Warrior - Destroyer

Odpovědět
Leonidus
Orc Writer
Orc Writer
Kontaktovat uživatele:

Re: Warrior - Destroyer

Příspěvek od Leonidus »

Stále mi přijde, že se destro bere daleko více do dungu než guard, vamp a to z toho hlavního důvodu - jeho dmg... Podle mě je nastaven dobře, i když utrpěl dost na svých schopnostech ( ve formě použití golden medailonu, hidingu, aj ... )
Raziel
Undead Scriber
Undead Scriber
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Raziel »

napadlo mě jestli by se nedal změnit způsob vytváření nefizovacích shardů pro destra, místo z +11 zbraně na +9 ... předělat nepotřebnou zbran na +11 a pak vylepšovat přijde draho ne na ty +9 zbraně ale na soul shardy ... aby to třeba dávalo jen 1 nabití z +9 zbraně
Irto
Elder Letter
Elder Letter
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Irto »

Raziel píše:napadlo mě jestli by se nedal změnit způsob vytváření nefizovacích shardů pro destra, místo z +11 zbraně na +9 ... předělat nepotřebnou zbran na +11 a pak vylepšovat přijde draho ne na ty +9 zbraně ale na soul shardy ... aby to třeba dávalo jen 1 nabití z +9 zbraně
Bohužel pravě to je asi učel :( kdysi zde lidi psali jak zbytečně moc pada soulshardu a ted nepadaji skoro vubec a jak by se hodily :(
Jiri
Book Snake
Book Snake
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Jiri »

Raziel píše:napadlo mě jestli by se nedal změnit způsob vytváření nefizovacích shardů pro destra, místo z +11 zbraně na +9 ... předělat nepotřebnou zbran na +11 a pak vylepšovat přijde draho ne na ty +9 zbraně ale na soul shardy ... aby to třeba dávalo jen 1 nabití z +9 zbraně

co je na tom ted drahyho?kdyz vis jak mas souly zadara a neresis kraviny :p
Mihal
Paper Elemental
Paper Elemental
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Mihal »

Leonidus píše:Stále mi přijde, že se destro bere daleko více do dungu než guard, vamp a to z toho hlavního důvodu - jeho dmg... Podle mě je nastaven dobře, i když utrpěl dost na svých schopnostech ( ve formě použití golden medailonu, hidingu, aj ... )
Destro sa do dungu bere lebo je to snad jedina pouzitelna specka za wara do dungu (guard MAXIMALNE jeden ako zalozny reser ale to radsej rangera alebo paladina), za destra ti odohra kazdy, pretoze staci pouzivat 3 hotkeye a vediel 2klik s myškou poprípade držať prave tlačitko ....
Leonidus
Orc Writer
Orc Writer
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Leonidus »

Mihal píše:
Leonidus píše:Stále mi přijde, že se destro bere daleko více do dungu než guard, vamp a to z toho hlavního důvodu - jeho dmg... Podle mě je nastaven dobře, i když utrpěl dost na svých schopnostech ( ve formě použití golden medailonu, hidingu, aj ... )
Destro sa do dungu bere lebo je to snad jedina pouzitelna specka za wara do dungu (guard MAXIMALNE jeden ako zalozny reser ale to radsej rangera alebo paladina), za destra ti odohra kazdy, pretoze staci pouzivat 3 hotkeye a vediel 2klik s myškou poprípade držať prave tlačitko ....
Ono se dá hrát i pěkně za toho Guarda a když máš master vika ( což je fakt kurňa těžký ho sehnat ), tak jsi solidním přínosem celé grupy i oproti destrovi, popřípadě jednoručkama z kamenů ( WF of mid. stále nejsou k zahození v porovnání dmg s ostatními zbraněmi - jejich nevýhoda je úděl v ničení + nepoužitelnost do nějakých monster, popřípadě guard zbraně s enchantem na vyšší úrovni taky postačí - všiml jsem si že se dávají do pokladů více +30 zbraně atd.. jednoruček, což je pozitivní ).. Jinak už jsem za Guarda zažil i zvedání s wandou, kdy jsem byl sám a pal ležel, ale to je jen o náhodě ... Jako teď fakt nevim co u těch jednotlivých warů snižovat, zvyšovat .. Snad třeba jen ty knight zbraně - tam je mi líto, že za wara je už nikam neberu ( u guarda k ničemu a u destra to samé ).. U WH to nedokážu zhodnotit. Leží mi prostě v truhle a to jsem je měl rád kvůli vzhledu i kvůli dmg - teď jsou prostě postaveny níž ...
Depka
Book Snake
Book Snake
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Depka »

Leonidus píše:
Mihal píše:
Ono se dá hrát i pěkně za toho Guarda a když máš master vika ( což je fakt kurňa těžký ho sehnat ), tak jsi solidním přínosem celé grupy i oproti destrovi, popřípadě jednoručkama z kamenů ( WF of mid. stále nejsou k zahození v porovnání dmg s ostatními zbraněmi - jejich nevýhoda je úděl v ničení + nepoužitelnost do nějakých monster, popřípadě guard zbraně s enchantem na vyšší úrovni taky postačí - všiml jsem si že se dávají do pokladů více +30 zbraně atd.. jednoruček, což je pozitivní ).. Jinak už jsem za Guarda zažil i zvedání s wandou, kdy jsem byl sám a pal ležel, ale to je jen o náhodě ... Jako teď fakt nevim co u těch jednotlivých warů snižovat, zvyšovat .. Snad třeba jen ty knight zbraně - tam je mi líto, že za wara je už nikam neberu ( u guarda k ničemu a u destra to samé ).. U WH to nedokážu zhodnotit. Leží mi prostě v truhle a to jsem je měl rád kvůli vzhledu i kvůli dmg - teď jsou prostě postaveny níž ...
je nos v batohu a o pauze se na ni muzes divat jak je pekna + si muzes udelat svuj osobni "quest" jak dlouho dokazes nosit stejnou knightku do dungu.
Leonidus
Orc Writer
Orc Writer
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Leonidus »

for Depka ..

Nápad dobrej :D , jinou další použitelnost zatím nevidím ... Doufám, že dobudoucna se s tím něco menšího provede, ať ta jejich užitečnost stoupne a opět se začnou nosti, než jen u magic pala .)
Joewar
Book Snake
Book Snake

Příspěvek od Joewar »

Fajn prida sa dmg knightiek pre ostatne chary... V com potom bude mat tu vyhodu okrem volby zbrane magic paladin? je to viac menej jedina pouzitelna zbran ktoru moze a dalsie posilnovanie nie je na mieste...
Wallace
Pencil Master
Pencil Master
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Wallace »

Leonidus píše:for Depka ..

Nápad dobrej :D , jinou další použitelnost zatím nevidím ... Doufám, že dobudoucna se s tím něco menšího provede, ať ta jejich užitečnost stoupne a opět se začnou nosti, než jen u magic pala .)
Nikdo ti nebrani ji nosit.. porad je dobra, jen to nesrovnaej s top destroyesr zbranema.... tem se nevyrovna nic..
Winis
Book Snake
Book Snake
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Winis »

Kolik stojej ty knightky a kolik stojej ty destro zbraně? Jakej je poměr cena/výkon? Jsou ty knightky opravdu tak musthave pro wary ze bez nich nemůžou žit? A co by na to řekl Jan Tleskač?
Leonidus
Orc Writer
Orc Writer
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Leonidus »

Tleskač by vytáhnul ježka v kleci a nehrál by uo :D

Já bych je osobně trochu zvíšil, alespoň štít u guarda :)
Prafotr Morava
Death Litographer
Death Litographer
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Prafotr Morava »

zvýšil, když už...
[color=green][size=167]Čaj? Pickwick![/size]
[/color]
Leonidus
Orc Writer
Orc Writer
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Leonidus »

Prafotr Morava píše:zvýšil, když už...
Občas se i ta chyba v pravopisu ukáže ... Jen mě peskuj prafotře :D , příště si vem rovnou červenou tužku ..
Hugo II.
Book Snake
Book Snake
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Hugo II. »

Zkoušel jsem invisku a hidla mě pouze na 3min. Můžete na to mrknout? Díky
Ten, co se pořád válí!
Kesemot
Paper Elemental
Paper Elemental
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Kesemot »

A hlavne by sa mohlo opravit to, ze ta inviska odhidne aj ked si pred uplynutim invis timeru hidnes normalne skillom. To sa mi tiez teda nezda moc koser ...
Imma keep it real with ya.
Casho (Scorp (Scorponok, Antagonist, La Muerte, Jack The Lad, Talnir, Percival, Saraqael, La Perra Loca, Annihilation))
Thief
Nehraju!
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Thief »

Ono pokud jsi hidlej (přes skill) a pokusíš se hidnout znovu tě to neodhidne?
Strigwyr
Dark Elegizer
Dark Elegizer
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Strigwyr »

Qvido píše:Ono pokud jsi hidlej (přes skill) a pokusíš se hidnout znovu tě to neodhidne?
Si myslim, ze to myslel tak, ze:
pouzije inviss poiton -> po 2 minutach zacne bojovat -> o dalsie 2 minuty hidne a ide afk -> a o minutu je odhid i ked pred minotou hidol co uz bol davno odhidnuty z invissky...
PVP - http://www.fire.websnadno.cz
PVM - http://www.egolego.weblahko.sk

( Firestorm / Icestorm / Cherry Kisska /// Strigwyr / Agrael / Ego / Nelly Wayne / Raid Trooper )
Kesemot
Paper Elemental
Paper Elemental
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Kesemot »

JJ presne tak som to myslel. Hidnes inviskou ale proste nechces cakat kym ta odhidne inviska, tak si hidnes normalne, pri com ta samozrejme odhidne to neni problem.
Problem nastava v tom ze ked uz si hidnuty cez skill, tak ta po 5tich minutach ta inviska odhidne, ked vyprsi jej trvanie.
Imma keep it real with ya.
Casho (Scorp (Scorponok, Antagonist, La Muerte, Jack The Lad, Talnir, Percival, Saraqael, La Perra Loca, Annihilation))
Mihal
Paper Elemental
Paper Elemental
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Mihal »

Kesemot píše:JJ presne tak som to myslel. Hidnes inviskou ale proste nechces cakat kym ta odhidne inviska, tak si hidnes normalne, pri com ta samozrejme odhidne to neni problem.
Problem nastava v tom ze ked uz si hidnuty cez skill, tak ta po 5tich minutach ta inviska odhidne, ked vyprsi jej trvanie.
Tak funguje kazda inviska aj u maga. Skor by som opravil chybu, ze ak v inviske vypijem GSko tak ma to odhidne ... (ine potiony som neskusal).
Odpovědět