Zdravím,
Měl bych návrh ohledně podmínky pro kouzlení pary a ijs pro jelena. Narvhuji, aby podmínka pro možnost kouzlení pary a ijs byla například Lord, aby toho mohl využívat i modrák.
Anry26 píše:Zdravím,
Měl bych návrh ohledně podmínky pro kouzlení pary a ijs pro jelena. Narvhuji, aby podmínka pro možnost kouzlení pary a ijs byla například Lord, aby toho mohl využívat i modrák.
Lorda ma kazdy a vazat vsehcno na fame se mi nechtelo. Zustane to tak jak to je.
Nicugee píše:Neuvažuje se o zpřístupnění grizlijů nebo obyč bearů v základní srnce?
Ty tomu teda dáváš.
Když se Donalda Trumpa zeptali, co by udělal, kdyby zkrachoval, odpověděl "začal bych dělat MLM". Jeho partneři se pobaveně smáli a on reagoval "váš smích je přesně důvod, proč vy jste tam kde jste a já jsem multimilionář"!
Planuje se drobne zlepšení durability poisnutych magickych drapu u grizzlyho? takhle to rozflakam v kazdym dungu tak o 3-4 durabku a to moc nepoisnuju. Dekuji
Páni bohové zkusme popřemýšlet o zbytečnosti takového dropu ryb na grizzliho a jelena. Myslím že i poloviční drop techto 2 typů ryb je zbytečnost. Možná to tu někdo psal ale 80% umění šamana je v polarovi. A i toto velmi příjemné posílení srnky z ní nedělá primární šamanský morf.
Takhle brzy bude mít každý 1000 neuvařených ryb do jelena,800 do grizliho a stejně 10 do polara.
Co navrhuji?
Dzamilla by mohla menit neuvarene ryby v pomeru 20:1 za jiný kus. Nebo klidně na konci wateru nějaký stone na poklikání.
Druhé řešení je tedy zmenšit drop tech 2 ryb, protože stejně ty haldy ryb do jelena nikdo nebude vařit !!!
Tak teď mě můžete ukamenovat.......
Naposledy upravil(a) Bejkal dne 03 kvě 2013 12:24, celkem upraveno 1 x.
Bejkal píše:Páni bohové zkusme popřemýšlet o zbytečnosti takového dropu ryb na grizzliho a jelena. Myslím že i poloviční drop techto 2 typů ryb je zbytečnost. Možná to tu někdo psal ale 80% umění šamana je v polarovi. A i toto velmi příjemné posílení srnky z ní nedělá primární šamanský morf.
Takhle brzy bude mít každý 1000 neuvařených ryb do jelena,800 do grizliho a stejně 10 do polara.
Co navrhuji?
Dzamilla by mohla menit neuvarene ryby v pomeru 10:1 za jiný kus. Nebo klidně na konci wateru nějaký stone na poklikání.
Druhé řešení je tedy zmenšit drop tech 2 ryb, protože stejně ty haldy ryb do jelena nikdo nebude vařit !!!
Tak teď mě můžete ukamenovat.......
Jsem pro. Myslím si, že ty ryby na jelena a grizzlyho padají fakt hodně a nikdo to moc nevyužíva, pokud to bude růst v tomhle poměru akorát to zatíží server, protože to nepůjde na odbyt.
Když se Donalda Trumpa zeptali, co by udělal, kdyby zkrachoval, odpověděl "začal bych dělat MLM". Jeho partneři se pobaveně smáli a on reagoval "váš smích je přesně důvod, proč vy jste tam kde jste a já jsem multimilionář"!
předem se omlouvám, zda tato prosba už zde byla. Nečetl jsem všechno.
Chtěl bych se zeptat, zda by bylo možno umožnit Shamanovi kopat mapky v morfu. Pokud by bylo potřeba RP, tak ten poklad může vyhrabat drápama. Nebo by mohl mít nějaké speciální drápy, které mu umožní kopat mapky a udělat na jejich získání nějaký rozumně těžký quest či dát takové drápy do výrobního menu. Jen nápad. Kdyby drápy byly po získání questem NB bylo by to super. Když ne, tak se taky nic nestane.
Předem díky za odpověď.
Edit : Nemusel by moct kopat všechny lvl mapek. Stačilo by lvl 1 - 3 nebo 1 - 2.
Naposledy upravil(a) Bizon dne 20 kvě 2013 07:39, celkem upraveno 1 x.
Existují tři zásadní situace, kdy muž nevratně ztrácí svoji čest:
Když kvůli své zbabělosti nepomůže napadenému, když kvůli svému chtíči podvede svou lásku a když kvůli své pohodlnosti nesplní slib daný dítěti..!