Zprisneni postihovani relogu/praskani

Vaše nápady a návrhy
Erik Nighelt
Undead Scriber
Undead Scriber
Kontaktovat uživatele:

Re: Zprisneni postihovani relogu/praskani

Příspěvek od Erik Nighelt »

cermi píše:výsměch od snowera no :p
hated domy stavěl mulambo a redd tušim.. a nejsme jediní :) mrkni třeba před destard, tam jsou ruzní majitelé..
duležitá je v pravidlech hláška- Rozhodnutí GM jsou pro hráče konečná a neoddiskutovatelná. - díky tomu stojí baráky tam kde stojí, dostáváš jail a karbik za věci co se dřív neřešily a někteří hráči jsou si rovnější než jiní, pokřivení.. vítej ve světě DP :p ale to by si měl přece už dávno znát :)
Lepší lama kamarát ako skiller debil ;)
[Hated] je totiž něco jako sociální stigma.
-Posledním stupněm závisti je nenávist-

Filjins: Ty jo driv sem vypinal UO protoze proti me bylo moc lidi, tedka vypinam UO protoze neni ani hrac...
Erik Nighelt
Undead Scriber
Undead Scriber
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Erik Nighelt »

Severka píše:Teraz som stretol hraca You are dead [MG] a o chvilku doletel Moortgat a zabil ma... Sa chvilku tvaril ze s nim bojuje, potom usiel, ale onedlho nahanal ine PK, tak ho spolu s Moortgatom zabili a spokojne sa rozisli... Toz ak uvidis hraca z MG, tak ocakavaj PK, prasiatka :)
tak zase když vidíš You are dead a pak umřeš.. je to v podtstaě jen naplnění proroctví :paranoid:
Lepší lama kamarát ako skiller debil ;)
[Hated] je totiž něco jako sociální stigma.
-Posledním stupněm závisti je nenávist-

Filjins: Ty jo driv sem vypinal UO protoze proti me bylo moc lidi, tedka vypinam UO protoze neni ani hrac...
Depka
Book Snake
Book Snake
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Depka »

Erik Nighelt píše:
Severka píše:Teraz som stretol hraca You are dead [MG] a o chvilku doletel Moortgat a zabil ma... Sa chvilku tvaril ze s nim bojuje, potom usiel, ale onedlho nahanal ine PK, tak ho spolu s Moortgatom zabili a spokojne sa rozisli... Toz ak uvidis hraca z MG, tak ocakavaj PK, prasiatka :)
tak zase když vidíš You are dead a pak umřeš.. je to v podtstaě jen naplnění proroctví :paranoid:
Ono totiz kdyz potkas severku tak na tebe nenaskace 10 irs ze?
Severka
Pencil Master
Pencil Master
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Severka »

Depka píše:
Erik Nighelt píše:
Ono totiz kdyz potkas severku tak na tebe nenaskace 10 irs ze?
Nenaskace no :( Keby nanho naskakalo 10 IRS tak by Moortgat pomahal jemu a nezabil by mna, to da rozum nie?
Hugo II.
Book Snake
Book Snake
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Hugo II. »

Raziel píše:ale v gz nevím že by někdo měl / mohl postavit domek.
Je možnost postavit si baráček teďka v Lune třeba, ale jak jsem to myslel předtím, tak dříve taková možnosti nebyla.
Ten, co se pořád válí!
Odpovědět