Smůla nebo absolutně absolutní náhoda?
- Rod Sacketts II
- Paper Elemental
- Kontaktovat uživatele:
Smůla nebo absolutně absolutní náhoda?
Co jsem se 'vrátil' k Ultimě sem zaznamenal snížení šance na umíchání TMR o 10% je to náhoda?
Též mi nějak začaly hodně nevycházet ušití Rob z Cobwebby String, a mam dotaz zda je normální že z 10ti jich 8 Fízne, nebo jen mammm zrovna vychytanou smůlu z celýho servru...?
Též mi nějak začaly hodně nevycházet ušití Rob z Cobwebby String, a mam dotaz zda je normální že z 10ti jich 8 Fízne, nebo jen mammm zrovna vychytanou smůlu z celýho servru...?
Re: Smůla nebo absolutně absolutní náhoda?
posledne ked som sil tak 4z5 vysliRod Sacketts II píše:Co jsem se 'vrátil' k Ultimě sem zaznamenal snížení šance na umíchání TMR o 10% je to náhoda?
A ja si rikal komu to fizzuje za me, protoze ani nepamatuju, co mi fizzla cobovka :p
Guildmaster of Templars
Bazinka[Templar] Ziva voda opet ziskana!
Ducky[Templar] Warrior
Bazinka[Templar] Ziva voda opet ziskana!
Ducky[Templar] Warrior
Lara mi dělala asi 7 cobowek, ani jedna ji nefízla. Asi máš hold špatnou karmu.
Když se Donalda Trumpa zeptali, co by udělal, kdyby zkrachoval, odpověděl "začal bych dělat MLM". Jeho partneři se pobaveně smáli a on reagoval "váš smích je přesně důvod, proč vy jste tam kde jste a já jsem multimilionář"!
Souhlasím, šiju cobowky kamarádům a prakticky nefizzuji. Jeslti fizznu tak 1 z 10? To s elvenama je to horší ale to sem asi nepatří 

Nekoukal sem do scriptu, avsak nikdy se v tomto smeru nic podnikat nemelo. Ona vyse failu je dana u crafteni pouze vysi skillu potrebneho k udelani. Scrotove to jinak ani udelat nejde a fail je ciste o tom jaky ma kdo skill.
Kdyz fizz zalezi pouze na vysi skillu, co takhle udelat nejaky topko pro crafta, co by pridaval jako komplet dejme tomu 5% do vyrobních skillu?:)Acarus píše:Nekoukal sem do scriptu, avsak nikdy se v tomto smeru nic podnikat nemelo. Ona vyse failu je dana u crafteni pouze vysi skillu potrebneho k udelani. Scrotove to jinak ani udelat nejde a fail je ciste o tom jaky ma kdo skill.
Nevim jak, co fizuje ted, ale driv sem delal robky z cobbu jen sobe. Protoze me to fizovalo odhadem tak 65% uspech na 35% neuspech a nechtel sem bejt "herkules"
Jestli vam to fizuje min chapu, ze vas ta hra porad bavi
Jestli vam to fizuje min chapu, ze vas ta hra porad bavi

Topko na crafta by bolo super 

Imma keep it real with ya.
Casho (Scorp (Scorponok, Antagonist, La Muerte, Jack The Lad, Talnir, Percival, Saraqael, La Perra Loca, Annihilation))
Casho (Scorp (Scorponok, Antagonist, La Muerte, Jack The Lad, Talnir, Percival, Saraqael, La Perra Loca, Annihilation))
Vrtulník pro gangrela by byl taky superKesemot píše:Topko na crafta by bolo super
Když se Donalda Trumpa zeptali, co by udělal, kdyby zkrachoval, odpověděl "začal bych dělat MLM". Jeho partneři se pobaveně smáli a on reagoval "váš smích je přesně důvod, proč vy jste tam kde jste a já jsem multimilionář"!
potrebujes utikat pred pk? v dungu by to stejne neslo pouzitTiano píše:Vrtulník pro gangrela by byl taky superKesemot píše:Topko na crafta by bolo super
- Shadowsong
- Death Litographer
- Kontaktovat uživatele:
ked uz ma craft subclassy a je realne pouzitelny v dungu tak by snad mohol mat aj nejake topko...
how to play gangrel:
bind greater blood to every key on keyboard
roll your face over the keyboard
...
???
profit
bind greater blood to every key on keyboard
roll your face over the keyboard
...
???
profit
Já nepotřebuji utíkat, já potřebují lítatRaona píše:potrebujes utikat pred pk? v dungu by to stejne neslo pouzitTiano píše:Vrtulník pro gangrela by byl taky superKesemot píše:Topko na crafta by bolo super
nebylo by na skodu aby mel craft topko(nasazeni ada kompletu) , aby mu daval treba 5% vyrob.skillu, nevim proc jako jediny char nema nic... kort v dnesnich fizz vecech...
Mag taktez nema. Ani u crafta se to zatim neplanuje.
Mag mam ice studded komplet a adu ...
Imma keep it real with ya.
- King
- Pencil Master
- Kontaktovat uživatele:
kraft taky muze ice plate a ice studded a dokonce i ada plateKesemot píše:Mag mam ice studded komplet a adu ...
Hunter:Ač jsem z toho celý nesvůj, tak se asi nedá nic dělat. Musím s The Estimable Kapr souhlasit.
Acarus:Ač jsem z toho celý nesvůj, tak se asi nedá nic dělat. Musím s The Estimable Kapr souhlasit.
Acarus:Ač jsem z toho celý nesvůj, tak se asi nedá nic dělat. Musím s The Estimable Kapr souhlasit.
a pridava ada craftovi skilly jako ada roba,klobouk magovi? mag nepotrebuje brnko(ma robu, klobrc a plast, draka)King píše:kraft taky muze ice plate a ice studded a dokonce i ada plateKesemot píše:Mag mam ice studded komplet a adu ...