Vampire

Odpovědět
Strigwyr
Dark Elegizer
Dark Elegizer
Kontaktovat uživatele:

Re: Vampire

Příspěvek od Strigwyr »

Ked zacastite na gangrela INT boost, tak automaticky zrazi staty na 1... to asi nebolo planovane vsak ? :)
a pise to tu hlasku o "porusenie pravidiel v zarovnavani statov"
PVP - http://www.fire.websnadno.cz
PVM - http://www.egolego.weblahko.sk

( Firestorm / Icestorm / Cherry Kisska /// Strigwyr / Agrael / Ego / Nelly Wayne / Raid Trooper )
Persefona
Book Snake
Book Snake
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Persefona »

Taky mě to dneska příjemně překvapilo :) Hold budou clerici hážet agilitu a budou z nás ještě větší tupouni, což vlastně už vůbec nijak neuškodí...
Mihal
Paper Elemental
Paper Elemental
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Mihal »

Môžem sa spýtat, ako bola myslená ta novinka? Pytal som sa viacerych ako to chapu (ci nie je v mojom pripade problem jazykova bariera) a nikto tomu nechápe. Takže neviem či ma gangrel povolene zvitky čo fungovali predtym (predpokladam ze ano, ked ste zvysili tresty) a nejako to nefunguje este (pise mi to ze nedokazem citat zvytok) alebo ich nema povolene.

Dakujem
Mihal
Paper Elemental
Paper Elemental
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Mihal »

Kedze predpokladam, ze vsetko funguje tak ako ma (podla ticha Ocroca) tak sa pýtam preco sa teda zaviedli upravy na zamedzenie bugovaniu inteligencie a nevratili sa postihy, ktore kvoli tomuto vznikli (navrat zvitkov)?
Takze ako sme hovorili, bola to DEMAGOGIA zo strany GM ... necudujte sa potom, ze ludia vam budu bugovat, obchadzat system ked vy, najvacsia autorita, si robite co chcete a "bezny lud" len klamete a zavadzate ... Takto si autoritu a respekt neudrzite a ludom znechutite hranie a ked nebudu mat motivaciu tak zacnu robit blbosti, lebo nemaju co stratit (vid hated, ked vykradli skoro polku DP) ... Nasledne budu navraty save(ak vykradnu niekoho z vasich kamaratov inak nebudu), znechutenie dalsich hracov a vznikne GMsRobeRun ... prajem vela zabavy teraz pri kopani si vlastneho hrobu i potom ked nebudete mat komu GMkovat ;)
Strigwyr
Dark Elegizer
Dark Elegizer
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Strigwyr »

Nuz ked teda ta stone gangrel garga nemoze zvitky co asi chapem, tak dajte top morfu moznost vsetkych zvitkov a pripadne viac many a mozno aj ress zo zvitku ... Vtedy by to celkom opisalo tu hodnotu morfu (333 AC na 1 smrt)

( Firestorm / Icestorm / Cherry Kisska /// Strigwyr / Agrael / Ego / Nelly Wayne / Raid Trooper )
Irto
Elder Letter
Elder Letter
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Irto »

Strigwyr píše:Nuz ked teda ta stone gangrel garga nemoze zvitky co asi chapem, tak dajte top morfu moznost vsetkych zvitkov a pripadne viac many a mozno aj ress zo zvitku ... Vtedy by to celkom opisalo tu hodnotu morfu (333 AC na 1 smrt)

Hmm ač vampa nehraji, a jeho "nerf" považuji vice meně za očekávaný tak v připadě top morfu a jeho ceny by tento navrh mohl byt opravdu zajimavy, přeci jen top morf je asi o dost dražší a nutnost si ho udržet neni uplně o ničem tak proč ne aby měl výhody a aspoň se používal víc. Umožnilo by to Vampovi opravdu být v některých mistech velmi užitečný
Morfik
Orc Writer
Orc Writer
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Morfik »

To že top morf je momentálně k prdu se vy už dlouho ešte furt gm team nepochopil že jeden morf stojí část topka a ne jako u ostatních že sním můžou umirat libovolně a pokud nevylehaj nepřijdou skoro ani o durabku ale vamp za 1k ac má několik málo morfu a má jen o 5 víc str o 5 víc ar a něco málo skillu což myslím že nemá protože to je špatně nastavený,

Top morf by měl bejt o dost silnější manu 25 a možnost ress svitku a všech ostatních co měl původně, kopat horizit jako stone ale o tom gm team nechce uvažovat že by top morf byl opravdu top

Vamp se nejvíc podobá warovi a jeho topko byť i jedna část mu dává hodne statů skillu a ešte nechutnej reaktiv a komplet možnost získávat staminu za manu což Vamp nemá ani z poloviny takovej přepych jako war co se týče topka
Deacon Frost
Pencil Master
Pencil Master
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Deacon Frost »

Myslim, že jsme se tu shodli, že poslední změny na vampa jsou krokem mimo a vamp by měl být takový jako dřív a přesně takový jak sdílel Morfík text z DP stránek, útočný char, co má svoje nepřímá kouzla, která mu pomáhají přežít, protože neumírat za vampa je alfa omega toho povolání a v době, kdy v každém dungu od elementa, po ptáčka až po draka všechno shazuje staty a od pastí na mana suck, po shazování statů vamp má 1-2 pokusy si hodit agilitku, aby vůbec mohl využít svoje přednosti.

Hrajeme protože nás to baví a myslím si, že nikdo by tu neměl mít zájem na tom, aby tu byli povolání, která nikdo nehraje a někdo měl postavu, která je nehratelná. Stejně jako je cílem mít dungy a questy, která lidi baví a chodí se tam.

Myslím si, že:
- by neměl být manový požadavek na světlo kádi
- by gangrel měl mít paralyze, paralyzefield, teleport
- by neměl být skript, co šikanuje hráče kvuli statům
- by měl fungovat cunning na Gangrela
- by Brujah neměl šlapat pasti

Co s tím uděláte?
-J-afk:
Chtel bych vam rict ze mamon smrdi
Kutik:
to odvolas
Alex:
to kapr taky a žereš ho :-D
Miki
Undead Scriber
Undead Scriber

Příspěvek od Miki »

Sebrat Brujahoj Teleport z hlavy(pouze svitek-timer 10s).
-přidat nešlapání pastí.
IuS
Misspelling Chicken
Misspelling Chicken

Příspěvek od IuS »

Co dodat....

Vampír byl vždy moje srdcová záležitost a tak jsem k němu i přistupoval...
Když se zavedly specializace a gangrel, hned to dostalo novou krev, a hlavně to byl pro mě konečně krok k tomu, abych byl platná postava i v top dungu a ne jenom v decu...
To že v kombinaci s klerikem jsem mohl parovat, parafieldovat bylo geniální. Tuhle postavu, pokud hraje šikovný hráč, jste mohli velice často považovat za zachránce výpravy, pokud něco selhalo. To, že jsem musel ressovat hůlkou pro mě nikdy nebyl problém. Ale pokud mi a všem nám ostatním seberete všechny předešlé svitky, plus inteligenční boost od klerika, posouvá to gangrela na hodně slabého destra, který má výhodu jen fire imunity ve stone morfu, což ani v top morfu člověk nevyužije...

Jenže, když umřu já a nemám dostatek nabití - tím pádem pro mě dung a všechna zábava končí, což takhle jsem v podstatě jen tupá mlátička, která si umřít dovolit nemůže... Pokud umře destro, ress, jde se dál...

Pokud nehodláte vrátit gangrelům jejich bojové magické výhody, které nespočívají v dmg kouzlech, tak Vás žádám o navýšení dmg, která musí být minimálně stejná jako u destra, jinak tato postava už postrádá smysl.

Vrácení Agility je fajn, ale k čemu mi je 10 many, když si můžu maximálně hodit světlo? Nevadí mi tma, pokud to světlo není k užitku, což v tomto případě je opravdu k ničemu...

Jinak v případě int 13 výmysl, že mi to shodí staty na základ 1 je opravdu fajn, předevčírem, když jsem měl staty neustále dole a tak moc nevíte, zda máte o jeden či tři více mi v Doju ve Fire místnosti byla trestem shozena veškerá možnost přežití na str 1 :) sice jsem přežil, ale překvapení to nebylo moc příjemné... Myslím, že by to šlo řešit i jinak - pokud umíte v případě int 13 shodit skriptem staty a dát trest na 1 hp, tak co brání v úpravě skriptu na shození statů zpět na 10? nejsem IT skript master, ale asi to bude jen o přepsání pár čísel... Nevím, proč bych měl být trestán za něco, co mi server sám navyšuje, když si toho nevšimnu, tak prostě zbytečně umřu? v Top morfu bych se asi už hodně vztekal... i když, ten morfovat nemá cenu:)
Shadowsong
Death Litographer
Death Litographer
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Shadowsong »

systemove zhadzovanie statov na 1? to fakt? chapem ze mozno nemate ako gms vzdy cas na riesenie uo, ale fakt zhadzovat staty na 1? btw ked uz sa tu hrame so statami a pod, funguje uz tremerom oprava statov tak ako ma?

co sa gangrela tyka tak by bezpochyb mal mat moznost kuzlit. ja by som skor zobral gangrelovi moznost resovania bez oblecenej blood roby a miesto zhadzovania statov by som to logoval a jailoval za to tak ako to ma byt. ked niekto dostane 1k logov za resovanie z hlavy za gangrela v morfe tak si to aj vsetci ostatny viac rozmyslia, ako ked kazdy gangrel v polke dungu dostane zhodene staty...
how to play gangrel:
bind greater blood to every key on keyboard
roll your face over the keyboard
...
???
profit
Arianna
Paper Elemental
Paper Elemental
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Arianna »

IuS píše: Pokud nehodláte vrátit gangrelům jejich bojové magické výhody, které nespočívají v dmg kouzlech, tak Vás žádám o navýšení dmg, která musí být minimálně stejná jako u destra, jinak tato postava už postrádá smysl.
Nechci tady komentovat to, zda bylo dobre sebrat ty kouzla, kdyz uz mozna stacily trochu ocesat a nechat aspon PF nevim vampa nehraju... Ale prosim te tady stim navysenim dmg si delas srandu nebo to opravdu myslis vazne?...
nerikam ze je gangrel nesmrtelny ale dmg ma fakt libovou a rekl bych ze i lepsi nez destro.

Jo a kdyz uz pisu do sekce o vampech prosim vas Gms, kdyz brujah neco probodne dykou tak na te potvore uz nejde trenit poison -> Záměr? nebo se tam přidala stejna podmínka jako u poisnu aby nešel bodnout víckrat a zapomělo se, že to pak už nejde poisnit kitem?
Strigwyr
Dark Elegizer
Dark Elegizer
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Strigwyr »

IuS píše:Pokud nehodláte vrátit gangrelům jejich bojové magické výhody, které nespočívají v dmg kouzlech, tak Vás žádám o navýšení dmg, která musí být minimálně stejná jako u destra, jinak tato postava už postrádá smysl.
typicke kratkozrake ... skoda slov...
chces povedat ze destro ma KVF imunitu? ze ma 80 ar bez boostu?, ze ma 100 hid 100 stealth? ze ma moznost pri odmorfe resovat? atd viac nema zmysel vraviet

mgimli
Inkless
Inkless
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od mgimli »

Tak nebudme na gms hruby top morf se oplati dělaji pro nas maximum cenme si toho kdo z nas by pro hru tolik udělal ? osobně bych neudělal nic podobneho abych odradil hráče od hraní kdyžv už hrají tolik let ale stáva se že jako osobně ocro vemte si to trochu k srdci opravdu nebudete v budoucnu komu gmkovat , kolik hraje gangrelu a podobnych vampu na dp ???? jako čísloí nevim aleš určo dost když děláte tydle zmeny kolik myslíš že se liádi bude libyt hrat vampa jen kvuli tomu že muže žrat bandy a podobne veci muže a nemuze paru atd ? spíše bude více destru a palachu protože se budou sobe rovnat s gangrelem , a nasledně to každého prěstane bavit a nebudete mit žádnej ser. DP toho chcete docílit ??? opravdu položte si tudle otázku a přestante dělat blbosti , dělate jako by vám bylo 10 let neznepřijemnujte tu hru ostatnim ,ma to byt zpřijemnění a ne opak hraju už DP co je čas dlouhej a nechci přerstat doufal jsem v nekonečné hraní a tímdle co se děje v poslední dobe mě přesvědčujete o tom že to chcete dat do kytek kdyby jste daly na DP stranky napis pozor chceme zničit DP tak to nehraju ale vytvořil jsem si navik a ten vy ničíte prosím slušne za všechno svaté co vam je dejte to tak jak to bylo chceme normalně hrát a jestli vám vadi že je vetsi intelk u někoho což se stava že mu to bugne a nehlída si to tak ustabnovte někoho kdo se nudi řekl bych že fairy se nudi a hlída jen blbosti a neví za co zabasnout tak bych ji dal at pohlída todle tak supec a ne přidávat tvrdší tresty nebo nechte tresty ale at už máme z5 to co jsme měly
kaviárový tousty to je vůl
mgimli
Inkless
Inkless
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od mgimli »

PS.: vim o hrubkach nekoukejte na to ale na text diky
kaviárový tousty to je vůl
Winis
Book Snake
Book Snake
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Winis »

a proč to teda rovnou nenapíšeš pořádně když víš že je to už ted blbě...... něco mi to připomíná.... :paranoid:
Kesemot
Paper Elemental
Paper Elemental
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Kesemot »

mgimli píše:...
Hanbim sa za tvoju cestinu. A to som slovak ...
Naposledy upravil(a) Kesemot dne 07.04.2013 23:53:12, celkem upraveno 1 x.
Imma keep it real with ya.
Casho (Scorp (Scorponok, Antagonist, La Muerte, Jack The Lad, Talnir, Percival, Saraqael, La Perra Loca, Annihilation))
IuS
Misspelling Chicken
Misspelling Chicken

Příspěvek od IuS »

To s tím navýšením dmg byla trochu ironie:) ale nevadí... jde mi spíš o vrácení věcí, tak jak byly... KDyž už je možné mít zapnutý tento trestající skript, tak nebude problém mít zapnutý skript, který to bude opravovat na těch 10...

Co se týká Gimliho - uvědomte si, že ne každé hrubkování se týká toho, že je člověk inteligenčně slabší, ale může se jednat primárně o poruchu daného psaní... takže prosím neurážejte...
Blem
Misspelling Chicken
Misspelling Chicken
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Blem »

Miki píše:Sebrat Brujahoj Teleport z hlavy(pouze svitek-timer 10s).
-přidat nešlapání pastí.
Proc? Soucasne nastaveni brujaha je velmi dobre. Nechtel bych hrat upira bez teleportu. A co se tyce slapani pasti, to ze jsou vsichni rozmazleni a neumi hrat za sve postavy rozhodne neni duvod pro zmenu. Ano, neslapani pasti bylo by to fajn, ale drive to nebylo, tak proc ted?

Je smutne ze vsichni vidi jen dmg a mamon misto zabavy a nekonecnych moznosti, ktere ultima nabizi... :paranoid:
Kesemot
Paper Elemental
Paper Elemental
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Kesemot »

IuS píše:To s tím navýšením dmg byla trochu ironie:) ale nevadí... jde mi spíš o vrácení věcí, tak jak byly... KDyž už je možné mít zapnutý tento trestající skript, tak nebude problém mít zapnutý skript, který to bude opravovat na těch 10...

Co se týká Gimliho - uvědomte si, že ne každé hrubkování se týká toho, že je člověk inteligenčně slabší, ale může se jednat primárně o poruchu daného psaní... takže prosím neurážejte...
Kde som prosim ta napisal ze je inteligencne slabsi?
Imma keep it real with ya.
Casho (Scorp (Scorponok, Antagonist, La Muerte, Jack The Lad, Talnir, Percival, Saraqael, La Perra Loca, Annihilation))
Odpovědět