Balance charakterov - navrhy

Vaše nápady a návrhy
Odpovědět
Strigwyr
Dark Elegizer
Dark Elegizer
Kontaktovat uživatele:

Balance charakterov - navrhy

Příspěvek od Strigwyr »

Nasledujucu diskusiu by som chcel rozviest vzhladom na to, ze sa mi zda ze stale nie su postavy dobre vybalancovane. Zhrniem to do jedneho topiku aby som nemusel spamovat kazdy topik v sekcii o povolaniach. Nevravim ze som jediny kto ma pravdu ale od toho je tu diskusia.

Hlavna pointa: Vtedy su chary najlepsie vybalancovane, ked sa hra kazdy svojim ucelom % rovnako. tzn DMG ide do dungu v rovnomernom zlozeni a nie len 90% destrovia vzdy a vsade.

1. Paladin

Pal v "dnesnej dobe" zaostava... Je to univerzalne povolanie, sice najde v dungu nejake jedno miesto ale hrava sa v PVM aj PVP o dost menej oproti inym charakterom. Pretoze bud si vezmete ako supportera klerika ktory je omnoho lepsi, alebo DMG vo forme destra ktory je tiez ovela lepsia DMG ako paladin...

Moje navrhy na zlepsenie:
1. Vratit +20 undead kladivu efekt do humanov. Vdaka tomuto bude aj obyc pal atraktivnejsi do PVP pretoze momentalne daleko zaostava za destrom. Samozrejme netreba zabudnut, ze vyrobit to kladivo je naozaj dost draha zalezitost takze nie je to ziadny support zadarmo.

2. Dat iskariotovi "skoro zadarmo" ress zvitok. - Oproti magic palovi ktory ma "skoro zadarmo" knightky ktore su velmi dobre a ucinne takmer do vsetkeho - iskariot ma strasne drahe zbrane - na pavuky/undeadov a drakov a aj ked si spravi tieto 3 riadne drahe zbrane stale nema do 50% priser DMG takze treba rovno 4. zbran ... Tymto aspon lacnym zvitkom by sa zatraktivnil... Sak Iskariota som z 20 dungov nevidel ani 1x

3. Teuton - dat mu flam, in mani a STR nech je z neho aspon semi-PVP masina a lepsi v PVM - Poviem pravdu, teutona som za 3 mesiace aktivneho PVM a 1 rok aktivneho PVP nevidel tu postavu ani 1x... okrem statia na trhu... Neviem ci mate statistiku ale ten teuton bude na tom urcite zufalo...

2. Vampire

Myslim ze gangrel dokonale plni svoju ulohu a je aj odost viac gangrel speciek ako inych.

Moj navrh na zlepsenie:
1. Prerobenie fire imunity pokial by to islo? - Tymto to myslim tak, ze pokial vampa - Tremera/Brujaha zabije hrac (nie NPC), tak nestrati fire uminutu... Vsak toho vampa absolutne nikto nehra v PVP a bolo pisane ze sa chcu zatraktivnit v pvp aj ine povolania - preto sa urobili chainy... v pvp sa umiera nie len kazdy den, ale kazdu chvilu... nie je sanca udrzat nabitia v PvP ani sa nemaju z kade zobrat preto vampa nikto nehra v PvP... Ano da sa hrat bez imunity, ale keby to bolo naozaj take lahke hrat realne vampa bez imunity tak by to aspon niekto raz za cas logol a pritom tremer specky su ako stvorene na pvp...

2. Dat gangrelovmu utocnemu morfu 10 intelky (a samozrejme ponechat zrychlovatko)
- myslim ze moznost KOPu by mal mat kazdy char v kazdom stave... a odmorfovavat sa da kvoli tomu, ale su situacie kedy sa to neda... (V pvp utekam so zapnutym zrychlovatkom ale nemam u seba jazditko, keby odmorfnem a zacnem kopat som bez rychlosti... atd...)

3. Nieco ako "blink strike" ? - Tuto abilitu by mal iba Vamp s Vampire kisskou. Po poklikani na Vamp kissku by sa nad vampom objavila hlaska (nejake spell runy) a za 0,5-1s by portol na target ako LD a instantne udrel target... mohlo by to byt dost zaujimave v pvp tak aj v pvm...

3. Ranger Ostrostrelec

Myslim ze rang ostro ako DMG zaostava za vacsinou povolani... sice ma sumon a striela do dialky ale i tak ked plechy neslapu pasce(vacsinu) tak je to takmer jedno... Druid a shaman su solidne chary ktore maju stale zastupenie

Navrh:
1. Dat ostrovi port zvitok na 2 sekundy - 1 minuta je sice lepsia ako bol stav predtym... ale stale nie je vobec atraktivny ten ostro do PVM

2. Zvysit DMG tempesta v PVM - stale sa oplati viac tahat elven HC - neviem ci je tempest uz nonfame ale jeho dmg je taka poslabsia...
v PVP - +9 LC je silnejsia ako tempest... chcelo by mu to pridat nejake "grady"...
- Rang je celkovo v pvp strasne slaby... nema chainy, len 100 HP, lahko dostane IK alebo ho lahko zosmazi prsk... Mohli by sa dat do vyroby tie specialne sipky...

3. Pridat ostrovi nove abilitky ako nabijanie "shotu" ?
Bolo by to kuzlo pripadne vopred vyvolany efekt, a bola by to urcita forma kamenoviek... napriklad cez nejake itemy by si za cenu vela many nabijal nasledny shot ktory by robil efekty ci uz dmg tak stamku dole, pripadne ort/disarm atd.. vymysliet sa toho da dost...

To je zatial vsetko co ma tak napadlo... ale este by som chcel upozornit na nejake veci:
- Pri robeni specializacii pvp maga (ak taky bude) neodoberajte mu WOS...
- Nebolo by dobre taktiez pri zavedeni specializacii maga/nekra ich oslabit... netreba zabudat ze mag/nekro su najtazsie hratelne postavy v PVM tak aj v PVP tak ked ich niekto vie hrat mal by si "zasluzit ich silu" a nie ich stale oslabovat ...

Daco som mal este na srdci urcite... neskor dopisem
PVP - http://www.fire.websnadno.cz
PVM - http://www.egolego.weblahko.sk

( Firestorm / Icestorm / Cherry Kisska /// Strigwyr / Agrael / Ego / Nelly Wayne / Raid Trooper )
Wallace
Pencil Master
Pencil Master
Kontaktovat uživatele:

Re: Balance charakterov - navrhy

Příspěvek od Wallace »

totalni blbost, vzdy se bral max 1 paladin a zbytek warriori, destra ma dmg ale neprezije nic, nehidne, a ani neressne .. za to pal muze vse.... coz ma zas na ukor dmg ... ostra tedka posilnili dost i shamana a druid je nej... plus ty tvy pvp mag-nekr, doufam ze zadny specky neudelaji a kdyz jo at wos zrusi k pvp, je to pvm .... co ted chces? s stejne beha pvp jenom mag- nekr , ne ty tvy sami mlaticky a i tak hnedka chcipnou, 1 je zastenuje jak nic a pak nic neudelaji ...
tak nevim co tu vymyslis...
Strigwyr
Dark Elegizer
Dark Elegizer
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Strigwyr »

Wallace píše:totalni blbost, vzdy se bral max 1 paladin a zbytek warriori, destra ma dmg ale neprezije nic, nehidne, a ani neressne .. za to pal muze vse.... coz ma zas na ukor dmg ...
Jn paladin sa "bral" alebo sa bere len obcas. Ak si nepochopil co som pisal, tak mi chces povedat, ze vyprava co ide PVM vezme 4 paladinov namiesto 2 klerov a 2 destrov? Ale berem tvoj nazor... ibaze tu si prevazne navrhol PVM nazor... pisal som tam aj o +20 kladive na pvp...

co sa tyka pvp prskov, tak sice pk behaju vo viac prskoch, ale 90% blue su plechy a ina zmes... takze prskovia v pvp tvoria taku 30-40% cast bezneho pvp

( Firestorm / Icestorm / Cherry Kisska /// Strigwyr / Agrael / Ego / Nelly Wayne / Raid Trooper )
Wallace
Pencil Master
Pencil Master
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Wallace »

Strigwyr píše:
Wallace píše:totalni blbost, vzdy se bral max 1 paladin a zbytek warriori, destra ma dmg ale neprezije nic, nehidne, a ani neressne .. za to pal muze vse.... coz ma zas na ukor dmg ...
Jn paladin sa "bral" alebo sa bere len obcas. Ak si nepochopil co som pisal, tak mi chces povedat, ze vyprava co ide PVM vezme 4 paladinov namiesto 2 klerov a 2 destrov? Ale berem tvoj nazor... ibaze tu si prevazne navrhol PVM nazor... pisal som tam aj o +20 kladive na pvp...

co sa tyka pvp prskov, tak sice pk behaju vo viac prskoch, ale 90% blue su plechy a ina zmes... takze prskovia v pvp tvoria taku 30-40% cast bezneho pvp
Kde pisi o 4 palech? vzdy se bral 1 mas to tam napsane, a dneska klido se vemou 2, isk a magic, k PvP ma kamenofky, ne zbran do nemrtvych co ma dmg do humanu...pal ti v pvp utece klido 2- 3 lidem, za to destro ani naapad
Mihal
Paper Elemental
Paper Elemental
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Mihal »

V prvom rade, nesúhlasím s tvojou hlavnou pointou. Zostavy sa skladajú tak, aby čo najlepšie kopírovali nástrahy a potreby dungu. To, že niektorí organizátori sú zaťažení len na destrov a ostatní dmg neuznávajú je ich chyba ... každý char má svoje výhody a zastúpenie. Ja do dungu beriem chary, ktoré sú nevyhnutné na dung a ostatní môžu ísť čo chcú (so mnou chodia všetkych chary ktoré ludia majú). Podla mňa je prsk do PVM nevyvážený, pretože min 70% dungov sa da ist bez neho ale aj dmg je nevyvažená pretože 70% dungov sa da ist bez nej ...

Paladin
Snažiš sa z iskariota spravit do PVP destrojera s velkym dmg, obrovskym healom, boostami a hidingom? A este k tomu aj ressera?
Ja si zoberem radsej 2 palov ako clera a destra (okrem TOP dungov, tam sa cler hodi aspon jeden). A teutona nikto nehra, lebo je tazky (zvytky) a nema dmg do high AR priser ...

Vamp
Ak das gangrelovi 10 int tak mu to v PVP nepomoze, pretoze ak takeho vampa stretnem, prve kuzlo co zakastim bude znižovačka a je tam kde bol ;), nekopne :D.

Ostro
Tempest je relativne slaby, to uznavam. A on je slaby v PVP? Obrovsky hiding, stealth, 2x ijs, utok na dialku, harmy, blesky ... a ty chces aby mal este IK strely? Nebol si nahodou proti destrovi, ze nici PVP a ty to chces este urobit z ostra?

Pači sa mi tu ako si v inom topiku nadaval, ze sa nebeha PVP v prskoch, lebo su najzabavnejsí či čo ... začal si znova hrať a prevazne stale logujes destra. Ironia alebo meníš názor s každým poharom vody čo vypijes? A teraz chceš posilniť vampa, pala, ostra do PVP čo bude znamenat viac neprskov v PVP. Chape tomu niekto?
Strigwyr
Dark Elegizer
Dark Elegizer
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Strigwyr »

Mihal píše:1. V prvom rade, nesúhlasím s tvojou hlavnou pointou. Zostavy sa skladajú tak, aby čo najlepšie kopírovali nástrahy a potreby dungu.

2. Paladin
Snažiš sa z iskariota spravit do PVP destrojera s velkym dmg, obrovskym healom, boostami a hidingom? A este k tomu aj ressera?

3. Vamp
Ak das gangrelovi 10 int tak mu to v PVP nepomoze, pretoze ak takeho vampa stretnem, prve kuzlo co zakastim bude znižovačka a je tam kde bol ;), nekopne :D.

4. Ostro
Tempest je relativne slaby, to uznavam. A on je slaby v PVP? Obrovsky hiding, stealth, 2x ijs, utok na dialku, harmy, blesky ... a ty chces aby mal este IK strely? Nebol si nahodou proti destrovi, ze nici PVP a ty to chces este urobit z ostra?

5. Pači sa mi tu ako si v inom topiku nadaval, ze sa nebeha PVP v prskoch, lebo su najzabavnejsí či čo ... začal si znova hrať a prevazne stale logujes destra. Ironia alebo meníš názor s každým poharom vody čo vypijes? A teraz chceš posilniť vampa, pala, ostra do PVP čo bude znamenat viac neprskov v PVP. Chape tomu niekto?
Dovolim si napisat dovod:

1. Nie je ta pointa uplne presna, ale urco ziadna hra nespeje k tomu, ze v nej budes mat prebustenu polku charov a tu druhu polku spravia podpriemernu... Tu v UO je toho kvantum co sa moze kde vyuzit (postava) ale vidis stale je to o destroch magovi a kleroch...

2. Je pravda, ze ISK by bol s tym undead smasherom fakt moc silny, priznam sa ze to ma nenapadlo, ale navrhom som to myslel pre obycajneho paladina...

3. Tych 10 int je na kopnutie, aby som nemusel "za jazdy" odmorfuvavat aby som kopol... je to pravda s tou znizovackou... ale je to zamyslane na to ked behas world pvp a nikde nikoho nenajdes aby si mohol kludne KOPat stale...

4. Ten hiding je k prdu... ma vyznam pri 1v1 alebo 2v1 ale vacsinou sa beha mass pvp, dostanes chainy tak rang je ako z papiera...
- "A inak ano, nech kludne dava tempest IK" ... ide tu o to, ze ked si niekto dovoli zobrat do pvp zbran za par mega tak nech ma taku DMG... nezabudni ze destrove speary stoja tak 50k/ks... a tempest 3m +-... takze preto zvysit DMG a i tak by nebola taka silna ako destrove guny... ano je to ranged ale teraz je ten tempest horsi ako +9 LC...

5. Beham najviac destra/maga pretoze sa mi za nich najlepsie hra... davno by som hraval vampa ci uz tremera alebo gangrela keby sa to trochu upravilo s tou fire imunou... takisto by som najradsej zo vsetkeho behal obyc pala ale sry, missovat tam s low gunami a davat s nimi male rany, tak radsej destra vezmem.. urco ma chapes.. keby mal paladin +20 smasher rovno si trenim pala a hura hrat zabavny char...

Shadowsong
Death Litographer
Death Litographer
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Shadowsong »

sranda ze ja som mal druheho vampa frakcneho iba na pvp a vedel som si na nom udrzat imunku...
how to play gangrel:
bind greater blood to every key on keyboard
roll your face over the keyboard
...
???
profit
Mihal
Paper Elemental
Paper Elemental
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Mihal »

Strigwire:
1) to tvrdis iba ty. My máme rôznorodé zostavy a stale uplne ine ... to, že vy chodíte len takto, neznamená, že niekto nechodí akokolvek a nerobi stale škatulku.
2) občas sa oplatí porozmýšlať nad následkami a dôsledkami, u teba teda trochu častejšie resp. mohol by si začať konečne
3) ma možnosť kopnuť aj s 5 int. a nemusi odmorf ;)
4) isty vamp tym hidingom utiekol 5 prskom ... a kazdy char je slaby v mass PVP i mag i war ... podla mna strasne slaby argument. A ten tempest hovoris len preto, lebo ich mas 7 (mozno uz viac) a preto by si bol asi jediny, kto by ho nosil a mal tak jediny vyhodu?
5) kedysi sa behalo s "obyčajnymi" gunami a kamenovkami (niektore davaju rany aj cez 80hp ale to su slabe)... prišiel destro a nariekal si a teraz vsetko chces uprati tomu, aby bolo vsetko ako destro a davalo IK. Fakt nechapem tvoju logiku. A paladin s robou nemisuje az tak a ty predsa nosis poriadny equip do pvp ... tak vo co go? A je mi jasne ze by si si vytrenil pala a daval kazdemu IK, lebo o tom PVP je. Tak ako ho stale prezentujes ze je to o prskoch a fer dueloch ale ked ta napadne prsk, panika a pribehne destro, ty para a je na svete IK ... to je to zabazne PVP o ktorom stale tak snis? Hej, len v tom prípade, ked ty nezomieraš inak je na fore post.
Strigwyr
Dark Elegizer
Dark Elegizer
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Strigwyr »

Mihal píše:Strigwire:
3) ma možnosť kopnuť aj s 5 int. a nemusi odmorf ;)
4) isty vamp tym hidingom utiekol 5 prskom ... a kazdy char je slaby v mass PVP i mag i war ... podla mna strasne slaby argument. A ten tempest hovoris len preto, lebo ich mas 7 (mozno uz viac) a preto by si bol asi jediny, kto by ho nosil a mal tak jediny vyhodu?
3 - mi chces povedat ze PK moze kopat k rakve? a ano aj pk patria k hre to by si mohol vediet :)
4 - mi povedz meno toho vampa, a dnes si mozme skusit len 2v1 kedze utiekol 5tim... ja pojdem maga a vezmem si partaka, ci uz destra alebo pala/prska to je jedno...
keby bol ten wamp aspon trochu dobry tak by sa aspon trochu hral v pvp... ale vamp v pvp 0 bodov.

Dobre ale, podme sa dostat k trochu normalnej diskusii. Destro ci uz v PVP tak aj v PVM je totalne najcastejsie pouzivana postava(kategoria DMG do ktorej zapadaju vsetci warovia, paladinovia, ostro, gangrel a brujah)... preco asi... a proste dal som navrhy na balance. daj tvoje navrhy, a pokial si myslis ze je vsetko v poriadku vybalancovane tak nemas pravdu...
Tymto nechcem povedat ze je destro prilis silny, ale ostatne chary by potrebovali vylepsit ...

A mihal hovorim specialne o "tvojom" "vasom" striedani charov: guilda MG co som teraz pozeral stranky - pouzili ste 107 charakterov a z nich 5x ostrostrelcov... Destroyerov ste pouzili 21x... V pvp taktiez destrovia a ziadny ostro... takze, kde je pravda? ak mi niekto dokaze a podrobne vysvetli preco je to spravne nastavene tak uz nikdy nenapisem ziadny topik.

Mihal
Paper Elemental
Paper Elemental
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Mihal »

Som zvedavy či dodržiš slovo :D

Takže chcem hned napadnuť tvoje štatistiky pretože su absolutne irelevantne. Moje vypravy su väčšinou tie, ktore prskam ale aj to nie vždy ... Takže štatistika sa neda spravne vypracovať.
Prečo sa najčastejšie použiva destro? Pretože destra dokaže hrať každy a vo vyprave sa nestrati a nema moc čo pokaziť. Nepotrebuješ aby ten hrač zvladal xy veci, stači ak vie klikať na target a posluchať čo ma robiť. Preto je to super postava, ako hrača zobrať do dungu a nechať ho učiť sa skusenosťami. A preto ma väčšina hračov aj warov (destrov) lebo aj ked nevedia super hrať, do dungu sa dostanu, lebo ten dmg sa nestrati a zbieraju skusenosti a zažitky. Kto so mnou nesuhlasi?
A teraz sa vratim k tvojmu zaveru, a ked irelevantnemu, že zo 107 bolo 21x destro. Lebo ak je viac ludi na dung, neberu sa 3 prskovia alebo 3 clerovia (nudia sa tam a zavadzaju si) ale bere sa dmg, nech ten dung ide rychlejšie. A niektorí hráči majú len jednu postavu ako dmg a to väčšinou destra. A ked je zostava a pridu iní, že chcú ist dung, môžu zobrať aký char chcú takze sa stáva, že zoberú destra. Dava to zmysel?

Postavy su vybalancovane. Nemôžeš chcieť, aby sa teraz každy char približil k destrovi lebo tym vlastne oslabis destra. Kazdy char ma svoje výhody a bonusy. Ostro okrem slušneho dmg ma healing, klamaky, sumy, stealth ... Paladin boosty, heal ... Vamp ability, kuzla, nenaročnosť equipu, dmg ... Destro silny dmg ale nema hiding, stealth, RESS. Ak chceš aby všetky postavy mali dmg ako destro, tak destro bude chudak a ostatne chary budu overboost.
Kesemot
Paper Elemental
Paper Elemental
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Kesemot »

Nemas pravdu mihal. Destrov sa nebere najviac do dungu preto, lebo ho vie hrat kazdy, hocijakeho wara vie hrat kazdy, ale preto lebo cim viac destrov, tym rychlejsi priebeh vypravy. Pretoze u guarda/wh je ta dmg fakt slaba. Ano je to uzasne, ze ten guard si pri krizovke moze hidnut, a resnut wandkou. Statisticky, kolkokrat ti taka situacia v dungu nastala?
Imma keep it real with ya.
Casho (Scorp (Scorponok, Antagonist, La Muerte, Jack The Lad, Talnir, Percival, Saraqael, La Perra Loca, Annihilation))
Mihal
Paper Elemental
Paper Elemental
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Mihal »

Kesemot píše:Nemas pravdu mihal. Destrov sa nebere najviac do dungu preto, lebo ho vie hrat kazdy, hocijakeho wara vie hrat kazdy, ale preto lebo cim viac destrov, tym rychlejsi priebeh vypravy. Pretoze u guarda/wh je ta dmg fakt slaba. Ano je to uzasne, ze ten guard si pri krizovke moze hidnut, a resnut wandkou. Statisticky, kolkokrat ti taka situacia v dungu nastala?
Hrat wara a hrat wara je velky rozdiel ;). Neviem či žiješ v bubline alebo to porovnavas so sebou ...
Guardian aj WH maju v niektorych situaciach vacsi dmg ako destro ;), takze nemas uplnu pravdu.
Prepač, nerobim si statistiky (na to su tu iny machri) ale rad balancujem riziko, uzitok a ine faktory ...
Kesemot
Paper Elemental
Paper Elemental
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Kesemot »

JJ, mas v pravdu, v NIEKTORYCH situaciach. Takze to dava zmysel zobrat toho guardiana na tych 10 percent, a nezobrat destra na dalsich 90 ...
Casho (Scorp (Scorponok, Antagonist, La Muerte, Jack The Lad, Talnir, Percival, Saraqael, La Perra Loca, Annihilation))
Mihal
Paper Elemental
Paper Elemental
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Mihal »

Kesemot píše:JJ, mas v pravdu, v NIEKTORYCH situaciach. Takze to dava zmysel zobrat toho guardiana na tych 10 percent, a nezobrat destra na dalsich 90 ...
Neviem ako si prišiel na dane čisla ale snad tak dobre ako strigwire ...
Destro ma stabilny dmg zatialco WH a guardian kolisavy ... takze na vela dungov ma zmysel brat nedestrov ... a v niektorych ma WH vacsi dmg ako 3x destro ... len to su tie vase skatulky kde destro je jediny dmg a najlepsi ... strategicko-takticke myslenie absentuje ...
Kesemot
Paper Elemental
Paper Elemental
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Kesemot »

Mihal o5 si spravil tu chybu...
Shadowsong
Death Litographer
Death Litographer
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Shadowsong »

je to jednoduche. drviva vacsina ludi je zvyknuta hrat target next, attack last, a robit chvostik magovi. v tomto style sa hra v zostave mag, klerik ktory ho drzi nazive, klerik pre mlaticky a kopa destrov ktory neslapu pasce a maju top true ulti dmg a nosia jednu zbran na vsetko. pripadne sa da strpiet nejaky ten ranger, sak nenechame v dungu musta tj mamon. pri tejto kratkozrakej taktike sa da prejst vsetko. hpcka mobom vo vacsine pripadov klesaju celkom pekne a ak je dobry mag, tak s prechadzanim nieje problem.
hra ma vsak aj ine aspekty ako vykalkulovat dmg, poslat mlaticky co neslapu pasce dopredu pomlatit co sa da a potom ich pretiahnut do dalsej miestnosti. kto to vie a kto vie plne vyuzit schopnosti inych postav, ten si vie ten dungeon prejst rovnako ako skupina prva, len mozno si uzije viac zabavy, sebarealizacie, viac si zahra a nema tu hru taku linearnu.
how to play gangrel:
bind greater blood to every key on keyboard
roll your face over the keyboard
...
???
profit
Nagash
True frakce
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Nagash »

Já nemocný Marlboro, kuřák první třídy jsem běhal teutona, bylo to super, ale vždy jsem dojel na In many.
Proto souhlasim s tim teutonem, ale zbytek je asi vazne prehnanej.
Nagash, Zydar, Bloodthirster, Marlboro, Smoker, Asfix (Amonthia)
Kdo ovlada minulost, ovlada i budoucnost. J.Orwel (1984)
Odpovědět