MAPY lvl 1-2

Vaše nápady a návrhy
Strigwyr
Dark Elegizer
Dark Elegizer
Kontaktovat uživatele:

Re: MAPY lvl 1-2

Příspěvek od Strigwyr »

Bellzebub píše:
Shadowsong píše:nekonecne rozmaznany gangreli- world problems n.1 :roll:
Čemu se divíš, každý znás chce hrát tu svou postavu(povolání) s nejlepšími možnosti.

Gangrel je specka "morfovací" a při tom v morfu může jenom mlátit ... Míchat nejde, mystik vzít nejde, kopat poklady nejdou, hýbat s crystaly (jak v těle tak mimo něj) nejde i na pár questů jsem narazil které může vzít jen v humanovi a mohl bych ještě chvilku pokračovat... Nevim jestli to je úmysl nebo chybka nebo nedořešená myšlenka. Nikomu do hlavy nevidim a ani bych nechtěl. Nečekal bych, když si udělám morfovací specku že v morfu se připravím o tolik "radosti". Spíš bych čekal že nebudu potřebovat v humanovi běhat.
Nasledujuci prispevok nie je miereny proti gangrelom, len konstatovanie:

Vravis ze gangrel je chudak... ze nemoze mixovat atd... Netreba zabudnut, ze gangrelov ucel je DMG a nie nejaka multifunkcna masina, treba ho porovnat s war - destrom

1. Gangrel rozbije destra na stojak
2. Gangrelova vydrz je 2-3x vyssia na stojak ako destrova (obrovsky ar, fire imunita, obrovsky hid/stealth)
3. Gangrel ma DPS vyssi takmer do vsetkeho okrem par monstier s vysokym AR a do takych od ktorych treba odbiehat
4. EDIT : ospravedlnujem sa za neznalost :)

5. Ano sice dostane od GODa IK a treba zbierat po kazdej smrti krv... ale taktiez moze aspon v humanovi mixovat potiony kde war to nemoze... atd atd...

Len konstatujem tak prosim ziadny flame :)
Naposledy upravil(a) Strigwyr dne 08 črc 2013 15:33, celkem upraveno 1 x.
PVP - http://www.fire.websnadno.cz
PVM - http://www.egolego.weblahko.sk

( Firestorm / Icestorm / Cherry Kisska /// Strigwyr / Agrael / Ego / Nelly Wayne / Raid Trooper )
King
Pencil Master
Pencil Master
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od King »

Strigwyr píše:
4. Ked Gangrel od morfne, moze (za cenu 4 krvi) ressovat/PFkovat/BS so 75% Mgr, Ked da war dole brnko a zbran tiez moze ressovat a PFkovat? :)

sakra to je zajimave ze muj gangrel teda nemuze pf bs ....
Hunter:Ač jsem z toho celý nesvůj, tak se asi nedá nic dělat. Musím s The Estimable Kapr souhlasit.
Acarus:Ač jsem z toho celý nesvůj, tak se asi nedá nic dělat. Musím s The Estimable Kapr souhlasit.
Fedor
Walking Scribbler
Walking Scribbler
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Fedor »

treba nas to fire naučí
Mihal
Paper Elemental
Paper Elemental
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Mihal »

King píše:
Strigwyr píše:
4. Ked Gangrel od morfne, moze (za cenu 4 krvi) ressovat/PFkovat/BS so 75% Mgr, Ked da war dole brnko a zbran tiez moze ressovat a PFkovat? :)

sakra to je zajimave ze muj gangrel teda nemuze pf bs ....
:) nic si z toho nerob, to je tym ze nie si taky TOP ako EGO a nevieš veľa veci ale vlastne vieš všetko najlepšie.

Strigwire: za tu neznalost sa ospravedlnovat nemusis, my to o tebe vieme uz davno len ty si to nezistil. Napriklad som cital v tvojom PVP navode, ze destro moze golden medailon ... hmmm asi mas medzeru aj v povolani ktore vies hrat tak strasne TOP ;)
Strigwyr
Dark Elegizer
Dark Elegizer
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Strigwyr »

Mihal píše:Strigwire: za tu neznalost sa ospravedlnovat nemusis, my to o tebe vieme uz davno len ty si to nezistil. Napriklad som cital v tvojom PVP navode, ze destro moze golden medailon ... hmmm asi mas medzeru aj v povolani ktore vies hrat tak strasne TOP ;)
Profesional píše:3.4 - Ako hrat wara
War je momentalne killing machine, vdaka chainom a lavabomban ani nevraviet, hlavne destro.
Tu sa vyrazne lisi objem spotrebaku:
...
salat/medailon/chainy/klamaciky/makro na "all kill" self
1. Ako hrat wara =/= ako hrat iba destra - war mas aj guarda aj WH aj obyc wara, to by som do popisu napisal ako hrat destra, takze neboj viem co kto moze :)

2. Dakujem ze si tak porozne studoval moj navod/rady :) tesi ma to, takze viem ze som neminul cas nadarmo.
PVP - http://www.fire.websnadno.cz
PVM - http://www.egolego.weblahko.sk

( Firestorm / Icestorm / Cherry Kisska /// Strigwyr / Agrael / Ego / Nelly Wayne / Raid Trooper )
Mihal
Paper Elemental
Paper Elemental
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Mihal »

Nechcem ti kazit radost, ale ja som to cital az na poziadanie kamarata, lebo chcel vediet moj nazor na to ... resp. na teba ;). Okrem toho tam bolo myslim viac chyb ako len medailon ...
Joli
Misspelling Chicken
Misspelling Chicken
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Joli »

Mihal píše:Nechcem ti kazit radost, ale ja som to cital az na poziadanie kamarata, lebo chcel vediet moj nazor na to ... resp. na teba ;). Okrem toho tam bolo myslim viac chyb ako len medailon ...
Mihal ty si neskutocne otravny clovek :clap:

Teraz trosku k veci, nemyslim, ze by mal mat sham alebo gangrel moznost kopat mapy v morfe... Je mi jasne, ze by sa vam to pacilo, kedze za tieto chary by ste mali vybitu mapku bez najmensej namahy...
Raona
Pencil Master
Pencil Master
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Raona »

za vypustim jeden napad (nejspis do vetru)
na mapku by se dala pripoutat navnada (bud novy item, nebo nejaky nepouzitelny predelat na ni), treba nejaka kolecka

mohly by byt rozdelene na level, pripoutat by sla jen jedna navnada (RP - mapu potru krvi, prilaka to upiry)
navnada by mela bud presny, nebo nahodny ucinek, pri vykopani pokladu by vyskakali (misto klasickych potvor, nebo navic k nim, nebo sance na vyskoceni) potvory urcene z navnady, navnada by obsahovala potvory, ktere ma smysl zabijet/harvit

bud by sla navnada kraftit (radsi ne), nebo by byla pridana globalne do lootu monster, z lv 1 monster by padala navnada co lze pouzit na lv 1 mapky, z lv 9 monster na mapky lv 4 apod.

kdyby to bylo prilis vydelecne, mohlo by se nastavit, aby navnada i natrena mapa mela urcitou zivotnost - treba tyden
kdo nechodi mapky bude chtit prodat navnadu, kdyz se mu to nebude darit, musi jit s cenou dolu
natrena mapka se musi zajit - muze to byt prilezitost pro pk obihat pozice

pridat do navnadove potvory sanci na artefakt? klidne s vydrzi 2 dny nez se rozpadne, mohl by mit pred jmenem privlastek minor

natrena mapa by mohla mit odlisnou barvu, na kevelaru mely barevne mapy dle lvl a vypadalo to pekne a prehledne
Raona
Pencil Master
Pencil Master
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Raona »

tak jsem si zalozil 5. pytel na stity (1000+ stitu +1/+3/+5), prodat to nejde, porad zadna uprava, pritom navrhy uz byly
Acarus

Příspěvek od Acarus »

Raona píše:tak jsem si zalozil 5. pytel na stity (1000+ stitu +1/+3/+5), prodat to nejde, porad zadna uprava, pritom navrhy uz byly
Ne vsechno zbozi je stejne vzacne ... to ze je nastaven tak vysoky drop stitu a tedy jejich relativni cena je velmi nizka, je tak proste dano. Trebas prestanou padat uplne stity a pak jejich cena poroste.
erunno
Pencil Master
Pencil Master

Příspěvek od erunno »

Raona píše:tak jsem si zalozil 5. pytel na stity (1000+ stitu +1/+3/+5), prodat to nejde, porad zadna uprava, pritom navrhy uz byly
Já teda nevím ale 5 pytlů takových štítů to je diagnoza :) bez urážky. Prostě to tam nechávej vyhod to z truhly nebo to tam nechej.
Raona
Pencil Master
Pencil Master
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Raona »

Vyuziti to ma, ale minimalni, jsem z ekonomicke skoly a vyhodit to by bylo pro me plytvani, a moje vytrvalost a mozna u nekoho otravne pripominani si myslim casem zajisti, ze se zmena bude konat. Zacal jsem to hlasit od prvniho vyraznejsiho narustu aby se tu nedalo oponovat tim, ze ja tech stitu mam ted hromadu a zmena by se tykala pouze me.
Only Noob
Inkless
Inkless

Příspěvek od Only Noob »

Fedor píše:
+ nevim proč mi píše nějaký nový gm do správ že mam napomenutí za to co sem píšu já sem slušnej člověk nikoho tu neurážim a vy hned takhle...
Protože ještě neumí jailovat za afk? :pp
Odpovědět