Fame systém (test)
Re: Fame systém (test)
Nápad na stížení Lorda je rozhodně v pořádku, pokud se upraví i všechny itemy, povolání a ability, které na fame závisí. Ale jinak se shoduji s Razielem, to že by fame klesala jen tak sama od sebe mi příjde ujeté.
- Dudek
- Undead Scriber
- Kontaktovat uživatele:
ale jo, to neni spatnej napad, takovi ti lordcrafti na truhu aspon nebudou. nekteri jsou lordi uz nekolik let protozenevytahli paty z GZ, respektive z trhu, presne na ne to je podle me opatreni, i když je pravda, že zrovna s craftem je to asi opruz sbirat fame, i když na to ted ma specky aby chodil do dungů.
Já neříkám nic, ale na moje slova dojde...
Kdo jinému jámu kopá, je u něho na brigádě...
Kdo jinému jámu kopá, je u něho na brigádě...
pokial sa prenastavi fame zavislost na vsetkych veciach tak by to mohlo ist... ale stale sa mi zda ze je zatym viac nez len kozmeticka uprava...
nechcem byt nejak OT ale:
1. Nedalo by sa vratit prelievanie famy na povodnych 10% v pvp? dalo sa to na 5% udajne kvoli tomu ze sa fama prelievala ale teraz vzhladom na zavislost karmy sa uz neprelieva... myslim ze uz nie je dovod to nevratit na tych 10%... (V pvp sa umiera tak ako v PVM, mozno aj castejsie okrem nejakych RK party... stale su ludia v pvp vyzmykany od famy a jediny prisun famy bol z reward gaty ...)
2. Kamenovky a ich zavislost na fame - nie je to moc dobre v sucasnom stave... kolko krat sa stalo, ze v PVM mate RK party, chcete si lightshieldou nahodit efekt a ani 1 z 20 nedate bo nemate famu... Takisto aj v pvp ked ma niekto na kamenovku nech je "nonfame" ... doplacaju na to najviac paladinovia ktory su bez 9k+ famy odpad bo nedavaju efekty... (A nevravim ani to, ze pokial niekoho zabije efekt z kamenovky, majitelovi sa neprirata fama...)
nechcem byt nejak OT ale:
1. Nedalo by sa vratit prelievanie famy na povodnych 10% v pvp? dalo sa to na 5% udajne kvoli tomu ze sa fama prelievala ale teraz vzhladom na zavislost karmy sa uz neprelieva... myslim ze uz nie je dovod to nevratit na tych 10%... (V pvp sa umiera tak ako v PVM, mozno aj castejsie okrem nejakych RK party... stale su ludia v pvp vyzmykany od famy a jediny prisun famy bol z reward gaty ...)
2. Kamenovky a ich zavislost na fame - nie je to moc dobre v sucasnom stave... kolko krat sa stalo, ze v PVM mate RK party, chcete si lightshieldou nahodit efekt a ani 1 z 20 nedate bo nemate famu... Takisto aj v pvp ked ma niekto na kamenovku nech je "nonfame" ... doplacaju na to najviac paladinovia ktory su bez 9k+ famy odpad bo nedavaju efekty... (A nevravim ani to, ze pokial niekoho zabije efekt z kamenovky, majitelovi sa neprirata fama...)
PVP - http://www.fire.websnadno.cz
PVM - http://www.egolego.weblahko.sk
( Firestorm / Icestorm / Cherry Kisska /// Strigwyr / Agrael / Ego / Nelly Wayne / Raid Trooper )
PVM - http://www.egolego.weblahko.sk
( Firestorm / Icestorm / Cherry Kisska /// Strigwyr / Agrael / Ego / Nelly Wayne / Raid Trooper )
- Sir Artuhr
- Trhovec
- Kontaktovat uživatele:
Nejak mi unika podstata tehle zmeny pokud se stejne upravi narocnost jednotlivych itemu dle fame smerem dolu.
A ne zcela dobre asi chapu ze ucelem ma byt kosmeticka zmena, ale zase se ptam proc? To uz je ta okurkova sezona az tak intenzivni, ze nekdo resi kdo ma a kdo nema pred jmenem LORD? A jak ho ziskal?
A automaticky ubyvani fame se mi uz vubec nelibi. Ja jsem rad se svoji intenzitou umirani, ze na Lorda obcas dosahnu a pak mi chvili zustane. A to ze lidi loguji postavy na mass kvestu aby je nalordili mi pripada vcelku normalni situace uz po leta. Sam to tak delam. Je to jeden ze zpusobu jak nabrat fame, nehlede na to ze mass kvesty nejsou zase tolik casto, aby to mohli lidi casto zneuzivat.
A ne zcela dobre asi chapu ze ucelem ma byt kosmeticka zmena, ale zase se ptam proc? To uz je ta okurkova sezona az tak intenzivni, ze nekdo resi kdo ma a kdo nema pred jmenem LORD? A jak ho ziskal?
A automaticky ubyvani fame se mi uz vubec nelibi. Ja jsem rad se svoji intenzitou umirani, ze na Lorda obcas dosahnu a pak mi chvili zustane. A to ze lidi loguji postavy na mass kvestu aby je nalordili mi pripada vcelku normalni situace uz po leta. Sam to tak delam. Je to jeden ze zpusobu jak nabrat fame, nehlede na to ze mass kvesty nejsou zase tolik casto, aby to mohli lidi casto zneuzivat.
Naposledy upravil(a) Sir Artuhr dne 01.08.2013 16:05:23, celkem upraveno 1 x.
- Sir Artuhr
- Trhovec
- Kontaktovat uživatele:
To sice jsou. Ale pravdepodobnost ze hodi efekt je podle meho vypozorovani zavisla na vysi fame. Ono sice kamenovku nasadis s 49 Fame. Ale efekt to nehodi jak je rok dlouhy. A kamenovky bez efektu jsou asi tak pouzitelny jako obyc iron zbran.Acarus píše:kamenovky jsou no fame zbrane ...
Naposledy upravil(a) Sir Artuhr dne 01.08.2013 16:05:53, celkem upraveno 1 x.
Nesouhlasím aby Fame klesala, přeci jen i když třeba nemám čas na dung a toho lorda jsemsi předtím udělal měl by mi zustat než zemřu a ne aby mi po několika dnech/týdnu makrování například již zmíněné alchemky přijdu o někdy dosti tvrdě vydřeného LORDA - to je podle mě opravdu střela vedle.
Když jde vážně jen o kosmetickou věc, tak si dovolím dát návrh,
nechat titul Lord/Lady pouze do PvP.
Fame system nechat tak jak je nebo když říkáte, že nelze nastavit od jaké hodnoty fame bude Lord. Tak nastavit strop pro famu 9779. A titul Lord/Lady se bude dostávat za 5 fragů v řadě bez smrti. Po smrti zase spadne.
Ale tuším, že to pro Gm zase až tak kosmetická věc nebude :p
nechat titul Lord/Lady pouze do PvP.
Fame system nechat tak jak je nebo když říkáte, že nelze nastavit od jaké hodnoty fame bude Lord. Tak nastavit strop pro famu 9779. A titul Lord/Lady se bude dostávat za 5 fragů v řadě bez smrti. Po smrti zase spadne.
Ale tuším, že to pro Gm zase až tak kosmetická věc nebude :p
[Hated]
- Helloween
- Pencil Master
- Kontaktovat uživatele:
Nějak mi taky uniká podstata zavedení tohoto nesmyslu. Jak už tu někdo psal, to už je vážně ta okurková sezóna tak hrozná? Nebo k tomu dostal ještě někdo úpal z toho nekonečnýho vedra a byl tak dlouho na slunku, že neví roupama co vymyslet?
Místo toho, aby se tu řešily daleko důležitější věci, tak se tu vymýšlejí fakt hovadiny....
S prominutím tohle mohlo napadnout fakt člověka, co se vyloženě nudí

Místo toho, aby se tu řešily daleko důležitější věci, tak se tu vymýšlejí fakt hovadiny....

S prominutím tohle mohlo napadnout fakt člověka, co se vyloženě nudí

- King
- Pencil Master
- Kontaktovat uživatele:
kdyby se radsi vyresili dalsi qeusty v sillehu ja vim je to prece jen dva roky co se meli v brzke dobe otevrit
Hunter:Ač jsem z toho celý nesvůj, tak se asi nedá nic dělat. Musím s The Estimable Kapr souhlasit.
Acarus:Ač jsem z toho celý nesvůj, tak se asi nedá nic dělat. Musím s The Estimable Kapr souhlasit.
Acarus:Ač jsem z toho celý nesvůj, tak se asi nedá nic dělat. Musím s The Estimable Kapr souhlasit.
Ono ale co to ve vysledku znamena? jedine to ze lord a lady ted nebude na kazdem kroku. vpodstate mi to je jedno famu neni problem nabrat a ani si po vetsinu casu udrzet.
Za dalsi jedina zmena ktera nastane bude ta, ze dmg ktere maji u +9 zbrani minimalni hodnotu 4,5k fame, budou muset mene umirat aby si ji udrzeli... pokud klesnou doplni to fame deedy
Vampu se to dle meho nedotkne vubec porad z toho velkeho dungu dostanou famu na morf do stone gargy a po 1 smrti musi dat fame deed
...
Takze ceho se tato zmena dotkne v hrani? vpodstate niceho.
Je ale celkem srandovni jak tady lidi bojujou za vec ktera nema absolutne vyznam
Nikde prece neni psano ze toho lorda uz nebude mozne ziskat normalnim mlacenim v dungu. akorat kdyz dojdete dung budete mit 8,5k fame pak si skocite napriklad ankh a sup je tam zase lord
Za dalsi jedina zmena ktera nastane bude ta, ze dmg ktere maji u +9 zbrani minimalni hodnotu 4,5k fame, budou muset mene umirat aby si ji udrzeli... pokud klesnou doplni to fame deedy
Vampu se to dle meho nedotkne vubec porad z toho velkeho dungu dostanou famu na morf do stone gargy a po 1 smrti musi dat fame deed

Je ale celkem srandovni jak tady lidi bojujou za vec ktera nema absolutne vyznam
Nikde prece neni psano ze toho lorda uz nebude mozne ziskat normalnim mlacenim v dungu. akorat kdyz dojdete dung budete mit 8,5k fame pak si skocite napriklad ankh a sup je tam zase lord
dobre shrnuto ...Arianna píše:Ono ale co to ve vysledku znamena? jedine to ze lord a lady ted nebude na kazdem kroku. vpodstate mi to je jedno famu neni problem nabrat a ani si po vetsinu casu udrzet.
Vampu se to dle meho nedotkne vubec porad z toho velkeho dungu dostanou famu na morf do stone gargy a po 1 smrti musi dat fame deed...
opravdu jedinej rozdil bude v tom ze clovek co bude mit 8.5K fame a pujde dung a hned na zacatku dungu umre bude v nevyhode oproti tomu co si nekde nabral fame/ udrzel si ji v dungu ... plechovky budou moci umrit o 2 smrti mene a nenabrat ani hlt famy a neunesou +9 ...
vampove co budou mit vyssi fame nez 8.5k z hrani a jsou sikovnejsi budou moci umrit 1x a morfnou stone i nadale.
Edit: prehodnocuji muj napad s mizenim fame, i kdyz si myslim, ze mirne nastaveni zrani famy mimo dungeon cca 20-50 famy za 24h ( coz je zabiti nekolika kostlivcu ) ( lognuteho casu )
neni nic dramatickeho a oddeli to jen proste ty co nikdy nikam nechodej.
pokud by se u vseho snizila narocnost o tech 1,5k fame
tak by tam byla spise vyhoda, nektere zbrane by sli nosit dele
at uz ze nez z lorda spadnes pod minimalni hranici, myslim ze clovek muze i vicekrat umrit (nechci to primo propocitavat, ale smrt na lordovi je -1k fame, smrt na 7000 fame je za -700)
jestli ty kamenovky pak hur davaji efekt tak by se to chtelo prenastavit take
mimochodem zrani fame jsem nekde kdysy take navrhoval a neproslo to tenkrat
pripadne by se mohli upravit fame deedy, ze nad danou hranici by davali mene fame, pr.: nad 8k fame by deed daval jen 500 fame
na nekterych questech by se mohla davat rewarda se strhavanim fame a karmy (pokud to jde) ale s lepsima itemama, na massquestu varovat predem, nebo vzdycky hazet 2 gate- hrac si vybere.
V dungeonech by to byla zajimava volba, projdes gate, dostanes elven log/stardust ci jine hodnotnejsi veci, ale strhne to fame a karmu az tak, ze hrac bude sedy/cerveny, a poustelo by to jen lidi s lordem nebo s nejakou hranici
tak by tam byla spise vyhoda, nektere zbrane by sli nosit dele
at uz ze nez z lorda spadnes pod minimalni hranici, myslim ze clovek muze i vicekrat umrit (nechci to primo propocitavat, ale smrt na lordovi je -1k fame, smrt na 7000 fame je za -700)
jestli ty kamenovky pak hur davaji efekt tak by se to chtelo prenastavit take
mimochodem zrani fame jsem nekde kdysy take navrhoval a neproslo to tenkrat
pripadne by se mohli upravit fame deedy, ze nad danou hranici by davali mene fame, pr.: nad 8k fame by deed daval jen 500 fame
na nekterych questech by se mohla davat rewarda se strhavanim fame a karmy (pokud to jde) ale s lepsima itemama, na massquestu varovat predem, nebo vzdycky hazet 2 gate- hrac si vybere.
V dungeonech by to byla zajimava volba, projdes gate, dostanes elven log/stardust ci jine hodnotnejsi veci, ale strhne to fame a karmu az tak, ze hrac bude sedy/cerveny, a poustelo by to jen lidi s lordem nebo s nejakou hranici
Taky platy dávaj víc AR když jseš Lord.
ale proc porad resite to, aby se snizila hranice obleceni +9 atd. tahle zmena na to vazne nebude mit zadny vliv. Budu se opakovat ale napisu to tedy jeste jednou Titul LORD/LADY ze sveta nezmizi akorat ho ted nebudete dostavat z reward dungeonu. shrnuto podtrzeno Dostane z rewardy famu na 8,5k a pak musite skocit jeste nejaky dungeon aby jste si doharvili famu na lordabalík píše:Taky platy dávaj víc AR když jseš Lord.
Takze vam porad ty platy budou davat vice ar s lordem, porad budete moct stejnekrat umrit do magicke hranice 4,5k fame na +9 zbrane.
Taktez zbrane z kamenu budou davat porad stejne efekty s tim lordem a to ze to dava mene efektu s 6k fame nez s 10k fame je i v soucasnem nastaveni.
- Shadowsong
- Death Litographer
- Kontaktovat uživatele:
ja by som kludne pridal aj ten stary baltov napad o shadow durabke kt by klesala v gz :p
how to play gangrel:
bind greater blood to every key on keyboard
roll your face over the keyboard
...
???
profit
bind greater blood to every key on keyboard
roll your face over the keyboard
...
???
profit
No myslím že kdyby to fungovalo takhle tak by to bylo dost na nic ten co celý dung neumřel tak by měl za odměnu dostat jako to že mu to veme 1,5k fame? to by byla super odměna za projití dungeonu beze smrti.Arianna píše: Dostane z rewardy famu na 8,5k a pak musite skocit jeste nejaky dungeon aby jste si doharvili famu na lorda
Naposledy upravil(a) Ciatronic dne 02.08.2013 10:27:48, celkem upraveno 1 x.
nic ti famu snizovat nebude ... pokud budes mit 7000fame a brana pridava 3000 tak vylezes z gate a budes mit 8.5K
pokdu budes mit 9999 fame tak vylezes a mas 9999 fame...
pokdu budes mit 9999 fame tak vylezes a mas 9999 fame...