Stížitelnost dungeonů - brnění

Vaše nápady a návrhy
Mihal
Paper Elemental
Paper Elemental
Kontaktovat uživatele:

Re: Stížitelnost dungeonů - brnění

Příspěvek od Mihal »

Acarus píše:je super to oznamit dva roky pote :) tedka kdyz jich ja mam hodne, a uz nechodim ani harvit ...
Acare, kludne mi prehladaj securky, popytaj sa ludi co s nimi chodim a prezri si logy či mam nejakykomplet ... maximalne mam tak 5 casti niekde zahrabanych a nikdy som to nebol harvit (ja neharvim uz nic). A ked sa to zaviedlo tiez tu boli ohlasy ze je to zbytocne (ale ako vzdy ste to ignorovali) ... a ked sa tohoto bojis tak odstav okamzite drop a budu to mat len ludia co to pouzivaju a ti to predavat nebudu. O taky mesiac az 2 spusti novy drop a ekonomika to pociti minimalne. Jednoduche riesenie a nevidim v tom ziadne nasledky alebo problem.

Edit: aby som bol presny mam 3x war nohy, 2x hrud a jednu hlavu ... takze az 6 casti ;)
Irto
Elder Letter
Elder Letter
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Irto »

Ja nevím co je zde pořád za problém. Brnění je docela dost na výběr což je dobře, bez brnění není možné moc dobře chodit dungy. Takže je zde zdroj brnění které se daji craftit (kovové) je zde zdroj brnění co padají pluskové a jsou zde speciální brnění class která padají a dají se koupit za RC to jsou war/pal etc. nevšiml jsem si že by neměli nějaká brnění cenu. Jo a jsou zde totalně usless brněni kterým se říka top které davají sice nejlepší bonusy ale jejich využitelnost je malá protože jejich hodnota převyšuje užitek.

Je dobře že se dá hrát a vše dát v brněních která jsou " standard" a je také dobře že ti aktivní si jsou schopni standard zvednout třeba na ty topka.

Jinak už Mihale fakt přestaň psat jako svatý protože tvůj názor opravdu neni jediný správny jak to prezentuješ ja bych brnka nechal a upravil jen poměrně drobně a to i jen možná protože důvod ke změně opravdu neni.

Jo a obtižnost dungu si nastavte sami běžte ho v max +15 kompletech nebo s max +5 zbraněmi a mate hned chelange.
Mihal
Paper Elemental
Paper Elemental
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Mihal »

Nehovorim, ze moj nazor je jediny a spravny.

Vyuzitelnost kovovych brniek existuje? Okrem PVP kde sa bere len blood a vyššie? V PVM co vidim skupiny ludi co chodia male dungy (myslim hracov bez velkych skusenosti) su tiez oblecene vo war a pal brnkach ... A clerika som uz davno nevidel v nicom inom ako cler komplete. Takze kto pouziva este kovove brnka? Teda okrem mna, co som nikdy nezbieral warirors lebo tu fame vzdy mam a ked vylaham 3x po sebe lebo skusame novy dung tak si obleciem este tych par black casti co mi ostali?
O co nam ide, ze tych brniek bolo vzdy dost a este sa zaviedli tieto nové, ktore este viac oslabili TOPka, lebo tieto war/pal/cler su uz pomaly porovnatelne s TOPkami ... Az na tie ability, ktore su povacsinou nic moc za tu cenu ...
A standardom uz je len +25 alebo war/pal/cler brnka a to uz od urovni uplný začiatočník ...
Ja chodim takmer vsetky dungy vo 2, tým ze si obleciem +15 a zoberem +5 zbran nestazim dungeon, pretoze dungeon je o taktikach a miestnostiach (a to tu polka ludi stale nechape) a nie o equipe (väčšinou) ... A o stažovani hovoríme na mini urovni, nie ze sa z hytlohu spravi obriaznost Pridu ... Male dungy by som nemenil vôbec, aby mal kazdy kde trenovat a ziskavat skusensoti alebo len minimalne obmenou mobov alebo pasci ...
Ak chcete dookola chodit to iste tou istou taktikou tak vas to nemôze bavit dlho (teda jedine ak vam ide o ten poklad na konci). Ak sa spravi drobna zmena, co vas obcas da do pozoru a zvysite svoju pozornost, urcite to casom ocenite a nebude to tak nudne ako harvenie.
Strigwyr
Dark Elegizer
Dark Elegizer
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Strigwyr »

Mihal... ztazenie dungov ked ich poznam? vyjadroval som sa proti tomu, co sa tykalo dropu/uprav brniek...

inak si tam mal jeden super napad - random resp mobov ..... toto musim povedat ze moze byt celkom sranda nevediet co je po skoku a vediet sa rozhodnut v sekunde co mlatit :) tak taky napad podporujem to by hned boli dungy tazsie a zaujimavejsie...
PVP - http://www.fire.websnadno.cz
PVM - http://www.egolego.weblahko.sk

( Firestorm / Icestorm / Cherry Kisska /// Strigwyr / Agrael / Ego / Nelly Wayne / Raid Trooper )
Mulambo
Externi Panacek
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Mulambo »

nic proti, ale kdyz se omezi drop tehle brnek tak stejne budete brecet ze musite chodit do dolu a kopat mythril a ten ze pada malo a ze to mythko moc fizzuje a jak to bylo skvele kdyz padaly + armory vic.
Wars come and go, but my soldiers stay ethernal.

I broke the dam

Aktualizace mapy 2.5 -> 2.56
Kompletní mapa 2.56
Miki
Undead Scriber
Undead Scriber

Příspěvek od Miki »

Mulambo píše:nic proti, ale kdyz se omezi drop tehle brnek tak stejne budete brecet ze musite chodit do dolu a kopat mythril a ten ze pada malo a ze to mythko moc fizzuje a jak to bylo skvele kdyz padaly + armory vic.
Já jsem dal náhradní variantu. Ale nepřipadá ti na hlavu, že z lehkých monster padají části o stejné síle jako +25 či v podstatě lepší ? Já chápu ,že se budete bránit. Každej člověk nerad přichází o svojí výhodu/lehce získanou rozmanitost hry. Ale v tomdle případě jsem ji ochoten oželit kvůli vyváženosti hry.

Třeba u Rangera brnění typu Rangers/Pheonix mi ani tak nevadí. Protože to jsou brnění těžko sehnatelné. Ale brnění typu War/Pal/Cler jsou sehnatelna nesmírně lehce a dobře. Přehodil bych jejich drop do vyších lvl monster a to do lvl8-9.
Acarus

Příspěvek od Acarus »

pokud hracum stahovat AR tak jedine pres stahnuti ucinosti kouzla VUS a UUS ...
Arianna
Paper Elemental
Paper Elemental
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Arianna »

Miki píše:
Mulambo píše:nic proti, ale kdyz se omezi drop tehle brnek tak stejne budete brecet ze musite chodit do dolu a kopat mythril a ten ze pada malo a ze to mythko moc fizzuje a jak to bylo skvele kdyz padaly + armory vic.
Já jsem dal náhradní variantu. Ale nepřipadá ti na hlavu, že z lehkých monster padají části o stejné síle jako +25 či v podstatě lepší ? Já chápu ,že se budete bránit. Každej člověk nerad přichází o svojí výhodu/lehce získanou rozmanitost hry. Ale v tomdle případě jsem ji ochoten oželit kvůli vyváženosti hry.

Třeba u Rangera brnění typu Rangers/Pheonix mi ani tak nevadí. Protože to jsou brnění těžko sehnatelné. Ale brnění typu War/Pal/Cler jsou sehnatelna nesmírně lehce a dobře. Přehodil bych jejich drop do vyších lvl monster a to do lvl8-9.
jenze rozdil mezi rang/fena a war/pal/cler je jedine v tom, kde, z jakeho mnozstvi, a jak rychle se da naharvit...To ze rangers pada z lvl 9 a pak vyjimecne z nejakych elfu a fena padaji z lvl 10 a tak z 1/50 z fenixu narozdil od war pal cler kde skocite na zacatek ajsu a mate tam pomalu 30 mobu z kterych to muze drop je vec druha... Tak jako tak je tam ale dle meho nazoru nastaven vetsi drop.

Dejte to jen do typu monster: jezdci v ice, ti magove a warove na konich v ankhu to jsou potvory lvl 7 neni jich vsude milion a musis proto neco udelat aby ses knim dostal a je klid.

na druhou stranu Miki nevim co tady resis, ale pokud se tak divam na vyvesku nebo veci ktere se z dungu drazi tak cena +25 a war/pal/cler je pomerne stejna...
Mallory
Book Snake
Book Snake
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Mallory »

Tiano píše:Prosím vás, nechte to DP už tak jak to je a nic neměňte.
Musim jedine souhlasit....
Fedor
Walking Scribbler
Walking Scribbler
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Fedor »

Gj Lidi ted uz to nepada vubec .....idiotu raj

Zajmavy ze nejvic si stezujou lidi co skoro nehrajou ... to bych vas zliskal
Igelit
Orc Writer
Orc Writer

Příspěvek od Igelit »

Je to škoda, že už to v Ice nepadá tak jako předtím, aspoň tam docházelo k častému pvp a byla sranda :?
Kesemot
Paper Elemental
Paper Elemental
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Kesemot »

No ako drop je zruseny na 0, takze si pekne pogratulujte. Ano bola pravda ze war pal cler brnka padali ovela viac nez ranger/fena. Ale napadlo vas aj to, ze ranger ide do dungu jeden, ale tych buchien je tam o trochu viac? A potom nechapem preco sa takisto nezrusi drop blood brnka, ktoreho ma kazdy plne securky, pada to fakt uplne z kazdej s prepacenim pi***viny, a pokial viem tak vlastnosti to ma take iste ako cler pal war brnka.
Imma keep it real with ya.
Casho (Scorp (Scorponok, Antagonist, La Muerte, Jack The Lad, Talnir, Percival, Saraqael, La Perra Loca, Annihilation))
Sikulka
Paper Elemental
Paper Elemental
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Sikulka »

a co takto zrusit drop vsetkeho co pada kazdy ma toho kopec ...
Mihal
Paper Elemental
Paper Elemental
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Mihal »

Kesemot píše:No ako drop je zruseny na 0, takze si pekne pogratulujte. Ano bola pravda ze war pal cler brnka padali ovela viac nez ranger/fena. Ale napadlo vas aj to, ze ranger ide do dungu jeden, ale tych buchien je tam o trochu viac? A potom nechapem preco sa takisto nezrusi drop blood brnka, ktoreho ma kazdy plne securky, pada to fakt uplne z kazdej s prepacenim pi***viny, a pokial viem tak vlastnosti to ma take iste ako cler pal war brnka.
Nežer to tak :), ved ty mas aj svet mimo UO a mamonu tiez dost (berserka, minokomplet, ...) ... Ospravedlnujem sa, ale to neslo :D
Kesemot
Paper Elemental
Paper Elemental
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Kesemot »

Ved ako mne je to jedno, ja som to harvieval asi rok vkuse ked to este padalo statocne. Takze ja zasoby mam. Len fakt ma stvu tie blood brnka :D Lebo to pada asi z 25 percent npc na dp. Pricom cler war pal rang fena brnka z kolko? Ani sa mi to nechce odhadovat.
Casho (Scorp (Scorponok, Antagonist, La Muerte, Jack The Lad, Talnir, Percival, Saraqael, La Perra Loca, Annihilation))
Acarus

Příspěvek od Acarus »

Mrknu na to a nejak podle toho srovnam drop vsech techto ekvivalentnich zbroji.
Aby zadne povolani neprislo zkratka.
Kesemot
Paper Elemental
Paper Elemental
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Kesemot »

Bohate by stacilo vratit drop do ice, aky bol. Zas tak vela ludi tam nechodilo, lebo to bol raj pk. A bolo to jediny dung, kde to padalo z viac npc. V ostatnych dungoch fakt iba par. Takze zrusenim dropu v ice sa odstavila tepna, ktora plnila 90 percent dropu.
Odpovědět