Sphere Client

Než se zeptáte, tak si pročtěte FAQ, zda nebyl váš dotaz již zodpovězen
Odpovědět
Tiano
Orc Writer
Orc Writer
Kontaktovat uživatele:

Sphere Client

Příspěvek od Tiano »

Mám takový problém, přihlásim se přes sphereclienta do hry jde mi otevřít paperdoll, status, options ale nejde mi otevřít batoh, ani doubleclickem na batoh či klikáni kolem něj, tak ani žádným hotkeyem, netuší někdo včem by mohl být problém?
Když se Donalda Trumpa zeptali, co by udělal, kdyby zkrachoval, odpověděl "začal bych dělat MLM". Jeho partneři se pobaveně smáli a on reagoval "váš smích je přesně důvod, proč vy jste tam kde jste a já jsem multimilionář"!
Ciatronic
Paper Elemental
Paper Elemental
Kontaktovat uživatele:

Re: Sphere Client

Příspěvek od Ciatronic »

Zkoušel si levý ale+i ? me to tak jde normálně
Tiano
Orc Writer
Orc Writer
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Tiano »

Ciatronic píše:Zkoušel si levý ale+i ? me to tak jde normálně
Vyzkoušel jsem pravý i levý alt+i a nic.
Když se Donalda Trumpa zeptali, co by udělal, kdyby zkrachoval, odpověděl "začal bych dělat MLM". Jeho partneři se pobaveně smáli a on reagoval "váš smích je přesně důvod, proč vy jste tam kde jste a já jsem multimilionář"!
Raziel
Undead Scriber
Undead Scriber
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Raziel »

No mi se to stávalo jak jsem logl moc rychle. Psalo mi to ale "you cant reach the target" ale stačilo paperdoll dotáhnout doprostřed obrazovky aby "bágl" byl tam kde stojíš s postavou. Pak už na něj dosáhl a otevřel se. Můžeš to zkusit jestli to je to stejné.
Raona
Pencil Master
Pencil Master
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Raona »

Raziel píše:No mi se to stávalo jak jsem logl moc rychle. Psalo mi to ale "you cant reach the target" ale stačilo paperdoll dotáhnout doprostřed obrazovky aby "bágl" byl tam kde stojíš s postavou. Pak už na něj dosáhl a otevřel se. Můžeš to zkusit jestli to je to stejné.
podobne mi to obcas pise i pri normalnim lognuti, chova se to jako bych mel paralyzu, otevrit nejde, ale jakmile ve hre popojdu tak se otevre
Tiano
Orc Writer
Orc Writer
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Tiano »

Raona píše:
Raziel píše:No mi se to stávalo jak jsem logl moc rychle. Psalo mi to ale "you cant reach the target" ale stačilo paperdoll dotáhnout doprostřed obrazovky aby "bágl" byl tam kde stojíš s postavou. Pak už na něj dosáhl a otevřel se. Můžeš to zkusit jestli to je to stejné.
podobne mi to obcas pise i pri normalnim lognuti, chova se to jako bych mel paralyzu, otevrit nejde, ale jakmile ve hre popojdu tak se otevre
Zkoušel jsem se hýbat, UO okno mám roztáhle po celé obrazovce a ať hýbu s paperdollem jakkoliv, tak batoh se ne a ne otevřít.
Wallace
Pencil Master
Pencil Master
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Wallace »

Zrus si verdata
h
Odpovědět