Zprisneni postihovani relogu/praskani

Vaše nápady a návrhy
Severka
Pencil Master
Pencil Master
Kontaktovat uživatele:

Re: Zprisneni postihovani relogu/praskani

Příspěvek od Severka »

Teraz som stretol hraca You are dead [MG] a o chvilku doletel Moortgat a zabil ma... Sa chvilku tvaril ze s nim bojuje, potom usiel, ale onedlho nahanal ine PK, tak ho spolu s Moortgatom zabili a spokojne sa rozisli... Toz ak uvidis hraca z MG, tak ocakavaj PK, prasiatka :)
Mihal
Paper Elemental
Paper Elemental
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Mihal »

Severka píše:Teraz som stretol hraca You are dead [MG] a o chvilku doletel Moortgat a zabil ma... Sa chvilku tvaril ze s nim bojuje, potom usiel, ale onedlho nahanal ine PK, tak ho spolu s Moortgatom zabili a spokojne sa rozisli... Toz ak uvidis hraca z MG, tak ocakavaj PK, prasiatka :)
Paci sa mi, ked niekto obhajuje PVP, PKčka a má možno PK a robí to isté, ako potom plače, ked dostane vlastnu medicinu :). Možno by stálo na zamyslenie, či to čo robíte iným je to čo znesiete aj vy ... alebo raz si hore a raz dole a ver mi, vzdy to dno z času na čas okusiš, tak isto ako po expanzi prichádza recesia ;)

Preto hovorim, mrtve PK, dobre PK.
Severka
Pencil Master
Pencil Master
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Severka »

Mihal píše:
Severka píše:Teraz som stretol hraca You are dead [MG] a o chvilku doletel Moortgat a zabil ma... Sa chvilku tvaril ze s nim bojuje, potom usiel, ale onedlho nahanal ine PK, tak ho spolu s Moortgatom zabili a spokojne sa rozisli... Toz ak uvidis hraca z MG, tak ocakavaj PK, prasiatka :)
Paci sa mi, ked niekto obhajuje PVP, PKčka a má možno PK a robí to isté, ako potom plače, ked dostane vlastnu medicinu :). Možno by stálo na zamyslenie, či to čo robíte iným je to čo znesiete aj vy ... alebo raz si hore a raz dole a ver mi, vzdy to dno z času na čas okusiš, tak isto ako po expanzi prichádza recesia ;)

Preto hovorim, mrtve PK, dobre PK.
No som rad, ze sa ti to paci, ale neobhajujem PVP, PKčka a nemam PK a nerobim to iste, takze potom neplacem a teda to neni moja vlastna medicina :(. Mozno by som sa nad tym zamyslel, keby to tym inym robim a ano, znesiem to, len na daneho hraca upozornujem, to je vsetko... Ja niesom ani hore a ani dole, vzdy idem stredom...

Ano, mrtve PK naozaj je dobre PK, ale pridal by som tam aj mrtveho praskaca...

PS. som si ho kukol na strankach MG a jedna sa o stareho znameho praskaca a prasa Fedora, takze nic nove, len kto sa ma ucit naspamat vsetky jeho postavy aby si dal pozor :)
cermi
Paper Elemental
Paper Elemental

Příspěvek od cermi »

smutna doba, ale takhle se dnes tamuje... http://postimage.org/image/ps0ynx6en/
Jak řiká Tuxo... "ZABIJU TI CELOU RODINU", ale Strigwyr ví, že som iba lenivy
<Hunter> jj, ryko je takova ticha voda .. vypada jako zmrd, chova se jako zmrd, ale v jadru je to vazne hodnej kluk
Severka
Pencil Master
Pencil Master
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Severka »

cermi píše:smutna doba, ale takhle se dnes tamuje... http://postimage.org/image/ps0ynx6en/
Tak podobne tamujem aj ja, zvacsa ked niekto chce nieco tamnut, tak ak mi to zabije, idem s mojim nb tamerom, pockam kym to nezabije a tamnem mu to... A to moze byt blue/PK/... A to neni problem, ked tam s nim to pk je, horsie je, ked to PK schvalne zavola :(
cermi
Paper Elemental
Paper Elemental

Příspěvek od cermi »

ale zas pořád mi to přijde jako lepší přístup, než tohle... http://postimage.org/image/m9oyrj5in/
Jak řiká Tuxo... "ZABIJU TI CELOU RODINU", ale Strigwyr ví, že som iba lenivy
<Hunter> jj, ryko je takova ticha voda .. vypada jako zmrd, chova se jako zmrd, ale v jadru je to vazne hodnej kluk
Severka
Pencil Master
Pencil Master
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Severka »

cermi píše:ale zas pořád mi to přijde jako lepší přístup, než tohle... http://postimage.org/image/m9oyrj5in/
)) nic nema ale :(
Strigwyr
Dark Elegizer
Dark Elegizer
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Strigwyr »

cermi píše:ale zas pořád mi to přijde jako lepší přístup, než tohle... http://postimage.org/image/m9oyrj5in/
:D:D:D ... keby si takyto slovnik neodpustilo nejake pk tak by dostal instantjail... :P
PVP - http://www.fire.websnadno.cz
PVM - http://www.egolego.weblahko.sk

( Firestorm / Icestorm / Cherry Kisska /// Strigwyr / Agrael / Ego / Nelly Wayne / Raid Trooper )
Jiri
Book Snake
Book Snake
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Jiri »

cermi píše:smutna doba, ale takhle se dnes tamuje... http://postimage.org/image/ps0ynx6en/

to co je za bug?:D
Severka
Pencil Master
Pencil Master
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Severka »

Jiri píše:

fotomontaz... jasne vidiet, ze si ho vystrihol z trhu a dal ho akoze stoji vedla neho... :P
Jiri
Book Snake
Book Snake
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Jiri »

Severka píše:
Jiri píše:

fotomontaz... jasne vidiet, ze si ho vystrihol z trhu a dal ho akoze stoji vedla neho... :P
taky si myslim:))):p
Smoce
Paper Elemental
Paper Elemental
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Smoce »

Já vám nevím, sice jsem nikdy nic nepráskl. Ale zrovna tohle bych netrestal přece jen je to základ hry...
To, že pk naběhnou na výpravu, aby se obohatili dobrá ... může si za to třeba guilda, protože mezi sebou maj práskače, co umí prostě oblafnout ostatní .. ale to, že naběhne PK na blue člověka do dolu, kdy má evidentně u sebe 10 myth ingotu a krumpac a 10 band je podle mě větší bordel ..

to že si PK počkaj u někoho před baráčkem a GM odmítaj dovolit za sochy udělat okolo baračku plotek s možností portovat do té ohrádky, to se mě taky moc nelíbí ..
Depka
Book Snake
Book Snake
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Depka »

Smoce píše:
to že si PK počkaj u někoho před baráčkem a GM odmítaj dovolit za sochy udělat okolo baračku plotek s možností portovat do té ohrádky, to se mě taky moc nelíbí ..
Lidi co maj postavenej domecek ze soch MIMO gz ho tam maj asi z nejakeho duvodu,protoze si ho mohli postavit klidne do gz ne?:)
Johny Matovic
Lord Ancestral Grafoman
Lord Ancestral Grafoman
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Johny Matovic »

Ale ako argumenty mal ten vampir polozene na silnych zakladoch ;p Pravda stoji na jeho strane
Sklb - okrasny clovek
Please, for fuck sake, no revolution.
Hugo II.
Book Snake
Book Snake
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Hugo II. »

Depka píše:
Smoce píše:
Lidi co maj postavenej domecek ze soch MIMO gz ho tam maj asi z nejakeho duvodu,protoze si ho mohli postavit klidne do gz ne?:)
Tomuhle nějak nerozumím co tím mimo gz myslíš. To, že si jde postavit barák do gz není zase tak stará novinka. Předtím si lidi stavěli baráky mimo gz, protože to jinak nešlo. A né každý mý barák mimo jen kvůli PK.
Ten, co se pořád válí!
Duso
Misspelling Chicken
Misspelling Chicken
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Duso »

mno mam v sebe asi liter tvrdeho)
a neviem načo sa tento topik piše som mimo chapes ze praskaci su a budu !!!!!!!!!!!!!!!!!!!! MG guilda bude pojazdena furt vieme kedy ide empair pozerat šport vieme o nom vseetko kedy ho dat dole a tak proste je to tak a kto chce tak sa zmieri a kto nie tak bude kar chapete to je to biznis a som uplne KO a idem sapť je to tak a kto chce inak nech da znicit planetu zem !!!! ja som za!!!! len zem je zlo čo tu je !!!!!!! chapete treba dať dole všetko KO spať bru
Duso
Misspelling Chicken
Misspelling Chicken
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Duso »

mno mam v sebe asi liter tvrdeho)
a neviem načo sa tento topik piše som mimo chapes ze praskaci su a budu !!!!!!!!!!!!!!!!!!!! MG guilda bude pojazdena furt vieme kedy ide empair pozerat šport vieme o nom vseetko kedy ho dat dole a tak proste je to tak a kto chce tak sa zmieri a kto nie tak bude kar chapete to je to biznis a som uplne KO a idem sapť je to tak a kto chce inak nech da znicit planetu zem !!!! ja som za!!!! len zem je zlo čo tu je !!!!!!! chapete treba dať dole všetko KO spať bru
Duso
Misspelling Chicken
Misspelling Chicken
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Duso »

:)
Naposledy upravil(a) Duso dne 16.03.2013 10:55:30, celkem upraveno 1 x.
Smoce
Paper Elemental
Paper Elemental
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Smoce »

Depka píše:
Smoce píše:
No já třeba mám kovárnu mimo gz kvůli tomu abych nebyl omezován... Nemám rád, když lognu a všecí to vědí ....
Raziel
Undead Scriber
Undead Scriber
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Raziel »

Stavba domu:

Pro stavbu domu je nutné dobře vybrat místo. Ideální poloha pro dům je zcela rovná plocha, nejlépe louka dostatečné velikosti. V opačném případě dům nepůjde postavit. Je zcela na zvážení GM, zda vám povolí dům postavit ve vybrané lokaci, domy se nestavějí ve městech (výjimku tvoří GZ okolo města Luna), poblíž dungeonů a pvp zón apod.
Tohle už teda neplatí ? Já mám dojem že jo ... i když aktuální situace tomu moc neodpovídá - jsou domky u dungů, jsou domky u pvp zon... ale v gz nevím že by někdo měl / mohl postavit domek.
Odpovědět