špulku si schováš a později ji použiješ na výrobu vlasců a dalších věcí na které se dráty použivajíMartin píše:Mozem sa spytat, nejak som to tu nedohladal a mozno sa aj opakujem, ale co s itemom po vyrobeni velkej spulky dratu?

špulku si schováš a později ji použiješ na výrobu vlasců a dalších věcí na které se dráty použivajíMartin píše:Mozem sa spytat, nejak som to tu nedohladal a mozno sa aj opakujem, ale co s itemom po vyrobeni velkej spulky dratu?
Skladuje se tam větší počet materiálu teď si nejsem jistej jestli to váží méně, ale jistě se to dá prodat v jednom materiál deadu než po 800 logáchHarmer píše:zdravim chtel bych se jako zacinaci hrac zeptat naco je ten Material Deed diki za odpovedi
skladana battle axa alias hatchet ? nevidim duvod proc ne. napis mi na icq.balík píše:Nešlo by přidat craftovy skládanou sekeru?
Potom uz jen to kladivoAcarus píše:skladana battle axa alias hatchet ? nevidim duvod proc ne. napis mi na icq.balík píše:Nešlo by přidat craftovy skládanou sekeru?
ne taka postava existuje ? co robi?Persefona píše:zkoušeli jste vzít do dungu clera?
Ha, vskutu za to mohly regy, to mě nenapadlo ani náhodou. Moc díkyPersefona píše:Problém bejvá většinou v tom, že u sebe máš něco, co se používá na vaření něčeho jinýho, třeba gi ga regy. Když na to nepřišel ani kolega kterej vaří normálně, tak to bude asi v něčem jinym, ale pro všechny případy se podívej.
ak myslis do kolko to ide tak asi do ... ale mas tam sancu na rozpadnutie roby ako ked enchantujes + zbraneBreezeway píše:Jak moc se enchantovat craft roba