do třetího postu (k seznamu guild) přidány tresty. První trest má každá guilda za ztrátu bodů, druhý znamená vyřazení. Samozřejmě tresty budou dle typu prohřešku.
Guilda která ohlásí porušování pravidel guildovních her a obvinění bude pravdivé, dostane 5 bodů k skóre.
Guilda která ohlásí porušování pravidel guildovních her a obvinění bude pravdivé, dostane 5 bodů k skóre.
vazne ji tam vidis? i v te druhe casti wispu?, ktera je oznacena jako wisp ? pac vcera kolem 12 vecer ji tam nevidelo cca 6 hracu
Nepleť si tajnou část s normálním dungeonem.
a qst book ji snad rozeznava tu tajnou cast,? nebo po napsani .where se jedna stale o wisp dungeon
No to je hnus, takové navádění k práskáníOcroc píše:Guilda která ohlásí porušování pravidel guildovních her a obvinění bude pravdivé, dostane 5 bodů k skóre.

Nevím zkus se zeptat svého Q. booku jeslti ve výčtu dungeonu je napsaná Wisp - tajná část. Nebo Například Blood - tajná část. Pokud tam nic takového nevidíš, tak ano správně tyhle tajné části dungeonu nejsou bodovány.
Ja nevim co porad resite, nastaveny brany, ktere i jako fungujou, jsou,
jsou tam kde maji byt. A proste pridavat a menit neco v prubehu mi prijde divne, chapu ze se snazite, aby to vzdy a vsude vyhovovalo nam, a tomu kam my nejvic chceme. Ale proste akceptujte nastaveni jake bylo vytvoreno a deklarovano. Ostatni v prubehu berte jako bonus. Kazdopadne je to cinnost dobrovolna a chapu, ze se nektere guildy prihlasili, tak jak bych ocekaval. Prihlasime se, a kdyz bude brana nekde volna tak tam skocime, kdyz ne tak sme ten dung stejne chteli jit.
jsou tam kde maji byt. A proste pridavat a menit neco v prubehu mi prijde divne, chapu ze se snazite, aby to vzdy a vsude vyhovovalo nam, a tomu kam my nejvic chceme. Ale proste akceptujte nastaveni jake bylo vytvoreno a deklarovano. Ostatni v prubehu berte jako bonus. Kazdopadne je to cinnost dobrovolna a chapu, ze se nektere guildy prihlasili, tak jak bych ocekaval. Prihlasime se, a kdyz bude brana nekde volna tak tam skocime, kdyz ne tak sme ten dung stejne chteli jit.
to je zas jak prast a uhod 
jednal sem podle lokace daneho mista kde se prave nachazim a to bylo wisp dungeon.. ve wipisu bodu je taky uvedeno wisp, ne wisp tajna a netajna stejne jako qust book
takze odpoved si sam wisp-2 body
staci
jasny v pohode nemusime hned s toho delat vedu, jen tam mohla taky treba mohla byt

jednal sem podle lokace daneho mista kde se prave nachazim a to bylo wisp dungeon.. ve wipisu bodu je taky uvedeno wisp, ne wisp tajna a netajna stejne jako qust book
takze odpoved si sam wisp-2 body
staci
jasny v pohode nemusime hned s toho delat vedu, jen tam mohla taky treba mohla byt
Podivam se sem jednou za rok a akorat se naseru prosim o ban na forum aspon sem už nebudu čumět a číst posty od takových zoufalcu.