I tak se trakuje za PK

Pokec o všem možném (témata neaktivní po dobu delší než jeden měsíc budou mazána)
Acarus

Re: I tak se trakuje za PK

Příspěvek od Acarus »

Erik Nighelt píše:první vrána/sup:
pak člověk už i věří těm pomluvám, že kamarádi z kačerů si nemusí vysekávat prudiče a jen tak jim je odebrán, stejně jako se musí jistým veřejným činitelům hrozit, že stížnost pujde k triglavovi, aby se probral a trestal podle pravidel.. zkrátka dostali gm accounty, zapomněli na hráčství a hrají si na svém písečku, se svými pravidly a oblíbenci.. ale tak zatím budu věřit, že je to pomluva.. přeci jen bych si chtěl v září kliknout :)
ou pomluvy, na kazdem sprchu je pravdy, staci se optat. Neb za toto jsem zodpovednej ja, protoze sem tento precin, ktery byl zpusoben trestal ja. Dostali chlapci prudice, s tim ze po 2 mesicich jim ho klidne sundam, if no problem v inkriminovane dobe a neuslysim o nich.
Ano byl sem linej je prejmenovat na prase, whatever, a meli prudice. Nechtel sem jim jen snizit karmu protoze ta je v cuku letu zpet, dostali perma karmu a perma prudici opatreni na 2 mesice.
tot cele. a jsou te moji kamaradi, jako vy vsichni tady, protoze jinak bych nic pro Vas vsechny nedelal.
Balsamiko
Book Snake
Book Snake
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Balsamiko »

Nebylo to tak že prudiče jsi se mohl zbavit jen když sis ho vysekal? Nejsem si jistej, díky.
Erik Nighelt
Undead Scriber
Undead Scriber
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Erik Nighelt »

Acarus píše:
Erik Nighelt píše:první vrána/sup:
pak člověk už i věří těm pomluvám, že kamarádi z kačerů si nemusí vysekávat prudiče a jen tak jim je odebrán, stejně jako se musí jistým veřejným činitelům hrozit, že stížnost pujde k triglavovi, aby se probral a trestal podle pravidel.. zkrátka dostali gm accounty, zapomněli na hráčství a hrají si na svém písečku, se svými pravidly a oblíbenci.. ale tak zatím budu věřit, že je to pomluva.. přeci jen bych si chtěl v září kliknout :)
ou pomluvy, na kazdem sprchu je pravdy, staci se optat. Neb za toto jsem zodpovednej ja, protoze sem tento precin, ktery byl zpusoben trestal ja. Dostali chlapci prudice, s tim ze po 2 mesicich jim ho klidne sundam, if no problem v inkriminovane dobe a neuslysim o nich.
Ano byl sem linej je prejmenovat na prase, whatever, a meli prudice. Nechtel sem jim jen snizit karmu protoze ta je v cuku letu zpet, dostali perma karmu a perma prudici opatreni na 2 mesice.
tot cele. a jsou te moji kamaradi, jako vy vsichni tady, protoze jinak bych nic pro Vas vsechny nedelal.
není to sice standartní postup ale mužem vycházet z toho, že rozhodnutí gm je konečné a nemusí se shodovat s pravidli.. :P díky za info.. však jo, kamarádi jsou všude.. s námi jste si včera taky hráli.. 8)
Lepší lama kamarát ako skiller debil ;)
[Hated] je totiž něco jako sociální stigma.
-Posledním stupněm závisti je nenávist-

Filjins: Ty jo driv sem vypinal UO protoze proti me bylo moc lidi, tedka vypinam UO protoze neni ani hrac...
Polarka
Book Snake
Book Snake
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Polarka »

No a za co ma ta zaba ten karibik? :) Ked ho uz ma, tak musel nieco z vyssie uvedeneho porusit, ci nie? Chapem to spravne, ze najskor dostal karibik a teraz sa hlada, co vlastne porusil? ;)
Acarus

Příspěvek od Acarus »

Balsamiko píše:Nebylo to tak že prudiče jsi se mohl zbavit jen když sis ho vysekal? Nejsem si jistej, díky.
Prudice se stale muzes zbavit tak ze si ho vysekas, taky tuto moznost dotycni meli. Mohli si ho vysekat ihned.
Nebo dostaly druhou moznost.

Nevidim v tomto mem chovani zadnej problem, ale klidne me muzete oznacit za sprostyho supportaka, nebojte se. Moc rad bych videl Vas jak si s tim resenim a naslednym verdiktem lamete hlavy vy.
Acarus

Příspěvek od Acarus »

Polarka píše:No a za co ma ta zaba ten karibik? :) Ked ho uz ma, tak musel nieco z vyssie uvedeneho porusit, ci nie? Chapem to spravne, ze najskor dostal karibik a teraz sa hlada, co vlastne porusil? ;)
Nevim ptej se toho kdo jej tam hodil, ja to nebyl.
ja hazu lidi na karibik trebas za kde co, i trebas jen kdyz si s nim chci jen popovidat.
karibik neni za prohresek, kdyby byl za prohresek, je to v prohresku.
Polarka
Book Snake
Book Snake
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Polarka »

Acarus píše:
Polarka píše:No a za co ma ta zaba ten karibik? :) Ked ho uz ma, tak musel nieco z vyssie uvedeneho porusit, ci nie? Chapem to spravne, ze najskor dostal karibik a teraz sa hlada, co vlastne porusil? ;)
Nevim ptej se toho kdo jej tam hodil, ja to nebyl.
ja hazu lidi na karibik trebas za kde co, i trebas jen kdyz si s nim chci jen popovidat.
karibik neni za prohresek, kdyby byl za prohresek, je to v prohresku.
Tak urcite :) Len nikde neni napisane, kto to bol, tak sa pytam vseobecne... Asi Fairy a podla jej postu ma aj dovod, tak ak neni tajny, mohla by ho prosim napisat? Tiez mam zabu PK, takze ak neporusujem dual viz. Ocroc, tak snad mozem kempit kde chcem, hm? :P Dokonca je eqipnuta aj na boj! Sice zaba neni moc mocna, ale to je detail :D
Balsamiko
Book Snake
Book Snake
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Balsamiko »

Acarus píše:
Balsamiko píše:Nebylo to tak že prudiče jsi se mohl zbavit jen když sis ho vysekal? Nejsem si jistej, díky.
Prudice se stale muzes zbavit tak ze si ho vysekas, taky tuto moznost dotycni meli. Mohli si ho vysekat ihned.
Nebo dostaly druhou moznost.

Nevidim v tomto mem chovani zadnej problem, ale klidne me muzete oznacit za sprostyho supportaka, nebojte se. Moc rad bych videl Vas jak si s tim resenim a naslednym verdiktem lamete hlavy vy.

To neni narazka prosimte, ja se jen zeptal. Nic v tom nehledej. :D
Acarus

Příspěvek od Acarus »

Kazdopadne pozor ,at Vam tu zabu nekdo nekuchne a s duchem spionovat, at ma najkoukoliv barvu u nakejch krizovatek a spojovatek neni ok ... tak pozor !!!
Thief
Nehraju!
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Thief »

Ja to byl. A duvod je jednoduchy. Z ip hrace byli lognuty 3 ucty-2 modraci a 1 pk zaba. Tvrzeni majitele o tom ze to je sdilena ip a hraje tam vic lidi muzu verit, ale taky nemusim. Bylo to jiz receno i jinym hracum, ze nechat doma nekoho pohnout postavou nebo neco napsat neni zadnej problem. Pokud majitel te ip/zaby chce hrat bez problemu at si necha zmenit ip adresu.
Wallace
Pencil Master
Pencil Master
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Wallace »

aha a kdyz budu hrat treba nekde v herne?.) tj dost nesmyslne, dual a lognuti 2 pc se to prece poznat da kdyz si nekoho najde aby za nej psal apod, to uz je jeho vyhoda a vas problem, budu mit treba logle 3-4 acc a sezenu si doma kamose kdyby " nahodou" ,aby psali, taky dostanu jail za trial apod? ..... anti pk, gm co nikdy nehralo pvp a montuje se do pvp veci ...
Igelit
Orc Writer
Orc Writer

Příspěvek od Igelit »

Qvido píše:Ja to byl. A duvod je jednoduchy. Z ip hrace byli lognuty 3 ucty-2 modraci a 1 pk zaba. Tvrzeni majitele o tom ze to je sdilena ip a hraje tam vic lidi muzu verit, ale taky nemusim. Bylo to jiz receno i jinym hracum, ze nechat doma nekoho pohnout postavou nebo neco napsat neni zadnej problem. Pokud majitel te ip/zaby chce hrat bez problemu at si necha zmenit ip adresu.
Už jsme si sice ohledně toho psali na ICQ, ale tam si se mnou dál o tom nehodlal diskutovat. Nečekám, že se tady něco změní, ale když už tu je ten topic, tak mi to nedá nezareagovat. Od té doby co hraju mám stejnou IP s kamarádem, protože máme stejného poskytovatele, což už je asi tři čtvrtě roku. Tři čtvrtě roku normálně v pohodě hrajeme (na jednu IP třeba 2 a 2 accy, když jsme oba na dualu, mix PK a blue, ale DVA lidi)a nebyl žádnej problém, dokud se neobjevily stížnosti na žábu. GM nás takhle asi 2x kontrolovalo, dalo nás do bludiště, vyptávalo se na otázky a vždy se všechno normálně vysvětlilo a GM nás nechalo být. Myslím, že se takhle pár hráču co hrají na stejnou IP najde, ale asi mají štěstí, že nehrají PK :roll: .

Ne každá máma, děda, kočka nebo cokoliv co je doma je v UO pohotovosti k zavolání, jak ty tvrdíš Qvído a ta moje určitě ne.
Helloween
Pencil Master
Pencil Master
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Helloween »

Igelit píše:
Qvido píše:Ja to byl. A duvod je jednoduchy. Z ip hrace byli lognuty 3 ucty-2 modraci a 1 pk zaba. Tvrzeni majitele o tom ze to je sdilena ip a hraje tam vic lidi muzu verit, ale taky nemusim. Bylo to jiz receno i jinym hracum, ze nechat doma nekoho pohnout postavou nebo neco napsat neni zadnej problem. Pokud majitel te ip/zaby chce hrat bez problemu at si necha zmenit ip adresu.
Už jsme si sice ohledně toho psali na ICQ, ale tam si se mnou dál o tom nehodlal diskutovat. Nečekám, že se tady něco změní, ale když už tu je ten topic, tak mi to nedá nezareagovat. Od té doby co hraju mám stejnou IP s kamarádem, protože máme stejného poskytovatele, což už je asi tři čtvrtě roku. Tři čtvrtě roku normálně v pohodě hrajeme (na jednu IP třeba 2 a 2 accy, když jsme oba na dualu, mix PK a blue, ale DVA lidi)a nebyl žádnej problém, dokud se neobjevily stížnosti na žábu. GM nás takhle asi 2x kontrolovalo, dalo nás do bludiště, vyptávalo se na otázky a vždy se všechno normálně vysvětlilo a GM nás nechalo být. Myslím, že se takhle pár hráču co hrají na stejnou IP najde, ale asi mají štěstí, že nehrají PK :roll: .

Ne každá máma, děda, kočka nebo cokoliv co je doma je v UO pohotovosti k zavolání, jak ty tvrdíš Qvído a ta moje určitě ne.
A já nevidím problém v tom si u poskytovatele říct o ostrou IP, když máte takovej problém....pak by bylo po problému.. :oP
Wallace
Pencil Master
Pencil Master
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Wallace »

Helloween píše:
Igelit píše:

A já nevidím problém v tom si u poskytovatele říct o ostrou IP, když máte takovej problém....pak by bylo po problému.. :oP
aha a treba vikendová Lanka?:-) postihujte takto i modry hrace a nereknu ani pip, seje se 7 lidi napr: proc teda nejailovali lidi uz pred x rokama za toto
Kesemot
Paper Elemental
Paper Elemental
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Kesemot »

Ti poviem presne preco. Lebo pred x rokmi ludia neprasili na duale za pkcka. Kamenom do mna!
Imma keep it real with ya.
Casho (Scorp (Scorponok, Antagonist, La Muerte, Jack The Lad, Talnir, Percival, Saraqael, La Perra Loca, Annihilation))
balík
Orc Writer
Orc Writer
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od balík »

Myslím že tímhle topicem bylo ukázat hráčům na co si dávat pozor (trakovat i zvířata). A ne tady plakat. Když to někoho baví tam trakovat a nemít možnost hrát, tak je to asi jeho věc.

Mě osobně Pk pojely asi třikrát za tu dobu co jsem na DP, tj za necelý dva roky. Ten obrázek je asi 3 týdny starej, ale asi se to tam děje stále.
Wallace
Pencil Master
Pencil Master
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Wallace »

i kdybych tam stal rok a a na mape oznamoval tak nic neporusuju, i kdyby u me doma byla babicka u pc a delala to co ji reknu(na 2.pc) taky mi nikdo nemuze nic....(za pk nehraju)
Wallace
Pencil Master
Pencil Master
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Wallace »

Kesemot píše:Ti poviem presne preco. Lebo pred x rokmi ludia neprasili na duale za pkcka. Kamenom do mna!
blue a pk si nemohl a trestalo se, aleo tom se nebavim
Polarka
Book Snake
Book Snake
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Polarka »

Wallace píše:
Kesemot píše:Ti poviem presne preco. Lebo pred x rokmi ludia neprasili na duale za pkcka. Kamenom do mna!
blue a pk si nemohl a trestalo se, aleo tom se nebavim
Tak ale on nebol na duale, len ma rovnaku ip ako jeho kamarat :/ Ja ked som hral s bratom, tiez mame rovnaku IP, obcas sme si troska pobehali pred gm a to bolo vsetko, neviem preco sa teraz okolo toho robi taky rozruch :P

A inak, asi kazdy uz snad ma runu priamo do majaka, takze si tu krysu (ked dopocitas) presun tam :)
Erik Nighelt
Undead Scriber
Undead Scriber
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Erik Nighelt »

Když už to tu gm sledují, nebudu zakládat nový topik.. stačí se zeptat, tak se ptám -
odlogl jsem si pk na ilshu v hostinci, kde je to dovolené, a když jsem logl, tak jsem byl na karibiku.. můžu vědět proč? :p
to už zavání nenávistí :paranoid:
Lepší lama kamarát ako skiller debil ;)
[Hated] je totiž něco jako sociální stigma.
-Posledním stupněm závisti je nenávist-

Filjins: Ty jo driv sem vypinal UO protoze proti me bylo moc lidi, tedka vypinam UO protoze neni ani hrac...
Zamčeno