Vampire

Odpovědět
Mihal
Paper Elemental
Paper Elemental
Kontaktovat uživatele:

Re: Vampire

Příspěvek od Mihal »

Strigwyr píše:Prerozdelenie morfov pre gangrela?
myslim ze by to bolo potreba (a mam uz daco odohrate za gangrela pre rejpalov :) )
nechcem byť zly, ale dačo odohrate je 3x vybite HB?
Pamatam si obdobie, kedy si nadaval na velky dmg, ze to kazi PVP, ... teraz ked ma nieco menší dmg chceš tomu pridavat a potom budes plakat znova ze je to moc silne a ze treba posilnit toto a potom toto a zas to je slabe tak aj to posilnit ... nakoniec skoncime, ze hrači budu moct pouzivat .kill ...
Morf z krystalu je slabsí (niekto hovoril, ze na urovni +7 zbrane) ale zas je relativne lacny ... Nevidim dôvod to menit, v najhorsom prípade pridat este jeden ktory bude stat povedzme 5 nabiti, bude zrat aj nabitia z kade na imunku a jeho dmg bude na urovni +9 zbrane + poprípade hodit si imunku za 10 nabiti z kade na imunku ...

Tie luxusnejšie stone morfy ak myslis pre ostatné klany (brujah a tremere) tak určite neposilnovať. Gangrel je morfovaci typ a v humanovi je slaby. Tremere a brujah zas naopak takze by nebolo moc fer zvyhodnovať tieto klany a robit ich silnym v oboch typoch. Ak si to myslel aj pre gangrela, tak potom mozes svoje posty hned zmazať, lebo o gangrelovi nevieš nič ;)

Tento post vznikol predpokladam z toho, že si si začal trenit gangrela a okamzite začal lobing, čo je pre teba uplne tipické :).
Strigwyr
Dark Elegizer
Dark Elegizer
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Strigwyr »

Mihalko ja nepotrebujem mat ani odohrate za gangrela a stejne ho budem vediet hrat aj lepsie ako ty :)

Klanove morfy aky si ty mudry keby boli lacne a uzitocne by ich niekto morfoval ale nemorfuje to nikto. Teraz je situacia ze kazdy aj nb vamp je stone garga..
Preto urobit rozumnejsi system morfovania.

Luxusnejsimi stone morfami som nemyslel ich posilenie ale poriadne zdrazenie aby to nemal kazdy stale morfnute tak na 30-40 nabiti...

Top morfy posilit vzhladom na ich cenu oproti stoune a vela ludi tvrdilo aj tvrdi a je to tak ze tam ziadny rozdiel nie je aspon nie citelny...

Takze mihalko uz vsetci vieme ze by si si rad morfoval poriadne silny stone morf zalacno takze by sa to malo priskrtit a dakujem ze ma tak hejtujes ze som ta popravil o topko :) tesi ma to stale
PVP - http://www.fire.websnadno.cz
PVM - http://www.egolego.weblahko.sk

( Firestorm / Icestorm / Cherry Kisska /// Strigwyr / Agrael / Ego / Nelly Wayne / Raid Trooper )
Shadowsong
Death Litographer
Death Litographer
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Shadowsong »

ja by som gangrelovi nic nedaval je to preboostena kuricka :-D
od hraca kt toho vampa vie hrat lepsie ako vy dvaja dokopy.

spravit stone morf vzacnejsi a klanove morfy atraktivnejsie? ok.
urobit z klanovych morfov stone morf a zo stone morfu top morf? to asi n.
how to play gangrel:
bind greater blood to every key on keyboard
roll your face over the keyboard
...
???
profit
Mihal
Paper Elemental
Paper Elemental
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Mihal »

Strigwyr píše:Mihalko ja nepotrebujem mat ani odohrate za gangrela a stejne ho budem vediet hrat aj lepsie ako ty :)
Mne je uplne jedno, či vieš hrať lepšie ako ja, kludne vedz, ja si nepotrebujem dokazovať nič a už vôbec nie tebe ;). Ale aspon vidiet z tohoto postu aky si narcis a egocentrik ;).
Klanove morfy aky si ty mudry keby boli lacne a uzitocne by ich niekto morfoval ale nemorfuje to nikto. Teraz je situacia ze kazdy aj nb vamp je stone garga.. Preto urobit rozumnejsi system morfovania.
Klanove morfy nikto nemorfuje lebo vsetci su rozmaznany a su slabsie. Ak mam na lepsí morf tak morfnem ten a ked nemam alebo nepotrebujem tak morfujem klanovy ... Tak ako kazdy war nosi +9 lebo ju ma tak kazdy vamp morfuje stona ak ma a moze ... logicke, nie?
A čo je na tom, ze je kazdy stone? ten quest nie je tazky takze predpokladam ze nie je zamer aby to mali len 3 ludia na serveri. A aj kazdy nb plech ma +17 zbran. Takze odteraz budu moct ludia nosit +9 zbrane len top hrači?
Rozumnejší system morfovania, ze urobiš z klanovych morfov niečo podobne ako stone? Aky ma potom zmysel veta "Teraz je situacia ze kazdy aj nb vamp je stone garga"?
Top morfy posilit vzhladom na ich cenu oproti stoune a vela ludi tvrdilo aj tvrdi a je to tak ze tam ziadny rozdiel nie je aspon nie citelny...
Podla mna top morf je urobeny dobre a lepsi ako stona. Ma svoje vyhody a je relativne lacny ... To čo ludia tvrdia nemusi byť vždy pravda, hlavne ked hraju toho gangrela tak dobre ako ty ;). Príklad: 44,4% ludí tvrdí, že Robo F. nekradne ale nie je to tak ...

Takze mihalko uz vsetci vieme ze by si si rad morfoval poriadne silny stone morf zalacno takze by sa to malo priskrtit a dakujem ze ma tak hejtujes ze som ta popravil o topko :) tesi ma to stale
Vamp nie je moj hlavny char a cena ma netrapi, ja neumieram za toho stona a mam nabiti dost ... a az tak silny nieje, jeho oslabenie je poznat ked vies aky bol kedysi a aky je teraz ;).
Som rad, že ti k štastiu chyba tak malo a vydrzi to cele roky. Aspon budes mat dobre historky pre deti :D ... Mne to zily netrha (dokonca som na to aj zabudol a prestal som pocitat kolko topiek som stratil) ale ak chceš, budem sa robit že hej :)
Raxik
Elder Letter
Elder Letter
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Raxik »

myslim ze by to bolo potreba (a mam uz daco odohrate za gangrela pre rejpalov :) )

1. podla vasich slov chcete urobit stone morf unikatnejsi s cim suhlasim aby ho nemal kazdy druhy...
- problem je v tom, ze naozaj su ostatne morfy nepouzitelne, preto sa hra bud stone/top alebo sii niekto vezme destra...

moj navrh:
- urobit pouzitelnejsie klan morfy...

* zrusit potrebu morfu cez zranie famy a nabijanie krystalu cez gangrelovu kad
* utocny a obranny morf (so zachovanim vyberu impa/gargy) spravit podmienku zrania cisto horizitov (gangrelov krystal by sa nabijal len cez horizity a ktomu moznost kopania horizitov v morfe), 1 nabitie = 1 low horizit, 4 nabitia = 1x high horizit, morf do utocneho morfu = krystal by zozral 8 nabiti, do obrannych neviem posudit.
* Fire imunita pre vsetky druhy morfov s tym, ze by sa musela pouzivat kad s Temnym Elixirom - 4-5-10(podla morfu?) nabiti pre zapnutie fire imunky, s moznostou vypinania? = tzn mozte morfovat dmg/def morf za cenu horizitov ktore si kupite ale pokial chcete k nim aj fire imunitu musite dungovat co je hratelne... netreba ju vsade zapinat...

- urobit luxusnejsie stone morfy

*morf do stona by dajme tomu okrem rovnakych statov dal +5% bojoviek a +5 str
*cena morfnutia stone gargy - 20-30 nabiti zo stone krystalu (nebolo by uz potrebne zapinat fire imunitu, bola by automaticka ako teraz)
*cena morfnutia stone impa - 30-40 nabiti zo stone krystalu + automaticka fire imunka (vzhladom na to ze bude asi silnejsi + zrychlovatko)

takto by sa hned dalo hrat kludne s klanovymi morfami a len luxusnejsi ludia by si mohli dovolit morfnut stone a hned by nebol co vamp to stouna...

- najluxusnejsie TOP morfy -

*tak ako teraz klasika z 1 top casti (moznost 10x morfnut)- 130% bojovky, +10 str +10 ar.
*morf cez kompletne topko krystalu (moznost 100x morfnut)- 140% bojovky, +20 str, +20 ar, vyssia dmg, kuzla navyse

-vypnutie top morfu by vratilo komplet nabitia?

2. trochu bug offtopik
- dneska som si s lordom prisiel do cechu, kupil nabitia do gangrelovej knihy 10 nabiti, 2x som poklikal a wtf co sa stalo - famu som mal zrazu 4500 a karmu o 1000 mensiu a ani fame deed mi nevyplulo...
pisal som aj page(aj na icq) a fakt nechapem co sa to stalo... nechcem spamovat znova icq/page ale som zufaly z toho tak prosim nejaku radu/riesenie/odpoved, dakujem.
Opet stygtrotlovina :)))...vlastne uz standart od PvP hrace ktery se snazi rozumovat ohledne PvM :))))...
Sikulka
Paper Elemental
Paper Elemental
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Sikulka »

1. podla vasich slov chcete urobit stone morf unikatnejsi s cim suhlasim aby ho nemal kazdy druhy...
- problem je v tom, ze naozaj su ostatne morfy nepouzitelne, preto sa hra bud stone/top alebo sii niekto vezme destra...
Strigwyr píše: kto otazka?
[/quote="Strigwyr"]
moj navrh:
- urobit pouzitelnejsie klan morfy...

* zrusit potrebu morfu cez zranie famy a nabijanie krystalu cez gangrelovu kad
* utocny a obranny morf (so zachovanim vyberu impa/gargy) spravit podmienku zrania cisto horizitov (gangrelov krystal by sa nabijal len cez horizity a ktomu moznost kopania horizitov v morfe), 1 nabitie = 1 low horizit, 4 nabitia = 1x high horizit, morf do utocneho morfu = krystal by zozral 8 nabiti, do obrannych neviem posudit.
* Fire imunita pre vsetky druhy morfov s tym, ze by sa musela pouzivat kad s Temnym Elixirom - 4-5-10(podla morfu?) nabiti pre zapnutie fire imunky, s moznostou vypinania? = tzn mozte morfovat dmg/def morf za cenu horizitov ktore si kupite ale pokial chcete k nim aj fire imunitu musite dungovat co je hratelne... netreba ju vsade zapinat...

- urobit luxusnejsie stone morfy

*morf do stona by dajme tomu okrem rovnakych statov dal +5% bojoviek a +5 str
*cena morfnutia stone gargy - 20-30 nabiti zo stone krystalu (nebolo by uz potrebne zapinat fire imunitu, bola by automaticka ako teraz)
*cena morfnutia stone impa - 30-40 nabiti zo stone krystalu + automaticka fire imunka (vzhladom na to ze bude asi silnejsi + zrychlovatko)

takto by sa hned dalo hrat kludne s klanovymi morfami a len luxusnejsi ludia by si mohli dovolit morfnut stone a hned by nebol co vamp to stouna...

- najluxusnejsie TOP morfy -

*tak ako teraz klasika z 1 top casti (moznost 10x morfnut)- 130% bojovky, +10 str +10 ar.
*morf cez kompletne topko krystalu (moznost 100x morfnut)- 140% bojovky, +20 str, +20 ar, vyssia dmg, kuzla navyse

-vypnutie top morfu by vratilo komplet nabitia?

2. trochu bug offtopik
- dneska som si s lordom prisiel do cechu, kupil nabitia do gangrelovej knihy 10 nabiti, 2x som poklikal a wtf co sa stalo - famu som mal zrazu 4500 a karmu o 1000 mensiu a ani fame deed mi nevyplulo...
pisal som aj page(aj na icq) a fakt nechapem co sa to stalo... nechcem spamovat znova icq/page ale som zufaly z toho tak prosim nejaku radu/riesenie/odpoved, dakujem.
nemam to chut komentovat cele ale:

- klanovy morf je v zasade slaby morfuje ho clovek kto nema naharvene/ nevie si to udrzat
- stone za 20-40 morfou uf stigtlama kokotina ako traky su npc ktore ti daju ik nec mas kolkokolvek hp/AR (tedt na psovy /vampovy)

takze jedina vec co sa z toho da vziat je ze chcelo by to silnejsie klanove morfy ale!!!! chce to cloveka ktory pozna dobre vampa a vybalancuje to nechce to trubku ala ... ktora k klanovemu prida 5hp a bude to prd ako ted a nechce to stigira ktory tomu prida pomali invul ...
Shadowsong
Death Litographer
Death Litographer
Kontaktovat uživatele:

otazka je cim zatraktivnit klanove morfy?
how to play gangrel:
...
???
profit
Wallace
Pencil Master
Pencil Master
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Wallace »

nicim, to mas jako se zbranema , mas jich xy a pouzivas jen 3 druhy ....
erunno
Pencil Master
Pencil Master

Příspěvek od erunno »

Vím že už to tady několikrat bylo ale přesto mi to nedá....

Horizyt - když nabijíte klanový krystal nebo morfujete stona zbude v krystalu zbyteček kterej už prostě akorát můžete vyhodit - nešlo by upravit NPC na nabijení klanových krystalu (mám tremera) aby bral nabiti z více horizytu pokud v tom jednou neni pozadovanej pocet? (low 4, med 2, high 1). Prosím zamyslete se nad tím.
Ciatronic
Paper Elemental
Paper Elemental
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Ciatronic »

erunno píše:Vím že už to tady několikrat bylo ale přesto mi to nedá....

Horizyt - když nabijíte klanový krystal nebo morfujete stona zbude v krystalu zbyteček kterej už prostě akorát můžete vyhodit - nešlo by upravit NPC na nabijení klanových krystalu (mám tremera) aby bral nabiti z více horizytu pokud v tom jednou neni pozadovanej pocet? (low 4, med 2, high 1). Prosím zamyslete se nad tím.
už se tu o tom dikutovalo a nejde to nastavit
Ciatronic
Paper Elemental
Paper Elemental
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Ciatronic »

Shadowsong píše:otazka je cim zatraktivnit klanove morfy?

no já by sem zatraktivnění klanových morfů viděl jednoduše zrušil by sem žraní fame při morfnutí dal by sem tam spíš žraní karmy to se pro vampa hodí víc a pak by sem k tomu dal aby se využila třeba ta hell essence co je skoro k ničemu že by se přez ni dal nabíjet nějaký item který by fungoval něco jak u medvěda když už je v klanovým morfu vzalo by mu to karmu do mínusu a přidalo mu to nějakou abilitu na určitou dobu třeba 5-10 minut
erunno
Pencil Master
Pencil Master

Příspěvek od erunno »

Ciatronic píše: už se tu o tom dikutovalo a nejde to nastavit
Jsou další možnosti "šperkovnice", upravit výrobu horzitu aby šel vyrábět Low pouze s 8nabitíma - medium s 6ti, Hight nechat na té náhodě jako teď.
Ocroc

Příspěvek od Ocroc »

Po resyncu:

Kód: Vybrat vše

- Gangrel Klan - žraní fame u klanových morphů změněna na karmu
- Gangrel Klan - High útočným morphům zvýšena DMG
- Gangrel Klan - Fame deed bere nabití spánku při použití, pokud hráč už nemá, tak bere 500 karmy
Xorine
Orc Writer
Orc Writer
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Xorine »

Jinak pro ty co nevedi co s horizyty pres ktere uz nejde nabijet klanovy/morfovat stone morf... mate moznost je hazet do upirske charity - NB upiri je urcite zuzitkuji.
Shadowsong
Death Litographer
Death Litographer
Kontaktovat uživatele:

jedna vec mi robi trosku vrasky: ak mi mystik bude brat silu spanku pri nasadeni, predpokladam ze mi ju to bude brat aj pri ressnuti s mystikom v ruke. vzhladom na pocet rk ktore za vampa dostavam sa bojim ze po par smrtiach mystik nenasadim :/
how to play gangrel:
...
???
profit
Strigwyr
Dark Elegizer
Dark Elegizer
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Strigwyr »

Neslo by gangrelovi povolit GC potiony? kedze moze bandit poison a dostat VANko od klera... je to neskutocne peklo hrat cely dung v haluskach :| (keby mali haldy aspon 30s timer, ale 10 minut snad.. uff)

( Firestorm / Icestorm / Cherry Kisska /// Strigwyr / Agrael / Ego / Nelly Wayne / Raid Trooper )
Acarus

Příspěvek od Acarus »

a proc by nemohl pit clovek krev trebas a zrat bandy ?
Strigwyr
Dark Elegizer
Dark Elegizer
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Strigwyr »

Acarus píše:a proc by nemohl pit clovek krev trebas a zrat bandy ?
No pravda no ked to vezmes z takehoto hladiska. Len tu si myslim ze ide o to, ze Vamp ma ako s healit (GB, nie GH), kler sa ma moznost bandit IVM aj bandami, taky nekro nie... kazdy char ma moznost sa healit pripadne zbavit poiznu, a tu kazdy char ma moznost sa vyliecit z halusiek ale gangrel nema no :) je to strasne sadisticke tie halucinacie... Keby sa komplet zrusili myslim ze by nikomu nechybali :) fakt vcera ma hodinu v dungu z toho bolela hlava co som nic nevidel je to katastrofa... a myslim ze to nie je ani nejaky extra saport :)

King
Pencil Master
Pencil Master
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od King »

Strigwyr píše:
Acarus píše:a proc by nemohl pit clovek krev trebas a zrat bandy ?
No pravda no ked to vezmes z takehoto hladiska. Len tu si myslim ze ide o to, ze Vamp ma ako s healit (GB, nie GH), kler sa ma moznost bandit IVM aj bandami, taky nekro nie... kazdy char ma moznost sa healit pripadne zbavit poiznu, a tu kazdy char ma moznost sa vyliecit z halusiek ale gangrel nema no :) je to strasne sadisticke tie halucinacie... Keby sa komplet zrusili myslim ze by nikomu nechybali :) fakt vcera ma hodinu v dungu z toho bolela hlava co som nic nevidel je to katastrofa... a myslim ze to nie je ani nejaky extra saport :)
tak nehrej vampa
Hunter:Ač jsem z toho celý nesvůj, tak se asi nedá nic dělat. Musím s The Estimable Kapr souhlasit.
Acarus:Ač jsem z toho celý nesvůj, tak se asi nedá nic dělat. Musím s The Estimable Kapr souhlasit.
Strigwyr
Dark Elegizer
Dark Elegizer
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Strigwyr »

King píše:tak nehrej vampa
chcem hrat vampa, akurat nie v non-stop haluskach...

Odpovědět