Tailoring
Moderátor: Caleb
Tailoring
Zdravim, chtěl jsem se zeptat jestii náhodou někdo nemáte script na tailoring. Měl jsem na yoku, které mi nefunguje supr script co dělal bandany a po X kusech je rozstříhal a furt dokola, super. Kdyby jste někdo měli něco podobného nebo ve finále cokoli, budu vděčný. Díky
Re: Tailoring
Existují tři zásadní situace, kdy muž nevratně ztrácí svoji čest:
Když kvůli své zbabělosti nepomůže napadenému, když kvůli svému chtíči podvede svou lásku a když kvůli své pohodlnosti nesplní slib daný dítěti..!
Bizon
Když kvůli své zbabělosti nepomůže napadenému, když kvůli svému chtíči podvede svou lásku a když kvůli své pohodlnosti nesplní slib daný dítěti..!
Bizon
Díky za tip ale tady mi zase nejdou hotkeye Stáhnu script, nakopíruju do pheny, zadám hotkey ze smoceho stránek a výsledek: Hotkey error: Method of name "craft_tail_bandana" not found. Co dělám špatně ?
edit: když jsem nakopíroval ten script tak se mi nic krom jména postavy a serveru neukazovalo na taskbaru. Když jsem ten script smazal zase se mi tam ukazuje vše ... Co je to za haluz ?
edit: když jsem nakopíroval ten script tak se mi nic krom jména postavy a serveru neukazovalo na taskbaru. Když jsem ten script smazal zase se mi tam ukazuje vše ... Co je to za haluz ?
To znamena, ze ten skript ma chyby... Takze sa neskompiluju ziadne skripty, takze ti nic nejde - a kedze veci na taskbare zobrazuje nejaky skript, tak nejde ani to
Díky, škoda že je to pro mě všechno španělská vesnice.... Asi zavzpomínám na staré časi a dodělám si crafta na assistovi
Vzpomen na dobu yoko a rozjed ho (mozna se te tyka tohle) http://www.ultima.smoce.net/kategorie/u ... ne/clanek/
Nebo napis tem kteri fungujici phoenix scripty maji/umi a kup
když na DP fórku žádáš o script napiš sem i script yokův, třeba ti to někdo přepíše ...
Pheme píše:Vzpomen na dobu yoko a rozjed ho (mozna se te tyka tohle) http://www.ultima.smoce.net/kategorie/u ... ne/clanek/
Věechno zase funguje jak má. Díky moc pánové, smoce aspol má muj obdiv